DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

BEHANGBIKKER

prochemko behangbikker is een vloeibaar hulpmiddel op basis van oppervlakte actieve stoffen voor het eenvoudig verwijderen van behang. het is zeer eenvoudig aan te brengen, heeft een korte inwerktijd, is lijm oplossend en zeer geconcentreerd. het is geschikt voor het verwijderen van alle papierbehang op alle ondergronden. vinyl behang openkrassen of vinylplaat strippen. theoretisch verbruik: ca. 10–20 m˛ per liter onverdund product.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,88

GLASREINIGER

rupes glas reiniger is een sterke reiniger die glaswerk snel en effectief reinigt en zorgt voor een streeploos resultaat. de hoge viscositeit voorkomt dat het product uitloopt op het glas. het wordt geleverd in luxe verpakking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,24

POLIJSTCREME

prochemko polijstcrčme is een mengsel van silicium en tensioactieve stoffen. het is geschikt voor het reinigen en/of polijsten van geëtst glas. het is gemakkelijk te verwerken, geeft geen milieubelasting en is veilig in gebruik. gebruiksaanwijzing: polijstcrčme aanbrengen middels doek, spons of witte pad. inwrijven en zacht poetsen tot vervuiling is verdwenen. daarna afspoelen met water en droog wrijven met doek of zacht papier.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,62

SCHUIMREINIGER

presto schuimreiniger reinigt alle soorten hardnekkig vuil van diverse oppervlakken, zelfs textiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

SCOTCH-BRITE 2012 MICROVEZELDOEKEN

3m 2012 essential microvezeldoek is een multifunctionele microvezeldoek voor alle oppervlakken. het weerstaat 200 wasbeurten van 95°c. een verpakking bevat 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,97

STICKER EX SPUITBUS

prochemko sticker-ex verwijdert o.a. stickerrestanten, rubberstrepen en lijm, plakband, teerspatten, siliconenrestanten, niet uitgeharde pur, smeervlekken, olie, hakstrepen en bandensporen van vrijwel alle ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,24

STICKER VERWIJDERAAR

motip sticker remover is een citrus reiniger voor het verwijderen van stickers en lijmresten van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal, hout, steen en diverse soorten kunststof. het heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter. het heeft tevens een langdurig oplossend vermogen door de lage verdampingssnelheid en is niet corrosief.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,83

STOFVRIJ

motip dust remover is een krachtig hulpmiddel voor het onder hoge druk verwijderen van stof en los vuil op moeilijk bereikbare plaatsen. het is onbrandbaar en reukloos en laat geen residu achter. het is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een krachtig, gericht spuitbeeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,46

VETCLEAN

prochemko vetclean is een zeer sterk geconcentreerde, alkalische ontvetter op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. het heeft een snelle en diep doordringende werking, een zeer sterk ontvettend vermogen, is biologisch afbreekbaar en door de emulgerende werking worden oliën en vetten waterafspoelbaar. het is zeer geschikt voor heavy duty reiniging zoals het verwijderen van aanslag door roet en brandschade op o.a. vloeren, wanden en meubilair. het is ook geschikt voor de reiniging van o.a. kunststof (gevel)panelen. verdunning: max. 1:10 met water. theoretisch rendement: ca. 20 m˛ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

61,86

VETCLEAN FOAM

prochemko vetclean foam is een sterk geconcentreerde, universele reiniger op basis van oppervlakte actieve stoffen en reinigingsversterkers. het is fris ruikend, nawassen is niet noodzakelijk, het droogt streeploos op en is langdurig schuimvormend. het is zeer geschikt voor het ontvetten van alle soorten ondergronden, zowel hard en glad en licht poreus. verbruik: ca. 3–9 m˛ per liter, sterk afhankelijk van de ondergrond en vervuiling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,81

WAVE SPONS

reynst wave spons is een viscose spons gemaakt van plantaardig sponsmateriaal. de spons is biologisch afbreekbaar en is ergonomisch afgestemd op de wensen van de professionele verwerker. het is namelijk aan de zijkant in een golf gesneden waardoor het perfect in de hand ligt en er efficient mee gewerkt kan worden. er wordt tijd en daarmee geld bespaard en het werkt ook nog eens prettiger en duurzaam. het is bestand tegen verdund bleekwater (ca. 1 gram per liter).

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,01

X1 EXCELLENT UNIVERSELE SCHUIMREINIGER

rust-oleum x1 excellent universele schuimreiniger is een hoogwaardige reiniger/ontvetter die na het drogen geen zichtbare resten achterlaat en die op de meeste harde oppervlakken en textiel kan worden gebruikt. het verwijdert vuil en vet, schuurt niet, bevat geen siliconen en is door de schuimwerking ideaal voor verticale oppervlakken. het is geschikt voor o.a. whiteboards, glas, tegels, computers, printers en interieurs van auto’s.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,27

3mMotipPrestoRupes
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn