DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

CACHEMIRE LAQUE MAT

mathys cachemire laque mat is een hoogwaardige watergedragen matte lak op basis van een polyurethaan-alkydemulsie. het is de final touch om het interieur een extra dimensie te geven. het is toepasbaar op goed voorbehandelde oppervlakken (hout, metaal of andere oppervlakken) in huis. theoretisch rendement: 12 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,65

CACHEMIRE MAT INTENSE

mathys cachemire mat intense is een watergedragen acrylaatverf met een intens poedermat design aspect. het is geurarm, makkelijk aan te brengen en zeer decoratief. het verbergt oneffenheden en neemt reflectie weg. het is niet geschikt voor kwetsbare ondergronden en ook niet gemakkelijk reinigbaar. theoretisch rendement: 7-10 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,65

DIVALO

mathys divalo is een watergedragen, zijdematte acrylaatvernis voor de afwerking van binnenmuurverven wanneer een hoge mechanische weerstand vereist is. het is afwasbaar en niet vergelend. theoretisch rendement: 12-14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,49

FASSICOAT

mathys fassicoat is een en-pot-systeemverf op basis van soya-alkydharsen voor houtwerk binnen en buiten. het is een hechtings-, grond- en eindlaag in 1. het is overschilderbaar na 24 uur. theoretisch rendement: 10-15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,68

FASSILUX AQUA XPE

mathys fassilux aqua xpe is een watergedragen lak op basis van polyurethaan/alkydemulsie voor alle binnen- en buitenwerken. het is geschikt als eindlaag op hout en alle goed voorbehandelde ondergronden zoals staal en kunststof. theoretisch rendement: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,75

FASSILUX GLOSS

mathys fassilux gloss is een terpentine verdunbare hoogglanslak op basis van soya-alkydharsen. het is geschikt als duurzame bescherming voor kozijnen en ander houtwerk aan de woning. het is gemakkelijk te verwerken en heeft een uitstekende vloei. rendement: 20 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,54

FASSILUX SATIN

mathys fassilux satin is een terpentine verdunbare zijdeglanslak voor binnen en buiten. het is toepasbaar op hout en alle goed voorbereide en niet alkalische ondergronden. het is bijna niet vergelend bij lichte kleuren binnenshuis. rendement: 18 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,01

FASSILUX SATIN PU

mathys fassilux satin pu is een extra kras- en slijtvaste zijdeglanzende lak voor binnen- en buitentoepassingen op basis van alkydurethaanharsen. de lak biedt een uitstekende dekkracht en is toepasbaar op hout en metaal en alle goed voorbereide en niet-alkalische ondergronden. theoretisch rendement: 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,01

FASSITEK AQUA OPAQUE

mathys fassitek aqua opaque is een watergedragen, duurzame, zijdeglanzende, dekkende beits voor buitenhoutwerk. het biedt een duurzame bescherming waarbij de houtstructuur nog mooi zichtbaar blijft. het is tevens geschikt voor de decoratie van baksteen en beton. het kan worden gebruikt op o.a. gevelbekleding, pannen, afdaken, omheiningen en tuinmeubilair. theoretisch rendement: op ruw hout ca. 4-8 m en op gewoon hout ca. 8-12 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,65

FASSITHANE

rust-oleum fassithane is een terpentinegedragen houtvernis van topkwaliteit op basis van polyurethaan voor gebruik binnen en buiten. het is sneldrogend, niet vergelend, kras- en slijtvast en makkelijk te reinigen. let op, de matte variant is alleen geschikt voor binnengebruik. theoretisch rendement: ca. 15 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,03

PARACEM EFFECTS FINISH

mathys paracem effects finish is een watergedragen acrylaatvernis. het is niet vergelend, heeft een vlotte rol- en kwastapplicatie, zorgt voor een egale afwerking en is afwasbaar. het is geschikt voor de afwerking van binnenverven en decoratieve technieken wanneer een hoge mechanische weerstand vereist is (bijvoorbeeld paracem effects sand/sable of fair-decor). theoretisch rendement: 12-14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,02

PEGACRYL SATIN

mathys pegacryl satin is een zijdeglanzende watergedragen acryllakverf voor binnen- en buitenhoutwerk. het kan ook als afwerking op noxyde gebruikt worden. het heeft uitmuntend glansbehoud bij buitengebruik, strakke vloei, is uv-bestendig en heeft een hoge vulkracht en een hoog dekvermogen. theoretisch rendement: 9-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,06

VERNAC ACRYLAATVERNIS

mathys vernac is een solventgedragen, transparante acrylaatvernis. het is geschikt voor de bescherming van non-ferro metalen en harde polyester. het heeft een hoge weerstand tegen weersinvloeden en een uitstekende vloei, is alkalivast en niet vergelend. het is ook geschikt voor de renovatie van doorschijnende lichtkoepels (uitgezonderd polycarbonaat). aantal aanbevolen lagen: 2-3. theoretisch rendement: 10-15 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,19

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn