DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

BESCHERMER VOOR ONBEHANDELDE HOUTEN MEUBELS

hg beschermer voor onbehandelde houten meubels is een unieke, vrijwel onzichtbare beschermer voor meubels (in huis) van onbehandeld hout zoals teak, eiken, grenen en vuren. het beschermt tegen het indringen van water, olie, vet en ander vuil in het hout en voorkomt het ontstaan van kringen en vlekken. gebruiksaanwijzing: het te behandelen houten oppervlak moet eerst volledig schoon, droog en vetvrij zijn. vervolgens met behulp van een kwastje in één egale laag aanbrengen. het hout zal hierbij iets donkerder kleuren, maar na het opdrogen zal deze kleurverdieping weer verdwijnen zijn. minimaal 8 uur laten drogen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,49

BIJENWAS

hg bijenwas wit, geel of bruin is een natuurlijke voeding voor licht houten meubelen, zoals bijvoorbeeld grenen, waardoor uitdroging wordt voorkomen. het geeft bovendien een warme kleur en een zijdeglans, zelfs op plaatsen die verkleurd zijn. gebruiksaanwijzing: opbrengen en uitwrijven met een zachte, niet pluizende doek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,99

BIJENWASSPRAY

hg bijenwasspray geeft onbehandelde houtsoorten een natuurlijke voeding waardoor het hout langer mooi blijft en uitdroging wordt voorkomen. het heeft een heerlijke geur, is neutraal van kleur en dus toepasbaar op alle houtsoorten. gebruiksaanwijzing: spuit het hout gelijkmatig in op c.a. 20 cm afstand van het oppervlak en wrijf daarna de was uit met een zachte doek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,95

CHEWING GUM REMOVER

hg chewing gum remover (hg product 97) bevriest de ingelopen kauwgom waardoor deze hard wordt. in deze bevroren toestand kan de kauwgom gemakkelijk worden verwijderd. gebruiksaanwijzing: monteer het slangetje op de spuitbus en spuit zo dicht mogelijk op de kauwgom. verwijder de kauwgom met de holle kant van een lepel. bij gladde vloeren kan eventueel een plamuurmes worden gebruikt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,95

MEUBEL GLANS

hg meubelglans reinigt zeer eenvoudig en snel alle massieve- of gefineerde houten oppervlakken voorzien van lak, olie, verf, was en beits, maar ook kunststof oppervlakken en zorgt voor een mooie glans. hg meubelglans verwijdert niet alleen stof, krasjes en vlekken, maar voorziet de oppervlakken ook van een beschermlaag tegen vlekken en vingerafdrukken. oppervlakken voorzien van was of olie worden bovendien gevoed door de aanwezige natuurlijke oliën. spray hg meubelglans met een afstand van ongeveer 20 cm op het oppervlak en wrijf het uit met een niet pluizende doek. voor het behandelen van kleinere oppervlakken kan hg meubelglans ook direct op de doek gespoten worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,69

MEUBELINE

hg meubeline is een hoogwaardig onderhoudsmiddel voor gebeitste, gelakte, geoliede, onbehandelde of in de was gezette meubels. het verwijdert vlekken en uitgebeten water- en alcoholkringen. grauwe, verbleekte meubels krijgen hun natuurlijke kleur en glans weer terug en zelfs krassen worden gecamoufleerd. gebruiksaanwijzing: de meubeline met een schone, niet pluizende doek royaal in rechte banen aanbrengen en 6 á 10 uur laten inwerken. de plaatsen waar de meubeline volledig is ingetrokken opnieuw behandelen. als het produkt volledig is ingewerkt, het restant met een schone doek verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,29

MEUBELWAS REMOVER

hg meubelwas-remover is speciaal ontwikkeld voor het effectief verwijderen van oude en vervuilde waslagen van ongelakt parket en houten vloeren. gebruiksaanwijzing: verdeel de meubelwas-remover telkens over een klein oppervlak. wrijf vervolgens, met behulp van een niet-pluizende (thee)doek, het product goed in de waslaag en neem daarna de losgekomen was op met een schone doek. tot slot de vloer goed laten drogen, waarna eventueel een nieuwe waslaag kan worden aangebracht. verbruik: ca. 15-20 m2 per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,89

REINIGER EN BESCHERMER VOOR HOUTEN MEUBELS

hg reiniger en beschermer voor houten meubels is niet alleen een uitstekende vetoplosser en vlekverwijderaar, maar ook een zeer goede beschermer omdat aan de unieke receptuur ook beschermer is toegevoegd. hierdoor wordt tijdens het reinigen ook weer nieuwe bescherming aan het hout toegevoegd waardoor het hout, zodra het is opgedroogd, weer optimaal beschermd is tegen nieuwe vervuiling, vetvlekken of kringen. gebruiksaanwijzing: allereerst het te reinigen oppervlak besproeien met de hg reiniger en beschermer. vervolgens een niet-pluizende schone (vaat)doek (bij voorkeur een microvezeldoek) vochtig maken met water en ook deze inspuiten met dit product. het opgespoten product hiermee vervolgens goed verspreiden over het oppervlak. hierna het behandelde oppervlak uit zichzelf laten drogen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,59

TEGEN HOUTWORM

hgx tegen houtworm verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten zoals huisboktor en spinthoutkever. daarnaast voorkomt het gedurende een lange periode heraantasting door deze insekten. gebruiksaanwijzing: vooraf stof, vuil en boormeel verwijderen. vervolgens door middel van schuren of met een verfafbeitmiddel de eventueel aanwezige beits, verf of waslagen verwijderen. daarna het hout bespuiten of met een kwastje aanbrengen. vervolgens 48 uur laten drogen. daarna kan iedere gewenste afwerking plaatsvinden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,99

VERZORGENDE MEUBELOLIE EIKEN

hg verzorgende meubelolie voor eiken, mahonie en kersen is een speciale verzorgende meubelolie die zeer snel en gemakkelijk op te brengen is en direct een zichtbaar resultaat geeft. regelmatig gebruik van deze meubelolie verfraait niet alleen de kostbare meubels, maar zorgt er tevens voor dat ze in goede conditie blijven. gebruiksaanwijzing: voor gebruik dient het te behandelen hout schoon te zijn. eventuele vervuiling daarom vooraf verwijderen met hg interieurspray. de meubelolie goed schudden voor gebruik en dun en gelijkmatig aanbrengen met behulp van een niet-pluizende doek. wrijf de olie daarna direct en volledig uit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,29

VERZORGENDE MEUBELOLIE NOTEN

hg verzorgende meubelolie voor noten, palissander en wengé is een speciale verzorgende meubelolie die zeer snel en gemakkelijk op te brengen is en direct een zichtbaar resultaat geeft. regelmatig gebruik van deze meubelolie verfraait niet alleen de kostbare meubels, maar zorgt er tevens voor dat ze in goede conditie blijven. gebruiksaanwijzing: voor gebruik dient het te behandelen hout schoon te zijn. eventuele vervuiling daarom vooraf verwijderen met hg interieurspray. de meubelolie goed schudden voor gebruik en dun en gelijkmatig aanbrengen met behulp van een niet-pluizende doek. wrijf de olie daarna direct en volledig uit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,29

VERZORGENDE MEUBELOLIE TEAK

hg verzorgende meubelolie voor teak is een speciale verzorgende meubelolie die zeer snel en gemakkelijk op te brengen is en direct een zichtbaar resultaat geeft. regelmatig gebruik van deze meubelolie verfraait niet alleen de kostbare meubels, maar zorgt er tevens voor dat ze in goede conditie blijven. gebruiksaanwijzing: voor gebruik dient het te behandelen hout schoon te zijn. eventuele vervuiling daarom vooraf verwijderen met hg interieurspray. de meubelolie goed schudden voor gebruik en dun en gelijkmatig aanbrengen met behulp van een niet-pluizende doek. wrijf de olie daarna direct en volledig uit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,29

VLOEIBARE ANTIEKWAS

hg vloeibare antiekwas is een zeer hoogwaardige was op basis van bijenwassen en carnaubawas. de was geeft meubelen een natuurlijke voeding waardoor uitdroging wordt voorkomen. het geeft een prachtige hoogglans en is door de beschermende harde laag sterk vuilafstotend. gebruiksaanwijzing: de fles voor gebruik goed schudden. het hout licht inwrijven met een zachte doek of een kwast. de was 15 minuten laten intrekken en vervolgens met een borstel goed uitpoetsen tot een diepe glans ontstaat. de antiekwas is verkrijgbaar in twee kleuren: bruin voor donkere houtsoorten en geel voor lichtere houtsoorten en voor antiek hout dat niet donkerder mag worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,69

VLOEIBARE WHITE WASH MEUBELWAS

hg vloeibare white wash meubelwas is een kwalitatief hoogwaardige meubelwas. dit product geeft de nerven en noesten van het hout een mooie witte tekening (het zogenaamde white wash effect) en beschermt het hout bovendien tegen uitdroging, vuil en vlekken. verwijder oude waslagen eerst volledig met hg meubelwas remover en laat vervolgens de ondergrond goed drogen. gelakte of geverfde meubels moeten eerst ontdaan worden van de lak- of verflaag, met behulp van bijvoorbeeld hg verf kracht afbijter en/of goed schuren. maak het meubel goed stofvrij. schud daarna hg white wash meubelwas eerst goed voor het te gebruiken en breng het product vervolgens dun en gelijkmatig op. na ongeveer 15 minuten kunt u de was opwrijven. indien meer white wash effect gewenst is, kunnen meerdere lagen aangebracht worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

HG
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn