DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

CIP

owatrol c.i.p. (rustol) is een universele grondlaag, overschilderbaar met alle soorten verfsystemen. het lost niet op en garandeert een goede hechting van de volgende lagen. het heeft een duurzame werking door indringing en passivering van de ondergrond. het zorgt voor perfecte isolatie van het gezonde metaal en een uitzonderlijke hechting. het is overschilderbaar na minstens 72 uur. theoretisch verbruik: ca. 15 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,70

COMPO CARE

owatrol compo-care is een transparante, gekleurde bescherming op waterbasis voor buiten. het is vlekbestendig (olie, vetten), maakt het oppervlak waterafstotend, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. het is geschikt voor alle soorten composiethout zoals terrassen, gevelbetimmering, tuinmeubels en gegroefde planken. de eerste 24 uur nadat het product is aangebracht mag het niet regenen en delen die niet behandeld moeten worden moeten goed worden afgedekt. theoretisch verbruik: ca. 15 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,35

D2 OLIE

owatrol deks olje d.2 is geschikt voor het duurzaam verfraaien van alle in de botenbouw gebruikte houtsoorten. het is te gebruiken op nieuw en oud hout, zowel binnen als buiten, maar uitsluitend op hout dat tevoren werd behandeld met d1. het is geschikt voor werkzaamheden boven de waterlijn. rendement: 15 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,95

DILUNETT

owatrol dilunett is een oplosmiddelvrije gel zonder paraffine en is niet ontvlambaar. het verwijdert beits, was, vernis, verf en antifouling. het maakt de aanwezige laag wateroplosbaar en verwijdert tot 8 verflagen in 1 keer. het is eenvoudig in gebruik en ook op de meest moeilijk bereikbare plekken zelfwerkend. het verdampt niet en droogt niet op en kan worden gebruikt op hout, metaal, kunststof, steen en cement en is ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen of onderdelen met veel snijwerk, zowel horizontaal als verticaal, zoals deuren, hekken en afsluitingen. het is vooral geschikt voor het kaal maken van grote oppervlakken, het vervliegt niet, droogt niet op en blijft lange tijd actief. het tast kunststoffen, rubber, synthetische pleisters of gelcoats niet aan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,15

EB

owatrol e-b fixeert poederige ondergronden en vermindert het risico op afbladderen. het blokkeert onstabiele ondergronden en is geschikt voor alle ondergronden binnen en buiten. het is overschilderbaar na 4 uur. in tegenstelling tot water, breekt dit product acryl- en vinylharsen niet af en kunnen verfoverschotten als fixerende grondlaag worden opgebruikt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,05

ESP

owatrol esp reinigt de oude verflaag en vormt een hechtlaag voor de nieuwe verflaag. het zorgt voor hechting van verf op zeer gladde oppervlakken, maakt schuren overbodig en kan worden overschilderd na 90 minuten tot 7 dagen na het aanbrengen. het is gebruiksvriendelijk, tast bestaande lagen niet aan en is tijdbesparend: het kost minder werk om de ondergrond voor te bereiden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,70

FLOETROL

owatrol floetrol is een additief voor emulsieverven, acryl- en latexverven, dikke coatings, halfdikke coatings en decoratieve verven. het zorgt voor een uitstekende vloei en een vlotte verwerkbaarheid, vertraagt de droogtijd en vermindert borstelstrepen of 'sinaasappelhuid' bij sommige verven. het verlengt de open tijd, wat een groter gebruikscomfort biedt, is ideaal voor speciale decoratie-effecten en vermijdt aanzetten en rimpels, vooral bij droog, warm of winderig weer.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,50

OLIE PUUR

owatrol rustol owatrol oil is een penetrerend antiroestmiddel. het stopt roestvorming, voorkomt nieuwe corrosie en dringt door tot het gezonde metaal. het isoleert de ondergrond en verdrijft lucht en vocht. de olie hecht op alle ondergronden, ook verzinkte oppervlakken, aluminium, zink en hout. het behoudt het oorspronkelijke uitzicht van de ondergrond, versterkt de hechting en vormt een ideale hechtlaag voor primers of afwerklagen. het kan worden gebruikt met o.a. luchtdrogende vernissen, verven, lakken en beitsen op alkydbasis, olieverven, synthetische verven, 1 component-urethaansystemen, verven op basis van asfaltbitumen en lakplamuur. het kan niet worden toegevoegd aan sneldrogende verven (type autolakken), verven op basis van chloorrubber of 2-componentensystemen. het is overschilderbaar na 24-48 uur. verbruik: ca. 18 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,10

OWATROL D1 OLIE

owatrol deks olje d.1 is voor duurzame bescherming en verfraaiing van alle houtsoorten die in de botenbouw worden gebruikt en waarvan bekend is dat ze een grote dichtheid hebben en moeilijk te behandelen zijn. het is geschikt voor toepassing op zowel nieuw als oud hout, binnen en buiten, op houten schepen boven en zelfs onder de waterlijn. door de diep indringende en beschermende eigenschappen wordt een uitstekende isolatie verkregen en bovendien een hechtlaag voor behandeling met traditionele middelen onder de waterspiegel. deze traditionele middelen moeten zonder meer worden opgebracht indien de oppervlakken voor langere duur in aanraking met water zullen komen. de behandeling moet herhaald worden tot de ondergrond verzadigd is (tot het hout het product niet meer opslorpt). verbruik: ca. 8 tot 12 m≤ per liter per laag. ingebruikname: na 3 dagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,70

POLYTROL

owatrol polytrol brengt de kleur van polyester en kunststof terug. het bevat geen siliconen, is makkelijk in gebruik en inzetbaar als kleur- en/of glanshersteller op o.a. kunststof, marmer, tegels, tuintegels, chroom, aluminium en messing. verbruik: ca. 18 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,95

PREPDECK

owatrol prepdeck verwijdert de vorige afwerkingslagen van buitenhoutwerk, ook afwerkingen op 100% acrylbasis. het vermindert de fabrieksglans van nieuw hout, zorgt voor een betere indringing van de afwerkingslaag bij nieuw hout, verwijdert de markeringen op nieuw hout en reinigt hout dat in weer en wind heeft gestaan. het kan in pure of verdunde vorm worden gebruikt. rendement per laag (onverdund): ca. 3 tot 4 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,00

PURA-TROL

owatrol pura-trol is een sterk geconcentreerde formule voor een snelle werking met een minimale inspanning, zonder schrobben. het reinigt metalen en bouwmaterialen zonder ze aan te tasten. het is gemakkelijk aan te brengen met verstuiver, borstel of doek. vervolgens moet het 10 minuten inwerken en kan het daarna worden afgespoeld met een hogedrukreiniger. het is een concentraat: 1 liter pura-trol kan verdund worden met 20 liter water. bij sterk vervuilde oppervlakken wordt geadviseerd 1 liter pura-trol te verdunnen met 10 liter water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,85

RUSTOL RA.85 DECORATIEVE VERF EN ROESTCONSERVERING

owatrol rustol ra.85 is een sterke, isolerende, aluminiumkleurige lak. het is lichtversterkend en heeft een duurzame glans dankzij de met het bindmiddel rustal-owatrol perfect omhulde aluminiumdeeltjes. dit bindmiddel voorkomt tevens het risico op afschilferen. het heeft een zeer homogene structuur, perfecte vloei, is zeer goed bestand tegen luchtvervuiling, heeft een sterk bevochtigings- en indringingsvermogen, uitstekende corrosiewerende eigenschappen, sterke filmeigenschappen (hechting, soepelheid, strakke film) en is bestand tot +175 įc. het is geschikt voor buitentoepassing op o.a. hekken, traliewerk, metalen constructies en gebinten, daken, tanks en opslagbakken, aanhangwagens en knalpotten. het is geschikt voor binnentoepassing op o.a. machines, pompen, elektrische apparatuur en leidingen. aantal aanbevolen lagen: 2. het is overschilderbaar na 24-48 uur. verbruik: ca. 18 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,35

SEASONITE

owatrol seasonite stabiliseert en beschermt het hout in de eerste maanden dat het aan weersinvloeden is blootgesteld. het dringt in het nieuwe houtoppervlak, houdt overmatig vocht tegen en laat de houtporiŽn op een natuurlijke manier opengaan. het beperkt het risico op scheurvorming, barsten of vervorming als gevolg van een plotse blootstelling aan zon of regen. het is een kleurloos product, eenvoudig in gebruik en ideaal voor alle zachte houtsoorten en vooral voor drukgeÔmpregneerd hout.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,95

TEXTROL

owatrol textrol een houtverzadiger voor al dan niet drukgeÔmpregneerd hout in buitentoepassingen. het is geschikt voor horizontale en verticale oppervlakken, dringt in het hout en isoleert en beschermt het van binnenuit. het zorgt voor een uitstekende impregnering van het hout, schilfert of bladdert niet af want is niet filmvormend en moet zich in het hout bevinden en niet op het houtoppervlak. het is tevens tijdbesparend, want het wordt 'nat in nat' aangebracht, schimmelbestendig en gemakkelijk te onderhouden zonder het hout te verdonkeren. theoretisch verbruik: ca. 10-12 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,80

TRANSYL

owatrol transyl is een unieke multifunctionele kruip- en smeerolie met een formule die meer dan 75 jaar geleden werd ontwikkeld voor de auto-industrie. vandaag wordt het product nog steeds met succes gebruikt, zowel in de luchtvaart-, zeevaart- en spoorwegindustrie als in de textiel- en uurwerkensector. het maakt alles los dankzij uitzonderlijke bevochtigingseigenschappen en capillaire werking, het dringt door tot de meest onbereikbare onderdelen, lost smeerolie op, verwijdert allerlei vuilaanslag en ontbindt roest. het smeert en deblokkeert vastgeroeste verbindingen, heeft een uitstekende stabiliteit bij zeer lage temperaturen en bevat geen siliconen. geschikt voor toepassing binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,45

Owatrol
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn