DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  GRONDVERF-PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

AC 155 ISOLEERSPRAY

rolith isoleerspray ac 155 is een speciaal product voor het snel afdekken en tegen het doorbloeden van vlekken op wanden en plafonds. het product is spanningsarm, heeft een hoog isolerend vermogen en is geschikt voor gebruik op vrijwel alle mogelijke ondergronden, zoals geschilderde ondergronden, metselwerk, stucwerk, plaatmateriaal en polystyreenschuim. verbruik: ca. 3 m per bus van 500 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,98

AC PRIMER

rolith ac primer is een universele, roestwerende spuitprimer voor hout, ferro en non-ferro metalen en diverse kunststoffen zoals abs, pvc, polyester en polycarbonaat. het is niet geschikt voor polypropyleen. verbruik: ca. 1-2 m per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,99

HD KOUDVERZINKEN

rolith hd koudverzinken is een sneldrogend product op basis van zuiver zink en speciale bindmiddelen. het product heeft een zeer goede hechting en is gemakkelijk te verwerken. door het zeer hoge gehalte aan zuiver zink biedt het product een uitermate goede kathodische bescherming tegen roesten. het kan worden toegepast op gestraald, blank, en geëtst materiaal in o.a. de scheepsbouw, constructiebedrijven en reparatie- en onderhoudsbedrijven. met rolith hd koudverzink behandelde materialen kunnen veilig worden gesneden, geboord, gelast en vervormd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,47

HD METALLIC

rolith hd metallic is een sneldrogende lak op basis van zuivere aluminium pigmenten en speciale bindmiddelen. het heeft een zeer goede hechting en is corrosiewerend. het kan worden toegepast op gestraald, blank, en getst materiaal in o.a. de scheepsbouw, constructiebedrijven en reparatie- en onderhoudsbedrijven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,99

HD PRIMER

rolith hd primer is een professionele, sneldrogende primer met een zeer hoge vulgraad. het is gebaseerd op een unieke harscombinatie en is hierdoor uitstekend geschikt voor het spuitklaar maken van carrosseriedelen en vele andere metalen oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,82

HD VLEKKENSPRAY

rolith hd vlekkenspray is speciaal ontwikkeld voor het snel en blijvend bedekken van vlekken zoals waterdoorslag, nicotine, roet, vet, roest, potlood, teer en ballpoint op wanden en plafonds. het is sneldrogend, overschilderbaar, droogt wit op en is schrobvast.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,49

HD ZINK 97%

rolith hd zink 97% is een professionele, matte, grijze, sneldrogende zinkspray geschikt voor metalen. de basis is 97% zuivere zink. dit product vormt de hoogst mogelijke weerstand tegen corrosie op ijzer en staal. het is elastisch, zelfherstellend en kan dienen als grondlaag voor diverse verfsoorten. zeer geschikt voor de staalbouw, het bijwerken van beschadigde verzinkte onderdelen en door zijn goede geleiding uitermate geschikt voor puntlassen. daarnaast is het hittebestendig tot ca. 300c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,17

HD ZINK ALU

rolith hd zink alu spray is speciaal ontwikkeld voor het koud verzinken van ijzer- en staalconstructies en het bijwerken en repareren van beschadigde delen aan oude en verweerde zinken objecten. het is geschikt voor toepassing in de staalbouw, aanhangerbouw, industrie en op hekwerken. het geeft de ondergrond een duurzame bescherming tegen corrosievorming en laat door zijn kleurechtheid het behandelde oppervlak er net zo uitzien als vers verzinkte metalen. het is sneldrogend, heeft een uitstekende dekking en is goed overschilderbaar. hittebestendig tot ca. 250 graden celcius.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,17

TANTOX WZ

rolith tantox roestomvormer is een watergedragen roestomvormer, stabilisator en grondverf in n product. het product is toepasbaar waar ijzer of staal aangetast is door roest.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,09

ZN 1020 ALUMINIUMSPRAY

rolith zn 1020 is een sneldrogend product op basis van zeer zuivere aluminiumpigmenten en speciale bindmiddelen. het product heeft een zeer goede hechting en is bijzonder goed corrosiewerend.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,73

ZN 1220 ZINK CR SPRAY

rolith zn 1220 is een sneldrogend product op basis van zeer zuivere zink en chroom en speciale bindmiddelen. het is bijzonder goed corrosiewerend en gemakkelijk te verwerken. het benadert de kleur van gegalvaniseerd metaal zodat het uitermate geschikt is als reparatiecoating.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,74

ZN 1510 ZINKSPRAY

rolith zn 1510 zinkspray is een sneldrogend product op basis van zeer zuiver zink en speciale bindmiddelen. het product heeft een zeer goede hechting, is gemakkelijk te verwerken en door het zeer hoge gehalte aan zuiver zink biedt het product een uitermate goede kathodische bescherming tegen corrosie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,74

Rolith
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn