DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BOUWVLOEISTOFFEN

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

ACRYL GRONDVERF

koopmans acryl grondverf is een sneldrogende, vochtregulerende, dekkende, waterverdunbare grondverf op basis van acrylaathars voor binnen en buiten. het is geschikt voor de behandeling van o.a. onbehandeld hout, plaatmateriaal, beton en (voor)behandelde metalen. het is overschilderbaar na ca. 6 uur met alkyd- en acrylaatverven. verbruik: ca. 10-11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,67

GRONDVERF

koopmans grondverf is een dekkende, gemakkelijk verwerkbare grondverf op basis van gemodificeerde alkydhars voor alle voorkomende hout- en reeds behandelde metaaloppervlakken, binnen en buiten. het heeft een hoge dekkracht, is vochtregulerend (ademend) en overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 16-17 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,70

GRONDVERF

koopmans grondverf is een dekkende, gemakkelijk verwerkbare grondverf op basis van gemodificeerde alkydhars voor alle voorkomende hout- en reeds behandelde metaaloppervlakken, binnen en buiten. hoge dekkracht, vochtregulerend (ademend) en snel drogend. verbruik: 1 liter voor ca. 16-17 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,70

GRONDVERF AQUA

koopmans grondverf aqua is een sneldrogende watergedragen grondverf op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased). het is super mat, gemakkelijk verwerkbaar, heeft een hoge dekkracht, is goed vullend, kan een jaar overstaan en is vochtregulerend (ademend). het kan toegepast worden op o.a. ramen, deuren en kozijnen, kasten, stoelen en tafels, nieuw of reeds geschilderd hout en voorbehandeld metaal. het is overschilderbaar na ca. 12 uur. aantal aanbevolen lagen: 2. theoretisch rendement: ca. 12-13 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,14

HECHT- EN FIXEERGROND

koopmans hecht- en fixeergrond is een waterverdunbaar impregneermiddel als voorbehandeling voor sterk zuigende steenachtige ondergronden en plaatmaterialen om deze vervolgens af te werken met een muurverf. overschilderbaar met waterverdunbare verven na 1 uur en met oplosmiddelhoudende verven na ca. 4 uur. verbruik: ca. 14 m per liter afhankelijk van objectvorm, ondergrond en applicatiemethode.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,92

HECHTPRIMER H

koopmans hechtprimer h is een zeer sneldrogende, corrosiewerende hechtprimer op basis van alkydhars voor o.a. metaal, thermisch verzinkt staal, aluminium en diverse kunststoffen. het kan na ca. 2 uur met vrijwel iedere verf worden overgeschilderd (na ca. 16 uur met 2-componentenverven). verbruik: ca. 12-13 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,84

SNELGROND

koopmans snelgrond is een super sneldrogende grondverf op basis van alkydhars voor vrijwel alle voorkomende hout- en reeds behandelde metaaloppervlakken binnen en buiten. door de snelle droging is het mogelijk om meerdere lagen op een dag aan te brengen. het heeft een uitstekende hechting en hoge dekkracht. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,71

Koopmans
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn