DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

ACTIEFREINIGER R280

meister cc aktiefreiniger r280 is geschikt voor de reiniging van nieuw gelegde vloerbedekkingen en het verwijderen van sterke vervuilingen zonder oplossen van polymeerlagen (tussenreiniging).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,27

BASISREINIGER R

dr. schutz basisreiniger r is een zeer grondige reiniger met sterk oplossend vermogen voor harde vloeren. het verwijdert o.a. bouwvuil, resten van waslagen, onderhoudsmiddelen en zelfglans van allerlei soorten harde vloeren zoals pvc, vinyl, linoleum, kunststofvloeren, natuur- en kunststeenvloeren. het is speciaal geschikt voor linoleum en rubber vloeren en kan ook ingezet worden om de paraffinelagen van nieuw gelegde rubbervloeren te verwijderen. ook een veel voorkomende vettige (glanzende) waas met daarin vlekken, vegen en voetstappen op keramische tegels kan met het grootste gemak met behulp van deze krachtige reiniger worden verwijderd. verbruik: ca. 15 m per 750 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,42

COTTO WAS NATUREL

hg cotto was naturel (hg product 82) is een beschermende, eenvoudig aan te brengen was voor alle soorten cottovloeren. dit unieke product verdiept de kleur van de tegel, waardoor het authentieke karakter van de tegelvloer wordt versterkt. tevens geeft het de tegel een warme, rustieke zijdeglans en de was kleeft of plakt niet. gebruiksaanwijzing: de fles goed schudden voor gebruik en vervolgens de was dun opbrengen met behulp van een wasverdeler en gelijkmatig over het oppervlak verdelen. vervolgens oppoetsen met een niet-pluizende doek of, desgewenst, een elektrische (parket)boen/poetsmachine. 1 liter is goed tot wel 40 m2 vloeroppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,15

DR. SCHUTZ ELATEX (VLEKVERWIJDERAAR)

meister dr. schutz elatex (vlekverwijderaar) is geschikt voor de verwijdering van kleurstoffen. het is ook geschikt voor het verwijderen van ballpoint of inkt. het is geschikt voor toepassing op tapijt en textiele vloeren, stof en textiel, elastische vloeren, sportvloeren, af-fabriek verzegelde parket- en kurkvloeren, laminaat vloeren en waterbestendige oppervlakken. er moet altijd nabehandeld worden met water.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,78

DR. SCHUTZ H2OIL

meister dr. schutz h2oil is een op water gebaseerde onderhoudsolie op natuurlijke basis. het is geschikt voor het opfrissen van parket, houten vloeren en kurkvloeren met natuurgeolied oppervlak. het heeft een eenvoudige verwerking zonder een polijstmachine te hoeven gebruiken, want het kan heel eenvoudig met een dweil worden aangebracht. verbruik ca. 40-50 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,52

DR. SCHUTZ LAMINAATREINIGER CC

meister dr. schutz laminaatreiniger cc voor laminaat en naduravloeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,80

DR. SCHUTZ PREMIUM OLIE

meister dr. schutz premium onderhouds olie is een onderhoudsolie op basis van natuurlijke olie en was voor geoliede en gewaxte parket- en kurkvloeren. het is niet te gebruiken op uv-geoliede vloeren of als eerste behandeling nadat de vloer kaal geschuurd is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,77

DR. SCHUTZ TOTAAL ONDERHOUD MAT

meister dr. schutz totaal onderhoud mat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,37

HARDWAS

meister hardwas set voor het herstellen van kleine beschadigingen. inhoud: per kleur telkens 3 verschillende kleuren wasstaafjes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,66

HARDWAS VOOR MEISTER VLOEREN

meister hardwas voor meister vloeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,32

HOUTZEEP

dr. schutz houtzeep is geschikt voor longlife-parket en lindura houten vloeren met uv-geolied of natuurgeolied oppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,14

HOUTZEEP WIT

meister dr. schutz houtzeep wit is voor de dagelijkse reiniging van de vloer. het is geschikt voor alle geoliede en gewassen houten vloeren en kurkvloeren.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,49

LAMINAAT ALLEDAG SPRAY

hg laminaat alledag spray verwijdert vervuilingen zoals zand, stof en andere lichte vervuilingen in een handomdraai. met een paar spuitjes op een doek of droge dweil en zonder dat het laminaat nat wordt, is de vloer op een snelle manier schoon. het is erg zuinig in gebruik en geschikt voor alle soorten laminaatvloeren. gebruiksaanwijzing: bevochtig een doek of dweil licht met de laminaat alledag spray. dweil vervolgens met lichte druk de laminaat vloer. nadrogen is niet nodig. bij hardnekkige vlekken de laminaat alledag spray rechtstreeks op de vlek sprayen, even laten inwerken en wegvegen. gebruik voor de wekelijkse reinigingsbeurt hg laminaat glansreiniger.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,99

LAMINAAT DWEILREINIGER

hg laminaat dweilreiniger.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,99

LAMINAAT GLANSREINIGER

hg laminaat glansreiniger (hg product 73) is een heerlijk fris ruikende, geconcentreerde dweilreiniger met glansherstel speciaal ontwikkeld voor het regelmatig goed, veilig en snel reinigen van alle soorten laminaatvloeren. gebruiksaanwijzing: los 50 ml (een half kopje) op in een halve emmer (5 liter) lauw water. mop of dweil vervolgens de vloer met een goed uitgewrongen mop of dweil en spoel deze regelmatig goed uit in de gemaakte oplossing. niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen. 1 liter is goed voor 20 dweilbeurten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,99

LAMINAAT KRACHT REINIGER

hg laminaat krachtreiniger is een krachtige reiniger voor het veilig en snel verwijderen van hardnekkig vuil, vet en beschermfilms van alle soorten laminaat. gebruiksaanwijzing: los 1 liter op in een halve emmer (5 liter) lauw water en breng dit op met behulp van een goed uitgewrongen mop of dweil en spoel deze regelmatig uit in de gemaakte oplossing. niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen. voor het verwijderen van hg laminaat beschermfilm met glans (laminaat glans) (hg product 70): doe het product onverdund in een emmer en breng het vervolgens aan met behulp van een goed uitgewrongen mop of dweil. vervolgens enige minuten laten inwerken en daarna de vloeistof opnemen met behulp van een schone en goed uitgewrongen dweil. aansluitend nog 1 2 maal nadweilen met een goed uitgewrongen dweil. verbruik: ca. 10-15 m2 per liter onverdund, ca. 25-50 m2 per liter verdund.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

LAMINAAT REINIGER

hg laminaat reiniger is een heerlijk fris ruikende, geconcentreerde dweilreiniger speciaal ontwikkeld voor het regelmatig goed, veilig en snel streeploos reinigen, zonder glansopbouw, van alle soorten laminaatvloeren. gebruiksaanwijzing: los 50 ml (een half kopje) op in een halve emmer (5 liter) lauw water. mop of dweil vervolgens de vloer met een goed uitgewrongen mop of dweil en spoel deze regelmatig goed uit in de gemaakte oplossing. spoel of dweil niet na en laat de vloer uit zichzelf drogen. 1 liter is goed voor ongeveer 20 dweilbeurten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

LAMINAAT REINIGER

dr. schutz laminaatvloeren reiniger is een huidvriendelijke, neutrale reiniger voor de start- en onderhoudsreiniging van alle laminaatvloeren. het verwijdert vuil, vet en loopsporen, vormt geen filmlaag en is afgestemd op alle click-laminaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,44

LAMINAATGLANS

hg laminaat beschermfilm met glans (hg product 70) is een gemakkelijk aan te brengen vloeibare polymeer emulsie welke na droging een glanzende en flinterdunne, maar uiterst sterke beschermfilm vormt waardoor de toplaag van het laminaat wordt beschermd tegen slijtage, krassen en andere beschadigingen. dit product maskeert tevens doffe plekken en al bestaande beschadigingen en geeft een anti-slip effect. gebruiksaanwijzing: giet een kleine hoeveelheid van de vloeistof onverdund over de vloer en verdeel het met behulp van een wasverdeler dun en egaal in een richting. laat vervolgens drogen, waarna eventueel een tweede laag haaks op de eerste laag kan worden aangebracht. 1 liter is goed voor ongeveer 60 m2.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,99

LIMESPOT REMOVER

rubio monocoat limespot remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van kalkhoudende watervlekken op een met rubio monocoat oil plus behandelde oppervlakte.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,00

MATPROTECTIE

vista matprotectie is een sterk geconcentreerd onderhoudsmiddel voor het behoud van de matte natuurlijke uitstraling van parketvloeren of trappen behandeld met vernis, lak, olie of wax. het is geschikt voor laminaat, pvc, kurk en rubberen vloeren. het reinigt en beschermt uitstekend, heeft een anti-slip (r9), is ook geschikt voor het behandelen van sportvloeren (din 18032/2) en behoudt een matte, natuurlijk uitstraling. verbruik: 1 op 10/1 op 20 (50-100 ml verdunnen in 10 liter water).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,50

OLIEVLOER INTENSIEF REINIGER

hg olievloer intensief reiniger (hg product 63) is speciaal ontwikkeld voor het gemakkelijk en toch veilig verwijderen van hardnekkig vuil, vet en andere probleemvervuilingen van met olie behandelde en onbehandelde houten vloeren. deze krachtige reiniger tast de olie en het hout niet aan en kan zelfs gebruikt worden op kurkvloeren. gebruiksaanwijzing: los 50 ml (een half kopje) op in een halve emmer (5 liter) lauw water en breng dit op met behulp van een goed uitgewrongen dweil of mop. hierna de oplossing van het oppervlak verwijderen met behulp van een dweil of mop, waarbij deze regelmatig moet worden uitgespoeld en uitgewrongen. aansluitend de vloer nadweilen met schoon water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,29

OLIEVLOER REINIGER

hg olievloer reiniger is een heerlijk ruikende, geconcentreerde dweilreiniger speciaal ontwikkeld voor het regelmatig en toch veilig reinigen van met olie behandelde of onbehandelde houten vloeren. deze unieke reiniger tast de olie en het hout niet aan en is zelfs geschikt voor het reinigen van kurkvloeren. gebruiksaanwijzing: los 50 ml (een half kopje) op in een halve emmer (5 liter) lauw water. vervolgens de vloer moppen of dweilen met een goed uitgewrongen mop of dweil en deze regelmatig goed uitspoelen in de gemaakte oplossing. niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen. 1 liter is goed voor ca. 20 dweilbeurten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,99

PARKET COLOUR RENOVATOR

hg parket colour renovator trekt diep in het hout en activeert de aanwezige kleurpigmenten. hierdoor krijgen uitgebeten vlekken en kringen en door de zon verschoten plaatsen weer hun oorspronkelijke kleur. breng hg parket colour renovator op met een doek. nu eerst zes tot tien uur laten inwerken. tussentijds volledig ingetrokken plaatsen opnieuw behandelen. na de behandeling het overtollige materiaal wegvegen met een schone doek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,95

PARKET EN HOUTEN VLOEREN P.E. POLISH

hg parket beschermfilm met glans (hg product 51) is een zeer eenvoudig aan te brengen, vloeibare polymeeremulsie die na droging een glanzende en flinterdunne, maar uiterst sterke, beschermfilm vormt. hierdoor wordt de laklaag van het parket beschermd tegen slijtage, krassen en andere beschadigingen. deze beschermfilm geeft daarnaast ook een anti-slip effect. gebruiksaanwijzing: breng de vloeistof onverdund en in de richting van de houtnerf aan met behulp van een wasverdeler. vervolgens laten drogen, waarna eventueel een tweede laag haaks op de eerste laag kan worden aangebracht. 1 liter is geschikt voor ongeveer 40 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,99

PARKET EN HOUTEN VLOEREN P.E. POLISH REMOVER

hg parket krachtreiniger (hg product 55) is speciaal ontwikkeld voor het gemakkelijk, snel en veilig verwijderen van hardnekkig vuil en vet van gelakte parketvloeren. het is tevens geschikt voor het verwijderen van polish- en andere beschermfilms, zoals de hg parket beschermfilms. dit product is absoluut veilig voor de laklaag. gebruiksaanwijzing: los 1 liter op in een halve emmer (5 liter) lauw water en breng dit op met behulp van een dweil of mop. vervolgens ongeveer 5 minuten laten inwerken. hierna de oplossing van het oppervlak verwijderen met behulp van een dweil, waarbij deze regelmatig moet worden uitgespoeld en uitgewrongen (eventueel kan een waterzuiger worden gebruikt.) aansluitend de vloer nog 1x nadweilen met schoon water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,25

PARKET EN HOUTEN VLOEREN P.E. POLISH ZONDER GLANS

hg parket beschermfilm zonder glans (hg product 52) is een zeer eenvoudig aan te brengen, vloeibare polymeeremulsie die na droging een matte en flinterdunne, maar uiterst sterke, beschermfilm vormt. hierdoor wordt de laklaag van het parket beschermd tegen slijtage, krassen en andere beschadigingen. deze beschermfilm geeft daarnaast ook een anti-slip effect. gebruiksaanwijzing: de fles enige malen omkeren en vervolgens de vloeistof onverdund en in de richting van de houtnerf aanbrengen met behulp van een wasverdeler. vervolgens laten drogen, waarna eventueel een tweede laag in dezelfde richting op de eerste laag kan worden aangebracht 1 liter is geschikt voor ongeveer 40 m2.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,95

PARKET EN HOUTEN VLOEREN VLOEROLIE NATUREL

hg vloerolie naturel is een voedende olie speciaal ontwikkeld om, eenmaal in het hout, uit te harden. hierdoor krijgt het de unieke eigenschap het hout een absoluut natuurlijke uitstraling te geven, maar ook te beschermen tegen vuil, vlekken en uitdroging. dit unieke product is geheel vervaardigd uit natuurlijke oliën en 100% oplosmiddelvrij. goed schudden voor gebruik en vervolgens dun aanbrengen en direct uitwrijven met een schone, niet-pluizende (thee)doek, zodat de olie ook geheel door het hout opgenomen wordt. doe dit 1 à 2 keer, todat het hout verzadigd is en geen olie meer opneemt. overtollige olie direct verwijderen. na enkele uren is de vloer weer voorzichtig beloopbaar en na 24 uur is de olie volledig uitgehard en de vloer weer normaal beloopbaar. 3 dagen na de behandeling is het hout optimaal beschermd. er is ook een hg vloerolie white wash (hg product 61), deze vloerolie accentueert de houtstructuur door een witte tekening te geven in de nerven en noesten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,95

PARKET EN HOUTEN VLOEREN WAX NATUREL

hg vloeibare was naturel (hg product 65) is een moderne was met authentieke eigenschappen en uitstraling. dit unieke product beschermt en voedt zonder te gaan plakken of kleven en verdiept tevens de kleur en houtstructuur. gebruiksaanwijzing: breng de was dun op met behulp van een wasverdeler, verdeel het vervolgens gelijkmatig over het vloeroppervlak en wrijf het direct goed in. eventueel oppoetsen met een niet-pluizende (thee)doek, maar nog makkelijker is om hiervoor een elektrische boen/poetsmachine te gebruiken. verbruik: ca. 40-60 m per liter. bij onbehandeld parket en houten vloeren: ca. 20-40 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,95

PARKET EN KURK

dr. schutz parket en kurk is een onderhoudsmiddel voor het regelmatig reinigen van alle watervaste gelakte parket- en kurkvloeren. het werkt intensief vuiloplossend.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,80

PARKET GLANSREINIGER

hg parket glansreiniger (hg product 53) is een heerlijk fris ruikende, geconcentreerde dweilreiniger met glansherstel speciaal ontwikkeld voor het regelmatig reinigen van zowel gelakt parket als parketvloeren behandeld met hg parket beschermfilm met glans (p.e. polish, hg product 51). gebruiksaanwijzing: los 50 ml (een half kopje) op in een halve emmer lauw water. mop of dweil met een goed uitgewrongen mop of dweil en spoel deze regelmatig uit in de gemaakte oplossing. niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen. 1 liter is goed voor ongeveer 20 dweilbeurten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,95

PARKET WAX REMOVER

hg was verwijderaar (product 67) is speciaal ontwikkeld voor het gemakkelijk, snel en veilig verwijderen van hardnekkig vuil en vet van gelakte parketvloeren. het is tevens geschikt voor het verwijderen van polish- en andere beschermfilms, zoals de hg parket beschermfilms. dit product is absoluut veilig voor de laklaag. gebruiksaanwijzing: los 1 liter op in een halve emmer (5 liter) lauw water en breng dit op met behulp van een dweil of mop. vervolgens ongeveer 5 minuten laten inwerken. hierna de oplossing van het oppervlak verwijderen met behulp van een dweil, waarbij deze regelmatig moet worden uitgespoeld en uitgewrongen (eventueel kan een waterzuiger worden gebruikt). aansluitend de vloer nog 1 x nadweilen met schoon water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,19

PARKET- EN KURKREINIGER

dr. schutz parket- en kurkreiniger is een onderhoudsmiddel voor het regelmatig reinigen van alle watervaste gelakte, parket en kurkvloeren. het werkt intensief vuiloplossend. verbruik: ca. 750 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,91

PARKETREINIGER

hg parketreiniger (hg product 54) is een heerlijk fris ruikende dweilreiniger speciaal ontwikkeld voor het regelmatig streeploos reinigen van zowel gelakt parket als parketvloeren behandeld met de hg parket beschermfilms. gebruiksaanwijzing: los 100 ml (een kopje) op in een halve emmer (5 liter) lauw water. vervolgens de vloer moppen of dweilen met een goed uitgewrongen mop of dweil en deze regelmatig goed uitspoelen in de gemaakte oplossing. niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,69

POLISHFLOOR

owatrol polishfloor is een metalliserende polish op basis van polymeerdispersie en was voor het onderhoud en bescherming van gevernist parket. het legt een beschermende laag op het oppervlak, beschermt de vernislaag tegen slijtage en versterkt de glans en de kleur van het parket. het is geschikt voor een eerste onderhoudsbeurt en periodiek onderhoud van met vernis afgewerkte parket, plankenvloeren en trappen en kan ook worden gebruikt voor in de fabriek of werkplaats gevernist parket, linoleum en kurk. het is ook geschikt voor legklaar parket en laminaat. verbruik: ca. 40 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,15

PU REINIGER

dr. schutz pu reiniger is een ideale onderhoudsreiniger voor alle vanuit de fabriek veredelde pu vloeren of van harde, elastische vloeren welke met een pu-coating van dr. schutz zijn behandeld. dit product heeft een unieke ontvettende werking en een zeer hoog vuilbindend karakter. verbruik: ca. 100 m per 2-3 liter (verwijdering bouwvuil) of 100 m met 0,1 liter (periodieke reiniging).

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,06

SOAP

rubio monocoat soap is geschikt voor het onderhoud van geoliede vloeren. het verwijdert grondig alle vuil en vet zonder een laag achter te laten en behoudt de matte, natuurlijke uitstraling van het hout. het is geconcentreerd en daardoor uiterst economisch qua verbruik.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,00

SOAPCLEAN

owatrol soap clean is een speciale reiniger voor met olie of vernis afgewerkte houten vloeren. het bevat een hoge concentratie aan werkzame stoffen, laat geen sporen na, is niet glad, is eenvoudig in gebruik en heeft een aangename geur. het reinigt zonder het oppervlak aan te tasten, herstelt de oorspronkelijke uitstraling van de vloer en is geschikt voor regelmatig onderhoud. toepasbaar op met olie of vernis afgewerkte houten vloeren, vinylvloeren, laminaat en melamine. het is niet geschikt voor metalen of gelakte oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,15

SPACENETT

owatrol spacenett is een krachtige reiniger op waterbasis voor het verwijderen van opgebouwde waslagen, vettige bestanddelen en ander vuil dat zich na verloop van tijd op de ondergrond vastzet. het is geschikt voor alle met vernis en olie afgewerkte houten vloeren, kurkvloeren en soepele vloerbedekkingen. let op: na gebruik van dit product moet het parket altijd behandeld worden met een product zoals owatrol polishfloor om de oorspronkelijke afwerklaag te beschermen. verbruik: ca. 20 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,30

SURFACE CARE

rubio monocoat surface care is een kant-en-klaar reinigingsproduct voor het wekelijkse of maandelijkse onderhoud van met monocoat oil plus behandelde oppervlaktes, waarbij geen water gebruikt dient te worden. het is eveneens geschikt voor een snelle reiniging van lokale vlekken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,00

VLOEROLIE WHITE WASH

hg vloerolie white wash (hg product 61) is een voedende olie, speciaal ontwikkeld om, eenmaal in het hout, uit te harden. hierdoor krijgt het de unieke eigenschap de originele houtstructuur te accentueren door een witte tekening te geven in de nerven en noesten, maar ook te beschermen tegen vuil, vlekken en uitdroging. dit unieke product is geheel vervaardigd uit natuurlijke oliën en 100% oplosmiddelvrij. goed schudden voor gebruik en vervolgens dun aanbrengen en direct uitwrijven met een schone, niet-pluizende (thee)doek, zodat de olie ook geheel door het hout opgenomen wordt. doe dit 1 à 2 keer, todat het hout verzadigd is en geen olie meer opneemt. overtollige olie direct verwijderen. na enkele uren is de vloer weer voorzichtig beloopbaar en na 24 uur is de olie volledig uitgehard en de vloer weer normaal beloopbaar. 3 dagen na de behandeling is het hout optimaal beschermd. er is ook een hg vloerolie naturel (hg product 60), deze vloerolie verdiept de kleur, waardoor de houtstructuur wordt geaccentueerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,95

WASVLOER REINIGER

hg wasvloer reiniger is een heerlijk fris ruikende dweilreiniger speciaal ontwikkeld voor het regelmatig en veilig reinigen van met was behandelde parket en houten vloeren. de unieke samenstelling van dit product zorgt voor een uitstekende reiniger zonder de waslaag aan te tasten. los 50 ml (een half kopje) op in een halve emmer (5ltr.) lauw water. vervolgens de vloer moppen of dweilen met een goed uitgewrongen mop of dweil en deze regelmatig goed uitspoelen in de gemaakte oplossing. niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen. 1 liter is goed voor wel 20 dweilbeurten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,29

HGMeisterOwatrolRubio MonocoatVISTA
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn