DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  GRONDVERF-PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

HOLZSIEGEL

relius holzsiegel is een kleurloze, reukarme, sneldrogende, aromaatvrije, hoogwaardige lak op pu-basis voor buiten. het is geschikt voor meubels, deuren, trappen, boten (boven water) en tafelbladen. theoretisch rendement: 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,49

HYDRO A-Z HAUSLACK

relius hydro a-z hauslack is een watergedragen zijdeglans verf, geschikt voor binnen en buiten. het is zeer geschikt voor hout, houten delen, pleister, beton, zink en hard-pvc. het is reukarm, sneldrogend, weerbestendig, bijzonder vullend en goed dekkend. theoretisch rendement: 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,38

HYDRO TOP HOLZFARBE

relius hydro top holzfarbe is een watergedragen, zijdeglanzende, structuurbehoudende, ventilerende aflak voor binnen en buiten. het is bijzonder geschikt voor het lichter maken van donker gebeitste houten ondergronden en het is reukarm, elastisch en uitstekend weerbestendig. theoretisch rendement: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,17

HYDRO-PU GLANZLACK

relius hydro-pu glanzlack is een watergedragen, halfglanzende verf voor binnen en buiten. het is goed dekkend, sneldrogend en heeft een goede hechting op oude alkydharsverven. theoretisch rendement: 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,90

HYDRO-PU HOCHGLANZLACK

relius hydro-pu hochglanzlack is een watergedragen hoogglansverf voor binnen en buiten. het is een hoogwaardige lakverf met een goede hechting op oude alkydharsverven. theoretisch rendement: 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,61

HYDRO-PU MATTLACK

relius hydro-pu mattlack is een matte verf geschikt voor binnen. het is goed dekkend en heeft een goede hechting op oude alkydharsverven. theoretisch rendement: 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,90

PREMIUM HOCHGLANZLACK

relius premium hochglanzlack is een gesiliconiseerde, aromaatvrije, reukarme, sneldrogende, duurzame, hoogglanzende, glansstabiele kunsthars lakverf voor buiten op voorbehandeld hout en metaal. het heeft een goede weerbestendigheid, een uitstekende slag-, stoot- en krasvastheid en een goede dekkracht, vulling en vloeiing. rendement: 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,80

PREMIUM METALLSCHUTZLACK

relius premium metallschutzlack is een zijdeglanzende, high-build kunsthars primer- en afwerklaag voor buiten op basis van een acrylaathars combinatie. het heeft uitstekende corrosiewerende eigenschappen en een goede hechting op staal, verzinkt staal en aluminium. het is geschikt voor industriecomplexen en staalconstructies en heeft een goede bestendigheid in industriegebieden en in zeeklimaat (o.a. bruggen en tanks). het is overschilderbaar na 14 uur. theoretisch rendement: ca. 7-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,76

PREMIUM SEIDENLACK

relius premium seidenlack is een gesiliconiseerde, aromaatvrije, reukarme, sneldrogende, duurzame, zijdeglanzende kunsthars lakverf voor buiten op voorbehandeld hout en metaal. het heeft een goede weerbestendigheid, een uitstekende slag-, stoot- en krasvastheid en een goede dekkracht, vulling en vloeiing. theoretisch rendement: ca. 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,80

PREMIUM VENTILACK

relius premium ventilack is een halfglanzend 1-potsysteem voor hout buiten. het is vochtregulerend, goed vullend en heeft een goede dekking. het is overschilderbaar na 24 uur. theoretisch rendement: 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,45

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn