DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

4 IN 1 VOOR LEER

hg 4 in 1 voor leer is op waterbasis en speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van zogenaamde vol-aniline en gedekverfde leersoorten zoals meubelen, koffers en tassen. het reinigt en voedt het leer waardoor het leer soepel blijft en perfect beschermd wordt tegen vuil, vlekken en transpiratievocht. bovendien wordt de kleur en structuur van het leer verdiept. bij smoezelig leer of leer dat behandeld is met andere middelen wordt geadviseerd eerst goed te reinigen met hg dieptereiniger voor leer. laat de schoongemaakte oppervlakken nu eerst 30 minuten drogen. doe het op een doek of spons en wrijf de ondergrond zachtjes in. na ongeveer 10 minuten met een zachte doek uitwrijven, zonder druk uit te oefenen. na behandeling hecht vuil zich niet meer aan het leer en bovendien wordt uitdrogen van het kostbare leer voorkomen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,19

DIEPTEREINIGER LEDER

hg dieptereiniger voor leer is een milde reiniger op waterbasis die zeer geschikt is voor het reinigen van vol-aniline en gedekverfde leersoorten. het werkt tot in de porie van de leerfinish en legt een perfecte basis voor een behandeling met hg 4 in 1 voor leer. gebruiksaanwijzing: doe een beetje hg dieptereiniger voor leer op een schone en zachte doek. reinig het leer met ronddraaiende bewegingen zonder druk uit te oefenen. laat de reiniger bij vlekken ongeveer 10 30 seconden inwerken en neem dan met een schone doek het losgeweekte vuil op. laat het leer nu 30 minuten drogen. voor optimale bescherming verdient het de voorkeur het leer te behandelen met hg 4 in 1 voor leer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,63

L301 LEATHER FAST CLEANER

rupes leerreiniger is een sterke maar veilige leerreiniger. in n gemakkelijke stap wordt het leer gereinigd en geconditioneerd, waardoor scheuren en aderen voorkomen wordt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,76

LEATHER PROTECT

presto leather protect is een onderhoudsproduct met reinigend vermogen voor het reinigen en beschermen van bekleding van leer en kunstleer. het beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat, vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

LEERSPRAY

hg leerspray is een eenvoudig te gebruiken reinigings- en onderhoudsmiddel voor vol-aniline en gedekverfde leersoorten en leer wat behandeld is met de hg 4 in 1 voor leer. dit product reinigt en voedt in één behandeling waardoor het leer, bij regelmatig gebruik, in topconditie blijft.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,56

LEERVERF PRIMER

hg leerverf primer wordt gebruikt als voorbehandeling voor het aanbrengen van de leerverf en zorgt voor optimale hechting van de leerverf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,67

LEERVERF VOOR ZITMEUBELS

hg leerverf voor zitmeubels heeft een enorme hechtkracht, is ijzersterk en daardoor resistent tegen vuil, vlekken en beschadigingen. eventuele beschadigingen aan het leer, zoals bijvoorbeeld scheuren, gaatjes, krassen en andere oneffenheden zoals craquele kunnen vooraf gerepareerd worden met behulp van hg leerreparateur voor zitmeubels. gebruiksaanwijzing: maak het leren meubel eerst goed schoon met spiritus, gebruik hiervoor een schone doek en reinig met ronddraaiende bewegingen. repareer vervolgens eventuele beschadigingen met behulp van de leerreparateur voor zitmeubels. breng hierna de hg leerverf primer op, waarna het zitmeubel geverfd kan worden met hg leerverf voor zitmeubels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,76

HGPrestoRupes
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn