DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BOUWVLOEISTOFFEN

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

AQUA CORROSIEWERENDE PRIMER

wijzonol aqua corrosiewerende primer is een hoogwaardige, corrosiewerende, isolerende, waterverdunbare hechtprimer op basis van alkyd technologie, voor binnen en buiten. geschikt als grond- en hechtlaag op staal en ijzer, aluminium, koper, hout en kunststof (hard pvc). ook inzetbaar als isolerende primer op bloedende houtsoorten. na ca. 12 uur overschilderbaar met waterverdunbare en oplosmiddelhoudende grond-, voor- en aflakken. verbruik: ca. 13 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,63

AQUA HECHTPRIMER

wijzonol aqua hechtprimer is een hoogwaardige, universele, waterverdunbare hechtprimer voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. deze grondverf heeft een uistekende hechting, is goed vullend, snel overschilderbaar, heeft een langere open tijd, mooie vloei, is makkelijk te verwerken, oplosmiddelarm en universeel overschilderbaar. geschikt als grond-, hecht- en voorlaklaag op hout, metaal (verzinkt staal, aluminium), kunststof (hard pvc), steenachtige ondergronden en bestaande verflagen. overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 10,3 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,47

GRONDLAK (MENGMACHINE)

wijzonol grondlak is een grondverf voor buiten op basis van alkydhars. geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. heeft een zeer goede hechting, eenvoudige verwerking, goede schuurbaarheid en mooie vloei. overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 12-14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,92

GRONDLAK (STANDAARD KLEUREN)

wijzonol grondlak is een universele grondverf voor buiten op basis van alkydhars. geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. na ca. 16 uur overschilderbaar met bijvoorbeeld de wijzonol dekkend hoogglans. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,48

GRONDVERF

wijzonol grondverf is een grondverf voor buiten en binnen op basis van alkydhars. het hecht uitstekend op (nieuw) hout, gereinigde en goed geschuurde oude laklagen en primers en is uitstekend overschilderbaar met alkydharsverven. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,64

HECHTPRIMER

wijzonol hechtprimer is een grondverf voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. hecht uitstekend op (nieuw) hout, pvc, harde kunststoffen, beton, pleisterwerk en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,64

INTERIEUR GRONDVERF ACRYL

wijzonol interieurverven grondverf is een goed dekkende, universele grondverf op waterbasis geschikt voor schilderwerk binnen. geschikt voor nieuw, onbehandeld hout en bestaand schilderwerk zoals ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering en voorbehandeld metaal. de verf heeft een snelle droging, goede hechting en is waterverdunbaar en universeel overschilderbaar. verbruik: ca. 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,92

INTERIEUR GRONDVERF ALKYD

wijzonol interieur grondverf alkyd is een universele grondverf voor binnen op basis van alkydhars. geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. de verf heeft een zeer goede hechting, eenvoudige verwerking, goede schuurbaarheid en mooie vloei. verbruik: ca. 12-14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,16

KUNSTSTOFPRIMER

wijzonol kunststofprimer is een hoogwaardige, universele en waterverdunbare kunststofprimer op basis van acrylaattechnologie voor binnen en buiten. geschikt als eerste hechtprimer op kunststof. na enkele dagen wordt de optimale hechting bereikt. ook toepasbaar op bestaand schilderwerk. overschilderbaar na ca. 5 uur. verbruik: ca. 10,3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,38

LBH 4SO GRONDLAK

wijzonol lbh 4so grondlak is een universele, vullende, duurzame, 4-seizoenen grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. geschikt als grondverf op hout en als overgrondverf/voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. de vullende eigenschap van de grondlak zorgt voor een goede basis die in combinatie met de lbh 4so hoogglans een hoogglanzend en strak gevloeid resultaat oplevert. overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,69

LBH GRONDLAK HV

wijzonol lbh grondlak hv is een universele, zeer goed buitenduurzame (overstaantijd van ca. 3 jaar), hoogvullende grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. geschikt als grondlak op hout en als overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na slechts een laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. door de specifieke eigenschappen is deze grondlak goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 13 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,55

OER GRONDVERF

wijzonol oer grondverf is een universele, hoogvullende grond- en overgrondverf voor binnen en buiten op basis van lijnolie. deze grondverf is prettig in de verwerking en vochtregulerend, heeft een uitstekende droogtijd, optimale doorharding en karakteristieke kwaststreep. de verf is toepasbaar over onbehandeld hout, lijnolie grondverf en over bestaand schilderwerk. overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 15,3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,93

SNELGROND

wijzonol snelgrond is een zeer sneldrogende grondverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. geschikt voor het plaatselijk gronden (o.a. beschadigingen) van hout en voorbehandeld metaal in diverse wijzonol (lak)verfsystemen. overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 15,6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,67

Wijzonol
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn