DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BOUWVLOEISTOFFEN

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

EXPERT BUITENLAK HALFGLANS

een halfglanzende, zeer duurzame lak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars voor buiten. dit duurzame product zorgt ervoor dat het houtwerk langdurig mooi kan blijven, tot wel 7 jaar! het beschermt tegen dagelijkse invloeden van het weer, zoals zon en regen. aanbrengen met bij voorkeur een varkensharen kwast of lakviltroller. verbruik: 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,42

EXPERT BUITENLAK HOOGGLANS

een hoogglanzende, zeer duurzame lak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars voor buiten. dit duurzame product zorgt ervoor dat het houtwerk langdurig mooi kan blijven, tot wel 8 jaar! het beschermt tegen dagelijkse invloeden van het weer, zoals zon en regen. verbruik: 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,42

EXPERT GRONDLAK BUITEN

flexa expert grondlak is een hoogvullende, oplosmiddelarme grondverf voor houtwerk buiten. ook toe te passen op bestaande terpentineverdunbare dekkende verf- of beitslagen. het vult de porin en scheurtjes in het houtwerk waardoor er een mooie egale laag ontstaat om verder af te lakken. deze grondlak is vochtregulerend waardoor onder andere bladdervorming en houtrot wordt voorkomen. stofdroog na 3 uur en overschilderbaar na ca. 5 uur met een universele roller of kwast. minimale verwerkingstemperatuur is 5c. verbruik: ca. 12m/l.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,62

EXPERT HOUTLAK HOOGGLANS

flexa expert houtlak hoogglans is een hoogglanzende, watergedragen aflak voor binnen op basis van polyurethaan alkyd emulsie. geschikt voor hout, metaal, harde kunststoffen en dekkende verf of beitslagen. toe te passen op o.a. kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. dit product is kras- en stootvast, droogt snel, dekt goed, vloeit uitstekend en vergeelt vrijwel niet. verbruik: ca. 12 m/l.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,49

EXPERT HOUTLAK ZIJDEGLANS

flexa expert houtlak zijdeglans is een zijdeglanzende, watergedragen aflak voor binnen op basis van polyurethaan dispersie. geschikt voor hout, metaal, harde kunststof en dekkende verf of beitslagen. toepasbaar op o.a. kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. kras- en stootvast, snel droog en doorgehard, goede dekking en uitstekende vloei. verbruik: 11 m/l.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,49

EXPERT LAK HOOGGLANS MENGMACHINE

flexa expert lak hoogglans is watergedragen en geschikt voor al het houtwerk binnenshuis. het biedt optimale bescherming door de diamond tough technology, wat zorgt voor een extra harde diamanten toplaag. het is daardoor stoot- en krasvast en duurzaam. het is gemakkelijk aan te brengen en heeft een optimale dekking. rendement: ca. 13,3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,17

EXPERT LAK ZIJDEGLANS MENGMACHINE

flexa expert lak zijdeglans is een watergedragen verf voor binnen op basis van polyurethaan dispersie. het is geschikt voor toepassing op hout, metaal, kunststof en intacte verf- of beitslagen op bijvoorbeeld kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. het is uitzonderlijk kras- en stootvast, sneldrogend en heeft een goede dekking en optimale vloeiing. rendement: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,17

Flexa
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn