DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

ALLGRUND

relius allgrund is een sneldrogende, corrosiewerende, matte, universele hechtprimer voor buiten. het is op praktisch alle ondergronden inzetbaar (o.a. ijzer, staal, zink, ne-metalen, aluminium, spaan- en hardvezelplaten en hard pvc) en het is slag- en krasvast. het is overschilderbaar met kunstharslakken na 3 uur (met 2-compontenlakken na 36 uur). theoretisch rendement: ca. 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,61

HYDRO-EP 2K ALLGRUND

relius hydro-ep 2k allgrund is een waterverdunbare, 2-componenten, licht thixotrope en snel drogende primer voor binnen en buiten op basis van epoxyhars met uitstekende roestwerende eigenschappen. het is een grondlaag voor gebruik op staal, zink, non-ferrometalen en oppervlakken van hard pvc. het is moeilijk ontvlambaar volgens imo-resolutie ftpc deel 5. potlife: 4 uur. het is overschilderbaar na 4 uur. theoretisch rendement: ca. 4 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

145,71

HYDRO-PU ALLGRUND

relius hydro-pu allgrund is een universele, waterverdunbare, roestwerende hechtprimer voor binnen en buiten. het is zeer sneldrogend en geschikt om ijzer, staal, zink, ne-metalen en hard pvc voor te behandelen. het is overschilderbaar na ca. 8-10 uur. rendement: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,66

HYDRO-PU ISOLIERGRUND

relius hydro-pu isoliergrund is een watergedragen isolerende grondverf voor hout binnen en buiten. het is speciaal geschikt voor het isoleren van nicotine, roet, olie- en vetvlekken. theoretisch rendement: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,99

HYDRO-PU PRIMER

relius hydro-pu primer is een zeer goed vullende en licht isolerende grondverf. het is geschikt voor hout, binnen en buiten. het is overschilderbaar na 6 uur. theoretisch rendement: 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,79

HYDRO-PU SEIDENLACK

relius hydro-pu seidenlack is een zijdeglanzende, watergedragen, reukarme lak op basis van alkyd en polyurethaan voor binnen en buiten. het is zeer slijtvast en langdurig kleurecht. theoretisch rendement: ca. 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,90

HYDRO-PU VORLACK

relius hydro-pu vorlack is een zeer goed vullende, reukarme, watergedragen grondverf op polyurethaan-alkydbasis voor binnen. het heeft een prachtige vloeiing voor een perfect resultaat. het is geschikt voor toepassing op hout, metaal en kunststof. het is overschilderbaar na 8-10 uur. theoretisch rendement: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,68

RAPID PRIMER

relius rapid primer is een sneldrogende grondverf voor hout buiten. het is overschilderbaar na 2 uur. theoretisch rendement: 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,69

ROSTSCHUTZGRUND

relius rostschutzgrund is een sneldrogende high-build anticorrosie verf voor ijzer en staal buiten. het heeft een goede hechting en lood- en chromaatvrije pigmenten. het is overschilderbaar na 8 uur. theoretisch rendement: ca. 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,56

VORLACK

relius vorlack is een buitengewoon vullende, sneldrogende grondverf/primer voor buiten met een fantastische vloeiing, kantendekking en schuurbaarheid. het is een ideale ondergrond voor hoogwaardig lakwerk, isoleert veel houtinhoudstoffen, is aromaatvrij en reukarm. het is overschilderbaar na 6 uur. theoretisch rendement: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,37

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn