DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

AFVOERSTANK VERWIJDERAAR

hg afvoerstank verwijderaar verwijdert vervuiling die stank veroorzaakt grondig, waardoor de afvoer weer fris ruikt. gebruiksaanwijzing: spoel de afvoer eerst door met heet water. doseer vervolgens 50 gram (5 dopjes) korrels direct in de afvoer. laat dit een half uur inwerken en spoel vervolgens grondig na met ruim heet water. 1 flacon is goed voor 10 behandelingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,95

MATRAS OPFRISSER

hg matras opfrisser is geschikt voor het regelmatig en gemakkelijk opfrissen van het matras. dit biologische product op basis van enzymen en microben maskeert niet, maar verwijdert de ongewenste geuren effectief. voor een regelmatige opfrisbeurt wordt geadviseerd het matras bij verschonen van het beddengoed iedere keer licht in te sprayen. voor het verwijderen van probleemgeuren, zoals urineverlies of braaksel, eerst de stankbron verwijderen en vervolgens het matras ruim insprayen. wanneer het matras droog is, kan het bed weer worden opgemaakt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,99

TEGEN KATTENBAKGEUR

hg tegen kattenbakgeur is een uniek, biologisch, geurloos product dat de stankmoleculen van de behoefte van de kat afbreekt. hierdoor blijft de kattenbak altijd fris ruiken, met als prettige bijkomstigheid dat de kattenbak veel minder vaak verschoont hoeft te worden, waardoor ook nog eens op kattenbakkorrels wordt bespaard. het product is ongevaarlijk voor dier en mens. gebruiksaanwijzing: bespuit de schone kattenbakkorrels rijkelijk met hg tegen kattenbakgeur, zodat de bovenlaag goed bevochtigd is en schep ze om. indien gewenst, kan ook de kattenbak zelf ingespoten worden. het product zal direct in werking treden zodra de kat zijn behoefte doet. indien, na verloop van tijd, de kattenbak toch weer gaat ruiken, dan kan er tussentijds gewoon nogmaals gesprayd worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,89

TEGEN URINE GEUR

hg tegen urine geur is speciaal ontwikkeld om urinegeur effectief te verwijderen. dit biologische product maskeert de urinegeur niet, maar neemt de bron definitief weg doordat natuurlijke enzymen en microben de stankmoleculen die achterblijven omzetten in water, co2 en andere geurloze stoffen. gebruiksaanwijzing: de urine eerst zoveel mogelijk verwijderen met doek en schoon water (geen reinigingsproducten gebruiken). dep vervolgens de gereinigde plek zoveel mogelijk droog met bijvoorbeeld tissues of keukenpapier.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,95

HG
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn