DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

BASISREINIGER R

dr. schutz basisreiniger r is een zeer grondige reiniger met sterk oplossend vermogen voor harde vloeren. het verwijdert o.a. bouwvuil, resten van waslagen, onderhoudsmiddelen en zelfglans van allerlei soorten harde vloeren zoals pvc, vinyl, linoleum, kunststofvloeren, natuur- en kunststeenvloeren. het is speciaal geschikt voor linoleum en rubber vloeren en kan ook ingezet worden om de paraffinelagen van nieuw gelegde rubbervloeren te verwijderen. ook een veel voorkomende vettige (glanzende) waas met daarin vlekken, vegen en voetstappen op keramische tegels kan met het grootste gemak met behulp van deze krachtige reiniger worden verwijderd. verbruik: ca. 15 m per 750 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,51

ELATEX (VLEKVERWIJDERAAR)

dr. schutz elatex (vlekverwijderaar) is geschikt voor de verwijdering van kleurstoffen. het is ook geschikt voor het verwijderen van ballpoint of inkt. het is geschikt voor toepassing op tapijt en textiele vloeren, stof en textiel, elastische vloeren, sportvloeren, af-fabriek verzegelde parket- en kurkvloeren, laminaat vloeren en waterbestendige oppervlakken. er moet altijd nabehandeld worden met water.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,88

H2OIL

meister dr. schutz h2oil is een op water gebaseerde onderhoudsolie op natuurlijke basis. het is geschikt voor het opfrissen van parket, houten vloeren en kurkvloeren met natuurgeolied oppervlak. het heeft een eenvoudige verwerking zonder een polijstmachine te hoeven gebruiken, want het kan heel eenvoudig met een dweil worden aangebracht. verbruik ca. 40-50 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,67

HARD FLOOR CLEANER

ciranova hard floor cleaner is een watergedragen, milieuvriendelijke intensiefreiniger voor het verwijderen van oude polish lagen op verniste en gelakte vloeren. het kan eveneens gebruikt worden als ontvetter voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en strepen op gelakte vloeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,82

HARD FLOOR FRESH

ciranova hard floor fresh is een watergedragen en ecologisch vriendelijke reinigingsmiddel voor het onderhoud van alle types verniste houten vloeren. het kan ook gebruik worden voor het onderhoud van parket afgewerkt met watergedragen olin zoals oculto. het ontvet en reinigt de vloer. de droogtijd is 15 minuten en het rendement is 400-500 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,33

HARDWAS

meister hardwas set voor het herstellen van kleine beschadigingen. inhoud: per kleur telkens 3 verschillende kleuren wasstaafjes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,66

HARDWAS VOOR MEISTER VLOEREN

meister hardwas voor meister vloeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,32

HOUTZEEP

dr. schutz houtzeep is geschikt voor longlife-parket en lindura houten vloeren met uv-geolied of natuurgeolied oppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,99

HOUTZEEP WIT

meister dr. schutz houtzeep wit is voor de dagelijkse reiniging van de vloer. het is geschikt voor alle geoliede en gewassen houten vloeren en kurkvloeren.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,91

INTENSIEFREINIGER

cirnova intensiefreiniger is een natuurlijke reiniger voor het grondig schoonmaken van geoliede parket en houten vloeren. het kan ook gebruikt worden voor het verwijderen van vlekken die met het normale onderhoud niet verwijderd kunnen worden. droogtijd: 2 4 uur. verbruik: ca. 200 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,05

LAMIFRESH LAMINAAT REINIGER

ciranova laminaatreiniger lamifresh is een watergedragen en ecologisch vriendelijk reinigingsmiddel voor alle types van laminaatparket en harde kunststofvloeren. het voorkomt snelle aanhechting van hardnekkig klevende vervuiling en het bouwt geen lagen op. de droogtijd is minimaal 15 minuten.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,42

LAMINAAT ALLEDAG SPRAY

hg laminaat alledag spray verwijdert vervuilingen zoals zand, stof en andere lichte vervuilingen in een handomdraai. met een paar spuitjes op een doek of droge dweil en zonder dat het laminaat nat wordt, is de vloer op een snelle manier schoon. het is erg zuinig in gebruik en geschikt voor alle soorten laminaatvloeren. gebruiksaanwijzing: bevochtig een doek of dweil licht met de laminaat alledag spray. dweil vervolgens met lichte druk de laminaat vloer. nadrogen is niet nodig. bij hardnekkige vlekken de laminaat alledag spray rechtstreeks op de vlek sprayen, even laten inwerken en wegvegen. gebruik voor de wekelijkse reinigingsbeurt hg laminaat glansreiniger.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,19

LAMINAAT DWEILREINIGER

hg laminaat dweilreiniger.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,19

LAMINAAT REINIGER

hg laminaat reiniger is een heerlijk fris ruikende, geconcentreerde dweilreiniger speciaal ontwikkeld voor het regelmatig goed, veilig en snel streeploos reinigen, zonder glansopbouw, van alle soorten laminaatvloeren. gebruiksaanwijzing: los 50 ml (een half kopje) op in een halve emmer (5 liter) lauw water. mop of dweil vervolgens de vloer met een goed uitgewrongen mop of dweil en spoel deze regelmatig goed uit in de gemaakte oplossing. spoel of dweil niet na en laat de vloer uit zichzelf drogen. 1 liter is goed voor ongeveer 20 dweilbeurten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,59

LAMINAAT REINIGER

dr. schutz laminaatvloeren reiniger is een huidvriendelijke, neutrale reiniger voor de start- en onderhoudsreiniging van alle laminaatvloeren. het verwijdert vuil, vet en loopsporen, vormt geen filmlaag en is afgestemd op alle click-laminaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,17

LIMESPOT REMOVER

rubio monocoat limespot remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van kalkhoudende watervlekken op een met rubio monocoat oil plus behandelde oppervlakte.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,00

MATPROTECTIE

vista matprotectie is een sterk geconcentreerd onderhoudsmiddel voor het behoud van de matte natuurlijke uitstraling van parketvloeren of trappen behandeld met vernis, lak, olie of wax. het is geschikt voor laminaat, pvc, kurk en rubberen vloeren. het reinigt en beschermt uitstekend, heeft een anti-slip (r9), is ook geschikt voor het behandelen van sportvloeren (din 18032/2) en behoudt een matte, natuurlijk uitstraling. verbruik: 1 op 10/1 op 20 (50-100 ml verdunnen in 10 liter water).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,50

OIL REFRESH

ciranova oil refresh is een kleurloze onderhoudsolie in spuitbus voor het plaatselijk onderhoud van alle types geoliede vloeren en meubelen. de olie is gebaseerd op een eeuwenoude scandinavische traditie. droogtijd: het oppervlak mag 12 uur niet belast worden en is na 48 uur volledig uitgehard. verbruik: ca. 50 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,32

ONDERHOUDSKIT GELAKTE VLOEREN

ciranova onderhoudskit gelakte vloeren is een complete startset voor het basisonderhoud van de gelakte of verniste houten vloer. het bevat alle benodigdheden om de vloer in topconditie te houden. de onderhoudskit bestaat uit 1x hard floor fresh, 1x hard floor cleaner en 1x hard floor polish.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,52

ONDERHOUDSKIT LAMINAAT

ciranova onderhoudskit laminaat bestaat uit 2 flessen lami-fresh 750 ml, 1 fles lami-clean 750 ml en doekjes.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,55

ONDERHOUDSKIT VOOR GEOLIEDE VLOEREN

ciranova onderhoudskit geoliede vloeren is een complete startset voor het basis onderhoud van de houten vloer. het bevat alle benodigdheden om de vloer in topconditie te houden. de ser bevat 1x ciranova parketzeep, 1x ciranova intensiefreiniger, 1x ciranova oil refresh en 1x velletje scotch brite + 2 doekjes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

50,92

ONDERHOUDSOLIE

ciranova onderhoudsolie is een universele onderhoudsolie voor alle types geoliede houten vloeren. het is gebaseerd op een eeuwenoude scandinavische traditie. droogtijd tot belastbaar: 12 uur en tot uitgehard: 48 uur. verbruik: ca. 50 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,38

ONDERHOUDSSET

osmo onderhoudsset is een complete startset met alle basisbenodigdheden voor het onderhoud van houten vloeren die zijn afgewerkt met osmo hardwaxolie. de set bevat 1 liter osmo wisch-fix om de vloer mee te reinigen, 1 flacon osmo onderhoudsspray voor het opfrissen en onderhouden, 3 droogwrijfdoeken en 1 polijstwol en een nederlandstalige gebruikshandleiding vol met tips en adviezen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,30

ONDERHOUDSWAS

osmo onderhoudswas is een vloeibare onderhoudswas voor het periodiek (1x per kwartaal of plaatselijk) reinigen en verzorgen van houten vloeren die behandeld zijn met olie en hardwax olie. verbruik: ca. 80-100 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,18

PARKET & KURK ONDERHOUD

dr. schutz parket & kurk onderhoud is speciaal voor de regelmatige reiniging van alle waterafstotend gelakte parket- en kurkvloeren. het heeft voortreffelijke vet- en vuiloplossende eigenschappen. verbruik: ca. 750 m per 750 ml en ca. 5000 m per 5 ltr.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,98

PARKET EN KURK

dr. schutz parket en kurk is een onderhoudsmiddel voor het regelmatig reinigen van alle watervaste gelakte parket- en kurkvloeren. het werkt intensief vuiloplossend.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,80

PARKETZEEP

ciranova parketzeep is een zeep op basis van natuurlijke olin voor het regelmatig onderhoud van geolied parket. het reinigt en voedt de vloer en zorgt voor een extra waterafstotende bescherming. de droogtijd is minimaal 1 uur en het verbruik is ca. 400 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,58

POLISHFLOOR

owatrol polishfloor is een metalliserende polish op basis van polymeerdispersie en was voor het onderhoud en bescherming van gevernist parket. het legt een beschermende laag op het oppervlak, beschermt de vernislaag tegen slijtage en versterkt de glans en de kleur van het parket. het is geschikt voor een eerste onderhoudsbeurt en periodiek onderhoud van met vernis afgewerkte parket, plankenvloeren en trappen en kan ook worden gebruikt voor in de fabriek of werkplaats gevernist parket, linoleum en kurk. het is ook geschikt voor legklaar parket en laminaat. verbruik: ca. 40 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,15

PREMIUM OLIE

meister dr. schutz premium onderhouds olie is een onderhoudsolie op basis van natuurlijke olie en was voor geoliede en gewaxte parket- en kurkvloeren. het is niet te gebruiken op uv-geoliede vloeren of als eerste behandeling nadat de vloer kaal geschuurd is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

56,88

PU REINIGER

dr. schutz pu reiniger is een ideale onderhoudsreiniger voor alle vanuit de fabriek veredelde pu vloeren of van harde, elastische vloeren welke met een pu-coating van dr. schutz zijn behandeld. dit product heeft een unieke ontvettende werking en een zeer hoog vuilbindend karakter. verbruik: ca. 100 m per 2-3 liter (verwijdering bouwvuil) of 100 m met 0,1 liter (periodieke reiniging).

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,17

SCRATCHFIX

dr. schutz scratchfix is een reparatiekit waarmee kleine krassen, wat grotere oppervlakkige beschadigingen en zelfs grotere/diepere krassen verwijderd kunnen worden. het is geschikt voor pvc/vinyl, laminaat, marmoleum, gelakt parket en gietvloeren. de glansgraad is afgestemd op een mat oppervlak. dit is later altijd licht op te wrijven (polijsten) naar een gewenste hogere glansgraad. de set bevat een scratchfix pu repair pen, een scratchfix pu repair spray, een schuurdoek, een katoenen doek, een plastic wig en een handleiding.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

63,00

SOAP

rubio monocoat soap is geschikt voor het onderhoud van geoliede vloeren. het verwijdert grondig alle vuil en vet zonder een laag achter te laten en behoudt de matte, natuurlijke uitstraling van het hout. het is geconcentreerd en daardoor uiterst economisch qua verbruik.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,00

SOAPCLEAN

owatrol soap clean is een speciale reiniger voor met olie of vernis afgewerkte houten vloeren. het bevat een hoge concentratie aan werkzame stoffen, laat geen sporen na, is niet glad, is eenvoudig in gebruik en heeft een aangename geur. het reinigt zonder het oppervlak aan te tasten, herstelt de oorspronkelijke uitstraling van de vloer en is geschikt voor regelmatig onderhoud. toepasbaar op met olie of vernis afgewerkte houten vloeren, vinylvloeren, laminaat en melamine. het is niet geschikt voor metalen of gelakte oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,15

SOFT FLOOR FRESH PVC/VINYL REINIGER

ciranova pvc reiniger soft floor fresh is een watergedragen reinigingsmiddel voor alle types van pvc vloeren en zachte kunststofvloeren. droogtijd: 15 minuten bij kamertemperatuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,78

SPACENETT

owatrol spacenett is een krachtige reiniger op waterbasis voor het verwijderen van opgebouwde waslagen, vettige bestanddelen en ander vuil dat zich na verloop van tijd op de ondergrond vastzet. het is geschikt voor alle met vernis en olie afgewerkte houten vloeren, kurkvloeren en soepele vloerbedekkingen. let op: na gebruik van dit product moet het parket altijd behandeld worden met een product zoals owatrol polishfloor om de oorspronkelijke afwerklaag te beschermen. verbruik: ca. 20 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,30

SPRAYMAX

dr. schutz spraymax is speciaal voor de eerste onderhoudsbeurt en voor het opfrissen van alle waterafstotend gelakte parketvloeren. de vloer krijgt hierdoor een fraai mat aanzien en wordt tegen krassen beschermd. verbruik: ca. 600 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,80

SUPERMAT

dr. schutz supermat is een polyurethaan houdende polymeerdispersie voor de initile bescherming van elastische vloerbedekkingen in projecten. door de speciale polymeercombinatie is het ook zeer goed geschikt voor een snelle opfrissing van pu-veredelde vloeren. het is optimaal voor de verzorging en onderhoudsreiniging van elastische vloerbedekkingen, heeft een zeer matte uitstraling en is antislip. verbruik: ca. 30 m per 750 ml en 200 m per 5 ltr.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,60

SURFACE CARE

rubio monocoat surface care is een kant-en-klaar reinigingsproduct voor het wekelijkse of maandelijkse onderhoud van met monocoat oil plus behandelde oppervlaktes, waarbij geen water gebruikt dient te worden. het is eveneens geschikt voor een snelle reiniging van lokale vlekken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,00

VLEK EN WEG

dr. schutz vlek en weg verwijdert wateroplosbare en water onoplosbare vlekken uit synthetisch tapijt en meubelstoffering. het werkt door middel van zuurstof en is ook goed voor vlekken van o.a. koffie, rode wijn en thee. let op, behandel het altijd na met water.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,87

VLEKKENSPRAY R

dr. schutz vlekkenspray r voor tapijt is een professioneel, zeer licht ontvlambaar vlekkenverwijderingsmiddel op oplosmiddelbasis voor het verwijderen van bijzonder hardnekkige, niet in water oplosbare vlekken zoals teer en kauwgom.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,95

VLOERREINIGER R 1000

dr. schutz r1000 reinigt en onderhoudt in n keer. het vormt een zijdematte wateroplosbare onderhoudsfilm, werkt antislip, maakt de vloer ook antistatisch en is te gebruiken als spray voor het opblokken van behandelde vloeren. het is ook in een schrobzuigmachine te gebruiken. verbruik ca. 750 m per 750 ml en 5000 m per 5 ltr.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,48

WISCH FIX

osmo wisch-fix is speciaal geschikt voor houten vloeren die zijn behandeld met olie of hardwaxolie, maar ook veilig te gebruiken voor andere harde vloeren zoals gelakt parket, laminaat, pvc en tegelvloeren. het reinigt en verfrist in n handeling, zonder de vloer uit te drogen. zo blijft de houten vloer in optimale conditie. verbruik: n dopje per 1 liter water is voldoende.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,30

HGMeisterOwatrolRubio MonocoatVISTA
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn