DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

ANTI GRAFFITI WAX COATING

rolith anti graffiti wax coating is een transparante, zogenaamd semipermanente anti-graffiti coating. de coating is gebaseerd op natuurlijke wassen en komt volledig tegemoet aan milieu- en verwerkingseisen, is vrij van oplosmiddelen en niet ontvlambaar. de behandelde gevel krijgt een iets kleurverdiepend effect en blijft ten opzichte van onbehandeld voor ca. 70% dampregulerend. sterk afhankelijk van de belasting werkt deze coating 2 tot 4 jaar en na uitharding is het zeer resistent tegen vele soorten inkt en verf. verbruik: ca. 4-6 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

111,07

ANTI GRAFFITI WAX COATING REMOVER

rolith anti graffiti wax coating remover is een speciaal ontwikkelde reiniger voor het oplossen van de waslaag van de anti graffiti wax coating. het is tevens geschikt als hulpmiddel om de graffiti van de muur te verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,68

AUTOSHAMPOO NEW EXTRA+

rolith new extra autoshampoo is geschikt voor o.a. autoís, vrachtwagens en boten. deze shampoo geeft een bijzonder goede reiniging van gelakte oppervlakken en laat een beschermende, waterafstotende, glanzende film achter. gebruiksaanwijzing: het te behandelen oppervlak met behulp van een spons, borstel of machine wassen met de shampoo en afspoelen met schoon water. het wassen van oppervlakken in de volle zon wordt i.v.m. indrogen ontraden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

84,44

CURAL PARLEMOUR

rolith cural parlemour is een zeer fijne cremezeep op basis van synthetische zeep, huidbeschermingsmiddelen, parfum en conserveringsmiddelen. buiten voortreffelijk reinigende bestanddelen bevat dit product overvettende bestanddelen, welke uitdroging van de huid voorkomen. het heeft een frisse geur en is door de hoge concentratie zuinig in gebruik. het is ideaal voor gebruik in o.a. hotels, kantoren, restaurants en kantines.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,96

CURAL PROTECT

rolith cural protect is een handcrŤme ter voorkoming van irritatie van de huid welke kan ontstaan door uitdroging van de huid door invloed van ontvetting als gevolg van werkzaamheden. door regelmatig gebruik van deze handcrŤme worden handen niet ruw en ontstaan er geen kloven. het is volkomen veilig in gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,71

DESOX NF

rolith desox nf is een geconcentreerd zuur product geschikt voor het ontroesten, ontvetten en beitsen van metalen in 1 behandeling. het verwijdert tevens walshuid. het is op basis van fosforzuur, wat verschillende voordelen heeft t.o.v. andere zuren zoals zwavel- en zoutzuur. met 1 liter desox nf in oplossing kan ca. 2,5 m≤ ijzeroppervlak ontroest worden, afhankelijk van de oxidatie.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

130,97

FREEZER

rolith freezer is een bevriesspray voor diverse toepassingen. het koelt tot Ė 55įc en bevat geen cfkís. het wordt gebruikt voor het bevriezen van objecten om onder meer de kwaliteit te controleren en temperatuurschommelingen na te bootsen. bovendien wordt het product toegepast om lagers door middel van krimppassing te monteren. ook kan het product met succes worden toegepast om kauwgum te bevriezen, hetgeen het verwijderen uit bijvoorbeeld vloerbedekking en van andere oppervlakken sterk vereenvoudigd. gebruiksaanwijzing: spuit de freezer van een korte afstand, gedurende enige seconden, op het oppervlak. vermijdt contact met de huid en de ogen i.v.m. bevriezingsverschijnselen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,92

GEVELREINIGER

rolith gevelreiniger is een krachtige, pasteuze gevelreiniger speciaal ontwikkeld voor het reinigen van gevels die zijn vervuild met atmosferische vervuiling. het is toepasbaar op baksteen, klinkers, diverse betonstenen, grindtegels en pleisterwerk. niet geschikt voor gepolijst graniet, metalen, kalkhoudende stenen, glas en geglazuurde tegels. inwerktijd: 15-19 minuten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,03

GLASSFIX SPUITBUS

rolith glassfix is een foamreiniger voor glas en harde oppervlakken. het is geschikt voor het verwijderen van vet, vuil, vliegen, vingerafdrukken en nicotineaanslag van glas en andere harde oppervlakken zoals autoruiten, spiegels, interieurs en lakwerk zonder strepen achter te laten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,45

GRAFFITI EN INKT REMOVER SPRAYFLACON

rolith graffiti remover is een biologisch afbreekbaar product geschikt voor het verwijderen van ballpoint, viltstift- en stempelinkt, krijtvet en vele verfsoorten van nagenoeg alle harde oppervlakken. het is veilig te gebruiken op de meeste materialen zoals plexiglas, gelakte oppervlakken, verkeersborden en kunststoffen zonder deze aan te tasten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,76

GRAFFITI REMOVER

rolith graffiti remover is een biologisch afbreekbaar product geschikt voor het verwijderen van ballpoint, viltstift- en stempelinkt, krijtvet, lijmresten en vele verfsoorten van nagenoeg alle harde oppervlakken. het is veilig te gebruiken op de meeste materialen zoals plexiglas, gelakte oppervlakken, verkeersborden en kunststoffen zonder deze aan te tasten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,19

KUNSTSTOFREINIGER SPRAY

rolith kunststofreiniger n 1225 is een effectief, licht alkalisch reinigingsmiddel voor het snel en veilig verwijderen van atmosferische vervuiling, vet en nicotine van o.a. kunststof en aluminium kozijnen, deuren, tuinmeubels, kunststof schroten en schaaldelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,29

MPC 3

rolith mpc 3 allereiniger is een geconcentreerde, vloeibare allesreiniger met milde geur. het product is niet agressief en kan overal gebruikt worden waar water geen schade kan veroorzaken. het reinigt alle soorten harde oppervlakken zoals lakwerk, linoleum, pvc, formica, metaal, houtwerk (indien geschilderd of gebeitst) en natuursteen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,56

MPC 50

rolith mpc 50 reiniger met natuurlijke pijnboomolie is een speciaal ontwikkelde reiniger voor daar waar overheersende luchtjes verdreven moeten worden, zoals in de visverwerkende industrie, vervoer van voedingsmiddelen en in opslagplaatsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,79

N 74 GLAS & SPIEGELREINIGER AIR

rolith glas & spiegelreiniger foam n 74 foam air is een zeer efficiŽnt product voor reinigen van glas, spiegels en andere harde oppervlakken. het bevat een anti-resoiling component waardoor, bij regelmatige behandeling, het beslaan van o.a. spiegels wordt voorkomen en waardoor behandelde oppervlakken minder snel vuil aantrekken. het droogt tevens streeploos op.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,23

PROCOOL CLEAN

rolith procool clean is een reinigingsmiddel dat aan emulsies en oplossingen wordt toe≠gevoegd om de betreffende systemen, zoals machines en baden, goed te reinigen. het is toepasbaar in water≠mengbare metaalbewerkingsemulsies en Ėoplossingen, druktestvloestoffen en emulsies voor corrosiebescherming. het draagt bij aan schonere systemen en langere badstandtijden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,10

R 23 RVS REINIGER

rolith r 23 rvs reiniger is een uniek product dat roestvrijstaal in 1 behandeling reinigt en beschermt. in 1 enkele behandeling verwijdert het lichte vervuiling, vingerafdrukken, nicotineaanslag en herstelt diepte en kleur van gepolijste oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,72

RB 1 CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR

rolith rb 1 kalk en cementsluier verwijderaar is een krachtig en veilig reinigingsmiddel op basis van het unieke c+ zuur, ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. het verwijdert snel zoutuitslag van gevelsteen en cementsluier en cementresten van praktisch alle bouwmaterialen. het is geschikt voor o.a. hard gebakken gevelstenen en kalkzand-, mangaan-, verblend-, westwalderklei- en geengobeerde steensoorten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,59

RB 3 CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR VOOR TEGELVLOEREN

rolith rb 3 cementsluierverwijderaar voor tegelvoeren is een krachtig en veilig reinigingsmiddel op basis van het unieke c+ zuur, ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. het verwijdert snel kalk- en cementsluier van praktisch alle bouwmaterialen, tegelvloeren, wandtegels, raamdorpels, kozijnen, trappen, tegelvloeren en wanden. het is ook geschikt voor het verwijderen van olie, vet en tabaksvlekken en roestvorming uit beton en tegels. het verwijdert ook merbaubloed. het is geen gevarengoed.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,32

ROLIKAL ONTKALKER

rolith rolikal ontkalker is een professionele ontkalker en verwijdert kalk en aanslag uit koffiezetapparatuur, waterkokers, stoomstrijkijzers, keukenboilers en andere warmwaterapparatuur. het is sterk geconcentreerd en dus economisch in gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,61

ROLIPOOL WHIRLPOOL REINIGER

rolith rolipool professionele whirlpoolreiniger is een product op basis van biologisch afbreekbare grondstoffen. het maakt hygiŽnisch schoon, reinigt, ontkalkt en verwijdert zeep-, haar- en vetresten en daarmee de voedingsbodem voor bacteriŽn.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,05

ROLIREIN FECALIEN REINIGER

rolith rolirein professionele fecalienreiniger is een biologisch product voor het verwijderen van kalk, urinesteen en andere verontreinigingen in fecalienvermalers. het neemt tot 4x zoveel kalk op dan conventionele producten op zoutzuurbasis. een oplossing van rolirein fecalienreiniger kan tot 48 uur probleemloos in een systeem blijven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,60

ROLISAN SANITAIR REINIGER

rolith rolisan sanitair reiniger is een revolutionair reinigingsmiddel voor het verwijderen van kalkaanslag, zeep- en huidvetresten, cementsluier en roestvlekken van o.a. keramiek en douchewanden. het bevat geen zoutzuur, fosforzuur en mierenzuur, tast geen metalen aan en kunststof oppervlakken en goede vloerbedekking verkleuren niet. bij normaal gebruik is het niet irriterend of etsend voor de huid en het is niet geschikt voor kalkhoudende materialen zoals marmer. het is geschikt voor dagelijks en periodiek onderhoud.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,33

ROLISTEAM STOOMCABINE REINIGER

rolith rolisteam stoomcabinereiniger is een professioneel en snelwerkend middel voor het reinigen en ontkalken van het systeem van de stoomcabine of hammam. het reinigt reukloos en zeer effectief. regelmatig gebruik van de rolisteam stoomcabinereiniger verlengt de levensduur van de stoomcabine en bespaart energie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,59

ROLITHERM

rolith rolitherm is een zuur, vloeibaar ontstoppingsmiddel voor het gebruik in afvoersystemen met een maximale diameter van 10 cm. verstoppingen veroorzaakt door kalkaanslag en organische stoffen zoals vetafzetting, urinesteen, vet, haren, maandverband, keukenafval, zeepresten en bierslijm worden hiermee snel opgelost. doordat het product een hogere soortelijke massa heeft dan water zakt het snel door de waterkolom naar de plaats van de verstopping. het doet geen afbreuk aan de werking van septic tanks en geeft geen terugslag en explosieve reacties. let op: alleen geschikt voor professioneel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,61

ROLITHOI KALK- URINESTEEN VERWIJDERAAR

rolith rolithoi professionele kalk- en urinsteenverwijderaar met slim doseersysteem is een product op basis van biologisch afbreekbare grondstoffen. het maakt hygiŽnisch schoon, reinigt en ontkalkt. het is een geconcentreerd, dik en vloeibaar zuur product voor de reiniging van toiletten en ander sanitair. vervuiling zoals kalk- en zeepresten, urinesteen en roestaanslag wordt snel en veilig verwijderd en onaangename geuren worden verdreven. het tast geen porselein of glazuur aan en doet geen afbreuk aan de werking van septic tanks. het is niet geschikt voor het gebruik op kalkhoudende materialen zoals marmer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,23

SANITAIRREINIGER DAGELIJKS

rolith sanitair reiniger dagelijks is een revolutionair reinigingsmiddel voor dagelijks gebruik. het is geschikt voor het verwijderen van kalkaanslag, zeep- en huidvetresten, cementsluier en roestvlekken van keramiek en douchewanden. het bevat geen zoutzuur, fosforzuur, mierenzuur, tast geen metalen aan en verkleurt kunststof oppervlakken en vloerbedekking niet. bij normaal gebruik is het niet irriterend of etsend voor de huid. het is niet geschikt voor kalkhoudende materialen zoals marmer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,04

SBO 901 ONDERDELEN REINIGER

rolith sbo 901 is een universele reiniger voor het ontvetten van o.a. kleine metaaldelen, kettingen, motoronderdelen, scharnieren, sloten en carburateurs. het is tevens geschikt voor het verwijderen van bitume en teer. het tast geen lakken, kunststoffen en metalen aan. langdurige inwerking op rubber vermijden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,25

SBO 909 ELECTRO CLEANER

rolith sbo 909 is een snel verdampende elektro en elektronica cleaner op basis van alcohol. het is geschikt voor het snel verwijderen van vet en vuil van elektro en elektronica componenten, het tast geen isolatiemateriaal of lak aan en is zeer geschikt voor het reinigen van instrumenten, elektronicacomponenten, bedieningspanelen, schakelingen, kantoormachines, audio-, video- en computerapparatuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,08

SBO MP 6

rolith sbo mp 6 is een krachtige, vloeibare koudreiniger op basis van hoogwaardige gedesaromatiseerde koolwaterstoffen. het heeft een uitstekend oplossend vermogen voor minerale oliŽn en vetten en is uitermate geschikt voor het verwijderen van olie- en vetachtige vervuilingen van onderdelen en machines, alsmede conserveringsolie en andere industriŽle vervuilingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

278,77

WBO 206 REINIGER

rolith wbo 206 is de ideale multireiniger voor het ontvetten en reinigen van alle ondergronden welke met waterhoudende reinigingsmiddelen gereinigd mogen worden. toepasbaar op vloeren, wanden en deuren, gelakte oppervlakken (hout en metaal), machines (gelakt en rvs), werkbanken en kunststoffen. geen gevarengoed.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

57,21

WBO 288

rolith wbo 288 is een zeer krachtige, waterverdunbare ontvetter, geschikt voor het verwijderen van aangekoekt vuil, minerale vetten, oliën en nicotine-aanslag op niet alkali gevoelige oppervlakken. sterk geconcentreerd en daardoor economisch in gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,24

WBO 37 A REINIGER

rolith wbo 37 a industriŽle multi-reiniger is een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van waterverdunbare reinigers. het product is speciaal geschikt voor het verwijderen van organische vervuiling zoals oliŽn en vetten. in veel gevallen kan deze reiniger reinigers op basis van solvent (oplosmiddelen) en alkaliŽn vervangen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

63,51

WBO 410

rolith wbo 410 industriŽle sterk alkalische reiniger is een zeer krachtige superontvetter geschikt voor het reinigen van sterk vervuilde oppervlakken. het kan worden gebruikt op alle niet-alkaligevoelige oppervlakken. het product is uitermate geschikt voor het reinigen van zwaar vervuilde rookkasten, bakplaten alsmede sterk vervuilde vloeroppervlakken. het is zeer geconcentreerd en daardoor economisch in gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

71,42

WBO 509 HYBRIDE ONTVETTER

rolith wbo 509 hybride ontvetter is een zeer krachtige, sterk alkalische super ontvetter geschikt voor het reinigen en ontvetten van sterk vervuilde oppervlakken. het verwijdert de zware aanslag van o.a. roet, nicotine, kaarsen, uitlaatgassen, straatvuil en verkeersvuil. het is tevens geschikt voor het reinigen en ontvetten van vloeren en wanden, kozijnen, motoren, machines, machineonderdelen, ovens, bbqís, velgen, boten en tuinmeubelen. het tast staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,85

ZRS 43

rolith zrs 43 is een licht zuur product, op basis van een organisch c+ zuur dat zeer effectief zink en aluminium, rvs en chroom reinigt. ondanks het zure karakter van het product, tast het metalen niet aan. het verwijdert eenvoudig o.a. vet, organisch vuil, lichte oxidatie en cement- en kalksluier.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,25

Rolith
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn