DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

ACRYL GLANZCOLOR

jansen acryl glanzcolor is een hoogglanzende, sneldrogende, watergedragen, weersbestendige lak op basis van acryldispersie voor binnen en buiten. de lak is na een grond- of hechtlaag o.a. te gebruiken op hout, ijzer en kunststof. verbruik: ca. 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,31

ACRYL SEIDENCOLOR

jansen acryl seidencolor is een zijdeglanzende, sneldrogende, watergedragen, weersbestendige lak op basis van acryldispersie voor binnen en buiten. de lak is na een grond- of hechtlaag o.a. te gebruiken op hout, ijzer en kunststof. verbruik: ca. 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,74

AQUA METAL DEKOR

jansen aqua metal dekor is een watergedragen (edel)metaal effectlak op basis van een acrylaat. het is speciaal voor de decoratieve afwerking op hout, ijzer, glasweefsel, kalk en harde kunstoffen zoals resopal, harde pvc en bakkeliet, binnen en buiten. deze lak is niet vergelend, blokvast en heeft een goed dekvermogen. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

114,77

DEKO GOLDBRONZE

jansen aqua deko goldbronze is een zijdeglanzende, goed dekkende, goudbronzen, metaalachtige effectlak op basis van kunsthars voor binnen. het is geschikt voor toepassing op hout, metaal en kunststof, bijvoorbeeld voor hobby/modelbouw, schilderlijsten, sierlijsten en dekplaten. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,63

EDEL-ROEST

jansen edel-roest is een speciaal, watergedragen 2-componentensysteem voor het creren van echte roest op oppervlakken. het is geschikt voor vrijwel alle ondergronden, binnen en buiten. bij gebruik van 3 lagen grondmateriaal is het oppervlak tevens magnetisch. verbruik: fase 1 (grondmateriaal): ca. 2,5 m per kg. fase 2 (aktivator): ca. 10 m per kg. gebruiksaanwijzing: 2 lagen basismateriaal (ph1) ca. 400 gram per m per laag aanbrengen (als magneetverf 3 lagen aanbrengen). ca. 6 uur laten drogen. 1-2 lagen aktivator (2) van ca. 100 gram m per laag aanbrengen. het te activeren oppervlak moet minimaal een half uur nat blijven. zodra de aktivator droog is, is het roestproces ook gestopt. hoe langer de inwerktijd hoe lichter de kleur van de roest. niet direct uit de verpakking werken en niets in de originele verpakking terug doen. dit benvloedt de kracht van de aktivator.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

49,16

GLANZCOLOR

jansen glanzcolor is een hoogglanzende, oplosmiddelhoudende, weerbestendige, sneldrogende, goed dekkende lak die, na een grond- of hechtlaag, o.a. te gebruiken is op hout, ijzer en kunststof, zowel binnen als buiten. verbruik: ca. 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,04

GOUDLAK

jansen goudlak is een weersbestendige, zijdeglanzende kunstharslak voor binnen en buiten. het geeft ijzer en staal, maar ook hout en spaanplaat, een mooi metallic uiterlijk. de lak is hittebestendig tot 150c. na hechtlaag is deze lak ook toepasbaar op bijvoorbeeld pijpen, verwarmingsradiatoren, hekken, deuren en autovelgen. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,30

METALLON DS

jansen metallon ds is een unieke, universele, zijdeglanzende, watergedragen, roestwerende primer en aflak in n op basis van acrylaat polymeerdispersie. deze lak is een metaal effectlak met en zonder ijzerglimmer, geschikt voor binnen en buiten. toepasbaar op o.a. staal, ijzer, rvs, verzinkt staal, koper, aluminium, hard pvc, harde kunststoffen, hout en oude laklagen. overschilderbaar na ca. 8-10 uur. let op: niet verdunbaar met water. gebruik hiervoor de jansen metallon additiv s. verbruik: ca. 6-8 m2 per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,54

P.U. UNI-SIEGEL

jansen uni-siegel is een transparante, oplosmiddelhoudende, kras- en slijtvaste 1-componentlak op basis van polyurethaan-kunststof. het is toepasbaar als parketlak, trappenlak of blanke vernis op deuren, kozijnen en meubels. de lak is goed weerbestendig en ook buiten toepasbaar, mits overdekt. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,56

SEIDENCOLOR

jansen seidencolor aflak is een zijdeglanzende, oplosmiddelhoudende, weerbestendige, sneldrogende, goed dekkende lak die, na een grond- of hechtlaag, o.a. te gebruiken is op hout, ijzer en kunststof, zowel binnen als buiten. verbruik: ca. 10 - 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,04

ZILVERLAK

jansen zilverlak is een weersbestendige, zijdeglanzende kunstharslak voor binnen en buiten. het geeft ijzer en staal, maar ook hout en spaanplaat, een mooi metallic uiterlijk. de lak is hittebestendig tot 150c. na hechtlaag is deze lak ook toepasbaar op bijvoorbeeld pijpen, verwarmingsradiatoren, hekken, deuren en autovelgen. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,90

Jansen
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn