DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

ALGENDODER CONCENTRAAT

prochemko algendoder concentraat is een zeer efficiŽnt product op basis van quaternaire ammoniumverbindingen voor het verwijderen en doden van algmos en schimmels. het is geschikt voor o.a. daken, terrassen en gevels. het is een concentraat en maximaal tot 1:100 te verdunnen. het is raadzaam het product minimaal 18 uur te laten inwerken om er zeker van te zijn dat de sporen totaal gedood worden. nadien afspuiten (liefst met hogedruk). het is ook mogelijk eerst de vervuiling met een hogedrukreiniger te verwijderen en daarna het gereinigde oppervlak in te zetten met de algendoder.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,54

ALGWEG

relius algweg is is een zeer sterk mos- en algdodend middel. het is geschikt voor binnen en buiten en kan met alle gevelcoatings worden overgeschilderd. het wordt afhankelijk van de toepassing, 1:40 met water verdund. theoretisch rendement: ca. 150 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,32

AQUANETT

owatrol aquanett verwijdert zwart geworden olielagen en hardnekkige vlekken op hout buiten. het is een oplosmiddelvrije, onontvlambare, biologisch afbreekbare olieverwijderaar/ontgrijzer zonder paraffine. het is gelvormig en druipt niet en is dus ideaal voor verticale oppervlakken. het verwijdert grondig en moeiteloos (gewoon afspoelen met water) door uv-straling zwart geworden teak- en lijnolie en hardnekkige vetvlekken van het houtoppervlak. het maakt de olie en de vlekken wateroplosbaar en geeft het hout zijn natuurlijke houtkleur terug (behalve eik en kastanje). het is geschikt voor naaldhout, al dan niet druk geÔmpregneerd, exotisch hout en loofhout, het tast o.a. plastic en zwembadliners niet aan en is ook geschikt om nieuw exotisch hout te ontglanzen. verbruik: ca. 5-10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,20

ATM007

owatrol atm007 is een atmosreiniger op waterbasis. het werkt preventief en curatief, geeft een langdurige bescherming, is reukloos en chloorvrij, heeft een sterk bevochtigingsvermogen, wordt aanbevolen als voorbehandeling bij schilderwerk, heeft een lichtgele kleur en heeft geen invloed op de kleur van de ondergrond. het vernietigt mos, korstmos, algen (rode en andere), bacteriŽn, schimmels, luchtvervuiling en olieresten. het reinigt met een blijvende werking. het is geschikt voor toepassing o.a. op gevels, daken, balkons, tegels, trappen, terrassen, monumenten, potten en coatings van tennisterreinen van o.a. natuursteen, baksteen, leien, dakpannen, shingles, beton, vezelcement, pleister en kunststof. niet geschikt voor glas en riet. let op: het mag niet regenen 12 uur voor de behandeling tot minstens 48 uur na de behandeling. verbruik wanneer verdund: ca. 50 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,75

CLEANON REMOVER ALGAE & MOSS

orange nano cleanon remover algae & moss is een krachtige reiniger voor het verwijderen van algen, mos, schimmels en andere biologische vervuiling. het product is biologisch afbreekbaar en kan op vrijwel alle materialen worden gebruikt. het verwijdert niet alleen algen, mos en schimmels maar kan ook worden ingezet als preventieve behandeling tegen toekomstige aangroei. de werkingsduur bedraagt tot 5 jaar (de preventieve werking geldt alleen bij licht poreuze oppervlakken). verbruik: ca. 0,2Ė0,5 liter per m≤.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,54

COMPO-CLEAN

owatrol compo-clean is een schoonmaakmiddel in gelvorm speciaal voor alle soorten houtcomposiet buiten. het verwijdert alle soorten verontreinigingen, zoals vet, vlekken en vervuiling. het is zelfwerkend: na werking kan het gewoon afgespoeld worden met water. het werkt efficiŽnt op gevelbetimmering, terrassen en meubelen en is onschadelijk voor o.a. kunststoffen, zwembadliners, steen en glas. verbruik: ca. 5-10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,25

GRAFFITI REMOVER

hg graffiti remover is zeer geschikt voor het verwijderen van spuitbusverf, verse verfspatten en viltststiftvervuiling van kwetsbare oppervlakken zoals verf, lak en kunststof. het is ook te gebruiken op andere gladde oppervlakken zoals glas, metaal, plexiglas, marmer, graniet en eterniet. gebruiksaanwijzing: breng de graffiti remover op met een kwast of een schone doek. laat bij gevoelige ondergronden zoals geverfde of gelakte oppervlakken het product nooit langer dan 2 minuten inwerken om dof worden van de ondergrond te voorkomen. spoel het oppervlak goed na met warm water. herhaal de behandeling zo nodig. bij ongevoelige ondergronden zoals beton en steen kan de graffiti remover wel tot 24 uur inwerken. gebruik bij de reiniging van ruwe ondergronden altijd een borstel. daarna afspuiten met lauw water, eventueel onder hoge druk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,95

GRIND- EN TERRASTEGELREINIGER

hg terrastegel reiniger is een sterk geconcentreerde reiniger die speciaal is ontwikkeld voor het reinigen van vuile, grauwe grind- en betontegels. gebruiksaanwijzing: maak de tegels goed nat en vergeet vooral de voegen niet. veeg de plassen weg. vermeng de inhoud van de fles met 4 liter water in een bak waar een harde bezem inpast, bijvoorbeeld een afwasbakje. doop de bezem in de bak en breng de vloeistof al schrobbend aan. laat de vloeistof nu eerst enkele minuten inwerken. dan nog even naschrobben en voordat de vloeistof opdroogt de tegels grondig met water afspuiten. hierna kan eventueel hg grind- en andere terrastegelvernieuwer worden toegepast. de tegels krijgen, dankzij dit zeer krachtige en zelfwerkende middel, hun sprankeling en oorspronkelijke kleuren terug en worden zo weer als nieuw.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,79

GROENE AANSLAGREINIGER

hg groene aanslagreiniger verwijdert de bekende grauwe groene sluier, of beter gezegd algengroei, van o.a. terrassen, paden, muren, daken, bielzen, terracotta potten en grafzerken. na het aanbrengen is de algengroei binnen 36 uur verdwenen. de reiniger zet zich vast in de ondergrond waardoor het materiaal voor een paar maanden goed beschermd is tegen algengroei. vanzelfsprekend is het product niet schadelijk voor gras en planten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,99

GROENE AANSLAGVRETER

bison groene aanslagvreter is een superkrachtig concentraat voor het verwijderen en voorkomen van groene aanslag op o.a. muren, daken, (tegel)paden, ramen, bielzen en zonnepanelen. het verwijdert eenvoudig groene aanslag en beschermt maandenlang.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,35

OLIEVLEK VERWIJDERAAR

presto olievlek verwijderaar is een zeer krachtige en effectieve reiniger. het is geschikt voor absorberende en niet absorberende ondergronden zoals beton, bestrating, asfalt, baksteen of keramische tegels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

ONE SHOT AIR REFRESHER CITRUS

motip one shot citrus is een krachtige, zeer effectieve spray voor het maskeren van ongewenste geuren in kleine en grote ruimten. het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een uitstekend maskerende werking. verbruik: ca. 50 shots.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

ONE SHOT CITRUS AIR REFRESHNER

presto one shot citrus air refreshner is een krachtige, zeer effectieve spray voor het maskeren van ongewenste geuren in kleine en grote ruimten. het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een uitstekend maskerende werking. verbruik: ca. 50 shots.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

OVEN, GRILL EN BARBECUEREINIGER

hg oven, grill en barbecue reiniger verwijdert snel en grondig al het aangebrande en zelfs ingebrande vet uit ovens, grills en barbecues. de werking van dit product wordt versterkt door de te reinigen oppervlakken handwarm te verwarmen. besproei het oppervlak en laat de reiniger 3 tot 5 minuten inwerken. maak het oppervlak nu schoon met een natte spons. nadat al het vet is verwijderd, de oven of grill nogmaals goed schoonmaken met heet water. bij sterk vervuilde ovenbakplaten of barbecueroosters de behandeling enige malen herhalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,95

STEIGERHOUT BEITS BESCHERMER SPRAY

tenco steigerhoutbeits beschermer is een hoogwaardige beschermer voor met tenco steigerhoutbeits behandeld hout. door een uniek recept wordt een transparante, beschermende filmlaag gevormd die zorgt voor een langdurige extra bescherming. het is waterafstotend, onzichtbaar, sneldrogend, gebruiksvriendelijk en laat geen vlekken achter. verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,96

TEAK E.A. HARDHOUT VERNIEUWER

hg teak en ander hardhout vernieuwer is speciaal ontwikkeld voor het herstellen, gedurende een heel buitenseizoen, van de natuurlijke kleur en uitstraling van het hardhout. bovendien voedt dit product het hardhout tot diep in de pori√ęn waardoor het wordt beschermd tegen uv-licht en uitdroging. het werkt snel en is eenvoudig aan te brengen op bijvoorbeeld hardhouten tuinmeubelen, vlonders, schuttingen en plantenbakken. gebruiksaanwijzing: aanwezige vergrijzing vooraf verwijderen met hg hardhout ontgrijzer. weerplekken verwijderen met hg weerplekken reiniger voor hout en rotan. het hardhout goed naspoelen met schoon water en volledig laten drogen. de teak en ander hardhout vernieuwer in de richting van de houtnerf aanbrengen met een kwast en in laten trekken. het te veel aan product binnen 10 minuten verwijderen met een droge niet pluizende doek. na 24 uur kan het behandelde hardhout weer in gebruik genomen worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,20

TERRASTEGELVERNIEUWER

hg terrastegel vernieuwer is een zeer krachtig zelfreinigend middel dat alleen maar aangebracht hoeft te worden en dan zín werk volledig vanzelf doet. de terrasregels worden weer als nieuw. gebruiksaanwijzing: gebruik de terrastegelvernieuwer bij droog weer en verwijder eerst zoveel mogelijk al het losse vuil met behulp van een bezem. giet vervolgens het product onverdund in een verfrollerbak en breng het aan op het te behandelen oppervlak met behulp van een grote vachtroller. daarna gewoon laten inwerken en opdrogen, dus niet naspoelen met water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,35

TUINMEUBEL KRACHT REINIGER

hg tuinmeubel kracht reiniger verwijdert snel en gemakkelijk sterk aangehechte vervuiling van tuinmeubelen van kunststof, aluminium, rotan(look), pitriet en metaal, maar ook van geëpoxeerde, gegalvaniseerde en vrijwel alle andere (combinaties van) materialen. besproei het oppervlak en laat de reiniger 1 à 2 minuten inwerken. neem het vuil af met een doek of keukenpapier. bij zeer sterke en hardnekkige vervuiling de reiniger langer laten inwerken. vervolgens het vuil losmaken en met een borstel of spons het vuil afspoelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,52

VERVEN ZONDER SCHUREN KANT EN KLAAR

hg verven zonder schuren maakt verfwerk en onbehandelde oppervlakken die nog geschilderd moeten worden zů super schoon en vetvrij dat schuren niet meer nodig is waardoor direct met schilderen begonnen kan worden. daarnaast is het geschikt om verontreinigd verfwerk razendsnel te ontdoen van bijvoorbeeld nicotineaanslag of atmosferische vervuiling. dit product kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. gebruiksaanwijzing: de oplossing aanbrengen met een schuurspons en een paar minuten laten inwerken. hierna afnemen met ruim water. voordat er kan worden overgeschilderd, dient de ondergrond goed droog te zijn. breng de oplossing aan met een normale spons en laat dit even inwerken. vervolgens afnemen met ruim water en het oppervlak laten drogen of droog maken met een schone doek of zeem.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,89

VUILE HANDENREINIGER

hg vuile handenreiniger is een unieke, zeer krachtige handreinigingsgel met een aangename frisse geur. het verwijdert snel en gemakkelijk olie, vet, inkt, grondvuil en ander hardnekkig vuil, zonder de huid aan te tasten. gebruiksaanwijzing: druk de doseerpomp 1 of 2 maal in en wrijf de gel met een normale handwasbeweging in. onder invloed van de lichaamstemperatuur smelt de gel snel en dringt deze diep door in het vuil op de huid. door de handwasbeweging wordt het vuil verder losgemaakt en verwijderd. spoel vervolgens de handen goed na met schoon water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,79

BisonHGMotipORANGE NANOOwatrolPrestoTenco
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn