DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

ELECTRISCHE MUGGEN VERDELGER

hgx electrische muggen, vliegen en wespen verdelger is de oplossing om op een snelle en schone manier van deze en andere insecten af te komen. met dit product worden bovendien vieze vlekken van plat of kapot geslagen insecten voorkomen omdat het insect wordt geelektrocuteerd en dus heel blijft. werkt op 2 aa (1,5 volt) batterijen en voert het voltage van de bespanning zodanig op dat een aanraking van het insect met deze bespanning voldoende is om het insect onmiddellijk te doden. het uitgangsvermogen is zo laag dat er absoluut geen gevaar voor mens en huisdier bestaat. het werkt reukloos en maakt geen gebruik van giftige stoffen of verdelgingsmiddelen. het product is niet gevaarlijk voor kinderen, maar niet geschikt als kinderspeelgoed.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,29

HGX TEGEN WESPEN

hgx spray tegen wespen is een uiterst effectief middel voor de bestrijding van wespen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,59

KORRELS TEGEN SLAKKEN

hgx natuurlijke korrels tegen slakken bestaat uit 100% natuurlijke strooikorrels die de slakken doodt in hun natuurlijke schuilplaats zodat er geen slijmerige slakkenresten achter blijven. het product heeft een lange werkingsduur en is absoluut ongevaarlijk voor andere dieren en huisdieren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,65

MIERENLOKDOOS

hgx mierenlokdoos is een uiterst effectieve manier om verlost te worden van mieren. de mieren nemen namelijk de werkzame stof mee vanuit de lokdoos naar het nest, waardoor ook de mieren in het nest gedood worden. het is daarom ook een zeer schone methode om mieren te bestrijden en zowel binnen als buiten te gebruiken. gebruiksaanwijzing: verwijder de folie om de lokdoos en open deze door de 4 lipjes af te breken. plaats vervolgens de mierenlokdoos op een beschutte plaats waar veel mieren voorkomen, bijvoorbeeld een mierenstraat op de plek waar de mieren het huis binnenkomen. gebruik biociden veilig en lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,59

NATUURLIJK MIDDEL TEGEN BLADLUIS

hgx natuurlijk middel tegen bladluis, wolluis en andere insecten op planten en gewassen bestrijdt op milieuvriendelijke wijze schadelijke insecten zoals bladluizen, trips, witte vliegen, wolluizen en wantsen. het kan zowel binnen als buiten toegepast worden op (kamer)planten, bloemen, groenten, fruit en siergewassen. hgx natuurlijk middel tegen bladluis, wolluis bestaat uit een speciale selectie van 100% biologisch afbreekbare, natuurlijke vetzuren. het laat geen schadelijk residu achter. bespuit vanaf circa 40 cm grondig de gehele plant tot druipens toe. let hierbij vooral op knoppen en jongen bladeren en vergeet ook de achterkant van de bladeren niet. zorg ervoor dat de schadelijke insecten goed geraakt worden. bespuit tuinplanten bij weinig wind en bij voorkeur sĎavonds. spuit niet in geopende bloemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,25

SANIXYL

owatrol sanixyl is een preventief en curatief middel op waterbasis tegen insecticiden en fungicide, binnen en buiten. het is gemakkelijk aan te brengen, gebruiksklaar, heeft een sterk indringend vermogen, is niet vettig, kleurloos en reukloos en niet ontvlambaar. het is geschikt voor binnentoepassing op o.a. lambrisering, trappen, parketvloeren en meubels en voor buitentoepassing op o.a. gevelbetimmering en lijstwerk (behalve loofhout).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,80

SPRAY TEGEN BLADLUIZEN

hg x spray tegen bladluizen is een uniek product daar dit het bladluisferomoon e-b-farnesene bevat. deze stof wordt in de natuur door de luizen zelf afgegeven indien er gevaar dreigt. zij waarschuwen elkaar met de stof. door de planten nu met deze waarschuwingsstof te bespuiten raken de luizen in paniek. ze laten zich vallen en slaan op de vlucht. tijdens deze vlucht worden ze gedood door het toegevoegde plantaardige pyrenthrum-extract, een natuurlijk ingrediŽnt welke uit de bloem chrysant wordt gewonnen. gebruiksaanwijzing: goed schudden voor gebruik. spuit op ca. 35 cm afstand gelijkmatig op de gehele plant. bespuit ook de onderzijde van het blad. zorg ervoor dat er zich geen druppels vormen die van de bladeren afrollen. het bespuiten van geopende bloemen vermijden. de behandeling zo nodig herhalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,59

SPRAY TEGEN KRUIPEND ONGEDIERTE

hgx tegen kruipend ongedierte en wespen kan overal worden gespoten om ongedierte tegen te gaan. het product ruikt en vlekt niet en is 6 tot 8 weken werkzaam. werkt effectief tegen vlooien, kakkerlakken, mieren, bedwantsen en ander ongedierte met veel poten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,69

SPRAY TEGEN MIEREN

hgx spray tegen mieren bestrijdt mieren tot in het nest. ook de looppaden en andere plaatsen waar de mieren voorkomen kunnen met dit product behandeld worden. het werkt snel en langdurig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,95

SPRAY TEGEN MUGGEN EN VLIEGEN

hgx spray tegen muggen en vliegen doodt vliegende insecten zoals vliegen, muggen en motten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,95

SPRAY TEGEN VLOOIEN

hgx spray tegen vlooien lost een vlooienprobleem snel op. dit product bestrijdt vlooien direct, snel, effectief en werkt langdurig: het blijft ca. 4-6 weken werkzaam en is daardoor ook zeer geschikt als preventief middel om de plaag te voorkomen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,95

SPRAY TEGEN ZILVERVISJES

hgx spray tegen zilvervisjes is speciaal ontwikkeld om deze beestjes snel, effectief en langdurig te bestrijden. door het te sprayen tussen kieren, naden, achter kasten en andere plaatsen waar de zilvervisjes vandaan komen is het probleem snel en voor lange tijd verholpen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,75

VLIEGENVANGER

hgx vliegenvanger is een uiterst effectieve manier om vliegen te vangen. vliegen die zijn geland blijven vastkleven aan de kleefband en kunnen daardoor niet meer weg vliegen. de geurloze kleefband bevat geen giftige stoffen, is daardoor veilig in gebruik en gaat lang mee zonder dat er verder naar omgekeken hoeft te worden. gebruiksaanwijzing: pak het lusje in een hand beet en de koker in de andere hand. trek vervolgens langzaam en met weinig kracht, met een draaiende beweging (tegen de klok in), aan het lusje zodat de kleefband uit het kokertje komt. verwijder de punaise uit het losgekomen dekseltje en gebruik deze om de vliegenvanger aan het lusje op te hangen, waarna het kleefband uit zichzelf verder zal uitzakken tot een rechte baan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,95

X LOKDOOS TEGEN MUIZEN

hg x lokdoos tegen muizen is een kant en klaar lokdoosje tegen huismuizen. elk doosje bevat 25 gram lokaas in een zakje. gebruiksaanwijzing: druk aan beide zijden van het doosje de geperforeerde openingen in. het zakje in het doosje niet openen, de knaagdieren eten hier doorheen. plaats de lokdoosjes op een afstand van 1-3 meter van elkaar, afhankelijk van de grootte van de muizenpopulatie (meer muizen = minder afstand). plaats de lokaasdoosjes buiten bereik van andere dieren (bijv. vogels, zoogdieren, huisdieren) en kinderen. de lokaasdoosjes uitzetten op plaatsen waar muizen geregeld komen, in de nabijheid van holingangen, op looppaden (sporen), in verborgen ruimten zoals verlaagde plafonds en op plaatsen waar de dieren voedsel halen of knagen. zorg dat er zo weinig mogelijk ander voedsel voor de muizen beschikbaar is. huisdieren tijdens de bestrijdingsactie goed voeren. controleer de eerste opname na 3 dagen en vervolgens regelmatig op basis van opname (wekelijks of elke 14 dagen). indien lokaas beschimmeld of verontreinigd is, het lokaasdoosje vervangen. indien bij een lokaasdoosje alle voedsel verdwenen is, onmiddellijk meer lokaasdoosjes neerzetten en vaker controleren tot er in het gebied geen opname meer plaatsvindt. uiterlijk 6 weken nadat de opname van lokaas gestopt is, de resten van het lokaas verzamelen en in plastic verpakt aanbieden bij het klein chemisch afval (kca) depot. dode dieren (de eerste worden na ca. 3 dagen gevonden) eveneens verzamelen en in plastic verpakt in het vuilnisvat deponeren, opdat huisdieren en andere dieren niet door het opeten van de kadavers worden vergiftigd. als 28 dagen na start van de behandeling de bestrijding van de muizen niet afdoende is, dient een professionele plaagdierbestrijder ingeschakeld te worden. verder de nodige maatregelen (laten) treffen in het belang van muiswering (ingangen afdichten, mogelijk voer verwijderen etc.). verwijderd houden van eet- en drinkwaren en van diervoeder. de lokaasdozen niet toepassen in de buurt van waterafvoersystemen waar het middel met contact met water kan komen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,29

X MOTTENBALLEN

hg x mottenballen zijn damp ontwikkelende producten met de werkzame stof transfluthrin 0,05% voor het afweren van motten. 6 mottenballen zijn geschikt voor 1 m≥.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,95

X MUIZENVAL 2 STUKS

hg x muizenval is een effectieve manier om muizen te vangen en zo van de muizenplaag af te komen. de val is eenvoudig en veilig op scherp te zetten en kan oneindig vaak opnieuw gebruikt worden. bovendien kan door de speciale hendelconstructie de dode muis in de vuilnisbak gegooid worden zonder hem te hoeven aanraken. gebruiksaanwijzing: leg een kleine hoeveelheid lokmiddel (bijvoorbeeld kaas) in de muizenval en plaats vervolgens de muizenval op een plek waar de muizen geregeld komen, of waar ze knagen of voedsel halen, en zet de val op scherp. verwijder de dode muis, zonder deze met de handen aan te raken, door de hendel naar beneden te drukken zodat de val zich opent.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,95

HGOwatrol
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn