DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

(COMBI)MAGNETRONREINIGER

hg (combi)magnetronreiniger is een handige en krachtige alledag sprayreiniger geschikt voor het gemakkelijk verwijderen van vet en (aangekoekte) etensresten in (combi)magnetrons. het is veilig te gebruiken op alle materialen die in (combi)magnetrons gebruikt worden. gebruiksaanwijzing: spray het te reinigen oppervlak in met de magnetronreiniger en laat het een aantal seconden inweken. neem daarna het oppervlak af met keukenpapier en neem hierna het gereinigde oppervlak af met een schone, vochtige vaatdoek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,35

DUO ONTSTOPPER

bison duo ontstopper is een extreem krachtige en effectieve 2-componenten ontstopper, speciaal ontwikkeld voor de meest hardnekkige verstoppingen. het bereikt zelfs de diepste punten van de afvoeren bruist en spat niet. het is geschikt voor de meeste soorten leidingen in o.a. de keuken, douche en wc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,75

HYGIENISCHE KOELKAST REINIGER

hg hygiŽnische koelkastreiniger is een sneldrogende, frisruikende sprayreiniger die snel en hygiŽnisch de koelkast streeploos reinigt. maak voor gebruik de koelkast leeg en spray vervolgens het te reinigen oppervlak in. neem daarna met een schone doek het oppervlak af. bij hardnekkig, ingedroogd vuil eerst een paar minuten laten intrekken. naspoelen met water is niet nodig. dit unieke product is ook geschikt voor het reinigen van de buitenkant van de koelkast.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,87

KEUKEN ONTSTOPPER

hg keukenontstopper werkt op basis van natuurlijke micro-organismen die zich als het ware door de verstopping heen vreten en dus altijd iedere verstopping kunnen verhelpen. naast deze probleemoplossende werking heeft de keukenontstopper, door de specifieke grondstoffen, ook een preventieve werking waardoor lastige verstoppingsproblemen worden voorkomen. gebruiksaanwijzing: laat, wanneer mogelijk, vooraf aan de behandeling een klein beetje warm water in de verstopte afvoer lopen. giet vervolgens 1/3 deel van hg keuken ontstopper in de afvoer. giet om de verstopper te activeren aansluitend ongeveer 200 ml warm water er achteraan. geef de ontstopper 6 tot 8 uur de tijd geven om zijn werk te doen alvorens weer water door de afvoer te laten lopen. de ontstopping is nu weer verholpen. om verstoppingen of nare geurtjes te voorkomen 2 maal per maand, bij voorkeur 's avonds, een scheutje in de afvoer gieten en 's nachts in laten werken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,19

RVS REINIGER

bison rvs reiniger is een gemakkelijke spray, speciaal ontwikkeld voor het (opnieuw) laten glanzen van rvs oppervlakken. het reinigt eenvoudig oppervlakkig vuil en vingerafdrukken van alle rvs-oppervlakken, brengt een beschermlaag aan voor een langdurige, schitterende glans en naspoelen is niet nodig. het is geschikt voor rvs oppervlakken zoals spatwanden, kookplaten, aanrecht en apparatuur zoals magnetron, oven, koelkast en afzuigkap.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,19

SCHUURSPONS V74

reynst schuurspons v74 is een viscose spons gemaakt van plantaardig sponsmateriaal. de spons is biologisch afbreekbaar, specifiek ontwikkeld voor de bouw en bestand tegen verdund bleekwater (ca. 1 gram per liter).

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,60

VETVRETER BBQ, GRILL & OVEN

bison vetvreter bbq, grill en oven is een superkrachtige en geconcentreerde schuimspray, speciaal ontwikkeld voor het reinigen van bbq, grill en oven. het is superkrachtig (zelfs voor aangekoekt en ingebrand vet) en verhelpt verkleuring van o.a. roestvrijstalen kookplaten. het is geschikt voor het ontvetten van (gas)barbecues, ovens, bakplaten, planchas en andere grillapparatuur. het is ook geschikt voor het ontvetten van harde metalen en roestvrij staal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,35

VETVRETER KEUKEN

bison vetvreter keuken is een superkrachtige en geconcentreerde ontvetterspray voor het reinigen van vrijwel alle vette oppervlakken in de keuken. het is superkrachtig en reinigt eenvoudig (aangekoekt) vet, is snel afneembaar en geeft een frisse geur. het is geschikt voor gebruik in de keuken, zoals voor de kookplaat, het fornuis of de bakoven. het is ook geschikt voor het ontvetten van huishoudelijke apparatuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,27

VETWEG

hg vetweg verwijdert dierlijke en plantaardige vetten en spijsoliŽn. het is veilig te gebruiken op roestvrij staal, gegalvaniseerde, geŽmailleerde en aluminium oppervlakken, maar ook op keramische tegels, op kunststoffen en in magnetrons. gebruiksaanwijzing: het te reinigen oppervlak met de vetweg besproeien. enige seconden laten inwerken. bij het gebruik op roestvrijstaal verdient het de aanbeveling het product eerst op een schone doek te spuiten en vervolgens het oppervlak te reinigen. dan het vet afnemen met een in, liefst goed warm, water, gedrenkt doekje. het is tevens verkrijgbaar in een voordelige navulflacon die goed is voor 5 keer navullen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,35

VLOEIBARE ONTSTOPPER

bison vloeibare ontstopper is een superkrachtige en effectieve ontstopper die moeiteloos vet, etensresten en haar oplost. het heeft een krachtige gelformule, bereikt zelfs de diepste punten van de afvoer en bruist en spat niet. het is geschikt voor de meeste soorten leidingen in o.a. de keuken, douche en wc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,39

BisonHG
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn