DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

AQUA MULTIPRIMER

avis aaua multiprimer is een waterverdunbare, universele hechtprimer voor binnen en buiten op basis van een acrylaat dispersie. deze primer is zeer makkelijk te verwerken, droogt snel, dekt goed, heeft een goede verffilmvorming en goede roestwerende werking. daarnaast is de primer bestand tegen weersinvloeden, vochtigheid en de gebruikelijke reinigingsmiddelen. het is na minimaal 2 uur overschilderbaar met waterverdunbare alsmede oplosmiddelhoudende 1- en 2-componenten verf. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,52

GRONDLAK

avis grondlak is een grondlak op basis van alkydhars. het is geschikt voor houtwerk binnen en buiten. verbruik: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,13

IJZERMENIE

avis ijzermenie is een roestwerende menie op basis van een gemodificeerde alkydhars met actief roestwerend pigment. het is toepasbaar als roestwerende primer voor binnen en buiten op (geschopeerd) staal. het is ook toe te passen op hout als afsluitende laag voor omkanten van kozijnen die met metselwerk in aanraking komen. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,16

KOUD VERZINKEN

avis koud verzink is een grijze zinkstofcompoundverf op basis van epoxy-ester hars. het bevat een hoog percentage zuiver zink en geeft daardoor de grootst mogelijke kathodische bescherming tegen vorming van roest. dit wordt ook wel koud verzinken genoemd. het is overschilderbaar met de gebruikelijke verfsystemen. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,35

LOODVRIJE MENIE

avis loodvrije menie is een luchtdrogende, roestwerende menie voor binnen en buiten op basis van een gemodificeerde alkydhars met zinkfosfaat als actief roestwerend pigment. het is geschikt voor toepassing zowel binnen als buiten toegepast op staal, geschopeerd staal, blank staal, gestraald staal en hout. het kan ook worden gebruikt als afsluitende laag op omkanten van houten kozijnen die met metselwerk in aanraking komen. verbruik: ca. 12-16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,22

MULTIPRIMER

avis multiprimer is een zeer goed hechtende primer voor moeilijke ondergronden zoals verzinkt staal, zink, aluminium, hout en kunststoffen. deze primer zorgt voor een gelijkmatige gesloten film, die na droging weersbestendig, roestwerend en slag- en stootvast is. het is al na ca. 4 uur overschilderbaar met vrijwel alle gangbare verven en lakken. verbruik: ca. 10 m per liter en ca. 2 m per spuitbus.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,22

MULTIPRIMER SPUITBUS

avis multiprimer is een sneldrogende hechtprimer met roestwerende eigenschappen op basis van gemodificeerde alkydhars. door de unieke samenstelling is dit product geschikt voor de meeste moeilijke ondergronden. het is toepasbaar binnen en buiten op (non)ferro metalen, hout, steen, geglazuurde tegels, oude laklagen en kunststof. het vormt een uitstekende ondergrond voor de meeste luchtdrogende laksystemen. het is overspuit- of schilderbaar na ca. 4 uur. theoretisch verbruik: ca. 2 m per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,79

ROEST STABILISERENDE PRIMER

avis roeststabiliserende primer is een loodvrije, roeststabiliserende grondlak. het werkt direct in op roest en stopt deze radicaal. het vormt een zeer goede hechtgrond en heeft een goede vloeiing. het is een roeststabilisator die een intens gesloten laag vormt op de ondergrond en roest omzet in een roeststabiliserend medium, ook als de ondergrond niet goed ontroest is. het is snelwerkend, vullend en watervast en geschikt voor toepassing op ijzeren en stalen objecten zoals boot, auto, brommer of hek. het voorkomt gedurende lange tijd nieuwe roestvorming en vormt een goede basis om overheen te schilderen of lakken met alle normale verven, ook met nitro- en acrylaatlakken. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,79

ROESTOMVORMER SPUITBUS

avis roestomvormer is een roeststabilisator en grondlaklaag in n. door de unieke samenstelling vormt het met ijzer en roest een zeer sterk metaal-organisch ijzercomplex. door zijn diep indringend vermogen en de zeer goede beschermende filmvorming biedt het een optimale laag voor verdere behandeling en het bevat geen zware metalen en minerale zuren. het is toepasbaar op ijzer en (blank) staal en speciaal geschikt voor het herstellen van roestplekken op machines, voertuigen en andere metalen objecten. het vormt een uitstekende ondergrond voor de meeste laksystemen en is overspuit- of schilderbaar na ca. 5 uur. verbruik: ca. 2 m per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,67

SUPER SNELGROND

avis super snelgrond is een snelgrond op basis van alkydhars. het is toepasbaar op houtwerk binnen en buiten en beschikt over goede eigenschappen zoals een hoge dekkracht, goede vulling en goede kantendekking. het is super sneldrogend (na 2 uur overschilderbaar) waardoor aanbrengen van meerdere lagen op 1 dag mogelijk is. theoretisch verbruik: 12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,86

WITTE MENIE

avis witte menie is een roestwerende menie op basis van een gemodificeerde alkydhars met zinkfosfaat als actief roestwerend pigment. verbruik: 1 liter voor ca. 15 m² bij een droge laagdikte van 35 micron.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,50

Avis
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn