DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

CEMENTSLUIER VERWIJDERAAR

hg cementsluier verwijderaar verwijdert cementsluier van o.a. alle soorten poreuze en niet-poreuze keramische tegels, plavuizen en niet-kalkhoudende natuursteensoorten zoals noorse leisteen, graniet en kwartsiet. het unieke van dit product is dat het wel het cement van het tegeloppervlak oplost, maar niet het cement uit de voegen. de voegen worden zelfs versterkt! gebruiksaanwijzing: los het product op in water. maak het oppervlak vooraf nat met schoon water en breng daarna de oplossing in ruime mate aan met behulp van een dweil of mop. niet meer dan 10-15 m tegelijk behandelen. schrob vervolgens het oppervlak goed met een schrobber of borstel. 1520 minuten laten inwerken en gedurende de inwerktijd de vloer nathouden met de oplossing van dit product. aansluitend het behandelde oppervlak nog een keer goed schrobben en daarna de oplossing verwijderen met een dweil en aansluitend de vloer dweilen met schoon water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,95

CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR

bleko b-clean cementsluierverwijderaar is een krachtige reiniger speciaal ontwikkeld voor kalkhoudende steensoorten. het product verwijdert cementsluier en vuil. gebruiksaanwijzing: de cementsluierverwijderaar in een plastic emmer verdunnen met koud water 1:1 tot 1:20, afhankelijk van de vervuiling. voor reinigingsdoeleinden is 1:10 meestal voldoende. sterk vervuilde oppervlakken behandelen met 1:5 verdund product. gelijkmatig verdelen en goed schrobben, 5 10 minuten laten inwerken, daarna afspoelen met water. de behandeling indien nodig herhalen. tijdens het verwerken is het raadzaam plastic handschoenen te dragen. indien nodig de ondergrond eerst reinigen van grof en los vuil, gebruik hierbij een gewoon (synthetisch) reinigingsmiddel, maar nooit een alkalische reiniger zoals bijvoorbeeld groene zeep. ook oude waslagen vooraf verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,89

STREEPLOOS

hg tegelreiniger hoogglansvloeren (hg product 18) is een heerlijk ruikende, geconcentreerde dweilreiniger speciaal ontwikkeld voor regelmatig, gemakkelijk en snel streeploos reinigen van alle hoogglanzende tegelvloeren en tegelvloeren van niet-kalkhoudend natuursteen. gebruiksaanwijzing: los 50 ml (een half kopje) tegelreiniger hoogglansvloeren op in een halve emmer (5 liter) lauw water. vervolgens de vloer moppen of dweilen met een goed uitgewrongen mop of dweil en deze regelmatig goed uitspoelen in de gemaakte oplossing. niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen. 1 liter hg tegelreiniger hoogglansvloeren is goed voor ca. 20 dweilbeurten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

SUPER REMOVER

hg tegel extreem krachtreiniger (hg product 20) is een professionele, extreem krachtige reiniger voor het verwijderen van echte probleemvervuilingen of zeer moeilijk te verwijderen (oude) was-, polish- en andere beschermfilms op vloertegels, plavuizen en alle soorten natuursteen. gebruiksaanwijzing: los een halve liter op in een halve emmer (5 liter) lauw water en breng dit, met behulp van een dweil of mop, in ruime mate aan op het te reinigen oppervlak. niet meer dan 10 15 m2 tegelijk behandelen. schrob vervolgens het oppervlak goed met een schrobber of borstel, enige minuten laten inwerken en aansluitend nog een keer goed schrobben. hierna de oplossing van het oppervlak verwijderen met behulp van een dweil. aansluitend de vloer nog goed nadweilen met schoon water. 1 liter is goed voor ca. 35100 m2 vloeroppervlak, afhankelijk van de graad van vervuiling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,59

TEGEL BESCHERMFILM MET ZIJDEGLANS

hg tegel beschermfilm met zijdeglans (hg product 14) is een gemakkelijk aan te brengen, vloeibare polymeer emulsie voor alle soorten vloertegels, plavuizen en leisteen. na droging vormt deze emulsie een licht glanzende en flinterdunne, maar uiterst sterke beschermfilm, waardoor het de tegel bescherming biedt tegen vlekken, vervuiling, krassen en slijtage en daarbij tevens de kleur en structuur verdiept. deze beschermfilm geeft daarnaast ook een anti-slip effect. gebruiksaanwijzing: breng de vloeistof gelijkmatig en in n richting aan met behulp van een wasverdeler. vervolgens laten drogen, waarna eventueel een tweede laag haaks op de eerste laag kan worden aangebracht. 1 liter is geschikt voor ongeveer 40 m per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,75

TEGEL KRACHTREINIGER

hg tegel krachtreiniger (hg product 19) is een zeer krachtige reiniger speciaal ontwikkeld voor het gemakkelijk en snel verwijderen van vet en aangekoekt vuil op vloertegels en plavuizen. het is tevens geschikt voor het verwijderen van polish- en andere beschermfilms, zoals hg beschermfilm met zijdeglans (golvpolish) (hg product 14). gebruiksaanwijzing: los een halve liter op in een halve emmer (5 liter) lauw water en breng dit in ruime mate op met behulp van een dweil of mop. niet meer dan 1015 m tegelijk behandelen. vervolgens minimaal 510 minuten laten inwerken. hierna de oplossing van het oppervlak verwijderen met behulp van een dweil. aansluitend de vloer goed nadweilen met schoon water. 1 liter is goed voor ca. 2040 m vloeroppervlak, afhankelijk van de graad van vervuiling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,45

TEGELREINIGER

hg tegelreiniger (hg product 16) is een fris ruikende, zeer geconcentreerde, dweilreiniger speciaal ontwikkeld voor het regelmatig reinigen van alle soorten tegelvloeren en vloeren van niet-kalkhoudend natuursteen. dit product is daarnaast ook uitermate geschikt voor siergrindvloeren. gebruiksaanwijzing: los 25 ml (een kopje) op in een halve emmer (5 liter) lauw water. vervolgens de vloer moppen of dweilen met een goed uitgewrongen mop of dweil en deze regelmatig goed uitspoelen in de gemaakte oplossing. niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen. 1 liter is goed voor ca. 40 dweilbeurten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,65

TEGELREINIGER GLANSHERSTELLEND

hg tegelreiniger glansherstellend (hg product 17) is een heerlijk fris ruikende, geconcentreerde, dweilreiniger met glansherstel, speciaal ontwikkeld voor het regelmatig gemakkelijk en snel reinigen van zowel poreuze als niet-poreuze vloertegels, plavuizen en niet-kalkhoudend natuursteen. dit product verdiept tevens de kleur en structuur van de tegels. gebruiksaanwijzing: los 50 ml op in een halve emmer (5 liter) lauw water. vervolgens de vloer moppen of dweilen met een goed uitgewrongen mop of dweil en deze regelmatig goed uitspoelen in de gemaakte oplossing. niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen. 1 liter is goed voor ca. 20 dweilbeurten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,69

VLEKPREVENTIE

hg vlekpreventie is geschikt voor zowel poreuze als niet-poreuze keramische tegels en natuursteenvloeren en beschermt onzichtbaar tegen vlekken en het indringen en aanhechten van vervuiling, waardoor simpelweg dweilen voldoende is voor een stralende vloer. zelfs de meest poreuze ondergronden worden tot diep in de poriën beschermd. het is daarom ideaal voor toepassing in de woonkamer, keuken, badkamer enzovoort. keramische tegels vooraf eerst reinigen met hg tegel krachtreiniger (remover) (hg product 19), natuursteen vooraf eerst reinigen met hg natuursteen krachtreiniger (shine finish remover) (hg product 40). het product vervolgens door middel van een kwast of roller in ruime mate aanbrengen. bij zeer poreuze ondergronden is een tweede behandeling aan te bevelen. 1 liter is goed voor 100 m².


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,65

VOEGENREINIGER

hg voegenreiniger verwijdert sterke vervuiling van voegen. gebruiksaanwijzing: aanbrengen met een luiwagen of een handborstel, even laten inwerken, goed schrobben en naspoelen met water. verbruik: ca. 10-15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,95

BlekoHG
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn