DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

GARANTIE ACCELLOR HG

boonstoppel garantie accelor hoogglans is een sneldrogende lakverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars, geschikt voor het aflakken van reeds behandeld hout. het heeft een snelle droging bij hogere temperaturen, waardoor voor- en aflakken op 1 dag mogelijk is. het heeft een hoge glans en goed glansbehoud, goede droging vanaf 0c en een soepele verwerking en goede vloeiing. rendement: 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

54,12

GARANTIE EXQUA D OR HOOGGLANS

boonstoppel garantie exqua d'or hoogglans is een zeer duurzame, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met siliconen gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor het aflakken van hout gegrond met garantie exqua dor grondverf. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,66

GARANTIE HOOGGLANS SB

boonstoppel garantie hoogglans sb is een luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met siliconen gemodificeerde alkydhars. deze lak heeft een hoge duurzaamheid, een lang glansbehoud en een goede droging bij lage temperaturen (vanaf 2c). geschikt voor het aflakken van gegrond hout en het overschilderen van bestaande intact zijnde, gereinigde en geschuurde verflagen. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,47

GARANTIE INTERIEURLAK HG PU

boonstoppel garantie interieurlak hoogglans pu is een watergedragen, kras- en slijtvaste, hoogglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethaan alkydemulsie. het kan gebruikt worden voor het aflakken van alle binnenschilderwerk zoals ramen, deuren, kozijnen en betimmeringen. de verf is tevens geschikt voor metaal en kunststof (mits de ondergrond is voorzien van een geschikt primer) en voor de afwerking van radiatoren, verwarmingsbuizen en -leidingen (mits op de juiste wijze voorbehandeld). het werkt perfect in combinatie met boonstoppel garantie interieur grondverf pu. rendement: 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,72

GARANTIE INTERIEURLAK MAT PU/AC

boonstoppel garantie interieurlak mat pu/ac is een watergedragen, kras- en slijtvaste lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat. het is geschikt als voor- en aflak in het garantie interieur systeem met garantie interieur grondverf pu/ac als grondlaag. het is geschikt voor alle binnenschilderwerk zoals ramen, deuren, kozijnen en betimmeringen. het is ook toepasbaar op metaal en kunststof, mits de ondergrond is voorzien van een geschikte primer, en geschikt voor de afwerking van radiatoren, verwarmingsbuizen en -leidingen en alle overige buizen en leidingen van metaal, mits op de juiste wijze voorbehandeld en er geen hogere temperaturen dan 90c ontstaan. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,44

GARANTIE INTERIEURLAK ZG PU AC

boonstoppel garantie interieurlak zg pu / ac is een watergedragen, kras- en slijtvaste, zijdeglanzende, huidvetbestendige lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat. het is geschikt als voor- en aflak in het garantie interieur systeem met garantie interieur grondverf pu/ac als grondlaag. het is geschikt voor alle binnenschilderwerk zoals ramen, deuren, kozijnen en betimmeringen. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,44

GARANTIE ONDERHOUDSVERF PU

boonstoppel garantie onderhoudsverf pu is een hoogglanzende, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met polyurethan gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor het afschilderen van reeds voorbehandeld geveltimmerwerk, bijvoorbeeld in een meerjarig onderhoudsplan. het is tevens geschikt voor het afschilderen van reeds in voldoende laagdikte gegrond geveltimmerwerk van nieuwbouwprojecten waaraan hoge duurzaamheidseisen worden gesteld en voor het overschilderen van bestaande oude verflagen op hout en metaalwerk waarvan de kale delen zijn bijgewerkt en de intact zijnde verflagen zijn gereinigd en geschuurd. de verf heeft een goede droging, al vanaf 0c, is kras- en slijtvast, heeft een uitstekende (kanten)dekking en een hoge en blijvende elasticiteit. ook heeft de verf een hoge vulling: het geeft oud buitenschilderwerk met n behandeling een hoge bescherming en een verzorgd en esthetisch aanzien. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,10

GARANTIE STANDVERF

boonstoppel garantie standverf is een hoogglanzende, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van alkydhars en standolie. dit product bezit de kenmerkende eigenschappen van de vermaarde klassieke standverf, zoals hoge vulling, dekking, elasticiteit en duurzaamheid. geschikt voor het hoogwaardig aflakken van hout en reeds voorbehandeld metaal. verbruik: ca. 17 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,35

GARANTIE SYSTEEMVERF

boonstoppel garantie systeemverf is een glanzende, duurzame, vochtregulerende, luchtdrogende grond-, voor- en aflak (eenpotsysteem) voor buiten op basis van gemodificeerd alkydhars. het is geschikt voor het dekkend schilderen van zowel nieuwe als reeds eerder geschilderde raam- en deurkozijnen, ramen en deuren, daklijsten, boeiboorden en gevelbekleding, zoals rabatdelen, schrootjes en multiplex. het is tevens geschikt voor het overschilderen van metaalwerk dat reeds is voorzien van een geschikte primerlaag en voor het reconditioneren van buitenschilderwerk, ook in meerjarige onderhoudssystemen. het is overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,90

GARANTIE ZIJDEGLANS SB

boonstoppel garantie zijdeglans sb is een zijdeglanzende, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met siliconen gemodificeerde alkydhars voor schilderwerk waaraan hoge eisen worden gesteld. het is geschikt voor het hoogwaardig afschilderen van hout en het aflakken van metaal dat is voorzien van een roestwerend grondsysteem. het is daarnaast geschikt voor het afschilderen van reeds in voldoende laagdikte gegrondgeveltimmerwerk van nieuwbouwprojecten waaraan hogeduurzaamheidseisen worden gesteld en voor het overschilderen van bestaande oude verflagen op hout en metaalwerk waarvan de kale delen zijn bijgewerkt en de intact zijnde verflagen zijn gereinigd en geschuurd. het heeft een snelle doordroging, is slijt/ en krasvast en heeft een hoge duurzaamheid. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,80

Boonstoppel
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn