DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

PERMACRYL FX PRIMER

trimetal permacryl fx primer is een waterverdunbare, eenvoudig te verwerken, uitzonderlijk goed schuurbare, dekkende, sneldrogende grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydgemodificeerde acrylaathars. deze goed vloeiende, goed vullende grondverf is zeer geschikt voor toepassing op hout in een watergedragen verfsysteem. het is overschilderbaar na ca. 6 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,90

PERMACRYL MULTIPRIMER

trimetal permacryl multiprimer is een waterverdunbare, dekkende, sneldrogende, vochtregulerende grondlak op basis van acrylaat-copolymeer dispersiebindmiddel voor binnen en buiten. het is toepasbaar als hechtprimer op diverse ondergronden zoals pvc buizen, polyester en verzinkt staal. het kan ook als grondverf op hout worden toegepast. overschilderbaar na ca. 6 uur. verbruik: ca. 13,3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,91

PERMACRYL MULTIPRIMER AIRLESS

trimetal permacryl multiprimer airless is een industrieel aan te brengen, sneldrogende grondlak. het is speciaal ontwikkeld voor spuitapplicatie, sneldrogend, vochtregulerend, het isoleert inhoudsstoffen en het is eenvoudig te verwerken. theoretisch rendement: 6,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

181,40

PERMACRYL MULTIPRIMER PRESTIGE

trimetal permacryl multiprimer prestige is een waterverdunbare, dekkende, sneldrogende, vochtregulerende, universele en zeer goed schuurbare grondverf voor binnen en buiten op basis van styreenacrylaatdispersie. het is toepasbaar als hechtprimer op diverse ondergronden zoals pvc buizen, polyester en verzinkt staal. het kan ook als grondverf op hout worden toegepast. deze verf heeft speciale, isolerende eigenschappen voor inhoudsstoffen van hout. voordat de primer wordt afgewerkt dient deze te worden voorbehandeld met een laag permacryl pu primer. het is overschilderbaar na ca. 6 uur. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,32

PERMACRYL PU PRIMER

trimetal permacryl pu primer is een dekkende, sneldrogende, vochtregulerende grondlak op basis van een watergedragen acrylaat-urethaan bindmiddel. het is geschikt als grondlak op hout binnen en buiten zoals geveltimmerwerk, trappen, betimmeringen, deuren en kozijnen. overschilderbaar na ca. 5 uur. theoretisch verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,60

PERMALINE DEKGROND

trimetal permaline dekgrond is een oxidatief drogende, thixotrope, dekkende grondlak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor toepassing op hout en overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 11-14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,17

PERMALINE PRIMER

trimetal permaline primer is een oxidatief drogende, dekkende, vochtregulerende grondlak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor o.a. geveltimmerwerk, trappen, betimmeringen, kozijnen en deuren en is tevens geschikt als overgrondlak op staal. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. theoretisch rendement: ca. 13-15 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,24

PERMALINE PRIMER PRESTIGE

trimetal permaline primer prestige is een halfglanzende grondlak voor perfect glansbehoud, buiten. het heeft uitstekende vloei en een hoge dekkracht, is prima schuurbaar en heeft een prettige verwerking. het is geschikt als grond- en voorlak op hout buiten, zoals kozijnen, deuren, geveltimmerwerk en betimmeringen. het is ook geschikt voor het overgronden van reeds voorbehandelde metalen en kunststof ondergronden. het is overschilderbaar na ca. 18 uur. rendement: 12-15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,62

PERMALINE SNELGROND

trimetal permaline snelgrond is een oxidatief sneldrogende, dekkende grondlak op basis van speciaal gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor o.a. geveltimmerwerk buiten, daar waar een korte droogtijd nodig is (zoals moeilijk bereikbare plaatsen). het past zeer goed in een verfsysteem met o.a. permaline dw brillant en is na ca. 3 uur overschilderbaar bij 20c. verbruik: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,38

STELFLOOR PRIMER ACRYL

trimetal stelfloor primer acryl is een blanke hechtprimer voor cement- en betonvloeren, binnen en buiten, op basis van een watergedragen acrylaathars bindmiddel. het verbetert de hechting van watergedragen vloerverven op kale en poreuze ondergronden. het is gemakkelijk te verwerken en reukarm waardoor het zeer geschikt is voor toepassing in moeilijk ventileerbare ruimtes. het is overschilderbaar na ca. 6 uur. let op, het is niet verwerkbaar bij een temperatuur lager dan 10c en/of een relatieve vochtigheid hoger dan 85%. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

104,69

STELOXINE CS PRIMER

trimetal steloxine cs primer is een watergedragen, roestwerende primer voor damwand-gevelprofielen. het is bestemd voor binnen- en buitentoepassing en heeft een korte droogtijd en corrosiewerende eigenschappen. rendement: 6-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

82,15

STELOXINE PRIMER EPOXY

trimetal steloxine primer epoxy is een matte, 2-componenten, corrosiewerende zinkfosfaatprimer op basis van epoxyharsen. het is toepasbaar op staal, aluminium, verzinkt staal en epoxy zink-primers als corrosiewerende grondlaag. het mag direct toegepast worden op metalen ondergronden die droog, intact, stofvrij en ontvet zijn. het is overschilderbaar na minimaal 12 uur. verbruik: ca. 9,6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

83,34

STELOXINE PRIMER FERRO

trimetal steloxine primer ferro is een oxidatief drogende, corrosiewerende primer, gepigmenteerd met zinkfosfaat op basis van een gemodificeerd alkydhars bindmiddel. het is geschikt als eerste en/of tweede laag op ontroest staal in een corrosiewerend alkydhars verfsysteem. het is overschilderbaar na ca. 15 uur. theoretisch rendement: ca. 12,7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,61

STELOXINE PRIMER NON FERRO

trimetal steloxine primer non ferro is een universele hechtprimer voor diverse ondergronden op basis van oplosmiddelhoudende acrylaat. het is eenvoudig aan te brengen en heeft een snelle aandroging. het hecht uitstekend op non-ferro ondergronden zoals trespa, keramiek, polyester, koper, zink en aluminium. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 9,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,08

STELOXINE PRIMER THIXO

trimetal steloxine primer thixo is een roestwerende thixotrope primer op basis van een oploshoudend acrylaat bindmiddel voor op metaal. het heeft een hoog laagdikte bereik en een perfecte omhulling op scherpe kanten. rendement: 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,74

Trimetal
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn