DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

CALCIMEX

vista calcimex is een sterk zuur ontvettings- en reinigingsconcentraat met een licht etsende werking. het is onder andere geschikt voor het grondig verwijderen van sterke vervuilingen zoals olin, vetten, roestafzet, kalkafzet en (salpeter)zouten op onbehandelde minerale ondergronden zoals beton, cement en baksteen. ook kan het gebruikt worden voor sterke verontreinigingen op bestaande (vloer)coatingsystemen. het kan eenvoudig geneutraliseerd en nagespoeld worden door een nabehandeling met vista viamond 704, in een gelijke mengverhouding.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,33

CEMENT- EN MORTELRESTEN VERWIJDERAAR (HG LIMEX)

hg cement- & mortelresten verwijderaar (limex) (hg product 12) verwijdert hardnekkige cementsluier en mortelresten van o.a. alle soorten poreuze en niet-poreuze tegels, plavuizen en niet-kalkhoudende natuursteensoorten, zoals noorse leisteen, graniet en kwartsiet. gebruiksaanwijzing: los een halve liter op in 5 liter water. het oppervlak vooraf nat maken met schoon water en de gekozen oplossing aanbrengen met behulp van een dweil of mop. schrob vervolgens het oppervlak goed met een schrobber of borstel. enige minuten laten inwerken en aansluitend nog een keer goed schrobben. hierna de oplossing van het oppervlak verwijderden met een dweil en aansluitend de vloer goed dweilen met schoon water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,95

EPOXYSHIELD ETSMIDDEL

rust-oleum epoxyshield etsmiddel is een gebruiksvriendelijke, niet-ontvlambare, bijna reukloze etsvloeistof. het wordt gebruikt om gladde betonoppervlakken, metselwerk, verzinkt staal en aluminium te etsen voor het aanbrengen van een rust-oleum coating systeem. het neutraliseert alkalische verontreinigingen en verwijdert resten van zink- en aluminiumcorrosieproducten (witte roest).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

86,25

EPOXYSHIELD REINIGER/ONTVETTER

rust-oleum epoxyshield reiniger/ontvetter is geschikt om vetten, olin, protenen, vuil en vele andere oppervlakteverontreinigingen van verontreinigde en gecoate vloeren te verwijderen. het product kan tevens gebruikt worden om metalen ondergronden te reinigen en is ook geschikt als additief voor vloer reinigingsmachines worden ingezet. verbruik: ca. 6-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

66,41

GRAFSTEENREINIGER

hg grafsteenreiniger verwijdert gemakkelijk aanslag, vlekken en vuil van alle natuurstenen grafstenen. het is geschikt voor marmer, blauwe hardsteen en andere natuurstenen grafstenen, stucwerk en muren. gebruiksaanwijzing: houd 5 centimeter afstand en spray het middel op het te reinigen oppervlak. laat 25 minuten inwerken en verwijder vervolgens het achtergebleven vuil met een doek. spoel de grafsteen daarna af met water. is het een hardnekkige vlek? herhaal de bovenstaande handeling dan na een half uur.verbruik: ca. 3 m per verpakking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,49

MARBLE STAIN COLOUR REMOVER

hg natuursteen kleurvlekken verwijderaar verwijdert op eenvoudige wijze vlekken van koffie, thee, wijn, cola en andere gekleurde vlekken uit marmer en alle andere kalkhoudende natuursteenvloeren. gebruiksaanwijzing: besproei de ondergrond vanaf 3-5 cm en laat het product aansluitend 30 minuten inwerken. vervolgens het besproeide oppervlak afnemen met een spons en water. bij sterke vervuiling de behandeling desgewenst na 30 minuten herhalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,69

MARMER EN NATUURSTEEN MAT FINISH

hg natuursteen beschermfilm zonder glans (hg product 34) is een zeer eenvoudig aan te brengen, vloeibare polymeer emulsie die na droging een flinterdunne maar uiterst sterke, matterende beschermfilm vormt. hierdoor wordt de toplaag van het natuursteen beschermd tegen slijtage en beschadiging of aantasting door zuren zoals frisdranken en wijn. deze beschermfilm geeft daarnaast ook een anti-slip effect. gebruiksaanwijzing: de fles enige malen omkeren en vervolgens de vloeistof onverdund over de vloer gieten en met behulp van een wasverdeler of roller in een richting over de vloer verdelen. na ongeveer 60 minuten kan desgewenst een tweede laag in dezelfde richting op de eerste laag worden aangebracht. 1 liter is goed voor 6080 m2 vloeroppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,95

MARMER EN NATUURSTEEN SHINE FINISH

hg natuursteen beschermfilm met glans (hg product 33) is een zeer eenvoudig aan te brengen, vloeibare polymeer emulsie die na droging een flinterdunne maar uiterst sterke, glanzende beschermfilm vormt. hierdoor wordt de toplaag van het natuursteen beschermd tegen slijtage en beschadiging of aantasting door zuren zoals frisdranken en wijn. deze beschermfilm geeft daarnaast ook een anti-slip effect. gebruiksaanwijzing: verdun de vloeistof 1 op 1 met koud water, giet de oplossing over de vloer en verdeel het met behulp van een wasverdeler of roller in een richting over de vloer. na ongeveer 40 minuten kan een tweede laag haaks op de eerste laag worden aangebracht. een liter is goed voor ca. 6080 m2 vloeroppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,75

MARMER EN NATUURSTEEN SHINE FINISH REMOVER

hg natuursteen krachtreiniger (hg product 40) is speciaal ontwikkeld voor het gemakkelijk en snel verwijderen van vet en aangekoekt vuil op marmer en andere kalkhoudende natuursteensoorten zoals travertin, solnhofer, granito en terrazzo. het is tevens geschikt voor het verwijderen van polish en andere beschermfilms zoals hg natuursteen beschermfilms (hg product 33/34). gebruiksaanwijzing: los een halve liter op in een halve emmer (5 liter) lauw water en breng dit in ruime mate op met behulp van een dweil of mop. vervolgens enige minuten laten inwerken. hierna de oplossing van het oppervlak verwijderen met behulp van een dweil. aansluitend de vloer goed nadweilen met schoon water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,89

MARMER EN NATUURSTEEN STREEPLOZE REINIGER

hg natuursteen reiniger glansvloeren (hg product 38) is een heerlijk fris ruikende, geconcentreerde dweilreiniger speciaal ontwikkeld voor het regelmatig, grondig, veilig en snel streeploos reinigen van marmer en andere natuursteensoorten, zonder nadrogen. vanwege de streeploze reiniging is dit product bij uitstek geschikt voor (hoog)glanzende natuursteensoorten. gebruiksaanwijzing: los 50 ml (een half kopje) op in een halve emmer (5 liter) lauw water. vervolgens de vloer moppen of dweilen met een goed uitgewrongen mop of dweil en deze regelmatig goed uitspoelen in de gemaakte oplossing. niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen. 1 liter is goed voor ca. 20 dweilbeurten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,39

MARMER KRISTALLISATOR

hg natuursteen toplaag hersteller (hg product 43) herstelt beschadigingen van de toplaag van marmer en alle andere kalkhoudende natuursteensoorten als gevolg van etsing door zuren zoals frisdranken en wijn en herstelt tevens lichte beschadigingen door slijtage. dit product is met name geschikt voor kleinere oppervlakken zoals aanrechtbladen, tafelbladen en vensterbanken, maar kan ook uitstekend gebruikt worden voor het herstellen van plaatselijke etsplekken of lichte beschadigingen op vloeren. gebruiksaanwijzing: breng de vloeistof dun aan met behulp van een droog, schoon doekje en wrijf het vervolgens uit met een staalwollen sponsje. blijf wrijven tot het oppervlak volledig droog is en er een mooie, heldere glans ontstaat. hierna het oppervlak met een droge doek goed afnemen. 250 ml is goed voor circa 15 m2.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,95

MARMER POLISH

hg natuursteen glans polish (hg product 44) is ideaal om kleinere oppervlakken zoals tafels, vensterbanken, aanrechtbladen en dorpels van marmer, travertin, hardsteen (blauwe steen) graniet en andere natuursteen snel en zeer eenvoudig weer van een prachtige natuurlijke glans te voorzien. het verdiept bovendien de kleur en structuur van het natuursteen en beschermt het tegen vuil en krassen. dit product is ook zeer geschikt voor het bijwerken van plaatselijk mat geworden gepolijst natuursteen. gebruiksaanwijzing: schudden voor gebruik en vervolgens dun aanbrengen met een zachte niet-pluizende doek. daarna de polish laten drogen en met een droge niet-pluizende doek met draaiende bewegingen opwrijven totdat er een mooie glans ontstaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,95

NATUURSTEEN CEMENT- EN KALKSLUIER VERWIJDERAAR

hg natuursteen cement- & kalksluier verwijderaar is zuurvrij en verwijdert daarom veilig cement- en/of kalksluiers van marmer en andere kalkhoudende natuursteensoorten zoals travertin, blauwe steen, hardsteen e.d., maar is ook veilig voor beton- en kunststoftegels waarin stukjes natuursteen zijn verwerkt, zoals granito en marmer composiet. gebruiksaanwijzing: los een halve liter op in een halve emmer (5 liter) water. het oppervlak vooraf nat maken met schoon water en de oplossing aanbrengen met behulp van een dweil of mop. niet meer dan 10 15 m2 tegelijk behandelen. schrob vervolgens het oppervlak goed met een schrobber of borstel, 5 minuten laten inwerken en aansluitend nog een keer goed schrobben. hierna de oplossing van het oppervlak verwijderen met een dweil en aansluitend de vloer dweilen met schoon water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,85

NATUURSTEEN IMPREGNERENDE BESCHERMER

hg natuursteen impregnerende beschermer (hg product 32) is een speciale voorbehandeling voor marmer en andere natuursteen soorten zoals travertin, blauwe steen en hardsteen, maar is ook uitermate geschikt voor betontegels waarin stukjes natuursteen zijn verwerkt, zoals granito en marmer composiet. dit unieke product trekt diep in de porin van de natuursteen en stopt zo de zuigende werking ervan. hierdoor wordt het intrekken van vuil en (vet)vlekken voorkomen, zonder het oorspronkelijke karakter van de natuursteen aan te tasten of de vloer af te sluiten voor vocht van onderuit, zodat de vloer als het ware kan blijven ademen. dit product bevat geen siliconen, droogt snel en is zowel binnen als buiten toepasbaar. gebruiksaanwijzing: breng de vloeistof gelijkmatig en in n richting aan met behulp van een verfroller. laat het vervolgens 10 minute inwerken en verwijder het eventueel overtollige materiaal met een droge, niet-pluizende doek. 1 liter is goed voor 10-50 m vloeroppervlak, afhankelijk van de poreusheid van de vloer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,65

NATUURSTEEN REINIGER GLANSHERSTELLEND

hg natuursteen reiniger glansherstellend (hg product 37) is een heerlijk fris ruikende, geconcentreerde dweilreiniger speciaal ontwikkeld voor het regelmatig reinigen van marmer en alle andere kalkhoudende natuursteenvloeren. het is geschikt voor zowel onbehandelde vloeren als ook voor vloeren behandeld met hg beschermfilm met glans (hg product 33). gebruiksaanwijzing: los 50 ml (een half kopje) op in een halve emmer (5 liter) lauw water. vervolgens de vloer moppen of dweilen met een goed uitgewrongen mop of dweil en deze regelmatig goed uitspoelen in de gemaakte oplossing. niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen. 1 liter is goed voor ca. 20 dweilbeurten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,49

NATUURSTEEN REINIGER VOEDEND

hg natuursteen reiniger voedend (hg product 49) is een fris ruikende, geconcentreerde en voedende (hydraterende) dweilreiniger, speciaal ontwikkeld om bij iedere dweilbeurt het natuursteen niet alleen uitstekend te reinigen maar ook weer te voeden (te hydrateren), waardoor het natuursteen niet schraal wordt en zijn oorspronkelijke uitstraling behoudt. deze dweilreiniger is geschikt voor zowel onbehandeld als geimpregneerd of gekristalliseerd marmer en alle andere natuursteensoorten. gebruiksaanwijzing: los 50 ml (een half kopje) op in een halve emmer (5 liter) lauw water. bij intensievere vervuiling kan desgewenst een sterkere oplossing gemaakt worden tot 100 ml (1 kopje) op een halve emmer lauw water. vervolgens de vloer moppen of dweilen met een met een goed uitgewrongen mop of dweil en deze regelmatig goed uitspoelen in de gemaakte oplossing. de vloer niet naspoelen of nadweilen en uit zichzelf laten drogen. 1 liter is goed voor ca. 20 dweilbeurten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,95

PROTECTOR MARMER EN NATUURSTEEN

hg marmer beschermer (hg product 35) beschermt marmer en andere kalkhoudende natuursteensoorten onzichtbaar tegen het indringen van water, vlekken, vuil en kalk. doordat dit product het natuursteen afsluit, is het ideaal voor gebruik in natte ruimtes zoals badkamers, maar ook op aanrechtbladen, vensterbanken en tafels. dit product is ook buiten toepasbaar en vermindert dan sterk de kans op verkleuring, uitbloeiingen, vorstschade, schimmel en algen. gebruiksaanwijzing: breng de vloeistof ruim, in rechte banen en in een richting op, met behulp van een verfroller of kwast. werk bij verticale vlakken altijd van boven naar beneden. verwijder na ca. 4 minuten de niet ingetrokken vloeistof met behulp van een niet-pluizende doek. na 24 uur is het oppervlak maximaal olie-, vet-, vuil- en waterafstotend. 500 ml is goed voor ca. 1020 m2.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,90

REINIGER HARDSTEEN

hg reiniger blauwe steen/hardsteen (hg product 39) is speciaal ontwikkeld voor het goed, veilig en snel streeploos reinigen van vloeren van alle soorten hardsteen, zowel mat als glanzend, zonder nadrogen. dit product tast het karakter van de hardsteen niet aan: mat blijft mat, glans blijft glans. bij regelmatig gebruik wordt het natuursteen ook nog eens gevoed. gebruiksaanwijzing: reinig, bij normale vervuiling, de tegelvloer met een oplossing van 50 ml reiniger hardsteen op 5 liter handwarm water. moppen of dweilen met een goed uitgewrongen mop of dweil. de mop/dweil regelmatig goed uitspoelen in het dweilwater of onder de kraan. de vloer niet naspoelen of nadweilen en laten drogen. los, bij zeer sterke vervuiling, eerst 100 ml op in 5 liter water. maak de vloer nat met een hoeveelheid dweilwater en schrob de vloer. het vuile water van de vloer steeds volledig opnemen met een dweil en deze elke keer goed uitspoelen en uitwringen. vervolgens moppen of dweilen zoals aangegeven bij de gebruiksaanwijzing voor normale vervuiling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,09

REINIGER VOEDEND HARDSTEEN

hg reiniger voedend blauwe steen/hardsteen (hg product 50) is een fris ruikende, geconcentreerde en voedende (hydraterende) dweilreiniger, speciaal ontwikkeld om bij iedere dweilbeurt de hardsteen niet alleen uitstekend te reinigen maar ook weer te voeden (te hydrateren), waardoor de steen niet schraal wordt, maar mooi op kleur blijft. deze dweilreiniger is geschikt voor zowel onbehandelde als geimpregneerde of gekristalliseerde hardsteen. gebruiksaanwijzing: los 50 ml (een half kopje) op in een halve emmer (5 liter) lauw water. bij intensievere vervuiling kan desgewenst een sterkere oplossing gemaakt worden tot 100 ml (1 kopje) op een halve emmer lauw water. vervolgens de vloer moppen of dweilen met een goed uitgewrongen mop of dweil en deze regelmatig goed uitspoelen in de gemaakte oplossing. de vloer niet naspoelen of nadweilen en uit zichzelf laten drogen. 1 liter is goed voor ca. 20 dweilbeurten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,95

ROESTVLEKKEN VERWIJDERAAR

hg roestvlekken verwijderaar verwijdert roestvlekken en andere oxidatievlekken uit keramische tegels, dakpannen, beton, marmer en ander natuursteen, maar ook uit hout. het bevat geen zuren en is dus absoluut veilig voor marmer, hardsteen, betonsteen en ander kalkhoudend steen. gebruiksaanwijzing: de ondergrond moet droog zijn. spuit hg roestvlekken verwijderaar op de oxidatie of vlekken, zodanig dat deze volledig met vloeistof bedekt zijn. er zal een verkleuring optreden, welke bij ijzerroest paars zal zijn. laat het product 5 minuten inwerken. de inwerktijd kan verlengd worden naar 15 minuten, maar voorkom indroging. spuit desnoods tussentijds meer product op de vlek of oxidatie. neem na het inwerken de vloeistof op met een tissue of een doek. spoel, voordat het behandelde oppervlak droog wordt, altijd grondig na met een ruime hoeveelheid water totdat de verkleuringen zijn verdwenen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,95

TEGEL DWEILREINIGER

hg tegel dweilreiniger is een toevoeging voor het dweilwater voor het reinigen van tegels. een verpakking is goed voor ongeveer 20 dweilbeurten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,99

TEGEL IMPREGNERENDE BESCHERMER

hg impregnerende beschermer (hg product 13) is een speciale basisbehandeling voor (nieuwe) ongeglazuurde tegels of plavuizen. dit unieke product stopt de zuigende werking en voorkomt zo het intrekken van vuil en (vet)vlekken, zonder het oorspronkelijke karakter van de tegel aan te tasten of de vloer af te sluiten. dit product is geschikt voor alle soorten poreuze en weinig poreuze tegels en plavuizen en is zowel binnen als buiten toepasbaar. gebruiksaanwijzing: breng de vloeistof gelijkmatig en in n richting aan met behulp van een verfroller. vervolgens 10 minuten laten intrekken en het eventuele overtollige materiaal met een droge, niet-pluizende doek verwijderen. afhankelijk van het soort materiaal is 1 liter goed voor tot 40 m vloeroppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,55

TEGELREINIGER

hg tegelreiniger (hg product 16) is een fris ruikende, zeer geconcentreerde, dweilreiniger speciaal ontwikkeld voor het regelmatig reinigen van alle soorten tegelvloeren en vloeren van niet-kalkhoudend natuursteen. dit product is daarnaast ook uitermate geschikt voor siergrindvloeren. gebruiksaanwijzing: los 25 ml (een kopje) op in een halve emmer (5 liter) lauw water. vervolgens de vloer moppen of dweilen met een goed uitgewrongen mop of dweil en deze regelmatig goed uitspoelen in de gemaakte oplossing. niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen. 1 liter is goed voor ca. 40 dweilbeurten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,99

TOP PROTECTOR

hg top protector (hg product 36) vormt een absoluut kleurloze, onzichtbare bescherming voor marmer, kalksteen, zandsteen, graniet en dergelijke. het beschermt met name tegen (spijs)oliën, plantaardige en dierlijke vetten en nog vele andere soorten vervuiling. zonder deze bescherming van hg top protector kan de vervuiling tot diep in de poriën van het materiaal dringen en vervolgens moeilijk tot zelfs onmogelijk te verwijderen vlekken veroorzaken. hg top protector is te gebruiken op onder andere keukenvloeren, tafelbladen, aanrechtbladen, schouwen, stenen tuinmeubilair en tuinbeelden, etc. etc. voor de beste bescherming tegen vocht in de badkamer en in de keuken is een voorbehandeling van hg marmer beschermer (hg product 35) aan te bevelen. het te behandelen oppervlak dient schoon en droog te zijn. hg top protector met bijgeleverde, niet pluizende doek uiterst dun aanbrengen en gedurende 30 seconden goed over het gehele oppervlak inwrijven. bij sterk poreuze materialen zoals bijvoorbeeld zandsteen dient hg top protector met een kwast aangebracht te worden. 100 ml is voldoende voor 10 m².


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,29

VLEKVERWIJDERAAR

hg vlekverwijderaar (hg product 21) lost vet en olie op van vloertegels, plavuizen, natuursteen, beton en cement. de reiniger is te gebruiken door het, afhankelijk van de graad van vervuiling, te verdunnen met water. vervolgens aanbrengen met een harde bezem, even laten inwerken, goed schrobben en naspoelen met water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,49

VLOERREINIGER

rust-oleum vloerreiniger is een licht schuimende alkalische ontvetter op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. het is zeer geschikt voor het verwijderen van vet, vuil, roet en brandschade, kan gebruikt worden voor dagelijks onderhoud en periodieke reiniging, is geschikt voor het reinigen van beton en gecoate vloeren, is niet brandbaar en nagenoeg reukloos en kan ook met de kwast, mop, bezem of een schrobmachine worden toegepast. verdun 1:8 met water voor dagelijkse reiniging, voor periodieke reiniging of hardnekkig vuil 1:2 verdunnen. verbruik: 50 m per liter (bij verdunning van 1:8).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,21

HGVista
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn