DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  GRONDVERF-PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

ACTIVATOR BRONS SPIRIT

owatrol brons spirit is geschikt voor het opstarten van het oxidatieproces op owatrol reactiv leaf brons. dit product kan worden aangebracht nadat owatrol reactiv leaf brons 6 uur heeft kunnen drogen. hiermee wordt het oxidatie(brons)proces geactiveerd. gebruiksaanwijzing: spray het oppervlak gelijkmatig in met owatrol spirit brons activator en zorg voor een ongelijkmatige verdeling. dit kan met een doek, spons of borstel. hiermee zijn oneindig veel decoratieve effecten te maken. het kan verschillende keren, in tussenpozen van 15 tot 30 minuten, opnieuw aangebracht worden om het gewenste effect te verkrijgen. rendement: afhankelijk van het gewenste effect ca. 10-15 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,60

ANTIK CRACKLE

owatrol antik crackle is een reukloze, sneldrogende technische verflaag op waterbasis die ervoor zorgt dat er een zeer natuurlijk antiek craquelťeffect ontstaat. het zorgt voor een willekeurige vorming van barsten die aan oude barsten doen denken. het is geschikt voor elke gezonde, droge en schone ondergrond. op een ondergrond met een minder goede hechting (o.a. kunststof, glas, keramiek, roestvrij staal en non-ferrometalen) is het noodzakelijk om een laag owatrol absolute primer aan te brengen. rendement: 5-6 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,85

COPPER SPIRIT ACTIVATOR

owatrol koper spirit spray is een activator voor het creŽren van decoratieve kopereffecten. het is toepasbaar op onbehandeld koper en alle ondergronden die voorbehandeld zijn met owatrol reactiv leaf copper. bij het gewenste resulaat kan het oxidatieproces gestopt worden met spirit sealer. het is klaar voor gebruik. rendement: afhankelijk van het gewenste effect ca. 10-15 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,60

CRACKLE SPIRIT

owatrol crackle spirit stap 1 is een eerste laag van het crackle spirit-systeem waarmee eigentijdse craquelť-effecten worden gecreŽerd. het creeert fijne gelijkmatige barsten die aan porselein doen denken. het is op waterbasis, reukloos en sneldrogend (het product blijft kleverig en is na 4-6 uur overschilderbaar met stap 2). het is geschikt voor elke gezonde, droge en schone ondergrond die op de juiste manier is voorbehandeld. op een ondergrond met een minder goede hechting (o.a. kunststof, glas, keramiek, roestvrij staal en non-ferrometalen) is het noodzakelijk om een laag owatrol absolute primer aan te brengen. rendement: ca. 8-10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,95

CRACKLE SPIRIT STAP 2

owatrol crackle spirit stap 2 is de tweede laag van het crackle spirit-systeem waarmee eigentijdse craquelť-effecten worden gecreŽerd. het creeert fijne gelijkmatige barsten die aan porselein doen denken. het is op waterbasis, reukloos en sneldrogend. het moet worden aangebracht op de droge (mogelijk kleverige) laag crackle spirit stap 1. rendement: ca. 8-10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,95

REACTIV LEAF BRONS

owatrol reactiv leaf brons is een bronskleurige coating, geschikt voor alle correct voorbehandelde ondergronden. het product geeft het effect van brons. als het in combinatie met owatrol bronze spirit wordt aangebracht, ontstaan decoratieve effecten van natuurlijk oxideblauw. het is geschikt voor elke gezonde, droge en schone ondergrond die op de juiste manier is voorbereid. op een bronzen ondergrond is de coating niet nodig omdat het product bronze spirit het brons direct oxideert. op een ondergrond met een minder goede hechting (o.a. kunststof, glas, keramiek, roestvrij staal of non-ferrometalen is het noodzakelijk om eerst een laag owatrol absolute primer aan te brengen. op een zuurgevoelige ondergrond (bepaalde kunststoffen of bloedend hout zoals eik en kastanje) is het noodzakelijk om eerst een laag owatrol blocking primer aan te brengen. rendement: ca. 5 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,10

REACTIV LEAF KOPER

owatrol reactiv leaf koper is een reukloze koperkleurige coating, geschikt voor alle correct voorbehandelde ondergronden. het geeft het effect van koper. als het in een systeem met owatrol copper spirit wordt aangebracht, ontstaan decoratieve effecten van natuurlijk kopergroen. dit moet dan 5 minuten na het opbrengen worden aangebracht. op een ondergrond met een minder goede hechting (o.a. kunststof, glas, keramiek, roestvrij staal, non-ferrometalen) is het noodzakelijk om eerst een laag owatrol absolute primer aan te brengen. op een zuurgevoelige ondergrond (bepaalde kunststoffen of bloedend hout zoals eik en kastanje) is het noodzakelijk om eerst een laag owatrol blocking primer aan te brengen. rendement: ca. 5 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,10

REACTIV LEAF ROEST

owatrol reactiv leaf roest is geschikt voor toepassing op alle non-ferro-ondergronden die op de juiste manier zijn voorbehandeld en creŽert een laag die reageert met owatrol rust spirit. owatrol rust spirit reageert met de metaaldeeltjes uit reactiv leaf rust en creŽert een decoratief natuurlijk roesteffect. het is geschikt voor elke gezonde, droge en schone (non-ferro)ondergrond die op de juiste manier is voorbehandeld. op een ondergrond met een minder goede hechting (o.a. kunststof, glas, keramiek, roestvrij staal en non-ferrometalen) is het noodzakelijk om eerst een laag owatrol absolute primer aan te brengen. op een zuurgevoelige ondergrond (bepaalde kunststoffen en bloedend hout zoals eik of kastanje) is het noodzakelijk om eerst een laag owatrol blocking primer aan te brengen. reactiv leaf rust kan na ca. 6 uur worden behandeld met rust spirit. rendement: ca. 5 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,10

SPIRIT ROESTACTIVATOR

owatrol rust spirit is geschikt voor het starten van het oxidatieproces op owatrol reactiv leaf roest. dit product kan worden aangebracht nadat owatrol reactiv leaf roest 6 uur heeft gedroogd. hierdoor wordt het oxidatie(roest)proces geactiveerd. gebruiksaanwijzing: spray het oppervlak gelijkmatig in en zorg voor een ongelijkmatige verdeling. dit kan met een doek, spons of borstel. hiermee zijn oneindig veel decoratieve effecten te maken. het kan verschillende keren, in tussenpozen van 15-30 minuten, opnieuw aangebracht worden om het gewenste effect te verkrijgen. rendement: ca. 10-15 m≤ per liter, afhankelijk van het gewenste effect.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,60

SPIRIT SEALER

owatrol spirit sealer is een neutralisator voor de systemen rust spirit, copper spirit en bronze spirit. hiermee wordt het oxidatieproces van deze drie producten gestopt en het gecreŽerde gekleurde effect gefixeerd op het gewenste moment. na droging heeft het een zijdeglanzende afwerking. rendement: ca. 8-12 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,00

Owatrol
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn