DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

ALUREX

prochemko alurex is een aluminiumreiniger op basis van diverse organische en anorganische zuren alsmede oppervlakte-actieve stoffen. het is geschikt voor het verwijderen van corrosie, straat- en stadsvuil, aanslag van uitlaatgassen en industriŽle vervuiling van geschilderd en geanodiseerd aluminium en roestvaststaal. het bevat geen bijtende stoffen of schuurmiddelen, tast de meeste soorten verf niet aan, etst niet op glas en rubber en is goed met water afspoelbaar. theoretisch rendement: ca. 5-10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

139,49

GRAFITEX 3

prochemko grafitex 3 is een graffitiverwijderaar van inkt en spuitbusverf op niet poreuze ondergronden. het is tevens geschikt voor het verwijderen van graffiti van anti-graffiticoatings. het tast diverse kunststoffen, zoals polycarbonaat en acrylaatglas niet aan en het heeft een relatief lage verdampingssnelheid. theoretisch rendement: ca. 5-10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,18

GRAFITEX 4

prochemko grafitex 4 is een sterk oplossende graffitiverwijderaar voor niet poreuze oplosmiddelbestendige ondergronden. het is tevens geschikt als versterker van andere grafitex soorten. het droogt snel en is wateroplosbaar. theoretisch rendement: ca. 5-10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

200,96

KURALTEX BL 314 ONDERHOUDS- EN BESCHERMINGSMIDDEL

prochemko kuraltex bl 314 is een sterk geconcentreerd onderhouds- en beschermingsmiddel op basis van acrylaat-copolymeren en polyetheen additieven, geschikt als bescherming met beperkte levensduur van geanodiseerd aluminium, gecoate metalen oppervlakken en kunststoffen. theoretisch rendement: ca. 26 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

320,79

KURALTEX LP 312

prochemko kuraltex lp 312 is een reinigings- en onderhoudsmiddel. het is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van gecoate oppervlakken en diverse kunststoffen. theoretisch rendement: ca. 15 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,89

KURALTEX NL 320 REINIGER

prochemko kuraltex nl 320 is een geconcentreerde neutrale reiniger op basis van oppervlakte-actieve stoffen. het is geschikt voor het reinigen van gecoate oppervlakken, kunststof ondergronden en geanodiseerd aluminium, alvorens deze bijvoorbeeld af te werken met kuraltex lp 312, kuraltex rb 313 of kuraltex bl 314. het is biologisch afbreekbaar en zeer geschikt voor de verwijdering van atmosferische vervuilingen en periodieke bewassing van watervaste oppervlakken. theoretisch rendement: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

132,52

KURALTEX PRIMER

prochemko kuraltex primer is een dik vloeibare, wateremulgeerbare primer op basis van een mengsel van acrylaat- en polyurethaandispersie met impregnerende en vullende eigenschappen. het is geschikt als onzichtbare primer op verkrijtte coatinglagen. na droging is het niet meer oplosbaar in water. het sluit poriŽn af, voorkomt wegzakken en verbetert de hechting van kuraltex bl 314 in/aan de ondergrond. ook voorkomt het migratie van weekmakers en filmvormende hulpstoffen en is het bestand tegen uv-licht. theoretisch rendement: ca. 20 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

232,81

KURALTEX VB 311

prochemko kuraltex vb 311 is een geconcentreerde alkalische reiniger op basis van oppervlakte-actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. het product is speciaal ontwikkeld voor de reiniging en voorbehandeling van gecoate oppervlakken en kunststoffen alvorens deze af te werken met bijvoorbeeld kuraltex lp312, kuraltex bl314 of nanosign coatingsystemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,98

MURODEX BIO

prochemko murodex bio is een watergedragen gevelreiniger, op basis van speciale enzymen en bacterie culturen, met een hoog vuil oplossend vermogen. het is speciaal geschikt voor het zuur- en base-vrij reinigen van minerale bouwmaterialen zoals metselsteen, beton, natuursteen, gewassen grindplaten en cementgebonden stuclagen. het is zeer geschikt voor de reiniging van minerale stuclagen in gevelisolatiesystemen. het is milieu- en gebruikersvriendelijk en economisch in gebruik. het is tevens werkzaam bij lagere temperaturen, bevat geen sterke zuren of alkaliŽn en is veilig voor schilderwerk, kunststoffen en glas.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

78,79

MURODEX ZR

prochemko murodex zr is een krachtig werkende, pasteuze, mild zure gevelreiniger op basis van anorganische zuren, oppervlakte-actieve stoffen en verdikkingsmiddelen. het is uitermate geschikt voor de verwijdering van atmosferische aanslag van ondergronden bestaande uit o.a. baksteen, klinkers, uitgewassen grindbeton of gele verblendsteen. het is schadelijk voor kalkhoudende en metaaloxide bevattende steensoorten, glas, gepolijste marmersoorten, geglazuurde tegels, verf- en lakwerk. theoretisch rendement: ca. 1-4 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

136,98

RIGOREX

chemtec rigorex is een geconcentreerd en licht alkalisch reinigingsmiddel op basis van oppervlakte-actieve stoffen en reinigingsversterkers. het is biologisch afbreekbaar, dringt diep door in vet- en vuillagen, verwijdert olie, vet, roet, ballpointinkt, koolstof, kleur- en verfstoffen, droogt smetteloos op, bevat geen giftige dampen, is geschikt voor de levensmiddelenindustrie en bevat geen loog. het is geschikt voor de reiniging van o.a. vaten en installaties in de levensmiddelenindustrie, melkfabrieken, distilleerderijen, gevels, tegelwanden, rolluiken, luxaflex, afwasbaar behang, geverfde deuren en wanden, leder en kunststoffen, bekleding, luchtverversingsapparaten, rookkanalen en keukens. theoretisch rendement: ca. 20 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

144,33

RODEX

prochemko rodex is een zeer krachtig werkende, sterk geconcentreerde, alkalische, industriŽle systeem- en onderhoudsreiniger met een sterk ontvettende werking. het is geschikt voor het reinigen van o.a. vloeren, smeerputten, werkplaatsen, wanden, tanks, lopende banden, vaten, pijpleidingen, pompen, persen, rollen, heaters, armaturen, luchtfilters, motoren en sluizen. het is tevens als hulpmiddel bij graffitiverwijdering. door de emulgerende werking worden oliŽn en vetten waterafspoelbaar. het is veilig in gebruik en niet schadelijk voor de meeste verfsoorten. theoretisch rendement: ca. 20 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

143,26

SARDEX

prochemko sardex is een sterk zure, dun vloeibare reiniger op basis van geinhibiteerde anorganische zuren. het verwijdert atmosferische vervuiling, roest, zoutuitbloeiing en brand- en roetschade van betonsteen en beton. het is tevens geschikt voor de verwijdering van kalkaanslag in douches, toiletten, sauna's en aanslag van tegels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

179,66

SARDEX GREEN BIOLOGISCHE ZUURREINIGER

prochemko sardex green is een sterk geconcentreerde, dun vloeibare zure reiniger op basis van gemodificeerde anorganische zuren. het is geschikt voor de verwijdering van atmosferische vervuilingen, roest en zoutuitbloeiingen van metselwerk en beton. het is tevens geschikt voor de verwijdering van kalkaanslag in douches, toiletten, sauna's en aanslag van tegels. het is biologisch afbreekbaar, tast geen metalen aan (met uitzondering van lichtmetalen) en heeft een uiterst snelle werking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

129,33

TOPPER DOEKJES

prochemko topper doekjes zijn handig voor het snel en gebruiksvriendelijk verwijderen van graffiti. ze zijn universeel toepasbaar op niet poreuze ondergronden en ook uitermate geschikt voor toepassing binnen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,03

VANEX

prochemko vanex is een allround sterk alkalische reiniger voor gelakte oppervlakken op basis van oppervlakte-actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. het is geschikt voor het reinigen van o.a. plastisolbeplating, vrachtwagens, autobussen, tanks, bestelwagens, bulktransportwagens, wegenbouwmachines alsmede de reiniging van kassen in de tuinbouw.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,15

WENDRO

chemtec wendro is een uiterst krachtige, pasteuze, sterk alkalische gevelreiniger op basis van loog, oppervlakte-actieve stoffen, speciale reinigingsversterkers, verdampingsvertragers en plantaardige verdikkingsmiddelen. het is zeer geschikt voor de reiniging van zuurgevoelige minerale ondergronden, zoals metselwerk, beton en natuursteen. het verwijdert o.a. atmosferische aanslag, patina, verf en olie. het is vrij van chloorkoolwaterstoffen en is biologisch afbreekbaar. het is niet geschikt voor aluminium, zink, brons en messing. theoretisch rendement: ca. 2-3 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

139,30

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn