DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

ONTKLEURDER VOOR DOORGELOPEN BONTE WAS

hg ontkleurder voor de doorgelopen bonte was is zowel geschikt voor de machinewas als de handwas en kan ook toegepast worden op fijnere textiel soorten zoals wol. voor een goed resultaat is het van belang om na het wasongeluk de verkleurde kledingsstukken niet te laten drogen maar nat te houden en zo snel mogelijk met de ontkleurder te behandelen. gebruiksaanwijzing: doseer voor de machinewas 10 afgestreken eetlepels in het hoofdwasmiddelenbakje en start het hoofdwasprogramma zonder toevoeging van een ander wasmiddel. gebruik voor de handwas ongeveer 5 afgestreken eetlepels en los dit op in circa 5 liter water. het verkleurde wasgoed ongeveer 2 uur laten inweken. vervolgens voorzichtig uitknijpen en twee keer goed uitspoelen met schoon water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,29

ONTKLEURDER WITTE WAS

hg ontkleurder voor doorgelopen witte was is speciaal ontwikkeld voor het herstellen van kledingstukken die, doordat een niet-kleurecht kledingstuk is meegewassen, verkleurd zijn. het product is geschikt voor zowel de machinewas als de handwas en kan ook toegepast worden op fijnere textielsoorten zoals wol. voor een goed resultaat is het van belang om na het wasongeluk de verkleurde kledingsstukken niet te laten drogen maar nat te houden en zo snel mogelijk met de ontkleurder te behandelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,29

OXI VLEKKEN WONDER

hg oxi vlekken wonder met actieve zuurstof is een universele vlekverwijderaar die zelfs de hardnekkigste vlekken zoals vlekken van gras, rode wijn, koffie, thee, saus en voedsel doet verdwijnen als sneeuw voor de zon. ook nare geurtjes die tot diep in de vezels zijn doorgedrongen worden door de actieve zuurstof geheel verwijderd. hg oxi vlekken wonder kan op verschillende manieren gebruikt worden: 1) als waskrachtversterker. 2) als voorwasmiddel. 3) als inweekmiddel. 4) als direct op de vlek vlekkenmiddel. volg voor de verschillende toepassingsmethodes de gebruiksaanwijzing op de verpakking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,69

SCHOENDEO

hg schoendeo is speciaal ontwikkeld om transpiratiegeur in schoenen effectief te neutraliseren en de schoenen voor lange tijd weer een aangenaam frisse geur te geven. dit product is geschikt voor alle soorten schoenen, sportschoenen en sneakers. gebruiksaanwijzing: spuit de binnenkant van de schoen 2 á 3 x in, van de punt naar de hak. hou de schoen op de kop om goed in de punt te kunnen sprayen. daarna laten drogen alvorens de schoenen weer aan te trekken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,89

STRIJKBOUTREINIGER

hg strijkboutreiniger verwijdert hardnekkige resten eenvoudig en zorgt ervoor dat de strijkbout weer strijkt als nieuw. gebruiksaanwijzing: zet de strijkbout op de laagste stand en smeer de strijkboutzool met ronddraaiende bewegingen dun in met de strijkboutreiniger. reinig daarna de gaatjes van de zool met het bijgeleverde borsteltje en wrijf vervolgens de zool op met een schone, droge doek. hierna de temperatuur van de strijkbout verhogen naar stand katoen, 140 graden celcius en ongeveer een minuut strijken over tissue papier.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,89

STRIJKSPRAY

hg strijkspray heeft een frisse geur en maakt het mogelijk om op een lagere temperatuur te strijken, waardoor het textiel langer mee gaat. tevens zal het stroomverbruik van het strijkijzer afnemen en blijft de zool veel langer schoon. gebruiksaanwijzing: spray vanaf ongeveer 20 centimeter afstand het textiel licht in. hierna het textiel direct strijken tot het gewenste resultaat bereikt is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,99

STRIJKSPRAY MET VERSTEVIGER

hg strijkspray met versteviger maakt strijken niet alleen gemakkelijker, maar geeft strijkgoed bovendien een prettige stevigheid, zonder dat de kleding hard of onaangenaam aanvoelt. daarnaast heeft de strijkspray met versteviger een aangenaam frisse geur. dit product maakt het mogelijk op lagere temperaturen te strijken, waardoor textiel langer mee gaat, het stroomverbruik van het strijkijzer lager is en de zool langer schoon blijft. met hg strijkspray met versteviger wordt zelfs de meest kreukelige kleding in een handomdraai glad en veerkrachtig en blijft het tijdens het dragen langer in model. gebruiksaanwijzing: voor gebruik de strijkspray met versteviger goed schudden. vanaf ongeveer 20 cm afstand het textiel licht besproeien en direct daarna strijken tot het gewenste resultaat bereikt is. ook tussentijds de bus goed schudden alvorens het product op te spuiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,29

VLEKKEN EN PLEKKEN VOORBEHANDELING EXTRA STERK

hg vlekken en plekken voorbehandeling extra sterk verwijdert zelfs de allerergste vlekken uit vrijwel alle textielsoorten. deze unieke vlekkenverwijderaar is onder andere versterkt met actieve zuurstof. hierdoor zijn zelfs de meest hardnekkige vlekken van rode wijn, thee, vruchtensap, chocolade, jus, spinazie, gras en aarde te verwijderen. voor het verwijderen van minder hardnekkige vlekken zoals vette kraagranden, vetvlekken en make up vlekken, wordt hg vlekken & plekken voorbehandeling geadviseerd. gebruiksaanwijzing: test bij gekleurd textiel altijd eerst op kleurechtheid. doseer ruim op de vlekken en plekken totdat deze volledig bedekt zijn. masseer dit goed in en laat het enige minuten inwerken, maar laat het niet indrogen. doe vervolgens het wasgoed direct in de wasmachine of was het met de hand volgens het wasvoorschrift in de kleding.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,79

VLEKKENZOUT EXTRA STERK

hg vlekkenzout is geschikt als toevoeging aan alle wasmiddelen, zowel poeder als vloeibaar, en geschikt voor zowel de witte was als voor de kleurechte bonte was op alle temperaturen. de binnenkant van de dop is te gebruiken als maatbeker. gebruiksaanwijzing: vul voor gebruik in de wasmachine deze maatbeker tot halverwege de ring 60 ml en voeg dit toe aan het wasmiddel in het hoofdwasmiddelbakje. bij extreme vervuiling een extra 40 ml doseren in het voorwasmiddelbakje. in dit geval een wasprogramma draaien inclusief voorwas. het ook voor de handwas te gebruiken. vul hiervoor de dop tot maatring 40 ml en los dit op in ongeveer 5 liter handwarm water en voeg hier ongeveer 4 afgestreken eetlepels normaal waspoeder aan toe. vervolgens het wasgoed minimaal 2 uur laten inweken en daarna goed uitspoelen met schoon water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,95

VLEKVRETER

bison vlekvreter is een super effectieve en geconcentreerde spray voor het eenvoudig reinigen van (hardnekkige) vlekken. het geeft een snel resultaat (het hoeft slechts enkele seconden in te werken) en is vrij van oplosmiddelen. het is geschikt voor toepassing op textiel en bekleding zoals tapijt en meubel- en autobekleding en het verwijdert hardnekkige vlekken zoals rode wijn, koffie, chocolade en schoensmeer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,43

VLEKWEG NR. 1

hg vlekweg nr. 1 verwijdert vlekken van koffie, thee, cacao, ketchup, fruit, mosterd, jam, rode wijn, inkt, groentesap, vruchtesap, urine, transpiratie, curry en parfums uit textiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,29

VLEKWEG NR. 2

hg vlekweg nr 2 verwijdert vlekken van viltstift, vet, olie, schoensmeer, spijsolie, frituurvet, smeer, stickers en tippex uit textiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,29

VLEKWEG NR. 3

hg vlekweg nr 3 verwijdert vlekken van kaarsvet, hars en teer uit textiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,29

VLEKWEG NR. 4

hg vlekweg nr. 4 verwijdert vlekken van saus & jus, kruiden, bloed, melk, eiwit, chocolade, mayonaise, slagroom, wondvocht en sperma uit textiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,29

VLEKWEG NR. 5

hg vlekweg nr. 5 verwijdert vlekken van make-up, gras, stuifmeel, markeerstift, kauwgom, mascara, waterverf, aarde, klei, bouwzand en gravel uit textiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,29

VLEKWEG NR. 6

hg vlekweg nr. 6 verwijdert vlekken van ballpoint en hardnekkige kleurstoffen maar ook bier en likeur uit textiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,29

VLEKWEG NR. 7

hg vlekweg nr. 7 verwijdert vlekken van roest uit textiel. het verwijdert ook roestvlekken uit tegels, plavuizen, beton en niet kalkhoudende natuursteen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,29

VOORBEHANDELING VOOR DE WITTE WAS

hg vlekken en plekken voorbehandeling voor de witte was is een bijzondere vlekkenverwijderaar, speciaal ontwikkeld voor wit textiel, waarbij de toevoeging van actieve zuurstof en optische witmakers er voor zorgt dat niet alleen de meest hardnekkige vlekken van o.a. rode wijn, thee, koffie en saus effectief worden verwijderd, maar het textiel ook nog eens mooi wit blijft. deze speciale formule is geschikt voor vrijwel alle textielsoorten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,79

WASGOED VLEKKEN EN PLEKKEN VOORBEHANDELING

hg wasgoed vlekken en plekken voorbehandeling is een direct actief formule en daardoor zelfs geschikt voor delicatere textielsoorten. na het inspuiten van de vlek maakt het product direct de vlek los van het textiel, waardoor uw wasmiddel geen moeite meer zal hebben het wasgoed vlekkeloos schoon te krijgen. vette kraagranden, vetvlekken, make-up vlekken etc. worden zo in het hoofdwasprogramma probleemloos verwijderd. breng hg vlekken en plekken voorbehandeling ruim op de vlekken en plekken aan, zodat deze volledig met het product bedekt zijn. masseer het vervolgens goed in en laat het enige minuten inwerken, maar niet indrogen. vervolgens het behandelde wasgoed direct in de wasmachine of op de hand wassen volgens het wasvoorschrift in de kleding. kan absoluut geen bleekvlekken veroorzaken. voor de meest hardnekkige vlekken is er ook hg wasgoed vlekken en plekken voorbehandeling extra sterk. 500 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,99

WASGOED VLEKKEN EN PLEKKEN VOORBEHANDELING ES

hg wasgoed vlekken en plekken voorbehandeling extrastrerk is een "direct actief" formule en daardoor zelfs geschikt voor delicatere textielsoorten. na het inspuiten van de vlek maakt het product direct de vlek los van het textiel, waardoor het wasmiddel geen moeite meer zal hebben het wasgoed vlekkeloos schoon te krijgen. vette kraagranden, vetvlekken, make-up vlekken etc. worden zo in het hoofdwasprogramma probleemloos verwijderd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,69

WASMIDDEL TEGEN NARE GEUREN

hg wasmiddeltoevoeging tegen nare geurtjes in sportkleding is een uiterst effectieve formule waardoor stankmoleculen, die tot diep in de vezels zijn doorgedrongen, doeltreffend worden verwijderd. dit product is daardoor ook ideaal voor het grondig ontgeuren van bijvoorbeeld handdoeken die ondanks een gewone wasbeurt niet echt fris meer ruiken. gebruiksaanwijzing: doseer het hoofdwasmiddel zoals gebruikelijk. vul de dorp van de wasmiddeltoevoeging tot maatring 25 ml en voeg dit toe aan het hoofdwasmiddel. 500 gram is goed voor ca. 16 wasbeurten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,29

WASMIDDEL TEGEN STINKEND WASGOED

hg wasmiddeltoevoeging tegen stinkend wasgoed is een uiterst effectieve formule waarmee stankmoleculen die tot diep in de vezels zijn doorgedrongen doeltreffend worden verwijderd. een verpakking is goed voor 16 wasbeurten. gebruiksaanwijzing: de binnenkant van de dop is een maatbeker. doseer het hoofdwasmiddel als gebruikelijk. vul de maatbeker met hg wasmiddeltoevoeging tegen stinkend wasgoed tot maatring 25 ml. voeg deze hoeveelheid toe aan het hoofdwasmiddel in het hoofdwasmiddelbakje. bij zeer onfris ruikend wasgoed kan eventueel een dubbele dosering aan het hoofdwasmiddel worden toegevoegd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,29

WASMIDDEL TEGEN STINKENDE SPORTSCHOENEN

hg wasmiddel tegen stinkende sportschoenen verwijdert boterzuur effectief en neemt zo de stankbron weg. de schoenen gaan hierdoor weer heerlijk fris ruiken. gebruiksaanwijzing: voeg ca. 250 gram wasmiddel tegen stinkende sportschoenen toe aan hoofdwasmiddelbakje. plaats de schoenen bij voorkeur in de speciale hg waszak voor schoenen en doe deze in de wasmachine. stel het hoofdwasprogramma van de machine in op 60°c en kies voor een normale centrifugeersnelheid. na het wassen kunnen de schoenen in de waszak blijven zitten en deze gedroogd worden in de droogtrommel. de schoenen kunnen uiteraard ook gewoon gedroogd worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,35

WASMIDDEL VOOR GETINTE- EN GEKLEURDE VITRAGE

hg wasmiddel voor getinte en gekleurde vitrage verwijdert vervuilingen probleemloos en maakt vitrage weer stralend schoon en heerlijk fris. gebruiksaanwijzing: de binnenkant van de dop is te gebruiken als maatbeker. vul voor gebruik in de wasmachine deze maatbeker tot de ring van 80 ml en doe dit in het hoofdwasmiddelbakje en start een wasprogramma op 30 of 40 graden. na het wasprogramma kan de vitrage eventueel kort gecentrifugeerd worden. het kan ook voor de handwas gebruikt worden. vul hiervoor de dop tot maatring 40 ml en los dit op in ongeveer 5 liter water. grotere vitrage kunnen ook in bijvoorbeeld een badkuip worden behandeld. vul hiervoor de dop twee keer tot de maatring van 120 ml en los dit op in 30 liter water. vervolgens de vitrage minimaal 2 uur laten inweken. tijdens het inweken dient de vitrage af en toe omgekeerd te worden. haal de vitrage na de inweektijd uit het water, knijp de vitrage uit en spoel ze vervolgens 2 keer uit met schoon water. voor het beste resultaat, bij zowel de machine als de handwas, de vitrage laten uitlekken, vochtig ophangen en voor het raam laten drogen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,29

WASMIDDEL VOOR HOOFDKUSSENS

hg wasmiddel voor hoofdkussens is het ideale middel om hoofdkussens weer stralend wit en hygiënisch schoon te maken. het verwijdert gele vlekken, wast hygiënisch schoon en kan makkelijk in de wasmachine. een verpakking is goed voor 4 wasbeurten (max. 8 hoofdkussens). gebruiksaanwijzing: de binnenkant van de dop is een maatbeker. aan de binnenkant van de maatbeker staat maatringen met een maatverdeling. stop 1 of 2 hoofdkussens in de trommel. vul de maatbeker met poeder tot maatring 100 ml en voeg dit toe aan het hoofdwasmiddelbakje. stel de temperatuur van het hoofdwasprogramma in op de temperatuur zoals voorgeschreven op het wasvoorschrift van de hoofdkussens.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,89

WASMIDDEL WITTE VITRAGE

hg wasmiddel voor stralend witte vitrage verwijdert vervuilingen zoals stof, rook-, kook- en nicotineaanslag probleemloos en maakt vitrage weer stralend schoon en heerlijk fris. het kan zowel voor de de handwas als machinewas gebruikt worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,39

WATER OLIE VET EN VUIL DICHT VOOR TEXTIEL

hg water, olie, vet & vuil dicht voor textiel beschermt waardevol textiel tegen de meeste vlekken terwijl tegelijkertijd het materiaal waterafstotend wordt gemaakt. zonder dit product kunnen vloeistoffen en vuil tot diep in de vezels van textiel dringen en vervolgens moeilijk of zelfs onmogelijk te verwijderen vlekken veroorzaken. na een behandeling met dit krachtige product kunnen koffie-, thee-, olie-, vet- en wijnvlekken echter simpel met een goed absorberende tissue weggedept worden. het kent ontelbaar veel toepassingen: tuinmeubelkussens, parasols, tenten, meubelstoffering, gordijnen, regenkleding en sportkleding. gebruiksaanwijzing: zorg dat het materiaal goed schoon en droog is. houd de spuitbus zoveel mogelijk rechtop en spuit op circa 20 cm afstand het product in gelijkmatige banen op het te behandelen stuk textiel. na ongeveer een uur drogen is het materiaal weer klaar voor gebruik, krachtig beschermd tegen vuil en laat het geen water meer door.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,39

WATERDICHT VOOR 100% SYNTHETISCH TEXTIEL

hg waterdicht voor 100% synthetisch textiel is speciaal ontwikkeld om polyamide, polyester, nylon en ander 100% synthetisch textiel water- en vuilafstotend te maken. het is dan ook ideaal om ski- en regenkleding, maar bijvoorbeeld ook tuinmeubelhoezen water- en vuilafstotend te maken. gebruiksaanwijzing: de te behandelen kleding dient altijd schoon en droog te zijn. vul, voor de handwasmethode, 6 liter handwarm water in een emmer en meng de inhoud van 1 flacon hg “waterdicht” met het water. doe de te behandelen kleding in de emmer en wentel deze gedurende 15 minuten regelmatig om. hierna de kleding spoelen met koud water, ophangen en laten drogen. indien er wordt gekozen om de kleding in de wasmachine te behandelen, dient het bontwasprogramma op 40ºc zonder voorwas ingesteld te worden. start de wasmachine en voeg na ongeveer 15 seconden het product toe aan het stromende water via het zeepbakje. het wasprogramma geheel afwerken en de kleding op de gebruikelijke wijze laten drogen. bij voorkeur de kleding strijken voordat deze geheel droog is. dit versterkt namelijk de werking van hg “waterdicht”. dit geldt zowel voor de handwas- als machinewasmethode.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,69

WATERDICHT VOOR TEXTIEL

hg waterdicht voor textiel is speciaal ontwikkeld om wol, katoen, linnen en alle hiermee gemengde weefsels water- en vuilafstotend te maken. het is onder andere te gebruiken om kinderkleding, regenkleding, skikleding, spijkergoed, meubelhoezen, tuinmeubelhoezen, tafellakens en dergelijke water-, en vuilafstotend te maken. gebruiksaanwijzing: de te behandelen kleding dient altijd schoon en droog te zijn. voor de handwasmethode wordt 6 liter water in een emmer gedaan waaraan 1 flacon hg waterdicht voor textiel moet worden toegevoegd. doe de te behandelen kleding in de emmer en wentel deze gedurende 15 minuten regelmatig om. hierna de kleding spoelen met koud water, ophangen en laten drogen. indien er wordt gekozen om de kleding in de wasmachine te behandelen, dient het bontwasprogramma op 40°c zonder voorwas ingesteld te worden. voeg geen wasverzachter toe. start het programma en voeg na ongeveer 15 seconden de waterdicht voor textiel via het wasmidelbakje aan het stromende water toe. het programma geheel laten afwerken en de kleding op gebruikelijke wijze laten drogen. bij voorkeur de kleding strijken voordat deze geheel droog is. dit versterkt namelijk de werking van de waterdicht voor textiel. dit geldt zowel voor de handwas- als de machinewasmethode. voor parasols, zonneschermen, grondzeilen en dergelijke en 100% synthetische vezels, wordt hg water, olie, vet en vuil dicht voor textiel aanbevolen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,79

WITTER DAN WIT SPECIAAL WASMIDDEL

hg witter dan wit speciaal wasmiddel voor de witte was voorkomt en verwijdert vergeling, vergrauwing en verkleuring. de binnenkant van de dop is te gebruiken als maatbeker. gebruiksaanwijzing: vul voor gebruik in de wasmachine deze maatbeker tot de ring van 80 ml en doe de inhoud in het hoofdwasmiddelbakje. voeg geen andere wasmiddelen toe en start het hoofdwasprogramma op 40°c of 60°c. indien gewenst kan wel wasverzachter worden toegevoegd in het wasverzachterbakje. het is ook voor de handwas te gebruiken. vul hiervoor de dop tot maatring van 80 ml en los de inhoud op in 5 liter handwarm water. vervolgens het wasgoed minimaal 2 uur laten inweken en daarna minimaal 2 keer met schoon water goed uitspoelen. goed voor ca. 6 (hand)wasbeurten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,95

WITTER DAN WIT WASKRACHTVERSTERKER VLEKOPLOSSER

hg witter dan wit waskrachtversterker met vlekoplosser totaal is een uiterst krachtige toevoeging aan hey hoofdwasmiddel. dit speciale wasmiddel voorkomt en verwijdert niet alleen vergeling, vergrauwing of verkleuring het zorgt, dankzij de extra krachtige formule met actieve zuurstof, dat vuil en vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. gebruiksaanwijzing: doe het wasgoed losjes in de trommel. doseer het hoofdwasmiddel zoals gebruikelijk. de dop van is te gebruiken als maatbeker. vul deze tot maatring 25 ml en voeg dit toe aan het hoofdwasmiddel. vul voor een handwas de maatbeker tot maatring 40 ml en los dit op in ca. 5 liter handwarm water (30-35°c). het wasgoed onderdompelen en minimaal 2 uur laten inweken. na het inweken het wasgoed zoals gebruikelijk wassen of zorgvuldig uitspoelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,29

WOL, DONS EN FIJN WASMIDDEL

hg wol, dons en fijn speciaal wasmiddel voor tere weefsels is zachter dan zacht voor alle tere weefsels. zo worden bijvoorbeeld dekbedden, jacks, slaapzakken, lingerie en babykleding van wol, dons, zijde, lycra, katoen, linnen en andere stoffen veilig en gemakkelijk stralend schoon en blijvend zacht. was na was houdt het kleding en gevoelig textiel mooi en in vorm. het is geschikt voor zowel hand- als machinewas op alle temperaturen. de binnenkant van de dop is te gebruiken als maatbeker. gebruiksaanwijzing: vul voor gebruik in de machine deze maatbeker tweemaal tot de ring van 35 ml en doe de inhoud in het wasmiddelbakje. voor gebruik in de handwas: doe eenmaal de dop tot de maatring van 35 ml en los de inhoud op in ongeveer 5 liter water. laat het wasgoed vervolgens minimaal 2 uur inweken en spoel het daarna goed uit met schoon water, voorzichtig uitknijpen of kort centrifugeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,69

ZONNEBRAND VLEKKENVERWIJDERAAR

hg zonnebrandvlekken verwijderaar is de effectieve voorbehandeling voor het verwijderen van dergelijke vlekken en is geschikt voor zowel wit als gekleurd textiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,99

ZWARTER DAN ZWART WASMIDDEL VOOR DONKERE WAS

hg zwarter dan zwart speciaal wasmiddel voorkomt dat vezeltjes zich ophopen en dat pillen ontstaan, waardoor zwarte was vaal wordt. donker textiel dat al vaal geworden is, zal na het wassen met dit wasmiddel er weer gaan uitzien als nieuw (dit resultaat is goed zichtbaar na enkele wasbeurten). gebruiksaanwijzing: de binnenkant van de dop is te gebruiken als maatbeker. vul de maatbeker met poeder tot het gewenste volume. voeg deze hoeveelheid poeder toe aan het hoofdwasmiddelbakje. stel de temperatuur van het wasprogramma in conform het wasvoorschrift van het textiel, met een maximum temperatuur van 60°c. indien gewenst kan wasverzachter worden toegevoegd in het wasverzachterbakje. de zwarter dan zwart speciaal wasmiddel is ook voor de handwas te gebruiken. vul hiervoor de dop tot maatring 40 ml en los de inhoud op in 5 liter handwarm water. vervolgens het wasgoed onderdompelen en ongeveer 3 uur laten inweken en daarna voorzichtig uitspoelen met handwarm water. het wasgoed uitknijpen, eventueel centrifugeren en daarna laten drogen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,79

ZWEET- EN DEODORANTVLEKKEN VERWIJDERAAR

hg zweet- en deodorantvlekken verwijderaar verwijdert hardnekkige gele vlekken in kleding als gevolg van zweet en deodorant. het is te gebruiken als voorbehandeling voor het wassen en zowel geschikt voor gekleurd als wit textiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,99

BisonHG
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn