DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  GRONDVERF-PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

AQUA PU LAK

avis aqua pu lak is een waterverdunbare, 1-component, transparante, niet-vergelende blanke lak voor binnen op basis van een pu-acrylaat. het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van houtwerk zoals meubels, tafelbladen, panelen, vensters en deuren. de lak is vrijwel reukloos, makkelijk te verwerken en geeft in afgesloten ruimtes geen hinderlijke geur. tevens is de lak bestand tegen o.a. vocht, (drink)alcohol, gebruikelijke huishoudreinigingsmiddelen en koffie, thee en wijn. de lak is echter niet bestand tegen langdurige waterbelasting op horizontale delen. let op, bij gebruik van de matte variant op onbehandeld hout dient eerst te worden gegrond met de hoogglans variant. verbruik: ca. 12-15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,42

POLYURETHANE

avis polyurethane is een slijt- en slagvaste blanke lak voor binnen op basis van een combinatie van polyurethaan en alkydhars. de lak is lichtecht, droogt snel, heeft een zeer goede vloeiing en is bestand tegen normale huishoudchemicalien en alcoholische dranken. het is geschikt voor vrijwel alle houtsoorten. let op, bij gebruik van de matte variant dient eerst gegrond te worden met de hoogglans variant. verbruik: ca. 14,5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,69

PU SIEGEL

avis pu-siegel is een kleurloze, nauwelijks vergelende, sneldrogende, makkelijk verwerkbare, terpentineverdunbare lak voor binnen en buiten. het droogt snel en is heel makkelijk te verwerken, is slijtvast en toch elastisch en geschikt voor toepassing op alle houtsoorten. het is geschikt voor de afwerking en verzegeling van hout en houtconstructies, meubelen, houten vloeren en parketvloeren, ramen en deuren en alle andere houten objecten waaraan zeer hoge eisen worden gesteld. verbruik: ca. 10,9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,43

TIMBERCOTE IMPREGNEER

avis timbercote impregneer is een half mat vochtregulerend transparant impregneermiddel voor buiten. het is toepasbaar op onbehandeld geveltimmerwerk en tuinhout van zachte houtsoorten zoals redwood, red cedar en ruw vuren. het heeft een geringe filmvorming, dringt diep in het hout door en is tevens geschikt als grondlaag voor timbercote transparant. overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,37

TIMBERCOTE TRANSPARANT

avis timbercote is een transparante houtbescherming voor buiten op basis van gemodificeerde alkydharsen. het biedt een duurzame bescherming door de toevoeging van een speciale uv-absorber. het is bestemd voor buitenverwerking op alle houtsoorten, zowel massief als gefineerd. het is eveneens toe te passen op bestaande goed schoongemaakte/ontvette vernislagen. verbruik: ca. 15 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,60

Avis
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn