DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

4SO GRONDLAK

wijzonol 4so grondlak is een universele, vullende, duurzame, 4-seizoenen grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt als grondverf op hout en als overgrondverf/voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. de vullende eigenschap van de grondlak zorgt voor een goede basis die in combinatie met de 4so hoogglans een hoogglanzend en strak gevloeid resultaat oplevert. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,16

AQUA CORROSIEWERENDE PRIMER

wijzonol aqua corrosiewerende primer is een hoogwaardige, corrosiewerende, isolerende, waterverdunbare hechtprimer op basis van alkyd technologie, voor binnen en buiten. het is geschikt als grond- en hechtlaag op staal en ijzer, aluminium, koper, hout en kunststof (hard pvc). het is ook inzetbaar als isolerende primer op bloedende houtsoorten. het is na ca. 12 uur overschilderbaar met waterverdunbare en oplosmiddelhoudende grond-, voor- en aflakken. verbruik: ca. 13 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,48

AQUA HECHTPRIMER

wijzonol aqua hechtprimer is een hoogwaardige, universele, waterverdunbare hechtprimer voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. het heeft een uistekende hechting, is goed vullend, snel overschilderbaar, heeft een langere open tijd, mooie vloei, is makkelijk te verwerken, oplosmiddelarm en universeel overschilderbaar. het is geschikt als grond-, hecht- en voorlaklaag op hout, metaal (verzinkt staal, aluminium), kunststof (hard pvc), steenachtige ondergronden en bestaande verflagen. het is overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 10,3 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,21

AQUA PREMIUM HECHTPRIMER

wijzonol aqua premium hechtprimer is een grondverf voor binnen en buiten op basis van specifike acrylaattechnologie. het hecht uitstekend op (nieuw) hout, pvc, harde kunststoffen, beton, pleisterwerk en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. het is uitstekend overschilderbaar met aqua (premium) lakken. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,67

GRONDLAK (MENGMACHINE)

wijzonol grondlak is een grondverf voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. het heeft een zeer goede hechting, eenvoudige verwerking, goede schuurbaarheid en mooie vloei. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,64

GRONDLAK (READY MIXED)

wijzonol grondlak is een universele grondverf voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. het is na ca. 16 uur overschilderbaar met bijvoorbeeld wijzonol dekkend hoogglans. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,26

GRONDVERF

wijzonol grondverf is een grondverf voor buiten en binnen op basis van alkydhars. het hecht uitstekend op (nieuw) hout, gereinigde en goed geschuurde oude laklagen en primers en is uitstekend overschilderbaar met alkydharsverven. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,17

GRONDVERF ACRYL

wijzonol grondverf acryl is een goed dekkende, universele grondverf op waterbasis geschikt voor schilderwerk binnen. het is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout en bestaand schilderwerk zoals ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering en voorbehandeld metaal. de verf heeft een snelle droging, goede hechting en is waterverdunbaar en universeel overschilderbaar. verbruik: ca. 10-12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,89

GRONDVERF ALKYD

wijzonol grondverf alkyd is een universele grondverf voor binnen op basis van alkydhars. het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. de verf heeft een zeer goede hechting, eenvoudige verwerking, goede schuurbaarheid en mooie vloei. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,76

HECHTPRIMER

wijzonol hechtprimer is een grondverf voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. het hecht uitstekend op (nieuw) hout, pvc, harde kunststoffen, beton, pleisterwerk en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,20

KUNSTSTOFPRIMER

wijzonol kunststofprimer is een hoogwaardige, universele en waterverdunbare kunststofprimer op basis van acrylaattechnologie voor binnen en buiten. het is geschikt als eerste hechtprimer op kunststof. na enkele dagen wordt de optimale hechting bereikt. het is ook toepasbaar op bestaand schilderwerk. het is overschilderbaar na ca. 5 uur. verbruik: ca. 10,3 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,38

LBH GRONDLAK HV

wijzonol lbh grondlak hv is een universele, zeer goed buitenduurzame (overstaantijd van ca. 3 jaar), hoogvullende grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt als grondlak op hout en als overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na slechts een laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. door de specifieke eigenschappen is deze grondlak goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 13 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,87

LBH SDT ULTRA GRONDLAK

wijzonol lbh sdt ultra grondlak is een universele, hoogvullende voorlak op basis van alkydhars voor buiten. het is inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. het is geschikt als grondlak op hout en overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na n laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. door zijn specifieke eigenschappen is het goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. het is vochtregulerend en heeft een overstaantijd van 3 jaar (als voorlak). rendement: 16 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,09

SNELGROND

wijzonol snelgrond is een zeer sneldrogende grondverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor het plaatselijk gronden (o.a. beschadigingen) van hout en voorbehandeld metaal in diverse wijzonol (lak)verfsystemen. het is overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 15,6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,95

Wijzonol
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn