DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

BEHANGLIJMOPLOSSER

bleko b-clean behanglijmoplosser is bij uitstek geschikt voor het milieuvriendelijk verwijderen van alle soorten behang. gebruiksaanwijzing: behang goed nat maken met bijvoorbeeld verfroller, spons of plantenspuit (inademen spuitnevel vermijden) en ca. 10 15 minuten laten inwerken. daarna kan het behang meestal met hele banen verwijderd worden. bij afwasbaar vinylbehang vooraf het behang zo goed mogelijk over de hele breedte inkrassen met bijvoorbeeld een plamuurmes, hierdoor kan de behanglijmoplosser achter het behang komen. let op, eerst vloerbedekking, houtwerk en plinten afdekken. verdunning: 10 liter warm water:1 liter b-clean behanglijmoplosser.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,17

BEHANGVERWIJDERAAR

hg behangverwijderaar is een supergeconcentreerd, uiterst krachtig middel, dat in staat is alle soorten behanglijm snel op te lossen, waardoor alle soorten behang eraf vliegen. het is zeer zuinig in gebruik: flacon van 500 ml is goed voor het verwijderen van 100 tot 200 m behang.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,99

GLAS EN SPIEGELSPRAY

hg glas & spiegelspray is de ideale reiniger voor alle soorten glas en spiegels. de spray verwijdert snel en gemakkelijk vet en vuil en droogt daarna weer streeploos op. gebruiksaanwijzing: besproei de spiegel of het glas matig. wrijf het uit met een schone doek of met keukenpapier en wrijf het droog. voor grote oppervlakken is het aan te bevelen een wisser te gebruiken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,85

KACHELRUITJES REINIGER

hg kachelruitjes reiniger verwijdert snel en doeltreffend alle hardnekkige vervuilingen zoals roet, vet en teer van ruiten van kachels en haarden. daarnaast is de reiniger geschikt voor het verwijderen van roet op bakstenen. let op, het te behandelen oppervlak dient koud te zijn. gebruiksaanwijzing: de kachelruitjes reiniger op het oppervlak sproeien. 3 tot 5 minuten in laten werken en vervolgens met een natte spons afnemen. bij hardnekkige vervuiling de behandeling herhalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,99

KACHELZWART

hg kachelzwart geeft de (oude) kachel of potkachel snel weer een mooie, diepzwarte kleur. het is ook geschikt voor andere voorwerpen van metaal. gebruiksaanwijzing: breng de kachelzwart op met behulp van een borstel of doek. wrijf het te behandelen oppervlak gelijkmatig in, even laten opdrogen en vervolgens oppoetsen met een schone zachte doek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,25

NAVUL VOCHTVANGERKORRELS MET LAVENDEL GEUR

hg navul vochtvangerkorrels met lavendelgeur is geschikt voor het makkelijk navullen van de hg vochtvanger, maar ook andere systemen. afhankelijk van de relatieve luchtvochtigheid werkt een vochtvanger met 450 gram vochtvangerkorrels 2 3 maanden in een ruimte van ca. 40 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,29

PROFESSIONELE NICOTINE ROET EN VETVERWIJDERAAR

hg professionele nicotine-, roet- en ververwijderaar is een geconcentreerde en uiterst krachtige reinigingsvloeistof voor het probleemloos en veilig verwijderen van nicotine, roet, vet en andere vervuiling. dit product is reukloos, krast niet en is daarom veilig te gebruiken voor het reinigen van lak, verfwerk, vinyl, afwasbaar behang, ramen en kunststof. gebruiksaanwijzing: breng de professionele nicotine, roet en vetverwijderaar verdund aan, eventueel even laten inwerken en vervolgens afnemen met water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,99

SIERPLEISTERREINIGER

hg sierpleister reiniger maakt ongeverfd, vuil geworden sierpleister zeer snel en goed schoon. het verwijdert moeiteloos vuilaanslag van vet, roet en nicotine. oververven wordt hierdoor overbodig. gebruiksaanwijzing: ontruim het vertrek vooraf. bedek alle niet te behandelen oppervlakken met afdekfolie. maak het te reinigen oppervlak stofvrij met behulp van een zachte borstel. giet de sierpleister reiniger in een verfrollerbak. rol hierin met een lakroller tot er schuim ontstaat. het oppervlak dun en gelijkmatig inrollen. eventueel overtollig schuim afnemen met een vochtige doek. naspoelen of nabehandelen met water is niet nodig. na ca. 3 uur is het oppervlak droog.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,69

STICKEROPLOSSER

hg stickeroplosser verwijdert eenvoudig stickers, stickerlijm, rubberlijm, plakband, teerspatten, smeervlekken, olie, hakstrepen en nog vele andere problemen van bijna alle ondergronden. gebruiksaanwijzing: gebruik hg stickeroplosser altijd onverdund. voor het verwijderen van papieren stickers dient de stickeroplosser met een kwastje opgebracht te worden. voor het verwijderen van kunststofstickers moet eerst een hoekje losgemaakt worden zodat het mogelijk is om wat product tussen de sticker en de ondergrond te laten lopen. laat de stickeroplosser even inwerken waarna de sticker eenvoudig verwijderd kan worden. om de eventuele lijmresten te verwijderen de stickeroplosser nogmaals aanbrengen en na enige seconden verwijderen met een doek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,75

STICKEROPLOSSER

bleko stickeroplosser is geschikt voor het verwijderen van bijvoorbeeld stickers, stickerlijm, tape-lijm, plakband en spuitsneeuw. stickeroplosser kan gebruikt worden op verfwerk, glas, steen, linoleum, tapijt en textiel. voorzichtig toepassen op tere hoogglansverf, tapijt, textiel en kunststoffen. stickeroplosser kan invloed hebben op de kleur, dus wordt aangeraden om het eerst voorzichtig te proberen. het kan opgebracht worden met een kwastje, vervolgens moet het even inwerken en tenslotte kan de sticker verwijderd worden. wanneer er lijmresten achterblijven nogmaals stickeroplosser opbrengen en na enkele minuten met een doek afnemen. bij vinylstickers een hoekje loshalen en stickeroplosser erachter laten lopen, vervolgens even laten inwerken en tot slot de sticker verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,06

STOFZUIGER -LUCHT- VERFRISSER

hg stofzuigerlucht verfrisser stopt het broeien al in de stofzuigerzak of stofopvangbak en zorgt er zo voor dat de stofzuiger tijdens het stofzuigen een heerlijke frisse lucht zal verspreiden. gebruiksaanwijzing: gebruik de dop van de fles als doseerdop en vul 4 dopjes tot de rand met hg stofzuigerlucht verfrisser. leeg de dopjes op de vloer en zuig vervolgens de korrels op met de mond van de stofzuiger.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,29

VOCHTVANGER

hg vochtvanger brengt de relatieve luchtvochtigheid in vochtige ruimtes terug naar een acceptabel niveau. hierdoor worden alle nadelige gevolgen van een te hoge luchtvochtigheid, zoals condens, een muffe geur, schimmel, vochtplekken, ongedierte en houtrot voorkomen. de vochtvanger werkt op basis van vochtaanzuigende korrels. het systeem is geluidloos en werkt zonder stroom of batterijen. de toegepaste, ronde vocht-vang-korrels hebben een groter absorptie-oppervlak dan de vaak toegepaste schilfers en door de ronde vorm ontstaat er bovendien meer ruimte tussen de korrels waardoor er meer lucht (met vocht) langs de korrels kan stromen. tezamen met de, op een zo hoog mogelijk luchtcontact vormgegeven korrelkorf, resulteert dit in een vochtvanger die sneller is, langer zijn werk doet en bovendien tot wel 1,5 keer meer vocht uit de lucht onttrekt dan vergelijkbare systemen. afhankelijk van de relatieve luchtvochtigheid werkt een vochtvanger met 450 gram hg vochtvangerkorrels 2 3 maanden in een ruimte van ca. 40 m. door de handige schenkkan is het weggooien van het opgevangen vocht geen lastig karwei meer. dus geen gemors en vlekken! door de dubbelwandige korrelkorf kunnen de handen niet in aanraking komen met de korrels, waardoor de handen schoon blijven. de vochtvanger is uitstekend geschikt voor in de caravan, boot, schuur, kelder, kledingkast of andere ruimtes in huis. voor het makkelijk navullen van de hg vochtvanger, maar ook andere systemen, zijn er hg vochtvanger navulkorrels neutraal en lavendel, in hersluitbare flacon. door het vernuftige ophangsysteem kunnen een of meerdere korrelkorven eenvoudig aan een emmerrand worden gehangen en door de aanwezige pootjes kunnen de korf of korven bovendien eenvoudig in een kunststof teil of kunststof afwasbakje plaatsen. hierdoor is dit systeem ideaal voor grotere of zeer vochtige ruimtes of voor ruimtes waar men langere tijd niet komt (bijvoorbeeld de winterstalling van de boot of caravan).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,75

BlekoHG
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn