DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BOUWVLOEISTOFFEN

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

ONE GRONDVERF

histor one grondverf is een vochtregulerende grondverf voor binnen op basis van watergedragen acrylaat dispersie en alkydemulsie. geschikt voor het gronden en overgronden van houtwerk en andere ondergronden. ook toe te passen op bestaande (grond)verflagen ofplamuurlaag. overschilderbaar na ca. 5 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,03

ONE GRONDVERF ALKYD

histor one grondverf alkyd is een grond- en overgrondverf voor binnen en buiten, op basis van alkydhars. geschikt voor toepassing op houtwerk en andere ondergronden. ook toe te passen op bestaande (grond)verflagen of plamuurlagen. de verf heeft een goede hechting, is extra dekkend, vochtregulerend en gemakkelijk verwerkbaar. na ca. 16 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,26

PERFECT BASE GRONDVERF ACRYL

histor perfect base grondverf acryl is een grondverf voor binnen op basis van watergedragen acrylaathars dispersie. geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen. tevens geschikt voor het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. de verf is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een goede vulling, is goed schuurbaar, heeft een hoge dekkracht, isoleert wateroplosbare inhoudsstoffen uit merbau en is vochtregulerend. na ca. 5 uur overschilderbaar zonder te schuren, anders na ca. 16 uur. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,18

PERFECT BASE GRONDVERF ACRYL HOUT

histor perfect base grondverf acryl voor hout is een grondverf voor binnen op basis van watergedragen acrylaatharsdispersie. geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen. tevens geschikt voor het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. de verf is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een goede vulling, is goed schuurbaar, waterverdunbaar, heeft een hoge dekkracht, isoleert wateroplosbare inhoudsstoffen uit merbau en is vochtregulerend. na ca. 5 uur overschilderbaar zonder te schuren, anders na ca. 16 uur. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,98

PERFECT BASE GRONDVERF BUITEN

histor perfect base grondverf voor buiten is een grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. de verf heeft een goede hechting, is gemakkelijk verwerkbaar, goed schuurbaar, weervast, heeft een goede kantendekking en is vochtregulerend. na ongeveer 16 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,63

PERFECT BASE GRONDVERF EXTERIOR

histor perfect base grondverf exterior is een vochtregulerende, weervaste grondverf op basis van alkydhars, geschikt voor buiten maar ook binnen. geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen. tevens geschikt voor het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,57

PERFECT BASE GRONDVERF KUNSTSTOF

histor perfect base grondverf voor kunststof is een grondverf op basis van alkydhars voor diverse harde kunststoffen en gladde ondergronden binnen. tevens geschikt als roestwerende laag op staal. overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,13

PERFECT BASE GRONDVERF METAAL

histor perfect base grondverf voor metaal is een hechtlaag op basis van alkydhars voor metalen binnenshuis, zoals staal en voorbehandeld aluminium. geschikt voor o.a. verwarmingsbuizen en pijpen met een warmtebelasting tot 100c. overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 13 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,77

PERFECT BASE GRONDVERF UNIVERSEEL

histor perfect base grondverf universeel is een grondverf voor diverse ondergronden binnen en buiten op basis van gemodificeerd niet verzepend alkydhars. geschikt als eerste laag ter verbetering van de hechting op hout, hard pvc, glasvezelversterkt polyester, zink, verzinkt staal en aluminium. tevens geschikt als roestwerende laag op ijzer en staal. de grondverf heeft een goede vulling en mooie navloeiing en is goed schuurbaar. overschilderbaar na ongeveer 4 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,77

PERFECT BASE GRONDVERF VOOR HOUT

histor perfect base grondverf voor hout is een grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen. buiten is deze verf tevens te gebruiken als overgrondverf en hechtlaag op zeer oude intacte verflagen. overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,98

PERFECT BASE GRONDVERF VOOR MDF

histor perfect base grondverf voor mdf is een grondverf voor binnen op basis van acrylaatharsdispersie, geschikt voor het gronden en overgronden van verschillende mdf- en hdf-soorten. na ca. 5 uur overschilderbaar zonder te schuren, anders na ca. 16 uur. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,47

PERFECT BASE IJZERMENIE

histor perfect base ijzermenie is een roestwerende grondverf/primer voor binnen en buiten op basis van alkydhars, zinkfosfaat en ijzeroxide. de verf biedt een roestwerende laag of eventueel een vochtafsluitende laag op muurkanten van houten delen. af te werken met een grondverf en aflak. overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,82

PERFECT BASE LOODVRIJE MENIE

histor perfect base loodvrije menie is een actief roestwerende grondverf/primer voor buiten en binnen op basis van alkydhars en zinkfosfaat. geschikt als roestwerende behandeling van ontroest staal (gestraald, geborsteld, geschuurd) en als vochtafsluitende laag op muurkanten van houten delen. af te werken met een grondverf en aflak. na ca. 16 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,12

PERFECT BASE SNELGROND

histor perfect base snelgrond is een grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen, het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf en het overgronden van kunststof. overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,47

PERFECT BASE SUPER GRONDVERF MM

histor perfect base super grondverf is een grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. tevens is dit product buiten te gebruiken als overgrondverf en hechtlaag op zeer oude, intacte verflagen. overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,56

PERFECT BASE SUPER GRONDVERF RM

histor perfect base super grondverf is een grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. tevens is dit product buiten te gebruiken als overgrondverf en hechtlaag op zeer oude, intacte verflagen. overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,82

Histor
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn