DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

CALCIMEX

vista calcimex is een sterk zuur ontvettings- en reinigingsconcentraat met een licht etsende werking. het is onder andere geschikt voor het grondig verwijderen van sterke vervuilingen zoals oliŽn, vetten, roestafzet, kalkafzet en (salpeter)zouten op onbehandelde minerale ondergronden zoals beton, cement en baksteen. ook kan het gebruikt worden voor sterke verontreinigingen op bestaande (vloer)coatingsystemen. het kan eenvoudig geneutraliseerd en nagespoeld worden door een nabehandeling met vista viamond 704, in een gelijke mengverhouding.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,33

EPOXYSHIELD ETSMIDDEL

rust-oleum epoxyshield etsmiddel is een gebruiksvriendelijke, niet-ontvlambare, bijna reukloze etsvloeistof. het wordt gebruikt om gladde betonoppervlakken, metselwerk, verzinkt staal en aluminium te etsen voor het aanbrengen van een rust-oleum coating systeem. het neutraliseert alkalische verontreinigingen en verwijdert resten van zink- en aluminiumcorrosieproducten (ďwitte roestĒ).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

86,25

EPOXYSHIELD REINIGER/ONTVETTER

rust-oleum epoxyshield reiniger/ontvetter is geschikt om vetten, oliŽn, proteÔnen, vuil en vele andere oppervlakteverontreinigingen van verontreinigde en gecoate vloeren te verwijderen. het product kan tevens gebruikt worden om metalen ondergronden te reinigen en is ook geschikt als additief voor vloer reinigingsmachines worden ingezet. verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

66,41

GRAFSTEENREINIGER

hg grafsteenreiniger verwijdert gemakkelijk aanslag, vlekken en vuil van alle natuurstenen grafstenen. het is geschikt voor marmer, blauwe hardsteen en andere natuurstenen grafstenen, stucwerk en muren. gebruiksaanwijzing: houd 5 centimeter afstand en spray het middel op het te reinigen oppervlak. laat 25 minuten inwerken en verwijder vervolgens het achtergebleven vuil met een doek. spoel de grafsteen daarna af met water. is het een hardnekkige vlek? herhaal de bovenstaande handeling dan na een half uur.verbruik: ca. 3 m≤ per verpakking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,49

MARBLE STAIN COLOUR REMOVER

hg natuursteen kleurvlekken verwijderaar verwijdert op eenvoudige wijze vlekken van koffie, thee, wijn, cola en andere gekleurde vlekken uit marmer en alle andere kalkhoudende natuursteenvloeren. gebruiksaanwijzing: besproei de ondergrond vanaf 3-5 cm en laat het product aansluitend 30 minuten inwerken. vervolgens het besproeide oppervlak afnemen met een spons en water. bij sterke vervuiling de behandeling desgewenst na 30 minuten herhalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,69

PROTECTOR MARMER EN NATUURSTEEN

hg marmer beschermer (hg product 35) beschermt marmer en andere kalkhoudende natuursteensoorten onzichtbaar tegen het indringen van water, vlekken, vuil en kalk. doordat dit product het natuursteen afsluit, is het ideaal voor gebruik in natte ruimtes zoals badkamers, maar ook op aanrechtbladen, vensterbanken en tafels. dit product is ook buiten toepasbaar en vermindert dan sterk de kans op verkleuring, uitbloeiingen, vorstschade, schimmel en algen. gebruiksaanwijzing: breng de vloeistof ruim, in rechte banen en in een richting op, met behulp van een verfroller of kwast. werk bij verticale vlakken altijd van boven naar beneden. verwijder na ca. 4 minuten de niet ingetrokken vloeistof met behulp van een niet-pluizende doek. na 24 uur is het oppervlak maximaal olie-, vet-, vuil- en waterafstotend. 500 ml is goed voor ca. 10Ė20 m2.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,90

TEGELREINIGER

hg tegelreiniger (hg product 16) is een fris ruikende, zeer geconcentreerde, dweilreiniger speciaal ontwikkeld voor het regelmatig reinigen van alle soorten tegelvloeren en vloeren van niet-kalkhoudend natuursteen. dit product is daarnaast ook uitermate geschikt voor siergrindvloeren. gebruiksaanwijzing: los 25 ml (een ľ kopje) op in een halve emmer (5 liter) lauw water. vervolgens de vloer moppen of dweilen met een goed uitgewrongen mop of dweil en deze regelmatig goed uitspoelen in de gemaakte oplossing. niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen. 1 liter is goed voor ca. 40 dweilbeurten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,99

VLOERREINIGER

rust-oleum vloerreiniger is een licht schuimende alkalische ontvetter op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. het is zeer geschikt voor het verwijderen van vet, vuil, roet en brandschade, kan gebruikt worden voor dagelijks onderhoud en periodieke reiniging, is geschikt voor het reinigen van beton en gecoate vloeren, is niet brandbaar en nagenoeg reukloos en kan ook met de kwast, mop, bezem of een schrobmachine worden toegepast. verdun 1:8 met water voor dagelijkse reiniging, voor periodieke reiniging of hardnekkig vuil 1:2 verdunnen. verbruik: 50 m≤ per liter (bij verdunning van 1:8).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,21

HGVista
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn