DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

CHALKY FINISH MEUBELVERF

rust-oleum chalky finish meubelverf is op waterbasis en geschikt voor het schilderen van meubels. het kan rechtstreeks worden aangebracht op hout (blank of gelakt), steen, pleisterwerk en voorbehandeld metaal of kunststof. het heeft een uitzonderlijke dekking in 1 laag en grondverven of schuren is niet nodig (mits de ondergrond glad, droog en niet verontreinigd is). het werkt tevens uitstekend over oude verf- en beitslagen heen. rendement: tot 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,55

COMBICOLOR MULTI-SURFACE HOOGGLANS

rust-oleum combicolor multi-surface hoogglans is een grondverf en aflak in n, gebaseerd op een gemodificeerde alkydhars. het kan op ondergronden zoals hout, metaal, mdf, pleisterwerk, tegels, verschillende soorten harde kunststof en beton worden toegepast. het is overschilderbaar na 16 uur. theoretisch verbruik: ca. 9-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,24

COMBICOLOR MULTI-SURFACE MAT

rust-oleum combicolor multi-surface mat is een grondverf en aflak in n, gebaseerd op een gemodificeerde alkydhars. het kan op ondergronden zoals hout, metaal, mdf, pleisterwerk, tegels, verschillende soorten harde kunststof en beton worden toegepast. overschilderbaar na 16 uur. theoretisch verbruik: ca. 9-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,24

COMBICOLOR MULTI-SURFACE ZIJDEGLANS

rust-oleum combicolor multi-surface zijdeglans is een grondverf en aflak in n, gebaseerd op een gemodificeerde alkydhars. het kan op ondergronden zoals hout, metaal, mdf, pleisterwerk, tegels, verschillende soorten harde kunststof en beton worden toegepast. het is overschilderbaar na 16 uur. theoretisch verbruik: ca. 9-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,24

GLITTERVERF

rust-oleum glitter shimmer geeft een prachtige metaalachtige glinstering op muren, meubels en huisaccessoires. de verf is een mix van parelmoer pigment en glitters die fonkelen in het licht, waardoor muren en meubels tot leven komen. het is kant en klaar te rollen of te verspuiten en geeft extreme glitters (glitter ultra shimmer) of medium glitters (glitter medium shimmer). ook is het verkrijgbaar als toevoeging (glitter subtle shimmer) voor watergedragen muur- en vloerverven. aantal aanbevolen lagen: 2. theoretisch rendement: 14 m per liter of 1 zakje toevoeging voor 3 tot 5 liter verf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,24

HARD HAT DEKLAAG FLUORESCEREND

rust-oleum hard hat deklaag fluorescerend is ideaal voor signalering, veiligheidsmarkering en kleurcoderingen. voor het beste resultaat wordt geadviseerd het toe te passen over hard hat matwit. bij buitentoepassing wordt geadviseerd om het over te spuiten met rust-oleum 2500 transparant. theoretisch rendement: ca. 2.1 m per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,22

HARD HAT DEKLAAG TRANSPARANT

rust-oleum hard hat deklaag is een hoogglanzende, transparante lak die direct op verschillende metalen worden toegepast zoals aluminium, brons, chroom, koper en messing. het is speciaal bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties en is toepasbaar bij lichte industrile belasting en normale vochtigheid. het is ook geschikt om de glans van oude verschoten verflagen te herstellen. het vergeelt niet en is uv-bestendig. verbruik: ca. 3,5 m per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,63

METAL CLADDING TOPCOAT

rust-oleum metal cladding topcoat is een zijdeglans decoratieve deklaag op waterbasis voor gebruik op metalen objecten en gevelbeplatingen. het is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, is duurzaam en heeft een uitstekende uv-bestendigheid. het is speciaal ontwikkeld als eindlaag op metalen cladding die vooraf gecoat is met metal cladding primer of pvdf primer, of elke andere metalen ondergrond die vooraf gecoat is met noxyde of peganox. verbruik: 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

200,28

METALLIC FINISH MEUBELVERF

rust-oleum metallic finish meubelverf is een elegante, rijke metallic afwerking voor alle soorten meubilair van hout of pleister. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,76

MEUBELVERNIS MAT

rust-oleum vernis mat is een matte kindvriendelijke vernis die te gebruiken is als beschermlaag op rust-oleum chalky finish meubelverf. het is met een kwast of roller aan te brengen. theoretisch rendement: tot 14 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,55

PAINTERS TOUCH

rust-oleum painter's touch is een multifunctionele decoratieve en beschermende verf die ideaal is voor dagelijkse projecten. het is geschikt voor het spuiten van o.a. meubelen, kasten, deuren, kozijnen, vazen, manden, afwerkingsitems en algemene prullaria, binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,25

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn