DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

LOKBOX TEGEN MUIZEN

hgx tegen muizen navulbare lokbox is navulbaar met lokpasta die de muizen eten, waardoor ze even later dood gaan. er hoeven dus geen klemmen of andere vallen gezet te worden. de lokbox is afsluitbaar en dus niet gevaarlijk voor huisdieren of kinderen. het wordt geleverd inclusief 2 zakjes lokpasta en een sleutel om de deksel op slot te doen. de getoonde afbeelding is de lokbox.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,95

SPRAY TEGEN KRUIPEND ONGEDIERTE

hg x tegen kruipend ongedierte kan overal worden gespoten om ongedierte tegen te gaan. het product ruikt en vlekt niet en is 6 tot 8 weken werkzaam. het werkt effectief tegen vlooien, kakkerlakken, mieren, bedwantsen en ander ongedierte met veel poten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,69

VLIEGENVANGER

hgx vliegenvanger is een uiterst effectieve manier om vliegen te vangen. vliegen die zijn geland blijven vastkleven aan de kleefband en kunnen daardoor niet meer weg vliegen. de geurloze kleefband bevat geen giftige stoffen, is daardoor veilig in gebruik en gaat lang mee zonder dat er verder naar omgekeken hoeft te worden. gebruiksaanwijzing: pak het lusje in een hand beet en de koker in de andere hand. trek vervolgens langzaam en met weinig kracht, met een draaiende beweging (tegen de klok in), aan het lusje zodat de kleefband uit het kokertje komt. verwijder de punaise uit het losgekomen dekseltje en gebruik deze om de vliegenvanger aan het lusje op te hangen, waarna het kleefband uit zichzelf verder zal uitzakken tot een rechte baan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,95

X MOTTENBALLEN

hg x mottenballen zijn damp ontwikkelende producten met de werkzame stof transfluthrin 0,05% voor het afweren van motten. 6 mottenballen zijn geschikt voor 1 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,95

X MUIZENVAL 2 STUKS

hg x muizenval is een effectieve manier om muizen te vangen en zo van de muizenplaag af te komen. de val is eenvoudig en veilig op scherp te zetten en kan oneindig vaak opnieuw gebruikt worden. bovendien kan door de speciale hendelconstructie de dode muis in de vuilnisbak gegooid worden zonder hem te hoeven aanraken. gebruiksaanwijzing: leg een kleine hoeveelheid lokmiddel (bijvoorbeeld kaas) in de muizenval en plaats vervolgens de muizenval op een plek waar de muizen geregeld komen, of waar ze knagen of voedsel halen, en zet de val op scherp. verwijder de dode muis, zonder deze met de handen aan te raken, door de hendel naar beneden te drukken zodat de val zich opent.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,95

HG
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn