DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

GRONDVERF

flexa grondverf is een matte, vullende grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor toepassing op hout en bestaande terpentineverdunbare dekkende verf- of beitslagen. het is bij 20c na ca. 16 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,99

GRONDVERF EXTRA VULLEND

flexa grondverf extra vullend is een matte, verkwastbare grondverf en plamuur in n voor binnen op basis van alkydhars. het is toepasbaar op hardhout en loofhout (o.a. vuren en grenen) en zuigende houten plaatmaterialen. het is ook toepasbaar op ondergronden waar niet met normale plamuur gewerkt kan worden, zoals een geprofileerde lijst. het heeft een uitstekende kantendekking en is goed vullend, goed schuurbaar en vochtregulerend. het is overschilderbaar na 12 uur. rendement: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,59

GRONDVERF MDF

flexa grondverf mdf is een grondverf op waterbasis voor binnen en buiten die uitermate geschikt is voor mdf (medium density fiberboard). daarnaast is het ook te gebruiken op hdf (high density fiberboard) en dekkende verf- of beitslagen. het is bij 20c na ca. 2 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,59

GRONDVERF UNIVERSEEL

flexa grondverf universeel is een vullende, vochtregulerende grondverf. het biedt een hechtlaag voor diverse ondergronden binnen en buiten en is op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt als hechtlaag op hout, harde kunststof, non ferro metaal, geglazuurde tegels en bestaand schilderwerk. bij 20c is het overschilderbaar na ca. 3 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,09

GRONDVERF VOOR BUITEN

flexa grondverf voor buiten is een witte, matte, hoogvullende grondlak voor buiten op basis van oplosmiddelarme (high solid) alkydhars. het is toepasbaar op hout of bestaande terpentineverdunbare dekkende verf- of beitslagen. het is bij 20c overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,19

GRONDVERF VOOR KUNSTSTOF

flexa grondverf voor kunststof is een hechtprimer voor zowel binnen als buiten op basis van speciale bindminddelen. de verf is terpentineverdunbaar en heeft een goede hechting op gladde, harde ondergronden zoals pvc, polyester, trespa en formica. het is overschilderbaar na ongeveer 24 uur. theoretisch verbruik: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,69

GRONDVERF VOOR METAAL

flexa grondverf voor metaal is een witte, matte, roestwerende grondverf op terpentinebasis voor binnen en buiten. het is geschikt voor toepassing op ijzer en staal. het is bij 20c na ca. 6 uur overschilderbaar met een terpentineverdunbare flexa lak. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,09

IJZERMENIE

flexa ijzermenie is een matte, beperkt roestwerende, roodbruine grondverf op basis van alkydhars en zinkfosfaat voor binnen en buiten. het is geschikt als roestwerende grondverf voor ijzer en staal. het is ook geschikt voor houtwerk dat direct in contact komt met schoon metselwerk. het is overschilderbaar na 24 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,09

LOODVRIJE MENIE

flexa loodvrije menie is een matte, goed roestwerende grondverf op basis van alkydhars en zinkfosfaat als roestwerend bestanddeel, geschikt voor binnen en buiten. het is geschikt voor ijzer en staal, vooral voor ondergronden die moeilijk te ontroesten zijn. het is ook geschikt voor houtwerk dat direct in contact komt met schoon metselwerk. de verf wordt geleverd in oranje kleur en is overschilderbaar na 24 uur. verbruik: 10 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,49

MULTIPRIMER

flexa multiprimer is een hechtlaag op basis van speciale alkydhars, geschikt voor diverse ondergronden binnen en buiten zoals hout, harde kunststoffen, wandtegels, aluminium, koper, zink en 2-componentenlagen. het hecht uitstekend, is prima roestwerend en snel droog: het is na ca. 3 uur overschilderbaar met terpentine- en waterverdunbare lak. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,09

Flexa
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn