DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

ONTKLEURDER WITTE WAS

hg ontkleurder voor doorgelopen witte was is speciaal ontwikkeld voor het herstellen van kledingstukken die, doordat een niet-kleurecht kledingstuk is meegewassen, verkleurd zijn. het product is geschikt voor zowel de machinewas als de handwas en kan ook toegepast worden op fijnere textielsoorten zoals wol. voor een goed resultaat is het van belang om na het wasongeluk de verkleurde kledingsstukken niet te laten drogen maar nat te houden en zo snel mogelijk met de ontkleurder te behandelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,43

SCOTCH BRITE HAREN/PLUIZEN KLEEFROL

3m kleefrol kleding is een super handige kleefroller om o.a. kleding en bankstel te ontdoen van stof, haren en pluizen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,08

VLEKVRETER

bison vlekvreter is een super effectieve en geconcentreerde spray voor het eenvoudig reinigen van (hardnekkige) vlekken. het geeft een snel resultaat (het hoeft slechts enkele seconden in te werken) en is vrij van oplosmiddelen. het is geschikt voor toepassing op textiel en bekleding zoals tapijt en meubel- en autobekleding en het verwijdert hardnekkige vlekken zoals rode wijn, koffie, chocolade en schoensmeer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,43

VLEKWEG NR. 2

hg vlekweg nr 2 verwijdert vlekken van viltstift, vet, olie, schoensmeer, spijsolie, frituurvet, smeer, stickers en tippex uit textiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,63

VLEKWEG NR. 3

hg vlekweg nr 3 verwijdert vlekken van kaarsvet, hars en teer uit textiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,63

VLEKWEG NR. 4

hg vlekweg nr. 4 verwijdert vlekken van saus & jus, kruiden, bloed, melk, eiwit, chocolade, mayonaise, slagroom, wondvocht en sperma uit textiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,63

VLEKWEG NR. 5

hg vlekweg nr. 5 verwijdert vlekken van make-up, gras, stuifmeel, markeerstift, kauwgom, mascara, waterverf, aarde, klei, bouwzand en gravel uit textiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,63

VLEKWEG NR. 6

hg vlekweg nr. 6 verwijdert vlekken van ballpoint en hardnekkige kleurstoffen maar ook bier en likeur uit textiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,63

WASGOED VLEKKEN EN PLEKKEN VOORBEHANDELING

hg wasgoed vlekken en plekken voorbehandeling is een direct actief formule en daardoor zelfs geschikt voor delicatere textielsoorten. na het inspuiten van de vlek maakt het product direct de vlek los van het textiel, waardoor uw wasmiddel geen moeite meer zal hebben het wasgoed vlekkeloos schoon te krijgen. vette kraagranden, vetvlekken, make-up vlekken etc. worden zo in het hoofdwasprogramma probleemloos verwijderd. breng hg vlekken en plekken voorbehandeling ruim op de vlekken en plekken aan, zodat deze volledig met het product bedekt zijn. masseer het vervolgens goed in en laat het enige minuten inwerken, maar niet indrogen. vervolgens het behandelde wasgoed direct in de wasmachine of op de hand wassen volgens het wasvoorschrift in de kleding. kan absoluut geen bleekvlekken veroorzaken. voor de meest hardnekkige vlekken is er ook hg wasgoed vlekken en plekken voorbehandeling extra sterk. 500 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,39

WASMIDDEL TEGEN NARE GEUREN

hg wasmiddeltoevoeging tegen nare geurtjes in sportkleding is een uiterst effectieve formule waardoor stankmoleculen, die tot diep in de vezels zijn doorgedrongen, doeltreffend worden verwijderd. dit product is daardoor ook ideaal voor het grondig ontgeuren van bijvoorbeeld handdoeken die ondanks een gewone wasbeurt niet echt fris meer ruiken. gebruiksaanwijzing: doseer het hoofdwasmiddel zoals gebruikelijk. vul de dorp van de wasmiddeltoevoeging tot maatring 25 ml en voeg dit toe aan het hoofdwasmiddel. 500 gram is goed voor ca. 16 wasbeurten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,23

WASMIDDEL TEGEN STINKENDE SPORTSCHOENEN

hg wasmiddel tegen stinkende sportschoenen verwijdert boterzuur effectief en neemt zo de stankbron weg. de schoenen gaan hierdoor weer heerlijk fris ruiken. gebruiksaanwijzing: voeg ca. 250 gram wasmiddel tegen stinkende sportschoenen toe aan hoofdwasmiddelbakje. plaats de schoenen bij voorkeur in de speciale hg waszak voor schoenen en doe deze in de wasmachine. stel het hoofdwasprogramma van de machine in op 60c en kies voor een normale centrifugeersnelheid. na het wassen kunnen de schoenen in de waszak blijven zitten en deze gedroogd worden in de droogtrommel. de schoenen kunnen uiteraard ook gewoon gedroogd worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,08

3mBisonHG
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn