DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

CEMENTSLUIER VERWIJDERAAR

hg cementsluier verwijderaar verwijdert cementsluier van o.a. alle soorten poreuze en niet-poreuze keramische tegels, plavuizen en niet-kalkhoudende natuursteensoorten zoals noorse leisteen, graniet en kwartsiet. het unieke van dit product is dat het wel het cement van het tegeloppervlak oplost, maar niet het cement uit de voegen. de voegen worden zelfs versterkt! gebruiksaanwijzing: los het product op in water. maak het oppervlak vooraf nat met schoon water en breng daarna de oplossing in ruime mate aan met behulp van een dweil of mop. niet meer dan 10-15 m tegelijk behandelen. schrob vervolgens het oppervlak goed met een schrobber of borstel. 1520 minuten laten inwerken en gedurende de inwerktijd de vloer nathouden met de oplossing van dit product. aansluitend het behandelde oppervlak nog een keer goed schrobben en daarna de oplossing verwijderen met een dweil en aansluitend de vloer dweilen met schoon water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,96

CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR

bleko b-clean cementsluierverwijderaar is een krachtige reiniger speciaal ontwikkeld voor kalkhoudende steensoorten. het product verwijdert cementsluier en vuil. gebruiksaanwijzing: de cementsluierverwijderaar in een plastic emmer verdunnen met koud water 1:1 tot 1:20, afhankelijk van de vervuiling. voor reinigingsdoeleinden is 1:10 meestal voldoende. sterk vervuilde oppervlakken behandelen met 1:5 verdund product. gelijkmatig verdelen en goed schrobben, 5 10 minuten laten inwerken, daarna afspoelen met water. de behandeling indien nodig herhalen. tijdens het verwerken is het raadzaam plastic handschoenen te dragen. indien nodig de ondergrond eerst reinigen van grof en los vuil, gebruik hierbij een gewoon (synthetisch) reinigingsmiddel, maar nooit een alkalische reiniger zoals bijvoorbeeld groene zeep. ook oude waslagen vooraf verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,99

TEGELREINIGER GLANSHERSTELLEND

hg tegelreiniger glansherstellend (hg product 17) is een heerlijk fris ruikende, geconcentreerde, dweilreiniger met glansherstel, speciaal ontwikkeld voor het regelmatig gemakkelijk en snel reinigen van zowel poreuze als niet-poreuze vloertegels, plavuizen en niet-kalkhoudend natuursteen. dit product verdiept tevens de kleur en structuur van de tegels. gebruiksaanwijzing: los 50 ml op in een halve emmer (5 liter) lauw water. vervolgens de vloer moppen of dweilen met een goed uitgewrongen mop of dweil en deze regelmatig goed uitspoelen in de gemaakte oplossing. niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen. 1 liter is goed voor ca. 20 dweilbeurten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,15

VOEGENREINIGER

hg voegenreiniger verwijdert sterke vervuiling van voegen. gebruiksaanwijzing: aanbrengen met een luiwagen of een handborstel, even laten inwerken, goed schrobben en naspoelen met water. verbruik: ca. 10-15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,96

BlekoHG
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn