DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  GRONDVERF-PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

GARANTIE EXQUA D OR GRONDVERF

boonstoppel garantie exqua dor grondverf is een hoogwaardige, luchtdrogende, vochtregulerende, weervaste grondlakverf voor buiten op basis van met polyurethan gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout in een systeem met garantie exqua dor hoogglans. het is tevens toepasbaar op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,14

GARANTIE GRONDLAKVERF 2000

boonstoppel garantie grondlakverf 2000 is een luchtdrogende, vochtregulerende grondlakverf voor buiten op basis van alkydhars. het kan maximaal een jaar overstaan alvorens over te schilderen. het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout, houten plaatmaterialen en dergelijke. het is tevens geschikt voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen, op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal en op overstaand buitenwerk in meerjarige onderhoudsplannen. het is overschilderbaar na ongeveer 16 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,75

GARANTIE GRONDVERF PU

boonstoppel garantie grondverf pu is een luchtdrogende, vochtregulerende grondlakverf voor buiten op basis van met polyurethaan gemodificeerde alkydhars. het heeft een goede koudedroging vanaf 0c, verwerkt soepel en is slijtvast. het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout. het is tevens geschikt voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. het is overschilderbaar na 16 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,10

GARANTIE INTERIEUR GRONDVERF PU / AC

boonstoppel garantie interieur grondverf pu/ac is een watergedragen, kras- en slijtvaste, isolerende grondverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat. het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout, houten plaatmateriaal en dergelijke en voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. dit product heeft een snelle droging waardoor meerdere lagen per dag kunnen worden aangebracht (overschilderbaar na 4-5 uur) en is duurzaam elastisch. het isoleert tevens de in water oplosbare inhoudsstoffen van merbau en andere bloedende houtsoorten. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,64

GARANTIE PRIMER UNIVERSEEL

boonstoppel garantie primer universeel is een luchtdrogende, multifunctionele, corrosiewerende primer voor buiten op basis van gemodificeerd acrylaathars. het is toepasbaar als roestwerende primer voor staal en als hechtprimer voor thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen en op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen. het is ook geschikt als 1-pot-systeem. het is na 16 uur overschilderbaar met verven op alkydbasis. verbruik: ca. 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,95

GARANTIE SNELGROND

boonstoppel garantie snelgrond is een sneldrogende, vochtregulerende grondverf voor buiten op basis van alkydhars. dit product is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout, houten plaatmaterialen e.d. tevens geschikt voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. ook kan deze snelgrond gebruikt worden voor het voorbehandelen van glaslatten en sponningen bij beglazingswerkzaamheden en voor het bijgronden van bestaande verflagen, welke nog dezelfde daggeheel overgeschilderd moeten worden. overschilderbaar na ca. 4 uur en max. 16 uur (i.v.m. de hechting, anders moet er opnieuw geschuurd worden). verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,54

Boonstoppel
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn