DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

CALCIMEX

vista calcimex is een sterk zuur ontvettings- en reinigingsconcentraat met een licht etsende werking. het is onder andere geschikt voor het grondig verwijderen van sterke vervuilingen zoals oliŽn, vetten, roestafzet, kalkafzet en (salpeter)zouten op onbehandelde minerale ondergronden zoals beton, cement en baksteen. ook kan het gebruikt worden voor sterke verontreinigingen op bestaande (vloer)coatingsystemen. het kan eenvoudig geneutraliseerd en nagespoeld worden door een nabehandeling met vista viamond 704, in een gelijke mengverhouding.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,33

EPOXYSHIELD ETSMIDDEL

rust-oleum epoxyshield etsmiddel is een gebruiksvriendelijke, niet-ontvlambare, bijna reukloze etsvloeistof. het wordt gebruikt om gladde betonoppervlakken, metselwerk, verzinkt staal en aluminium te etsen voor het aanbrengen van een rust-oleum coating systeem. het neutraliseert alkalische verontreinigingen en verwijdert resten van zink- en aluminiumcorrosieproducten (ďwitte roestĒ).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

86,25

EPOXYSHIELD REINIGER/ONTVETTER

rust-oleum epoxyshield reiniger/ontvetter is geschikt om vetten, oliŽn, proteÔnen, vuil en vele andere oppervlakteverontreinigingen van verontreinigde en gecoate vloeren te verwijderen. het product kan tevens gebruikt worden om metalen ondergronden te reinigen en is ook geschikt als additief voor vloer reinigingsmachines worden ingezet. verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

66,41

TEGELREINIGER

hg tegelreiniger (hg product 16) is een fris ruikende, zeer geconcentreerde, dweilreiniger speciaal ontwikkeld voor het regelmatig reinigen van alle soorten tegelvloeren en vloeren van niet-kalkhoudend natuursteen. dit product is daarnaast ook uitermate geschikt voor siergrindvloeren. gebruiksaanwijzing: los 25 ml (een ľ kopje) op in een halve emmer (5 liter) lauw water. vervolgens de vloer moppen of dweilen met een goed uitgewrongen mop of dweil en deze regelmatig goed uitspoelen in de gemaakte oplossing. niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen. 1 liter is goed voor ca. 40 dweilbeurten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,79

VLOERREINIGER

rust-oleum vloerreiniger is een licht schuimende alkalische ontvetter op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. het is zeer geschikt voor het verwijderen van vet, vuil, roet en brandschade, kan gebruikt worden voor dagelijks onderhoud en periodieke reiniging, is geschikt voor het reinigen van beton en gecoate vloeren, is niet brandbaar en nagenoeg reukloos en kan ook met de kwast, mop, bezem of een schrobmachine worden toegepast. verdun 1:8 met water voor dagelijkse reiniging, voor periodieke reiniging of hardnekkig vuil 1:2 verdunnen. verbruik: 50 m≤ per liter (bij verdunning van 1:8).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,21

HGVista
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn