DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

TAPIJT- EN BEKLEDINGREINIGER

hg tapijt- en bekledingreiniger verwijdert vuil en vult het oneffen vezeloppervlak op met een vuilafstotend laagje. gebruiksaanwijzing: behandel de vlekken vooraf met hg vlekkenspray. sproei vervolgens de hg tapijt- en bekledingreiniger met een speciale machine in en zuig het direct af of borstel het direct met een borstel in. droog het na met een badstof handdoek. verbruik: ca. 30 m vloeroppervlak per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,69

VINYL EN LINOLEUM GLANSCOATING

hg kunststof vloeren beschermfilm met glans (hg product 77) is een unieke, eenvoudig aan te brengen, vloeibare polymeeremulsie die na droging een glanzende en flinterdunne, maar uiterst sterke, beschermfilm vormt. hierdoor worden kunststof vloeren zoals vinyl, linoleum, marmoleum, pvc en gietvloeren beschermd tegen slijtage, krassen en andere beschadigingen. deze beschermfilm maskeert tevens al bestaande slijtageplekken en geeft ook een anti-slip effect. niet schudden voor gebruik en de vloeistof onverdund over de vloer gieten en, met behulp van een wasverdeler, in een richting over de vloer verdelen. vervolgens laten drogen, waarna eventueel een tweede laag haaks op de eerste laag kan worden aangebracht. 1 liter is goed voor ongeveer 40 m2 per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,59

VINYL LINOLEUM EN MARMOLEUM KRACHTREINIGER

hg kunststof vloeren krachtreiniger (hg product 79) is speciaal ontwikkeld voor het moeiteloos verwijderen van hardnekkig vuil en vet van alle soorten kunststof vloeren zoals vinyl, linoleum, marmoleum, pvc en gietvloeren. het is tevens geschikt voor het verwijderen van polish- en andere beschermfilms, zoals de hg kunststof vloeren beschermfilm met glans (glanscoating) (hg product 77). los één liter op in een halve emmer (5ltr.) lauw water en breng dit op met behulp van een dweil of mop. vervolgens ongeveer 10 minuten laten inwerken. hierna de oplossing van het oppervlak verwijderen met behulp van een dweil of mop, waarbij deze regelmatig moet worden uitgespoeld en uitgewrongen. aansluitend de vloer nadweilen met schoon water. verbruik: ± 25-50 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,29

VINYL, LINOLEUM EN MARMOLEUM VLOEIBARE GLANSZEEP

hg kunststof vloeren glansreiniger voedend (hg product 78) is een heerlijk fris ruikende, geconcentreerde en voedende dweilreiniger met glansherstel, speciaal ontwikkeld voor het regelmatig reinigen van alle soorten kunststof vloeren zoals vinyl, linoleum, marmoleum, pvc en gietvloeren. gebruiksaanwijzing: los 50 ml (een half kopje) op in een halve emmer (5 liter) lauw water. mop of dweil vervolgens de vloer met een goed uitgewrongen mop of dweil en spoel deze regelmatig goed uit in de gemaakte oplossing. niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen. 1 liter is goed voor ca. 20 dweilbeurten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

VLEKKENSPRAY

hg vlekkenspray (hg product 93) is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van vlekken en vervuiling van tapijt en bekleding. bovendien geeft het na het gebruik een vuilafstotende werking. gebruiksaanwijzing: besproei het te reinigen oppervlak. met een badstof handdoek of met keukenrolpapier het vuil opnemen en het oppervlak droogwrijven. bij synthetisch tapijt en bekleding inborstelen met een zacht borsteltje en aansluitend het vuil afnemen en drogen met een badstof doek of keukenrolpapier.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,69

VLEKKENSPRAY EXTRA STERK

hg vlekkenspray extra sterk is o.a. versterkt met actiefzuurstof en daardoor in staat zelfs de meest hardnekkige vlekken zoals rode wijn, koffie, chocolade, saus, lipstick, schoensmeer, vruchtensap, vet etc. doeltreffend te verwijderen uit bijvoorbeeld tapijt, meubel- en autobekleding. dankzij de actieve zuurstof formule zijn zelfs diep ingetrokken vlekken geen enkel probleem. hg vlekkenspray extra sterk is geschikt voor vrijwel alle textielsoorten. besproei het te reinigen oppervlak volledig en laat het product vervolgens enige minuten inwerken. neem vervolgens met een schone, absorberende, doek (bijvoorbeeld een badstof handdoek) het losgekomen vuil op.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

HG
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn