DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  GRONDVERF-PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

DEUR & KOZIJN BEITS HOOGGLANS DEKKEND

rambo pantserbeits deur & kozijn hoogglans dekkend is een pantserbeits op basis van gemodificeerde high solid alkydhars. het is geschikt voor het gronden en aflakken van hout zoals kozijnen, ramen, deuren, betimmeringen en daklijsten. deze beits heeft een hoog gehalte vaste stoffen, goede verwerking en goede vloeiing, is extra dekkend, uv-bestendig en extra vochtregulerend door de vr-flex technologie. buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,35

DEUR & KOZIJN BEITS HOOGGLANS TRANSPARANT

rambo pantserbeits deur & kozijn hoogglans transparant is een pantserbeits op basis van alkydharsen. het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk rondom het huis zoals (hard)houten schuttingen, schuren, gevelbetimmeringen, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels. de beits is extra vochtregulerend door de vr-flex technologie, uv-bestendig, waterafstotend, heeft een goede vloeiing en accentueert de houtnerf. buitenduurzaamheid: 5 jaar. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,35

DEUR & KOZIJN BEITS ZIJDEGLANS DEKKEND

rambo pantserbeits deur & kozijn zijdeglans dekkend is een vochtregulerende, dekkende zijdeglans beits op basis van alkydhars bindmiddel. het is geschikt voor het gronden, overgronden en afschilderen van vrijstaand houtwerk in de tuin zoals schuren, schuttingen, tuinmeubels, hekken, pergola's, hokken en speeltoestellen. de beits is goed dekkend, extra vochtregulerend door de vr-flex technologie, uv-bestendig, gemakkelijk verwerkbaar en heeft een goede vloeiing. buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. verbruik: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,35

DEUR & KOZIJN BEITS ZIJDEGLANS TRANSPARANT

rambo pantserbeits deur & kozijn zijdeglans transparant is een pantserbeits op basis van alkydharsen. het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk rondom het huis zoals (hard)houten schuttingen, schuren, gevelbetimmeringen, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels. de beits is extra vochtregulerend door de vr-flex technologie, uv-bestendig, waterafstotend, heeft een goede vloeiing en accentueert de houtnerf. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,35

IMPREGNANT

rambo impregnant is de perfecte weer- en uv-bestendige, oplosmiddelhoudende eerste laag op hout voor transparant schilderwerk, binnen en buiten. het dringt in het houtoppervlak en bevordert de hechting van aan te brengen transparante beitslagen, vooral op verweerd en vergrijsd hout. het is geschikt voor toepassing op schuttingen, tuinbanken, plantenbakken en tuinhout. het is overschilderbaar na ongeveer 16 uur. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,85

PANTSERBEITS SCHUTTING MAT

rambo pantserbeits schutting mat is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk rondom het huis zoals (hard)houten schuttingen, schuren, gevelbetimmeringen, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels. de beits is waterafstotend, makkelijk verwerkbaar, weerbestendig en sneldrogend (ca. 1 uur!). ook wordt met dit product de nerftekening van het hout versterkt. buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,65

PANTSERBEITS TUIN- & STEIGERHOUT DEKKEND

rambo pantserbeits tuin&steigerhout zg dekkend is waterafstotend, dekt goed en is makkelijk aan te brengen. het 1-potsysteem maakt elke beitsklus eenvoudig en door de snelle droogtijd (2 uur) kan de klus in 1 dag afgemaakt worden. buitenduurzaamheid: 2 jaar. rendement: 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,17

PANTSERBEITS TUINHOUT ZIJDEGLANS DEKKEND

rambo pantserbeits tuinhout zijdeglans dekkend is een beits met uv-f technologie voor het behoud van tuinhout zoals betimmeringen, tuinschermen en zichtwerende elementen. het dekt goed en is gemakkelijk aan te brengen. buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar tegen alle weersomstandigheden. verbruik: ca. 14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,57

PANTSERBEITS VLONDER EN TERRAS

rambo pantserbeits vlonder & terras is een matte, sneldrogende anti-slipbeits speciaal geschikt voor vlonders en terrassen. deze beits is waterafstotend, vochtregulerend en chloorwaterbestendig. buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,37

SCHUUR & TUINHUIS BEITS ZIJDEGLANS DEKKEND

rambo pantserbeits schuur en tuinhuis zijdeglans dekkend is een buitenbeits met uv bescherming. deze vochtwerende beits is geschikt voor kwalitatief hout in de tuin zoals schuren, schuttingen, hekken, pergola's en speeltoestellen. het is groene aanslag- en houtwerkingbestendig door de slow release technologie, sneldrogend en makkelijk verwerkbaar. daarnaast is deze beits elastisch en heeft het vermogen om mee te bewegen met de houtwerking. hierdoor ontstaan geen scheurtjes in de beits. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,85

SCHUUR & TUINHUIS BEITS ZIJDEGLANS TRANSPARANT

rambo pantserbeits schuur & tuinhuis zijdeglans transparant is een pantserbeits op basis van alkydharsen. het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk rondom het huis zoals (hard)houten schuttingen, schuren, gevelbetimmeringen, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels. het is extra vochtregulerend door de vr-flex technologie, uv-, groene aanslag- en houtwerkingbestendig en waterafstotend, heeft een goede vloeiing en accentueert de houtnerf. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,85

TUINHOUT BEITS ZIJDEGLANS TRANSPARANT

rambo pantserbeits tuinhout zijdeglans transparant is een beits met uv-f technologie voor het behoud van tuinhout zoals betimmeringen, tuinschermen en zichtwerende elementen. het dekt goed en is gemakkelijk aan te brengen. buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar tegen alle weersomstandigheden. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,57

TUINMEUBEL ZIJDEMAT TRANSPARANT

rambo pantserbeits tuinmeubel zijdemat transparant is een waterafstotende, uv-blockende beits, met name geschikt voor tuinmeubelen. de beits is groene aanslag bestendig, bladdert niet af, is gemakkelijk te reinigen en ook gemakkelijk verwerkbaar. buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,35

Rambo
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn