DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

BEHANGLIJMOPLOSSER

bleko b-clean behanglijmoplosser is bij uitstek geschikt voor het milieuvriendelijk verwijderen van alle soorten behang. gebruiksaanwijzing: behang goed nat maken met bijvoorbeeld verfroller, spons of plantenspuit (inademen spuitnevel vermijden) en ca. 10 á 15 minuten laten inwerken. daarna kan het behang meestal met hele banen verwijderd worden. bij afwasbaar vinylbehang vooraf het behang zo goed mogelijk over de hele breedte inkrassen met bijvoorbeeld een plamuurmes, hierdoor kan de behanglijmoplosser achter het behang komen. let op, eerst vloerbedekking, houtwerk en plinten afdekken. verdunning: 10 liter warm water:1 liter b-clean behanglijmoplosser.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,17

BEHANGVERWIJDERAAR

hg behangverwijderaar is een supergeconcentreerd, uiterst krachtig middel, dat in staat is alle soorten behanglijm snel op te lossen, waardoor alle soorten behang eraf ‘vliegen’. het is zeer zuinig in gebruik: flacon van 500 ml is goed voor het verwijderen van 100 tot 200 m˛ behang.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,79

GLAS EN SPIEGELSPRAY

hg glas & spiegelspray is de ideale reiniger voor alle soorten glas en spiegels. de spray verwijdert snel en gemakkelijk vet en vuil en droogt daarna weer streeploos op. gebruiksaanwijzing: besproei de spiegel of het glas matig. wrijf het uit met een schone doek of met keukenpapier en wrijf het droog. voor grote oppervlakken is het aan te bevelen een wisser te gebruiken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,28

KACHELRUITJES REINIGER

hg kachelruitjes reiniger verwijdert snel en doeltreffend alle hardnekkige vervuilingen zoals roet, vet en teer van ruiten van kachels en haarden. daarnaast is de reiniger geschikt voor het verwijderen van roet op bakstenen. let op, het te behandelen oppervlak dient koud te zijn. gebruiksaanwijzing: de kachelruitjes reiniger op het oppervlak sproeien. 3 tot 5 minuten in laten werken en vervolgens met een natte spons afnemen. bij hardnekkige vervuiling de behandeling herhalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,39

SIERPLEISTERREINIGER

hg sierpleister reiniger maakt ongeverfd, vuil geworden sierpleister zeer snel en goed schoon. het verwijdert moeiteloos vuilaanslag van vet, roet en nicotine. oververven wordt hierdoor overbodig. gebruiksaanwijzing: ontruim het vertrek vooraf. bedek alle niet te behandelen oppervlakken met afdekfolie. maak het te reinigen oppervlak stofvrij met behulp van een zachte borstel. giet de sierpleister reiniger in een verfrollerbak. rol hierin met een lakroller tot er schuim ontstaat. het oppervlak dun en gelijkmatig inrollen. eventueel overtollig schuim afnemen met een vochtige doek. naspoelen of nabehandelen met water is niet nodig. na ca. 3 uur is het oppervlak droog.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,15

STICKEROPLOSSER

bleko stickeroplosser is geschikt voor het verwijderen van bijvoorbeeld stickers, stickerlijm, tape-lijm, plakband en spuitsneeuw. stickeroplosser kan gebruikt worden op verfwerk, glas, steen, linoleum, tapijt en textiel. voorzichtig toepassen op tere hoogglansverf, tapijt, textiel en kunststoffen. stickeroplosser kan invloed hebben op de kleur, dus wordt aangeraden om het eerst voorzichtig te proberen. het kan opgebracht worden met een kwastje, vervolgens moet het even inwerken en tenslotte kan de sticker verwijderd worden. wanneer er lijmresten achterblijven nogmaals stickeroplosser opbrengen en na enkele minuten met een doek afnemen. bij vinylstickers een hoekje loshalen en stickeroplosser erachter laten lopen, vervolgens even laten inwerken en tot slot de sticker verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,06

STOFZUIGER -LUCHT- VERFRISSER

hg stofzuigerlucht verfrisser stopt het broeien al in de stofzuigerzak of stofopvangbak en zorgt er zo voor dat de stofzuiger tijdens het stofzuigen een heerlijke frisse lucht zal verspreiden. gebruiksaanwijzing: gebruik de dop van de fles als doseerdop en vul 4 dopjes tot de rand met hg stofzuigerlucht verfrisser. leeg de dopjes op de vloer en zuig vervolgens de korrels op met de mond van de stofzuiger.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,03

BlekoHG
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn