DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

4 IN 1 VOOR LEER

hg 4 in 1 voor leer is op waterbasis en speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van zogenaamde vol-aniline en gedekverfde leersoorten zoals meubelen, koffers en tassen. het reinigt en voedt het leer waardoor het leer soepel blijft en perfect beschermd wordt tegen vuil, vlekken en transpiratievocht. bovendien wordt de kleur en structuur van het leer verdiept. bij smoezelig leer of leer dat behandeld is met andere middelen wordt geadviseerd eerst goed te reinigen met hg dieptereiniger voor leer. laat de schoongemaakte oppervlakken nu eerst 30 minuten drogen. doe het op een doek of spons en wrijf de ondergrond zachtjes in. na ongeveer 10 minuten met een zachte doek uitwrijven, zonder druk uit te oefenen. na behandeling hecht vuil zich niet meer aan het leer en bovendien wordt uitdrogen van het kostbare leer voorkomen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,99

DIEPTEREINIGER LEDER

hg dieptereiniger voor leer is een milde reiniger op waterbasis die zeer geschikt is voor het reinigen van vol-aniline en gedekverfde leersoorten. het werkt tot in de porie van de leerfinish en legt een perfecte basis voor een behandeling met hg 4 in 1 voor leer. gebruiksaanwijzing: doe een beetje hg dieptereiniger voor leer op een schone en zachte doek. reinig het leer met ronddraaiende bewegingen zonder druk uit te oefenen. laat de reiniger bij vlekken ongeveer 10 á 30 seconden inwerken en neem dan met een schone doek het losgeweekte vuil op. laat het leer nu 30 minuten drogen. voor optimale bescherming verdient het de voorkeur het leer te behandelen met hg 4 in 1 voor leer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,29

L301 LEATHER FAST CLEANER

rupes leerreiniger is een sterke maar veilige leerreiniger. in één gemakkelijke stap wordt het leer gereinigd en geconditioneerd, waardoor scheuren en aderen voorkomen wordt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,62

LEATHER PROTECT

presto leather protect is een onderhoudsproduct met reinigend vermogen voor het reinigen en beschermen van bekleding van leer en kunstleer. het beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat, vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

LEERBALSEM

hg leerbalsem heeft, dankzij de toevoeging van lanoline en natuurlijke bijenwas, intensief voedende eigenschappen en trekt diep in de poriën van het leer, waardoor het leer zacht en soepel blijft en een mooie, natuurlijke uitstraling behoudt. het is geschikt voor alle soorten glad leer. gebruiksaanwijzing: voor gebruik dient het leer goed schoon en droog te zijn. gebruik hiervoor eventueel eerst hg dieptereiniger voor leer zodat het leer goed schoon wordt en laat het dan ca. 30 minuten drogen. breng vervolgens hg leerbalsem gelijkmatig aan met een zachte niet-pluizende doek. laat de balsem ongeveer 5 minuten intrekken en wrijf het op met een schone en droge doek. na de behandeling kan het zitmeubel direct weer gebruikt worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,49

LEERREPARATEUR VOOR ZITMEUBELS

hg leerreparateur voor zitmeubels is een unieke, speciaal voor hg leerverf ontwikkelde reparatiekit waarmee op eenvoudige wijze beschadigingen aan het leer van de leren zitmeubel, zoals scheuren, gaatjes, krassen en andere oneffenheden (zoals craquelé) kunnen worden gerepareerd. de bijzondere formule van dit product zorgt voor een goede hechting en behoud van de natuurlijke flexibiliteit van het leer. het is een speciale, herstellende voorbehandeling vóór het gebruik van hg leerverf. gebruiksaanwijzing bij gaatjes/krassen/oneffenheden: reinig vooraf het leer met spiritus en gebruik hierbij schone doeken. schuur vervolgens het oppervlak even licht op met het bijgeleverde schuurpapier en laat het daarna drogen. breng de leerreparateur aan op de te behandelen reparatieplek met behulp van de bijgeleverde spatel en gebruik deze ook om het gelijkmatig over de reparatieplek te verdelen. laat 24 uur drogen, waarna dereparatieplek geverfd kan worden. gebruiksaanwijzing bij de reparatie van kleine scheuren: vul met behulp van de bijgeleverde pipet de scheur van onderuit met de leerreparateur. druk vervolgens de leerhelften voorzichtig aan en verwijdervoorzichtig de overtollige leerreparateur dat hierdoor nog uit descheur naar buiten komt. hiervoor kan bijvoorbeeld een stukje papier gebruikt worden. plak daarna voorzichtig een breed stuk plakband over de gehele scheur heen en laat het geheel 24 uur drogen. daarna kan de reparatieplek geverfd worden met hg leerverf. let op: het droogt wit op en dient daarom altijd overgeverfd te worden met hg leerverf. het is zowel geschikt voor aniline als gedekverfde leersoorten en kunstleer (skai) niet geschikt voor nubuck en suède.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,65

LEERSPRAY

hg leerspray is een eenvoudig te gebruiken reinigings- en onderhoudsmiddel voor vol-aniline en gedekverfde leersoorten en leer wat behandeld is met de hg 4 in 1 voor leer. dit product reinigt en voedt in één behandeling waardoor het leer, bij regelmatig gebruik, in topconditie blijft.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,95

LEERVERF PRIMER

hg leerverf primer wordt gebruikt als voorbehandeling voor het aanbrengen van de leerverf en zorgt voor optimale hechting van de leerverf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,59

LEERVERF VOOR ZITMEUBELS

hg leerverf voor zitmeubels heeft een enorme hechtkracht, is ijzersterk en daardoor resistent tegen vuil, vlekken en beschadigingen. eventuele beschadigingen aan het leer, zoals bijvoorbeeld scheuren, gaatjes, krassen en andere oneffenheden zoals craquele kunnen vooraf gerepareerd worden met behulp van hg leerreparateur voor zitmeubels. gebruiksaanwijzing: maak het leren meubel eerst goed schoon met spiritus, gebruik hiervoor een schone doek en reinig met ronddraaiende bewegingen. repareer vervolgens eventuele beschadigingen met behulp van de leerreparateur voor zitmeubels. breng hierna de hg leerverf primer op, waarna het zitmeubel geverfd kan worden met hg leerverf voor zitmeubels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,95

LEERVERF VOOR ZITMEUBELS KIT

hg leerverfkit voor zitmeubels heeft een enorme hechtkracht, is ijzersterk en daardoor resistent tegen vuil, vlekken en beschadigingen. gebruiksaanwijzing: eventuele beschadigingen aan het leer, zoals bijvoorbeeld scheuren, gaatjes, krassen en andere oneffenheden zoals craquelé, vooraf eenvoudig repareren met behulp van hg leerreparateur voor zitmeubels. maak eerst het leren meubel goed schoon met spiritus, gebruik hiervoor een schone doek en reinig met ronddraaiende bewegingen. repareer vervolgens eventuele beschadigingen met behulp van hg leerreparateur voor zitmeubels. breng hierna hg leerverf primer op, waarna het zitmeubel geverfd kan worden met hg leerverf voor zitmeubels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,59

TRANSPARANTE LEERREPARATEUR

hg transparante leerreparateur repareert op eenvoudige wijze en onopvallend beschadigingen aan leer, zoals krassen, scheuren en winkelhaken. de speciale formule van dit unieke product droogt transparant op waardoor een reparatie aan het leer vrijwel onopgemerkt blijft. het leer blijft soepel en behoudt zijn natuurlijke uitstraling en is dan ook ideaal voor het repareren van bijvoorbeeld leren jassen, tassen en meubilair. gebruiksaanwijzing: reinig vooraf het te repareren oppervlak voorzichtig met hg dieptereiniger voor leer, zodat het leer goed wordt ontvet en een optimale hechting van de hg leerreparateur kan wordt bereikt. laat het leer vervolgens goed drogen. bij reparatie van krassen en oppervlakkige scheuren: houd de scheur open en vul deze, met behulp van de bijgeleverde spatel, met de leerreparateur. druk vervolgens beide leerhelften tegen elkaar aan en verwijder de overtollige hg leerreparateur met de spatel. het is na enkele uren droog en het leer is na 24 uur weer volledig belastbaar. reparatie van volledige scheuren en winkelhaken: schuur de randjes van het gescheurde leer licht op. vul de pipet uit de verpakking met de leerreparateur en steek deze iets door de scheur of winkelhaak heen. knijp vervolgens de pipet rustig leeg en trek op hetzelfde moment de pipet voorzichtig uit te scheur terug. druk vervolgens beide leerhelften tegen elkaar aan en verwijder de overtollige leerreparateur met de spatel. de leerreparateur is na enkele uren droog en het leer is na 24 uur weer volledig belastbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,89

WATER, OLIE, VET EN VUIL DICHT VOOR LEER

hg water, olie, vet & vuil dicht voor leer is speciaal ontwikkeld voor de bescherming en het onderhoud van alle, maar voornamelijk open leersoorten zoals suède, nubuck en aniline. het beschermt onzichtbaar en onvoelbaar tegen het indringen van bijvoorbeeld spijsolie, koffie, thee en wijn, maar natuurlijk ook tegen het indringen van water. door de krachtige werking kunnen koffie, thee, olie, vet en wijnvlekken simpel met een goed absorberende tissue weggedept worden. gebruiksaanwijzing: zorg dat het te behandelen leer schoon en droog is. houd de spuitbus zoveel mogelijk rechtop en spuit op ongeveer 20 cm afstand in gelijkmatige banen op het leer. na ongeveer een uur drogen is het behandelde leer weer klaar voor gebruik en is het zeer effectief beschermd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,39

HGPrestoRupes
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn