DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

ONE GRONDVERF ACRYL

histor one grondverf acryl is een vochtregulerende grondverf voor binnen op basis van watergedragen acrylaatdispersie en alkydemulsie. het is geschikt voor het gronden en overgronden van houtwerk en andere ondergronden. het is ook toe te passen op bestaande (grond)verflagen of plamuurlagen. het is overschilderbaar na ca. 5 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,81

ONE GRONDVERF ALKYD

histor one grondverf alkyd is een grond- en overgrondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor toepassing op houtwerk en bestaande (grond)verflagen of plamuurlagen. de verf heeft een goede hechting, is extra dekkend, vochtregulerend en gemakkelijk verwerkbaar. het is na ca. 16 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,51

PERFECT BASE GRONDVERF ACRYL

histor perfect base grondverf acryl is een grondverf voor binnen op basis van watergedragen acrylaathars dispersie. het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen. het is tevens geschikt voor het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. de verf is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een goede vulling, is goed schuurbaar, heeft een hoge dekkracht, isoleert wateroplosbare inhoudsstoffen uit merbau en is vochtregulerend. het is na ca. 5 uur overschilderbaar zonder te schuren, anders na ca. 16 uur. verbruik: ca. 12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,48

PERFECT BASE GRONDVERF BUITEN

histor perfect base grondverf voor buiten is een grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. de verf heeft een goede hechting, is gemakkelijk verwerkbaar, goed schuurbaar, weervast, heeft een goede kantendekking en is vochtregulerend. het is na ongeveer 16 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,52

PERFECT BASE GRONDVERF KUNSTSTOF

histor perfect base grondverf voor kunststof is een grondverf op basis van alkydhars voor diverse harde kunststoffen en gladde ondergronden binnen. het is tevens geschikt als roestwerende laag op staal. overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,72

PERFECT BASE GRONDVERF METAAL

histor perfect base grondverf voor metaal is een hechtlaag op basis van alkydhars voor metalen binnenshuis, zoals staal en voorbehandeld aluminium. het is geschikt voor o.a. verwarmingsbuizen en pijpen met een warmtebelasting tot 100c. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 13 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,07

PERFECT BASE GRONDVERF UNIVERSEEL

histor perfect base grondverf universeel is een grondverf voor diverse ondergronden binnen en buiten op basis van gemodificeerd niet verzepend alkydhars. het is geschikt als eerste laag ter verbetering van de hechting op hout, hard pvc, glasvezelversterkt polyester, zink, verzinkt staal en aluminium. het is tevens geschikt als roestwerende laag op ijzer en staal. de grondverf heeft een goede vulling en mooie navloeiing en is goed schuurbaar. het is overschilderbaar na ongeveer 4 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,72

PERFECT BASE GRONDVERF VOOR MDF

histor perfect base grondverf voor mdf is een grondverf voor binnen op basis van acrylaatharsdispersie, geschikt voor het gronden en overgronden van verschillende mdf- en hdf-soorten. het is na ca. 5 uur overschilderbaar zonder te schuren, anders na ca. 16 uur. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,48

PERFECT BASE IJZERMENIE

histor perfect base ijzermenie is een roestwerende grondverf/primer voor binnen en buiten op basis van alkydhars, zinkfosfaat en ijzeroxide. de verf biedt een roestwerende laag of eventueel een vochtafsluitende laag op muurkanten van houten delen. af te werken met een grondverf en aflak. overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,12

PERFECT BASE LOODVRIJE MENIE

histor perfect base loodvrije menie is een actief roestwerende grondverf/primer voor buiten en binnen op basis van alkydhars en zinkfosfaat. het is geschikt als roestwerende behandeling van ontroest staal (gestraald, geborsteld, geschuurd) en als vochtafsluitende laag op muurkanten van houten delen. het is na 16 uur af te werken met een grondverf en aflak. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,42

PERFECT BASE SNELGROND

histor perfect base snelgrond is een grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen, het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf en het overgronden van kunststof. het is overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,77

PERFECT BASE SUPER GRONDVERF READY MIXED

histor perfect base super grondverf is een grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. tevens is dit product buiten te gebruiken als overgrondverf en hechtlaag op zeer oude, intacte verflagen. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,12

PERFECT FINISH GRONDVERF MENGMACHINE

histor perfect finish grondverf is geschikt voor hout, metaal en kunststof binnen. het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. het zorgt voor een goede hechting, is optimaal dekkend en geurarm. het is makkelijk aan te brengen en sneldrogend: na 1 uur is het stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. rendement: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,36

PERFECT FINISH GRONDVERF READY MIXED

histor perfect finish grondverf is geschikt voor hout, metaal en kunststof binnen. het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. het zorgt voor een goede hechting, is optimaal dekkend en geurarm. het is makkelijk aan te brengen en sneldrogend: na 1 uur is het stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. rendement: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,30

HistorHistor One
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn