DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

ELEKTRISCHE MUGGEN VERDELGER

hg x elektrische muggen, vliegen en wespen verdelger is de oplossing om op een snelle en schone manier van deze en andere insecten af te komen. met dit product worden bovendien vieze vlekken van plat of kapot geslagen insecten voorkomen omdat het insect wordt geelektrocuteerd en dus heel blijft. het werkt op 2 aa (1,5 volt) batterijen en voert het voltage van de bespanning zodanig op dat een aanraking van het insect met deze bespanning voldoende is om het insect onmiddellijk te doden. het uitgangsvermogen is zo laag dat er absoluut geen gevaar voor mens en huisdier bestaat. het werkt reukloos en maakt geen gebruik van giftige stoffen of verdelgingsmiddelen. het product is niet gevaarlijk voor kinderen, maar niet geschikt als kinderspeelgoed.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,99

FRUITVLIEGJESVAL

hg x fruitvliegjesval biedt een effectieve oplossing tegen fruitvliegjes dankzij de decoratieve en doeltreffende peervormige val. de fruitvliegjes worden aangetrokken door de speciale val-vloeistof en als zij dan eenmaal in de val zitten, kunnen zij zich niet meer voorplanten. gebruiksaanwijzing: draai het bovenste gedeelte van de val los, verwijder het trechtertje en doseer vervolgens ca. 5 ml val-vloeistof in de val. plaats het trechtertje terug met de tuit naar beneden. open het bovenste gedeelte van de val door het dekseltje met het blad iets te openen en draai deze daarna op de onderste helft van de val. plaats de val op een plek waar fruitvliegjes rondvliegen, bijvoorbeeld in de buurt van een fruitschaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,95

HGX TEGEN WESPEN

hgx spray tegen wespen is een uiterst effectief middel voor de bestrijding van wespen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,59

KORRELS TEGEN SLAKKEN

hg x natuurlijke korrels tegen slakken bestaat uit 100% natuurlijke strooikorrels die de slakken doodt in hun natuurlijke schuilplaats zodat er geen slijmerige slakkenresten achter blijven. het product heeft een lange werkingsduur en is absoluut ongevaarlijk voor andere dieren en huisdieren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,65

LOKBOX TEGEN MUIZEN

hgx tegen muizen navulbare lokbox is navulbaar met lokpasta die de muizen eten, waardoor ze even later dood gaan. er hoeven dus geen klemmen of andere vallen gezet te worden. de lokbox is afsluitbaar en dus niet gevaarlijk voor huisdieren of kinderen. het wordt geleverd inclusief 2 zakjes lokpasta en een sleutel om de deksel op slot te doen. de getoonde afbeelding is de lokbox.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,95

MIERENLOKDOOS

hgx mierenlokdoos is een uiterst effectieve manier om verlost te worden van mieren. de mieren nemen namelijk de werkzame stof mee vanuit de lokdoos naar het nest, waardoor ook de mieren in het nest gedood worden. het is daarom ook een zeer schone methode om mieren te bestrijden en zowel binnen als buiten te gebruiken. gebruiksaanwijzing: verwijder de folie om de lokdoos en open deze door de 4 lipjes af te breken. plaats vervolgens de mierenlokdoos op een beschutte plaats waar veel mieren voorkomen, bijvoorbeeld een mierenstraat op de plek waar de mieren het huis binnenkomen. gebruik biociden veilig en lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,59

MIERENPOEDER

hg x mierenpoeder is een zeer effectief strooipoeder wat door de mieren tot in het nest wordt meegenomen, met als gevolg dat het gehele nest snel uitsterft. gebruiksaanwijzing: strooi de aangegeven dosering mierenpoeder in de nestingangen en in de naden en kieren waar de mieren lopen. het heeft een contactwerking waardoor mieren, wanneer zij ermee in aanraking komen, snel doodgaan. ook nemen mieren het middel mee naar de kolonie waardoor het gehele mierennest uitsterft. de eerste dode mieren worden aangetroffen binnen een uur. het hele nest is binnen een paar dagen uitgeroeid.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,95

SPRAY TEGEN BLADLUIZEN

hg x spray tegen bladluizen is een uniek product daar dit het bladluisferomoon e-b-farnesene bevat. deze stof wordt in de natuur door de luizen zelf afgegeven indien er gevaar dreigt. zij waarschuwen elkaar met de stof. door de planten nu met deze waarschuwingsstof te bespuiten raken de luizen in paniek. ze laten zich vallen en slaan op de vlucht. tijdens deze vlucht worden ze gedood door het toegevoegde plantaardige pyrenthrum-extract, een natuurlijk ingrediŽnt welke uit de bloem chrysant wordt gewonnen. gebruiksaanwijzing: goed schudden voor gebruik. spuit op ca. 35 cm afstand gelijkmatig op de gehele plant. bespuit ook de onderzijde van het blad. zorg ervoor dat er zich geen druppels vormen die van de bladeren afrollen. het bespuiten van geopende bloemen vermijden. de behandeling zo nodig herhalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,59

SPRAY TEGEN KRUIPEND ONGEDIERTE

hg x tegen kruipend ongedierte kan overal worden gespoten om ongedierte tegen te gaan. het product ruikt en vlekt niet en is 6 tot 8 weken werkzaam. het werkt effectief tegen vlooien, kakkerlakken, mieren, bedwantsen en ander ongedierte met veel poten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,69

SPRAY TEGEN MIEREN

hg x spray tegen mieren bestrijdt mieren tot in het nest. ook de looppaden en andere plaatsen waar de mieren voorkomen kunnen met dit product behandeld worden. het werkt snel en langdurig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,95

SPRAY TEGEN MUGGEN EN VLIEGEN

hg x spray tegen muggen en vliegen doodt vliegende insecten zoals vliegen, muggen en motten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,95

SPRAY TEGEN VLOOIEN

hg x spray tegen vlooien lost een vlooienprobleem snel op. dit product bestrijdt vlooien direct, snel, effectief en werkt langdurig: het blijft ca. 4-6 weken werkzaam en is daardoor ook zeer geschikt als preventief middel om de plaag te voorkomen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,95

SPRAY TEGEN ZILVERVISJES

hg x spray tegen zilvervisjes is speciaal ontwikkeld om deze beestjes snel, effectief en langdurig te bestrijden. door het te sprayen tussen kieren, naden, achter kasten en andere plaatsen waar de zilvervisjes vandaan komen is het probleem snel en voor lange tijd verholpen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,75

VLIEGENVANGER

hgx vliegenvanger is een uiterst effectieve manier om vliegen te vangen. vliegen die zijn geland blijven vastkleven aan de kleefband en kunnen daardoor niet meer weg vliegen. de geurloze kleefband bevat geen giftige stoffen, is daardoor veilig in gebruik en gaat lang mee zonder dat er verder naar omgekeken hoeft te worden. gebruiksaanwijzing: pak het lusje in een hand beet en de koker in de andere hand. trek vervolgens langzaam en met weinig kracht, met een draaiende beweging (tegen de klok in), aan het lusje zodat de kleefband uit het kokertje komt. verwijder de punaise uit het losgekomen dekseltje en gebruik deze om de vliegenvanger aan het lusje op te hangen, waarna het kleefband uit zichzelf verder zal uitzakken tot een rechte baan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,95

X MOTTENBALLEN

hg x mottenballen zijn damp ontwikkelende producten met de werkzame stof transfluthrin 0,05% voor het afweren van motten. 6 mottenballen zijn geschikt voor 1 m≥.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,95

X MUIZENVAL 2 STUKS

hg x muizenval is een effectieve manier om muizen te vangen en zo van de muizenplaag af te komen. de val is eenvoudig en veilig op scherp te zetten en kan oneindig vaak opnieuw gebruikt worden. bovendien kan door de speciale hendelconstructie de dode muis in de vuilnisbak gegooid worden zonder hem te hoeven aanraken. gebruiksaanwijzing: leg een kleine hoeveelheid lokmiddel (bijvoorbeeld kaas) in de muizenval en plaats vervolgens de muizenval op een plek waar de muizen geregeld komen, of waar ze knagen of voedsel halen, en zet de val op scherp. verwijder de dode muis, zonder deze met de handen aan te raken, door de hendel naar beneden te drukken zodat de val zich opent.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,95

HG
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn