DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

TAPIJT- EN BEKLEDINGREINIGER

hg tapijt- en bekledingreiniger verwijdert vuil en vult het oneffen vezeloppervlak op met een vuilafstotend laagje. gebruiksaanwijzing: behandel de vlekken vooraf met hg vlekkenspray. sproei vervolgens de hg tapijt- en bekledingreiniger met een speciale machine in en zuig het direct af of borstel het direct met een borstel in. droog het na met een badstof handdoek. verbruik: ca. 30 m vloeroppervlak per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,55

VLEKKENSPRAY

hg vlekkenspray (hg product 93) is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van vlekken en vervuiling van tapijt en bekleding. bovendien geeft het na het gebruik een vuilafstotende werking. gebruiksaanwijzing: besproei het te reinigen oppervlak. met een badstof handdoek of met keukenrolpapier het vuil opnemen en het oppervlak droogwrijven. bij synthetisch tapijt en bekleding inborstelen met een zacht borsteltje en aansluitend het vuil afnemen en drogen met een badstof doek of keukenrolpapier.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,55

VLEKKENSPRAY EXTRA STERK

hg vlekkenspray extra sterk is o.a. versterkt met actiefzuurstof en daardoor in staat zelfs de meest hardnekkige vlekken zoals rode wijn, koffie, chocolade, saus, lipstick, schoensmeer, vruchtensap, vet etc. doeltreffend te verwijderen uit bijvoorbeeld tapijt, meubel- en autobekleding. dankzij de actieve zuurstof formule zijn zelfs diep ingetrokken vlekken geen enkel probleem. hg vlekkenspray extra sterk is geschikt voor vrijwel alle textielsoorten. besproei het te reinigen oppervlak volledig en laat het product vervolgens enige minuten inwerken. neem vervolgens met een schone, absorberende, doek (bijvoorbeeld een badstof handdoek) het losgekomen vuil op.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,59

HG
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn