DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

GRAFFITISHIELD CLEANER

rust-oleum graffitishield cleaner is een speciaal geformuleerde reiniger voor het verwijderen van graffiti op ondergronden die zijn voorbehandeld met graffitishield™ hydro, polycoat of nano. het is tevens te gebruiken op hout, blanke metalen, glas, verouderde alkydlakken, kunststof, polyurethaanlakken, trespa, plexiglas en lexaan. het wordt effectief in slechts enkele minuten, heeft een milde geur, universele werking en is geschikt voor toepassing in gesloten ruimten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,25

GRAFFITISHIELD HYDRO

rust-oleum graffitishield hydro is een watergebaseerde, permanente antigraffiti-coating met hydrofoberende eigenschappen. het is zo goed als onzichtbaar, niet filmvormend, excellent uv-bestendig, waterdampdoorlaatbaar, eenvoudig aan te brengen en waterafstotend (hydrofoberend). het kan toegepast worden op alle poreuze minerale ondergronden, zoals beton, metselwerk en natuursteen. theoretisch verbruik: ca. 5-10 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

424,27

GRAFFITISHIELD POLYCOAT

rust-oleum graffitishield polycoat is een zijdeglanzende 1-component oplosmiddelvrije antigraffiti-coating op basis van polyurethaan voor binnen en buiten. graffiti hecht hier niet op, 1 laag is voldoende, het is niet-vergelend, geeft een duurzame bescherming en is ook bruikbaar als kleurloze vernis voor vloeren. verbruik: 10 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

135,89

GRAFFITISHIELD WAX

rust-oleum graffitishield wax is een zelfopofferende anti-graffiti laag gebaseerd op natuurlijke was. het is geschikt voor één enkele reiniging. het is zo goed als onzichtbaar, uv-bestendig, biologisch afbreekbaar, oplosmiddelarm, waterdampdoorlaatbaar, direct graffitibestendig en eenvoudig aan te brengen. toepasbaar op onbehandelde minerale ondergronden zoals baksteen, zandsteen, natuursteen en marmer. verwerkbaar met pompspray of airless-spuit. overschilderbaar tussen 10 minuten en 2 uur. verbruik: ca. 6,7 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

252,36

X1 EXCELLENT CONTACTREINIGER SPRAY

rust-oleum x1 excellent contactreiniger is een snel verdampend reinigingsmiddel geschikt voor de reiniging van elektronica en elektrische en andere precessie-installaties. het is transparant, laat geen resten achter en verwijdert o.a. vuil, olie en was. het is ideaal voor het reinigen van persluchtgereedschap, kleine compressoren etc. en reinigt o.a. relais, schakelaars en gedrukte schakelingen. het is veilig voor de meeste doorzichtige en ondoorzichtige plastics. het is daarnaast geschikt voor het verwijderen van licht vuil op remmen, koppelingen en carburatoren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,58

X1 EXCELLENT RVS REINIGER EN POLISH

rust-oleum x1 excellent rvs reiniger/polish is een schuimend, actief, niet schurend schoonmaakmiddel. het is een ontvetter en polish die alle oppervlakken eruit laat zien als nieuw en beschermt met een droge, antistatische laag. hierdoor wordt het product duurzaam beschermd tegen corrosie, watervlekken en vingerafdrukken. het heeft een 360º ventiel en is gecertificeerd a7 c1 voor voedselverwerkende industrie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,14

X1 EXCELLENT UNIVERSELE REINIGER EN ONTVETTER

rust-oleum x1 excellent universele reiniger/ontvetter is een krachtige reiniger en ontvetter op basis van solvent die met water kan worden afgewassen. het verwijdert olie, vet en teer van de meeste duurzame harde oppervlakken. het is transparant en dringt snel in vet en olie. toepasbaar op motoren en versnellingsbakken, zware machines en apparatuur, kettingen en tandwielen, motorfietsen, grasmaaiers, auto- en scheepsmotoren, compressoren en de meeste industriële installaties.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,27

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn