DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

ANTI CONDENS

motip anti condens is een spray ter voorkoming van condensvorming op ruiten en spiegels. het is voor zowel interieur als exterieur gebruik, eenvoudig aan te brengen en oplosmiddelvrij.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,63

BITUMEN

motip bitumen is een beschermingsmiddel voor de onderkant van voertuigen. het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen en heeft een uitstekende corrosiewerende werking. het is tevens blijvend elastisch en geluiddempend. verbruik: ca. 2-3 m² per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,56

BUMPER BLACK

motip bumperblack is een onderhoudsproduct voor zwarte, kunststof bumpers, voor het herstellen van de kleur en de glans. het beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting, bevat siliconen en is oplosmiddelvrij. gebruiksaanwijzing: met een droge doek in een dunne, gelijkmatige laag aanbrengen. laten drogen en met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. niet gebruiken in de volle zon.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,37

CHROME POLISH

motip chrome polish is een polijstmiddel voor het beschermen en reinigen van verchroomde onderdelen. het beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat, vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. gebruiksaanwijzing: met een droge doek aanbrengen en poetsen tot de aanslag verdwenen is. laten drogen en met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. niet gebruiken in de volle zon.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,49

COCKPITSPRAY

motip cockpitspray is geschikt voor het reinigen, beschermen en verfraaien van het dashboard en overige kunststof onderdelen in de auto. het heeft een subtiele geur en uitstekende reinigende eigenschappen, is vuilafstotend en antistatisch, geeft een duurzame glans en bevat siliconen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

COCKPITSPRAY

presto cockpitspray is geschikt voor het reinigen, beschermen en verfraaien van het dashboard en andere kunststof onderdelen in voertuigen. de spray heeft zeer lange levensduur, is antistatisch, water- en vuilafstotend en laat geen residu achter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

COLOUR POLISH

motip colour polish is een polijstmiddel met pigment voor het maskeren van oppervlakkige krassen in gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. het geeft een glanzend resultaat en herstelt de originele kleur, is snel en eenvoudig aan te brengen, beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. het bevat siliconen en is oplosmiddelvrij. niet gebruiken in de volle zon.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,21

COLOUR RENOVATOR

motip colour renovator is een polijstmiddel voor het herstellen van de glans en de kleur van verweerde, gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. het is snel en eenvoudig aan te brengen en geeft een glanzend resultaat. het beschermt tegen weersinvloeden, herstelt de originele kleur en vermindert de vuilaanhechting. het is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. gebruiksaanwijzing: de colour renovator met een vochtige doek aanbrengen en goed poetsen. laten drogen en met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. niet gebruiken in de volle zon.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,49

KOMPAKT LAKSTIFT

motip kompakt lakstift is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van auto’s in de originele autokleur. het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is uv-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,86

KOMPAKT LAKSTIFT METALLIC

motip kompakt lakstift metallic is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van auto’s in de originele autokleur. het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is uv-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,86

LEATHER CONDITIONER

motip leather conditioner is een onderhoudsproduct met reinigend vermogen voor het reinigen en beschermen van bekleding van leer en kunstleer. het beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat, vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

PAKKINGSVERWIJDERAAR

presto pakkingverwijderaar is bijzonder geschikt voor het snel en makkelijk verwijderen van vast gebrande of opgedroogde pakkingresten, oliekorsten, verf, olie en vet op motoren of machines.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,53

POLISH & WAX

motip polish & wax is een polijstend onderhoudsproduct voor het beschermen en het herstellen van de glans van gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. het is snel en eenvoudig aan te brengen en geeft een glanzend resultaat. het beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. het is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. gebruiksaanwijzing: met een vochtige doek in een dunne, gelijkmatige laag aanbrengen en laten drogen. met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. niet gebruiken in de volle zon.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,37

RAIN AWAY

motip rain away trigger is een waterafstotende spray voor ruiten, spiegels en vizieren van helmen. het is waterafstotend, vermindert de vuilaanhechting en bevat siliconen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,37

SCRATCH AWAY

motip scratch away is een polijstpasta voor het verwijderen van kleine, oppervlakkige beschadigingen in gelakte ondergronden. het heeft een hoog polijstend vermogen, behoudt de glans en herstelt de originele kleur, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. niet gebruiken in de volle zon.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,63

SUPER SHAMPOO AND WAX

motip super shampoo & wax is geschikt voor het reinigen en beschermen van motorvoertuigen. het geeft een glanzend resultaat, beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. het is sterk geconcentreerd en oplosmiddelvrij. niet gebruiken in de volle zon.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,63

SUPERFAST WAX

motip superfast wax is een onderhoudsproduct voor het beschermen en het herstellen van de glans van gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. het is snel en eenvoudig aan te brengen, beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat en vermindert de vuilaanhechting. het is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. niet gebruiken in de volle zon.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,37

TYRE REPAIR

motip tyre repair is een spray op basis van rubber voor het uitvoeren van noodreparaties aan tubeless banden. het is eenvoudig in gebruik en is zonder demontage van de band te gebruiken. gebruiksaanwijzing: de veroorzaker van de lekkage opsporen en verwijderen, de band geheel leeg laten lopen, de adapter op het ventiel schroeven, de spuitbus op de kop houden en geheel leegspuiten. daarna circa 10 kilometer rijden met een maximale snelheid van 50 kilometer per uur om het product gelijkmatig in de band te verdelen. vervolgens het drijfgas uit de band laten ontsnappen en de band weer op spanning brengen. de band zo snel mogelijk laten repareren en bij deze reparatie duidelijk aangeven, dat de band voorlopig met dit product hersteld is. geschikt voor het repareren van kleine lekkages in het loopvlak van de band.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,37

WASH AND SHINE

motip shampoo wash and shine is geschikt voor het reinigen van motorvoertuigen. het is sterk geconcentreerd en oplosmiddelvrij.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,63

WHEEL WAX

motip wheel protect wax is een eenvoudig aan te brengen wheel wax voor velgen en wieldoppen. het geeft een glanzend resultaat en vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij, is ph-neutraal en bevat siliconen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,63

MotipPresto
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn