DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

(COMBI)MAGNETRONREINIGER

hg (combi)magnetronreiniger is een handige en krachtige alledag sprayreiniger geschikt voor het gemakkelijk verwijderen van vet en (aangekoekte) etensresten in (combi)magnetrons. het is veilig te gebruiken op alle materialen die in (combi)magnetrons gebruikt worden. gebruiksaanwijzing: spray het te reinigen oppervlak in met de magnetronreiniger en laat het een aantal seconden inweken. neem daarna het oppervlak af met keukenpapier en neem hierna het gereinigde oppervlak af met een schone, vochtige vaatdoek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,19

AANGEKOEKTE PANNENREINIGER

hg aangekoekte pannenreiniger is ontwikkeld voor het verwijderen van de meest hardnekkige aanbakresten die met een normaal afwasmiddel of vaatwasser niet te verwijderen zijn. dit product is ook geschikt voor het verwijderen van aanbakresten op (oven)schalen. gebruiksaanwijzing voor pannen: bedek de gehele bodem van de pan met ongeveer 0,5 centimeter product. voeg hier de voorgeschreven hoeveelheid water aan toe, zoals aangegeven op het etiket. zet vervolgens de afzuigkap of mechanische ventilatie op de hoogste stand en breng, al roerend, de inhoud van de pan aan de kook en laat dit minimaal 10 minuten doorkoken. tijdens het doorkoken regelmatig goed blijven roeren. giet daarna de inhoud voorzichtig in het afvoerputje van de gootsteen. (oven)schalen: bedek de gehele bodem van de ovenschaal met ongeveer 0,5 centimeter product. voeg hier zo heet mogelijk water uit de kraan aan toe en vul de schaal tot maximaal 1 cm onder de rand. goed roeren en minimaal 30 minuten laten inwerken. tussentijds regelmatig roeren. giet daarna de inhoud voorzichtig in het putje van de gootsteen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,95

AFZUIGKAPFILTER ONTVETTER

hg afzuigkapfilter ontvetter maakt zelfs de meest vette metalen afzuigkapfilters weer snel en gemakkelijk vetvrij en super schoon. door de filters eenvoudig onder te dompelen in een oplossing van deze zelfwerkende, sterk geconcentreerde en uiterst krachtige reiniger lost het vet vanzelf op. het bevat geen loog en is daarom ook veilig te gebruiken op aluminium. door de filters van de afzuigkap regelmatig schoon te maken wordt de levensduur van de afzuigkap verlengd en behoudt deze zijn maximale afzuigkracht. gebruiksaanwijzing: doseer 250 ml hg afzuigkapfilter ontvetter op 5 liter warm water en laat de filters ongeveer 30 minuten in deze oplossing weken. spoel daarna de filters goed uit met handwarm water en laat ze goed uitlekken. droog tot slot de filters af voordat ze worden teruggeplaatst in de afzuigkap.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,65

AIRFRYER REINIGER

hg airfryer reiniger is een speciale krachtige reiniger die de hardnekkige aanslag van aangekoekt vet en voedselresten in airfryers goed kan verwijderen. het is tevens mild voor de airfryer zodat deze niet wordt aangetast of beschadigd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,95

ALLE NARE GEURTJES WEG

hg alle nare geurtjes weg is speciaal ontwikkeld om onaangename geurtjes op een biologische manier te verwijderen. dit product maskeert de geur niet, maar verwijdert de stankbron door middel van natuurlijke enzymen en microben, zodat de nare geur niet meer terug komt. het verwijdert onder andere geuren veroorzaakt door urine, uitwerpselen, braaksel, huisdieren, nicotine, fruit, groente en vele andere bronnen, op vrijwel alle absorberende ondergronden. de bron van de vervuiling dient vooraf zoveel mogelijk verwijderd te worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,95

ALLE NARE GEURTJES WEG TEXTIEL

hg alle nare geurtjes weg uit textiel is een onschadelijk plantenextract op waterbasis, dat de vieze geur niet maskeert, maar juist de stankmoleculen oplost. alle kleding gedragen op een feestje, in een restaurant of bij de barbecue, die ruikt maar nog niet vies is, hoeft niet meer direct naar de stomerij. dit geldt natuurlijk ook voor bijvoorbeeld gordijnen, vitrages en voorwerpen die helemaal niet naar de stomerij kunnen, zoals gestoffeerde banken en stoelen en matrassen. de handige spraybus werkt op luchtdruk en geeft een heel fijne verneveling. gebruiksaanwijzing: spray hg alle nare geurtjes weg uit textiel in ruime mate op het weefsel op een afstand van ongeveer 30 centimeter. na 15 tot 20 minuten is het textiel weer fris en geheel vrij van geur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,79

ALLE NARE LUCHTJES WEG

hg alle nare luchtjes weg is een onschadelijk plantenextract op waterbasis, dat nare luchtjes (bijvoorbeeld als gevolg van vis bakken, spruitjes koken, patat frituren, sigaretten roken etc.) niet maskeert, maar snel, veilig en effectief de moeilijkste luchtjes neutraliseert en een schone en gezonde lucht achterlaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,99

DIEPVRIES ONTDOOIER

hg diepvries Ďsnelí ontdooier verwijdert ijs eenvoudig en snel, waardoor het bevroren voedsel niet de tijd krijgt om te ontdooien. een regelmatig gebruik van de snel ontdooier beperkt ijsvorming tot een minimum. dit werkt kostenbesparend dankzij een lager energieverbruik en bevordert ook nog eens de levensduur van de vriezer. gebruiksaanwijzing: de diepvriezer uitschakelen, leeg maken en vervolgens het makkelijk te verwijderen ijs (de dikke lagen) zoveel mogelijk los krabben en verwijderen. daarna het echt vastzittende ijs gelijkmatig en in ruime mate inspuiten met hg diepvries snel ontdooierĒ. laat dit 5-10 minuten inwerken en krab vervolgens het losgekomen ijs weg. na het verwijderen van het ijs de wanden van de vriezer droogmaken, waarna deze weer aangezet en in gebruik genomen kan worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,99

DUO ONTSTOPPER

hg duo ontstopper is gebaseerd op een unieke 2-componenten-technologie waarmee eenvoudig de verschillende soorten hardnekkige verstoppingen doelgericht en effectief verhelpen kunnen worden. beide producten zijn gebruiksklaar en hoeven niet te worden verdund, waardoor er ook nog eens minder kans bestaat op spatten. gebruiksaanwijzing: giet (afhankelijk van een verstopping in de keuken- of sanitairafvoer, lees hiervoor aandachtig de gebruiksaanwijzing bij de verpakking) voorzichtig 1 of 2 delen (zie maatstrepen op de fles) van fles a in de verstopte afvoer. giet daarna voorzichtig (afhankelijk van een verstopping in de keuken- of sanitairafvoer) 1 of 2 delen (zie maatstrepen op de fles) van fles b in de verstopte afvoer en laat het geheel 1 uur inwerken. spoel na met een ruime hoeveelheid water en giet vervolgens voorzichtig het restant aan vloeistof van fles a en daarna het restant van fles b in de afvoer om een optimale nawerking te verkrijgen. laat ook dit 1 uur inwerken en spoel vervolgens na met een ruime hoeveelheid water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,95

DUO ONTSTOPPER

bison duo ontstopper is een extreem krachtige en effectieve 2-componenten ontstopper, speciaal ontwikkeld voor de meest hardnekkige verstoppingen. het bereikt zelfs de diepste punten van de afvoeren bruist en spat niet. het is geschikt voor de meeste soorten leidingen in o.a. de keuken, douche en wc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,75

HYGIENE SPRAYREINIGER

hg hygiŽnische sprayreiniger reinigt, door zijn speciale samenstelling, veilig en hygiŽnisch alle afwasbare ondergronden in de keuken, badkamer en het toilet. de sprayreiniger is biologisch afbreekbaar en ook uitermate geschikt om een vaatdoekje dat op het aanrecht ligt, hygiŽnisch schoon te houden. gebruiksaanwijzing: spuit de sprayreiniger in ruime mate direct op het verontreinigde oppervlak. laat het enige minuten inwerken en neem het vervolgens grondig af met schoon water. om het vaatdoekje dagelijks hygiŽnisch schoon te houden, is het enige malen insprayen aan beide zijden voldoende. voor het volgende gebruik het doekje eerst goed uitspoelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,19

HYGIENISCHE KOELKAST REINIGER

hg hygiŽnische koelkastreiniger is een sneldrogende, frisruikende sprayreiniger die snel en hygiŽnisch de koelkast streeploos reinigt. maak voor gebruik de koelkast leeg en spray vervolgens het te reinigen oppervlak in. neem daarna met een schone doek het oppervlak af. bij hardnekkig, ingedroogd vuil eerst een paar minuten laten intrekken. naspoelen met water is niet nodig. dit unieke product is ook geschikt voor het reinigen van de buitenkant van de koelkast.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,59

KEUKEN ONTSTOPPER

hg keukenontstopper werkt op basis van natuurlijke micro-organismen die zich als het ware door de verstopping heen vreten en dus altijd iedere verstopping kunnen verhelpen. naast deze probleemoplossende werking heeft de keukenontstopper, door de specifieke grondstoffen, ook een preventieve werking waardoor lastige verstoppingsproblemen worden voorkomen. gebruiksaanwijzing: laat, wanneer mogelijk, vooraf aan de behandeling een klein beetje warm water in de verstopte afvoer lopen. giet vervolgens 1/3 deel van hg keuken ontstopper in de afvoer. giet om de verstopper te activeren aansluitend ongeveer 200 ml warm water er achteraan. geef de ontstopper 6 tot 8 uur de tijd geven om zijn werk te doen alvorens weer water door de afvoer te laten lopen. de ontstopping is nu weer verholpen. om verstoppingen of nare geurtjes te voorkomen 2 maal per maand, bij voorkeur 's avonds, een scheutje in de afvoer gieten en 's nachts in laten werken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,19

KEUKENSPONS

hg keukenspons is absoluut krasvrij en kan bijvoorbeeld uitstekend gebruikt worden in combinatie met de hg kookplaat alledag spray of de hg kookplaat intensief reiniger.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,89

KLEURVERDIEPER DONKERE NATUURSTEENSOORTEN

hg kleurverdieper voor graniet, hardsteen en ander natuursteen (hg product 48) is een professioneel product dat de kleur van natuursteen weer verdiept en geheel tot leven brengt. bovendien impregneert, voedt en beschermt deze unieke samenstelling het natuursteen tegen vuil en vlekken door water of andere vloeistoffen. het maakt het oppervlak niet glad en verstoort het ademingsproces van de steen niet. gebruiksaanwijzing: reinig de ondergrond en verwijder eventuele aanwezige cement- en/of mortelresten. voor ondergronden van marmer, belgisch hardsteen en ander kalkhoudend natuursteen wordt geadviseerd hier hg natuursteen cement- en kalksluierverwijderaar voor te gebruiken. laat de ondergrond 3 dagen drogen en breng vervolgens hg kleurverdieper dun op met een schone, niet pluizende doek. voor grotere oppervlakken kan de kleurverdieper gelijkmatig aangebracht worden met een mohairroller en vervolgens ingewreven met een schone, niet pluizende doek. na maximaal 5 Š 10 minuten is de kleurverdieper in de ondergrond getrokken. verwijder overtollig materiaal zeer grondig met een droge doek (eventueel met terpentine). herhaal de behandeling op sterk zuigende ondergronden totdat de ondergrond het product niet meer opneemt. wanneer glans gewenst is, dient de ondergrond na 30-40 minuten opgepoetst te worden. na 4 uur is het oppervlak weer beloopbaar en na 3 dagen volledig belastbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,65

KLEURVERDIEPER VOOR O.A. GRANIET EN HARDSTEEN

hg kleurverdieper voor graniet, hardsteen en ander natuursteen (hg product 48) is een professioneel product dat de kleur van natuursteen weer verdiept en geheel tot leven brengt. bovendien impregneert, voedt en beschermt deze unieke samenstelling het natuursteen tegen vuil en vlekken door water of andere vloeistoffen. het maakt het oppervlak niet glad en verstoort het ademingsproces van de steen niet. gebruiksaanwijzing: reinig de ondergrond en verwijder eventuele aanwezige cement- en/of mortelresten. voor marmer, belgisch hardsteen en ander kalkhoudend natuursteen wordt geadviseerd hg natuursteen cement- en kalksluierverwijderaar te gebruiken. laat de ondergrond 3 dagen drogen en breng vervolgens de kleurverdieper dun op met een schone, niet pluizende doek. breng voor grotere oppervlakken de kleurverdieper gelijkmatig aan met een mohairroller en wrijf het vervolgens in met een schone, niet pluizende doek. na maximaal 5 Š 10 minuten is de kleurverdieper in de ondergrond getrokken. verwijder overtollig materiaal zeer grondig met een droge doek (eventueel met terpentine). herhaal de behandeling op sterk zuigende ondergronden totdat de ondergrond het product niet meer opneemt. wanneer glans gewenst is, dient de ondergrond na 30-40 minuten opgepoetst te worden. na 4 uur is het oppervlak weer beloopbaar en na 3 dagen volledig belastbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,49

KOOKPLAAT ALLEDAG REINIGER

hg kookplaat alledag reiniger is een veilige, frisruikende alledag reiniger voor keramische of inductie kookplaten. de reiniger verwijdert eenvoudig de dagelijkse vervuiling zoals vet en kalkaanslag en voorkomt daardoor sterke vervuiling die moeilijk te verwijderen is. spray hg kookplaat alledag reiniger een paar keer op de kookplaat. vervolgens afnemen met een droge keukendoek of keukenpapier tot het oppervlak weer droog en glanzend schoon is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,19

KOOKPLAAT INTENSIEF REINIGER

hg kookplaat intensief reiniger is een frisruikende, veilige reiniger die speciaal is ontwikkeld voor het verwijderen van hardnekkig vuil en kookranden op keramische kookplaten. het reinigt en geeft bovendien een beschermende glans. gebruiksaanwijzing: breng aan met een doekje en wrijf de kookplaat goed in. neem daarna met een schoon, uitgespoeld doekje de kookplaat af en wrijf het vervolgens met een droge doek op tot het glanst. tip: gebruik voor de dagelijkse reiniging hg kookplaat alledag reiniger.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,89

KUNSTSTOF SNEL GLANS VOOR O.A. AANRECHTBLADEN

hg kunststof snel glans voor o.a. aanrechtbladen is een gebruiksklaar onderhouds- en beschermingsmiddel voor kunststof. het product brengt glans op doffe kunststof oppervlakken en zorgt ervoor dat vet en vuil zich eenvoudiger laten verwijderen. het product is daarmee ideaal voor gebruik in de keuken, bijvoorbeeld op kunststof aanrechtbladen, maar ook voor tafels, meubels enz. het oppervlak vooraf eventueel reinigen met hg vetweg of hg kunststof, verf en behang intensief reiniger en aansluitend droog wrijven. vervolgens enige druppels hg kunststof snel glans op een niet pluizende droge doek druppelen en het oppervlak hiermee gelijkmatig inwrijven. na 2 minuten drogen eventueel uitwrijven met een zachte droge schone doek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,89

NATUURSTENEN AANRECHTBLADREINIGER

hg natuurstenen aanrechtbladreiniger is speciaal ontwikkeld voor een snelle, streeploze en veilige dagelijkse reiniging van aanrechtbladen van graniet, marmer, hardsteen en andere natuursteensoorten. dit product verwijdert effectief vet en andere vervuiling en zorgt voor een streeploos resultaat zonder nawrijven. bovendien geeft deze speciale formule structuurverdieping waardoor uw aanrecht elke dag weer z'n natuurlijke eigenschappen uitstraalt. het te reinigen oppervlak inspuiten met hg aanrechtbladreiniger en vervolgens met een schoon (aanrecht)doekje het oppervlak afnemen. bij hardnekkig, ingedroogd vuil het product een paar minuten laten inwerken. 500 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,89

ONTKALKER ESPRESSO & PADKOFFIEAPPARAAT CITROENZUUR

hg ontkalker voor espresso- & padkoffiezetapparaten is een ontkalker op basis van citroenzuur, speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van kalkaanslag uit alle soorten espresso- en padkoffiemachines. deze ontkalker werkt veilig, snel en reukloos en is volledig biologisch afbreekbaar. bij regelmatig gebruik van hg ontkalker blijft de koffie lekker smaken en behoudt het apparaat zijn snelheid. gebruiksaanwijzing: giet 75 ml hg ontkalker in het waterreservoir en vul dit aan tot 750 ml water (10 x verdund). laat deze oplossing 10 minuten inwerken. zet vervolgens het apparaat aan en laat de vloeistof voor de helft doorlopen. doe het apparaat uit, laat het product 10 minuten inwerken en laat vervolgens de rest van de vloeistof doorlopen tot het reservoir geheel leeg is. spoel na de behandeling het apparaat tenminste 3 x door met schoon leidingwater. plaats bij padkoffiezetapparaten eventueel eerst een padhouder met een gebruikte koffiepad in de machine, zodat eventuele kalkresten hierin opgevangen worden. op deze manier kan een mogelijke verstopping van de uitstroomopening worden voorkomen. voor het ontkalken van normale koffiezetapparaten, waterkokers, en wasmachines wordt de hg snel ontkalker geadviseerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,19

ONTKALKER ESPRESSO & PADKOFFIEAPPARAAT MELKZUUR

hg ontkalker voor espresso- & padkoffiezetapparaten op basis van melkzuur is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van kalkaanslag uit verschillende soorten espresso- en koffiepadmachines. het werkt veilig, snel en reukloos en is volledige biologisch afbreekbaar. bij regelmatig gebruik blijft de koffie lekker smaken en behoudt het apparaat zijn snelheid. gebruiksaanwijzing: giet 125 ml ontkalker in het waterreservoir en vul dit aan met water tot 75 ml (6x verdund). wanneer het waterreservoir kleiner is dan 750 ml, doseer dan 100 ml hg ontkalker in het waterreservoir en vult dit aan met water tot 600 ml. laat deze oplossing 10 minuten inwerken. zet vervolgens het apparaat aan en laat de vloeistof voor de helft doorlopen. doe het apparaat uit, laat het product 10 minuten inwerken en laat daarna de rest van het vloeistof doorlopen tot het reservoir geheel leeg is. spoel na de behandeling het apparaat minstens 3 x door met schoon leidingwater.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

ONTKALKER VOOR NESPRESSO MACHINES

hg ontkalker voor nespresso machines is een uiterst veilig product op basis van melkzuur. het is daarnaast snel, geurloos en volledig biologisch afbreekbaar. gebruiksaanwijzing: giet de ontkalker voor nespresso machines in het waterreservoir en vul dit aan tot 750 ml water (6x verdund). wanneer het water reservoir kleiner is dan 750 ml, doseer dan 100 ml van de ontkalker in het waterreservoir en vul dit aan met water tot 600 ml (6 x verdund). laat deze oplossing 10 minuten inwerken. zet vervolgens het nespresso apparaat aan en laat de vloeistof voor de helft doorlopen. doe het apparaat uit en laat het product 10 minuten inwerken en laat vervolgens de rest van de vloeistof doorlopen tot het reservoir geheel leeg is. nu is het nespresso apparaat ontkalkt. spoel na de behandeling het waterreservoir goed om en vul het daarna met schoon leidingwater. laat vervolgens het apparaat minimaal 3x met alleen water werken met behulp van de lungo knop, zodat er geen kalkresten of nasmaak achterblijft. nu is het nespresso apparaat weer klaar voor een lekkere kop koffie. de inhoud is goed voor 4 Š 5 keer ontkalken.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

OVEN & GRILL VERNIEUWINGSKIT

hg oven & grill vernieuwingskit is een complete kit om de oven of grill maar ook bakplaten, (barbecue)roosters en planchas er weer als nieuw uit te laten zien. de extreem sterke inweekgel, die met de bijgeleverde speciale kwast wordt aangebracht, weekt zelfs de meest hardnekkig ingebrande aanbakresten effectief los. deze unieke gelformule is speciaal ontwikkeld voor het lang kunnen inwerken (zonder in te drogen!) op verticale oppervlakken, waardoor ook hardnekkig ingebrande aanbakresten op de wanden van de oven of grill effectief losgeweekt worden. gebruiksaanwijzing: breng de gel ruim aan op het te reinigen oppervlak met behulp van de speciale, bijgeleverde kwast. laat de gel vervolgens, al naar gelang de vervuiling, tussen de 5 tot 30 minuten inwerken. neem daarna de gel af met behulp van keukenpapier of een vochtige spons en verwijder tot slot eventuele restanten grondig met water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,95

OVENSPONS

hg ovenspons heeft een sterk schurende werking voor het verwijderen van zeer hardnekkige aanslag. het is ideaal voor het verwijderen van bijvoorbeeld zwaar aangekoekte etensresten op bakplaten in combinatie met hg oven-, grill- & barbecuereiniger.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,95

REINIGER & ONTKALKER VOOR WATERKOKERS

hg reiniger & ontkalker voor waterkokers is speciaal ontwikkeld om kalkaanslag en vervuiling gemakkelijk, snel maar veilig van de waterkoker te verwijderen. dit product is reukloos en laat geen smaak achter. regelmatig reinigen en ontkalken verlengt de levensduur van de waterkoker. gebruiksaanwijzing: verdun 125 ml product met een 1/2 liter koud water en giet dit vervolgens voorzichtig in de waterkoker. de waterkoker niet aanzetten. laat de vloeistof ca. 40 minuten inwerken en giet de oplossing daarna voorzichtig weg. eventueel de behandeling herhalen. tenslotte de waterkoker 3 x goed naspoelen met warm water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,99

REINIGINGSCUPS VOOR NESPRESSO MACHINES

hg reinigingscups voor nespresso machines bevatten een uiterst effectief reinigingsmiddel waarmee aanslag van resten koffie en koffievet grondig wordt verwijderd en de koffiesmaak behouden blijft. een verpakking bevat 6 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,95

ROESTVRIJSTAAL SNEL GLANS

hg roestvrijstaal snel glans laat roestvrijstaal glanzen als nooit tevoren en is dan ook onmisbaar in de keuken. het is een gebruiksklaar onderhouds- en beschermmiddel dat doffe oppervlakken weer laat glanzen en er bovendien voor zorgt dat vuil en vet minder hechten aan het oppervlak. hierdoor wordt het onderhoud aanzienlijk vergemakkelijkt. de speciaal geselecteerde minerale olien zorgen voor een langdurig resultaat. het kan gebruikt worden op o.a. afzuigkappen, schouwen en achterwanden. gebruiksaanwijzing: het materiaal dient eerst vetvrij gemaakt te worden met bijvoorbeeld hg vetweg en aansluitend droog gewreven worden. vervolgens een paar druppels op een pluisvrije en droge doek druppelen en het oppervlak hier gelijkmatig mee inwrijven. voor nog meer glans, eventueel na 2 minuten drogen, nogmaals heel lichtjes uitwrijven met een schone droge doek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,39

ROESTVRIJSTAAL SNEL REINIGER

hg roestvrijstaal snel reiniger is een krachtige, professionele reiniger voor het snel, gemakkelijk en absoluut streeploos verwijderen van vet, vuil en vingerafdrukken op roestvrijstaal, chroom en aluminium. dit product is daarom ideaal voor gebruik op kookplaten, spatwanden, afzuigschouwen, koelkasten, magnetrons e.d. hg roestvrijstaal snel reiniger geeft tevens een onzichtbare beschermlaag waardoor volgende vervuiling zich nog weer makkelijker laat verwijderen. spuit met een afstand van ongeveerd 20 cm een egale nevel op het te behandelen oppervlak of breng hg roestvrijstaal snel reiniger aan door het op een schone zachte doek te spuiten. reinig het oppervlak en wrijf uit met een schone zachte doek of tissue. 300 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,59

ROLOC FIBERSCHIJF 787C 75 MM

3m 787961/89700 fiberschijf 787c roloc 76 mm snijdt snel door koolstofstaal. het premiumkwaliteit mineraal excelleert bij intensieve toepassingen en de 3m precision shaped grain-technologie resulteert in betere prestaties voor snijwerk. het is duurzaam en scheurbestendig en het 3m roloc bevestigingssysteem garandeert dat schijven stevig en veilig vastzitten, zonder dat er extra gereedschap vereist is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,95

SCHUURSPONS

hg schuurspons zwart.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,59

SCHUURSPONS V74

reynst schuurspons v74 is een viscose spons gemaakt van plantaardig sponsmateriaal. de spons is biologisch afbreekbaar, specifiek ontwikkeld voor de bouw en bestand tegen verdund bleekwater (ca. 1 gram per liter).

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,60

SNEL ONTKALKER

hg snel ontkalker voor koffiezetapparaten, waterkokers en wasmachines is een effectieve ontkalkingsvloeistof die speciaal werd ontwikkeld voor het verwijderen van ketelsteen in heetwaterapparatuur zoals koffiezetapparaten, wasmachines en vaatwasmachines. door de afzetting van ketelsteen en kalk gaan verwarmingselementen meer energie gebruiken, waardoor het rendement terugloopt en de elementen vroegtijdig kapot gaan. bovendien wordt bij koffiezetapparaten de smaak van koffie er niet beter op. de gebruiksaanwijzing voor ontkalken varieert sterk per heetwaterapparaat en ook de waterhardheid is van belang voor het goed verwijderen van ketelsteen en kalk. de correcte verwerking staat op de verpakking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,79

STAALPOLISH

hg staalpolish is hťt onderhoudsmiddel voor roestvrijstalen aanrechtbladen, pannen en keukengerei, maar ook voor aluminium en koperen pannen, kunststof aanrechtbladen, chromen kranen, fluitketels en elektrische kookplaten. de staalpolish reinigt, glanst en beschermt in ťťn behandeling. gebruiksaanwijzing: doe een beetje staalpolish op een vochtig doekje en wrijf de ondergrond of het voorwerp stevig in. vervolgens met een uitgespoeld doekje opwrijven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,69

TEGEN STINKENDE VAATWASSERS

hg tegen stinkende vaatwassers zorgt voor een heerlijk fris ruikende vaatwasser. de vaatwasser kan gaan stinken door aanslag van vet, voedsel- en zeepresten in de afvoerleidingen, filter en rubbers. dit product neemt deze vervuiling effectief weg en zorgt ervoor dat de vaatwasser voor een langere tijd lekker ruikt. bovendien bevordert het gebruik de hygiŽne en zorgt het voor een schonere vaat. door de unieke formule is het mogelijk om dit product zowel mťt als zonder vaat te gebruiken. 1 fles is goed voor 12 behandelingen. gebruiksaanwijzing bij gebruik met vaat: doseer 40 gram (4 dopjes) poeder van hg tegen stinkende vaatwassers in de houder voor het vaatwasmiddel. leg het vaatwasblokje in de besteklade of bestekkorf. laat vervolgens de vaatwasser met vaat een normaal programma (circa 50įc) geheel doorlopen. bij gebruik zonder vaat: doseer 40 gram (4 dopjes) poeder van hg tegen stinkende vaatwassers in de houder voor het vaatwasmiddel. laat vervolgens de lege vaatwasser een normaal wasprogramma (circa 50įc) geheel doorlopen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,95

TEGEN STINKENDE VUILNISBAKKEN

hg tegen stinkende vuilnisbakken absorbeert stank effectief en zorgt voor een frisse geur. gebruiksaanwijzing: doseer de hieronder aangegeven hoeveelheid onderin de lege afvalemmer, vuilnisbak of afvalcontainer/kliko: afval-/luieremmer: 10-20 gram (1 ŗ 2 dopjes). vuilnisbak: 20Ė30 gram (2 ŗ 3 dopjes). afvalcontainer/kliko: 30Ė50 gram (3 ŗ 5 dopjes). afhankelijk van de hoeveelheid afval, hoe lang het afval al in de vuilnisbak zit en de omgevingstemperatuur (bij hogere temperaturen, zoals in de zomer, gaat het sneller) kan het product uitgewerkt raken. voeg dan desgewenst een nieuwe dosering bovenop het afval toe.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,99

UNIVERSELE REINIGINGSTABLETTEN VOOR KOFFIEMACHINES

hg universele reinigingstabletten voor koffiemachines zorgt ervoor dat er langer gebruik gemaakt kan worden van de (vol)automatische koffiemachine en blijvend genoten kan worden van een optimale koffiesmaak. de tabletten verwijderen de aanslag van koffievetten en olien in het interne systeem en de leidingen van de machine. de reinigingstabletten zijn geschikt voor onder andere (vol)automatische koffiemachines van siemens, bauknecht, illy, delonghi, philips, bosch, krups, solls, saeco, kenwood en aeg. gebruiksaanwijzing: geadviseerd wordt om de koffiemachine na ca. 100Ė150 koppen te reinigen of anders 1x in de 2 weken. volg, voor de meest effectieve reiniging, de instructies van het reinigingssprogramma zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing van de (vol)automatische koffiemachine en/of zichtbaar op display van de machine.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,95

VETVRETER BBQ, GRILL & OVEN

bison vetvreter bbq, grill en oven is een superkrachtige en geconcentreerde schuimspray, speciaal ontwikkeld voor het reinigen van bbq, grill en oven. het is superkrachtig (zelfs voor aangekoekt en ingebrand vet) en verhelpt verkleuring van o.a. roestvrijstalen kookplaten. het is geschikt voor het ontvetten van (gas)barbecues, ovens, bakplaten, planchas en andere grillapparatuur. het is ook geschikt voor het ontvetten van harde metalen en roestvrij staal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,35

VETVRETER KEUKEN

bison vetvreter keuken is een superkrachtige en geconcentreerde ontvetterspray voor het reinigen van vrijwel alle vette oppervlakken in de keuken. het is superkrachtig en reinigt eenvoudig (aangekoekt) vet, is snel afneembaar en geeft een frisse geur. het is geschikt voor gebruik in de keuken, zoals voor de kookplaat, het fornuis of de bakoven. het is ook geschikt voor het ontvetten van huishoudelijke apparatuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,27

VETWEG

hg vetweg verwijdert dierlijke en plantaardige vetten en spijsoliŽn. het is veilig te gebruiken op roestvrij staal, gegalvaniseerde, geŽmailleerde en aluminium oppervlakken, maar ook op keramische tegels, op kunststoffen en in magnetrons. gebruiksaanwijzing: het te reinigen oppervlak met de vetweg besproeien. enige seconden laten inwerken. bij het gebruik op roestvrijstaal verdient het de aanbeveling het product eerst op een schone doek te spuiten en vervolgens het oppervlak te reinigen. dan het vet afnemen met een in, liefst goed warm, water, gedrenkt doekje. het is tevens verkrijgbaar in een voordelige navulflacon die goed is voor 5 keer navullen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,19

VETWEG NAVUL

hg vetweg verwijdert dierlijke en plantaardige vetten en spijsoliŽn. het is veilig te gebruiken op roestvrij staal, gegalvaniseerde, geŽmailleerde en aluminium oppervlakken, maar ook op keramische tegels, op kunststoffen en in magnetrons. gebruiksaanwijzing: het te reinigen oppervlak met de vetweg besproeien. enige seconden laten inwerken. bij het gebruik op roestvrijstaal verdient het de aanbeveling het product eerst op een schone doek te spuiten en vervolgens het oppervlak te reinigen. dan het vet afnemen met een in, liefst goed warm, water, gedrenkt doekje.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,69

VLOEIBARE ONTSTOPPER

bison vloeibare ontstopper is een superkrachtige en effectieve ontstopper die moeiteloos vet, etensresten en haar oplost. het heeft een krachtige gelformule, bereikt zelfs de diepste punten van de afvoer en bruist en spat niet. het is geschikt voor de meeste soorten leidingen in o.a. de keuken, douche en wc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,39

BisonHG
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn