DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  GRONDVERF-PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

FERRO PRIMER

tenco ferro primer is een universele sneldrogende grondlaag met een uitstekende corrosiewering en een hoge dek- en vulkracht. het is te gebruiken op hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse kunststoffen. het is goed schuurbaar, hecht goed op poreuze en gladde ondergronden en is bestand tegen temperaturen tot 110 c. het is na 24 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 2-3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,61

GRONDVERF

tenco grondverf is een uitstekende grondlaag voor nieuw hout en kaal gekomen plekken bij bestaand schilderwerk, binnen en buiten. de grondverf dringt goed in het hout en vormt een prima hechtlaag voor alle houtsoorten. overschilderbaar na 24 uur. verbruik: ca. 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,61

GRONDVERF WATERBASIS

tenco grondverf waterbasis is geschikt als eerste laag voor nieuw hout en als grondlaag over bestaand schilderwerk. het is na 8 uur overschilderbaar met dekkende verf op terpentine- of waterbasis. verbruik: ca. 11-13 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,36

IJZERMENIE

tenco ijzermenie is een goede tweede laag over loodmenie of als roestwering van ijzerwerk met dezelfde prima hechtingseigenschappen, op basis van roestwerende pigmenten en alkydhars voor binnen en buiten. het is tevens geschikt voor toepassing op zachte houtsoorten. de menie is vochtregulerend, waterafstotend, weer- en uv-bestendig en filmvormend. het is overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 11-13 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,38

LOODVRIJE MENIE

tenco loodvrije menie is een volledig loodvrij alternatief voor de veelgebruikte loodmenie. het is toepasbaar als beschermende en hechtende grondlaag op een onbehandelde ondergrond zoals hout dat direct met metselwerk in aanraking komt en op ijzer- en staalconstructies. de verf heeft een goede dekking, is waterafstotend, roestwerend, goed verwerkbaar en zorgt voor een afsluitende laag. overschilderbaar na ongeveer 24 uur. verbruik: ca. 10-13 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,46

SNELGROND

tenco snelgrond is een sneldrogende, xyleenvrije grondverf op terpentinebasis voor onbehandeld hout en over oude verflagen. het is zowel geschikt voor binnen- als buitentoepassingen en het biedt een uitstekend hechtende ondergrond welke al na 2 uur kan worden overgeschilderd met een afwerklaag. verbruik: ca. 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,91

UNIVERSELE PRIMER WATERBASIS

tenco universele primer is een roestwerende hechtprimer voor op thermisch of gegalvaniseerd staal en onbehandeld aluminium. het is ook geschikt als hechtprimer voor op pvc en diverse andere kunststoffen en speciaal voor objecten zoals hekken, garagedeuren, ramen, kozijnen en staalconstructies van verzinkt staal of aluminium. het is overschilderbaar met zowel een terpentine als waterverdunbare dekkende verf. verbruik: ca. 12-14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,46

WITTE MENIE

tenco witte menie is een roestwerende grondlaag op basis van het roestwerende pigment zinkfosfaat en bindmiddel op basis van polyerethaanharsen, die speciaal toegepast wordt als er met lichte kleuren moet worden overgeschilderd. het is tevens geschikt als afsluitende laag tegen vocht voor niet dagziend hout. overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 11-13 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,61

Tenco
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn