DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

4268 HITTEBESTENDIGE METAALPRIMER

rust-oleum oranje grondlaag 150-425 graden biedt bescherming tot een droge hitte van 425įc en is af te werken met 4215 hittebestendige metaalcoating. het bevat roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. het is geschikt voor stoomketels, verbrandings- en droogovens, schoorstenen, rookafvoerkanalen en overige oppervlakken die bloot staan aan hitte en corrosieve invloeden en ontwikkeld om op nieuw, blank staal of gestraald staal aangebracht te worden. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

205,02

6040 LOODVRIJE MENIE

rust-oleum loodvrije menie is een roestwerende primer op basis van alkydhars tegen het roesten van ijzer en staal, maar ook geschikt als beschermende grondlaag voor hout in contact met metselwerk of beton. het is overschilderbaar na 18 uur. theoretisch verbruik: ca. 12 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,07

6050 UNIVERSELE PRIMER

rust-oleum universele primer is een breed inzetbare, watergedragen, sneldrogende, uitstekend hechtende en goed vullende primer voor o.a. hout, mdf, harde kunststoffen en non-ferro metalen zoals aluminium en zink. het kan zonder problemen enkele maanden overstaan en kan worden aangebracht op hout dat max. 20% vocht bevat. het kan afgewerkt worden met acryl-, alkyd- en dispersieverven. het is overschilderbaar na 6 uur. theoretisch verbruik: ca. 12-14 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,36

6400 SHOPPRIMER OPLOSMIDDELHOUDEND

rust-oleum 6400 shopprimer oplosmiddelhoudend is geschikt als tijdelijke metaalbescherming (tot 1 jaar buiten) voor bijvoorbeeld transport. het is geschikt voor toepassing op blanke, koud gewalste, gebeitste, gestraalde of licht geroeste staaloppervlakken. het is ideaal voor constructie, opslag en transport en het maskeert constructiefouten. het is overschilderbaar na 24 uur en uitgehard na 7 dagen. het is hittebestendig tot 120įc. verbruik: 12 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

58,90

6400 SHOPPRIMER WATERBASIS

rust-oleum 6400 shopprimer waterbasis is geschikt als tijdelijke metaalbescherming (tot 1 jaar buiten) voor bijvoorbeeld transport. het is geschikt voor toepassing op blanke, koud gewalste, gebeitste, gestraalde of licht geroeste staaloppervlakken. het is ideaal voor constructie, opslag en transport en het maskeert constructiefouten. overschilderbaar na 24 uur en uitgehard na 7 dagen. hittebestendig tot 120įc. verbruik: 12 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

67,18

9169 EPOXY ROESTPRIMER

rust-oleum epoxyprimer is een laag viskeuze epoxy roestprimer met uitstekende hechting en corrosiewering op hand ontroeste ondergronden. het kan direct op licht roestige oppervlakken gebruikt worden en doordringt roest tot op het metaal. het kan overschilderd worden met 9100 deklagen en zorgt voor een goede bescherming bij contact met sterke chemicaliŽn, zuren, basen en oplosmiddelen, regelmatig morsen, chemische reiniging en hoge vochtigheid. verbruik: 12 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

200,14

EPOXY METAALPRIMER

rust-oleum epoxyprimer is een sneldrogende epoxy metaalprimer voor extra bescherming tegen corrosie op blank of gestraald metaal. het kan overschilderd worden met 9100 deklagen en zorgt voor een goede bescherming bij contact met sterke chemicaliŽn, zuren, basen en oplosmiddelen, regelmatig morsen, chemische reiniging en hoge vochtigheid. indien goede u.v. weerstand gewenst is, dient een rust-o-thane 9600 polyurethaan deklaag aangebracht te worden. verbruik: 7 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

200,14

GALVA EXPRESSE

rust-oleum hard hat galva expresse is een matgrijze, sneldrogende, zinkrijke grondlaag gebaseerd op een styreen acrylaathars. dit product bevat puur zink en biedt uitstekende bescherming tegen corrosie. het is toepasbaar op nieuw, blank of gestraald staal of verzinkte staaloppervlakken bij lichte industriŽle belasting en een corrosieve/vochtige omgeving. het is speciaal bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties. het is binnen 1 of na 48 uur overschilderbaar met onverzeepbare coatings. verbruik: ca. 1,4 m≤ per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,25

GALVINOLEUM

rust-oleum galvinoleum is een 1-component super hechtprimer voor alle moeilijke ondergronden zoals glas, porselein, de meeste kunststoffen, aluminium, koper en rvs. het kan al na 30 minuten worden overgeschilderd met 7500 alkythane en heeft een zeer hoog rendement: ca. 35 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,12

GRONDVERF

rust-oleum primer hs is een goed vullende en vochtregulerende primer op basis van alkydhars voor buitentoepassingen. het is geschikt voor hout en voorbehandeld metaal en te gebruiken in combinatie met rust-oleum lakken. het is overschilderbaar na 19 uur. theoretisch verbruik: 16-20 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,07

HARD HAT GRONDLAAG

rust-oleum hard hat roestwerende grondlaag is een tijdsbesparende (sneldrogende) oplossing voor veel industriŽle onderhouds- en herstelwerkzaamheden. het is ideaal voor op ijzer, staal en andere metalen. het is ook toe te passen op lichtgeroeste ondergronden en oude verflagen. in combinatie met de verschillende deklagen zorgt het voor maximale bescherming, ook in een sterk corrosieve omgeving. overschilderbaar binnen 1 uur of na 48 uur. verbruik: ca. 2,5 m≤ per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,86

HARD HAT HECHTGRONDLAAG

rust-oleum hard hat hechtgrondlaag is een transparant blauwe hechtprimer gebaseerd op een oplosmiddelhoudende acrylaathars. het is toepasbaar op verzinkt staal, roestvast staal, aluminium, koper, brons, glas, porselein en andere gladde oppervlakken binnen en kan overschilderd worden met rust-oleum hard hat deklagen. het is speciaal bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden op oppervlakken met lichte industriŽle belasting en normale vochtigheid. overschilderbaar na 30 minuten en binnen 24 uur. verbruik: ca. 5,5 m≤ per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,58

HARD HAT ZINKVERF

rust-oleum hard hat galva zinc is een matgrijze, sneldrogende koudverzinker met 90% zink (99% puur zink) in de droge verflaag voor veel industriŽle onderhouds- en herstelwerkzaamheden. het is geschikt voor gebruik op blank staal en verzinkte ondergronden. het is een taaie, zinkrijke coating die kathodischeen mechanische bescherming geeft en bestand is tegen weersinvloeden. verbruik: ca. 10,4 m≤ per liter of 1,4 m≤ per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,22

HECHT PRIMER

rust-oleum hechtprimer is een sneldrogende primer die een stevige hechting voor spuitverf biedt op onbehandeld of geschilderd hout, metaal, pleister, metselwerk en niet geglazuurd keramiek, binnen en buiten. het houdt vlekken, verkleuringen en onregelmatigheden tegen en zorgt voor een gladdere en meer eenvormige verfafwerking. het kan nat of droog worden geschuurd en kan met behulp van zeep en water worden schoongemaakt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,25

IJZERMENIE

rust-oleum ijzermenie is een roestwerende primer op basis van alkydhars die beschermt tegen het roesten van ijzer en staal, binnen en buiten. het is ook geschikt voor metalen die verwarmd worden, zoals radiatoren en verwarmingsbuizen. het is overschilderbaar na 18 uur. theoretisch verbruik: 12 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,07

INDUSTRIAL CHOICE SHOP PRIMER

rust-oleum industrial choice shopprimer is een sneldrogende grondlaag gebaseerd op een sojaolie alkydhars. het bevat roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. het is geschikt voor toepassing op blanke, koud gewalste, gebeitste, gestraalde en licht geroeste staaloppervlakken. het is speciaal bedoeld om met de verfspuit te worden aangebracht. voor kleine reparaties kan het ook met kwast en/of roller worden aangebracht. het kan overschilderd worden met rust-oleum alkyd grondlagen en/of het alkythane systeem 7500. theoretisch rendement: 12,8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,09

ISOLEER-COATING

rust-oleum hard hat isoleercoating is een matwitte, hooggepigmenteerde isoleercoating (maskeerspray) voor het permanent isoleren van hardnekkige nicotine-, roet-, teer- en roestvlekken, vochtplekken, graffiti en talrijke kleurstoffen. het is geschikt voor toepassing op o.a. beton, hout, gipsplaat en over oude verflagen. het is milieuvriendelijker dan de meeste isoleercoatings en nat-in-nat of na 30 minuten overschilderbaar met de meeste gangbare muurverven. theoretisch rendement: 3 tot 4 m≤ per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,10

METAALPRIMER

rust-oleum metaalprimer is een 1-component sneldrogende metaalprimer op basis van alkyd voor blanke en licht geroeste metalen. het is overschilderbaar na 2 uur. verbruik: ca. 12.8 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,06

METAALPRIMER

rust-oleum metaalprimer met hoge laagdikte en bescherming voor nieuw of gestraald metaal. het biedt maximale duurzaamheid, zelfs in zeer corrosieve omgevingen. in combinatie met o.a. 7500 alkythane kan dit product zelfs in een c4-corrosie-klasse volgens iso 12944 ingezet worden. verbruik: ca. 9 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

148,30

PVDF PRIMER

rust-oleum pvdf primer is een 1-component super hechtprimer voor pvdf, verzinkt staal, zink en aluminium. het is ook ideaal voor lastige metaaloppervlakken, al na 30 minuten kleefvrij en ideaal als primer voor noxyde. verbruik: 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

72,55

ROESTOMVORMER

rust-oleum roestomvormer kan rechtstreeks worden aangebracht op verroest metaal, zodat een onmiddellijk te verven oppervlak ontstaat zonder te hoeven schuren. het voorkomt verdere roest, kan gecombineerd worden met de meeste verven op basis van oplosmiddel of olie, is duurzaam en corrosiebestendig en geschikt voor gebruik binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,91

ROESTPRIMER

rust-oleum roestprimer is een 1-component roestprimer op basis van alkyd voor directe toepassing op licht vochtige of droge metalen ondergronden. er is minimale ondergrondvoorbereiding nodig (handmatige ontroesting), het is op basis van een unieke reukarme formule op basis van visolie, het verdrijft vocht en lucht, zet de roest vast, biedt langdurige corrosiewering, ook zonder topcoat, en kan in combinatie met o.a. 7500 alkythane zelfs in een c4-corrosie-klasse volgens iso 12944 ingezet worden. verbruik: ca. 14.5 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,12

SNELGROND

rust-oleum snelgrond op basis van alkydhars is geschikt voor hout en voorbehandeld metaal buiten. het heeft een hoge dekkracht en is goed vullend en schuurbaar. het is droog na 1 uur en overschilderbaar na 5 uur. theoretisch verbruik: ca. 16 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,57

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn