DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

MULTICOAT AQUA 2K EP SATIN

sigma multicoat aqua 2k ep satin is een watergedragen, zijdeglanzende 2-componenten primer n aflak. het is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. qua gebruiksgemak en duurzaamheid is dit product onovertroffen. de coating op basis van watergedragen epoxy is zowel binnen als buiten toepasbaar, ook in industrile omgevingen en kustgebieden. het hecht zeer goed en droogt snel (na minimaal 3 uur), waardoor op n dag meerdere lagen aangebracht kunnen worden. theoretisch rendement: ca. 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

138,22

MULTIFINISH 2K PU SEMI-GLOSS

sigma multifinish 2k pu semi-gloss is een oplosmiddelhoudende, halfglanzende 2-componenten afwerklaag op basis van polyurethan. opmerkelijk zijn de uitstekende buitenduurzaamheid en het goede kleur- en glansbehoud van dit product. de eindlaag is bovendien zeer kras- en slijtvast. het is geschikt als afwerklaag op sigma multiprimer 2k ep en toepasbaar in stedelijke en industrile milieus, maar ook in kustgebieden. het hecht zeer goed en droogt snel (na minimal 6 uur) zodat op n dag meerdere lagen kunnen worden aangebracht. theoretisch rendement: ca. 11,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,59

MULTIFINISH AQUA CLADDING SATIN

sigma multifinish aqua cladding satin is een watergedragen aflak voor buiten en binnen op basis van acrylaat. het is speciaal ontwikkeld voor het coaten van gevelbeplating en sandwichpanelen behandeld met pvdf, polyester, epoxy en pvc (plastisol). de coating is bijzonder makkelijk verwerkbaar, heeft een goede hechting en een mooie vloei. daarnaast biedt dit product een goede uv-bestendigheid en een duurzaam kleurbehoud. theoretisch rendement: ca. 7,5-9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

79,62

RAPID GLOSS

sigma rapid gloss is een sneldrogende, hoogglanzende lakverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor het voor- en aflakken van geveltimmerwerk en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. het is tevens geschikt voor het overschilderen van bestaande, intacte alkydharslagen. de lak heeft een uistekende koudedroging, is verwerkbaar van 0c tot 20c, heeft een hoge weervastheid, ook in kustgebieden, een mooie glans met goed glansbehoud en is goed reinigbaar. ook is 6 jaar schildervrij garantie mogelijk. verbruik: ca. 16,5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

51,02

RAPID SATIN

sigma rapid satin is een sneldrogende, vochtregulerende zijdeglans solventgedragen lakverf voor binnen en buiten op basis van gemodificeerde alkydharsen met fast drying technology. geschikt voor het aflakken van hout en kunststof, waar meerdere lagen op n dag aangebracht moeten worden. tevens geschikt voor het aflakken van staal en non-ferrometalen die op passende wijze voorzien zijn van een geschikt primersysteem en daarna overgrond zijn met sigma rapid primer. door de white shield technology vindt er tevens minder snel donkervergeling plaats. overschilderbaar na 6 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

50,30

S2U ALLURE GLOSS

sigma s2u allure gloss is een extreem duurzame hoogglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars met dgs technologie, geschikt voor 4-seizoenen onderhoud (verwerkbaar van 0c tot 30c). de lak heeft een optimale glans en glansbehoud, minimale blaasvorming op grofnervige houtsoorten, soepele verwerking, is eenvoudig op de juiste laagdikte aan te brengen en is goed reinigbaar en kras- en slijtvast. buitenduurzaamheid: tot 10 jaar. verbruik: ca. 16,5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,12

S2U ALLURE SATIN

sigma s2u allure satin is een extreem duurzame oplosmiddelhoudende zijdeglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. het heeft een zeer hoge duurzaamheid (10 jaar 'schildervrij' garantie is mogelijk), is verwerkbaar van 0c tot 30c, heeft een optimale zijdeglans en glansbehoud, heeft minimale blaasvorming op grofnervige houtsoorten, heeft een soepele verwerking en is eenvoudig op de juiste laagdikte aan te brengen, is goed reinigbaar en kras- en slijtvast. theoretisch rendement: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,12

S2U GLOSS

sigma s2u gloss is een zeer duurzame hoogglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars, geschikt voor 4-seizoenenonderhoud. het is geschikt voor het voor- en aflakken van geveltimmerwerk, het overschilderen van reeds aangebrachte alkydharslagen en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf, zoals de s2u primer. het is weerbestendig en zeer duurzaam (8 jaar schildervrij-garantie mogelijk), zodat de hoge glansgraad lang blijft behouden. het dekt goed en droogt snel. de droge verffilm is kras- en slijtvast en gemakkelijk reinigbaar. verbruik: ca. 16,5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,87

S2U NOVA GLOSS

sigma s2u nova gloss is een hoogwaardige, watergedragen, hoogglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethan-alkydemulsie met lta+-technologie, wat beschermt tegen huidvet en slijtage. het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. het is ook toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. deze lakverf verwerkt gemakkelijk en vloeit uitstekend. verbruik: ca. 11 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,57

S2U NOVA MATT

sigma s2u nova matt is een hoogwaardige, watergedragen, matte lakverf voor binnen met lta-technologie, waardoor het uitstekend bestand is tegen (huid)vetten en vuil. het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als alkydhars. het is gemakkelijk verwerkbaar en heeft een uitstekende vloeiing. de harde, kras- en slijtvaste toplaag is eenvoudig te reinigen. theoretisch verbruik: ca. 11 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,47

S2U NOVA SATIN

sigma s2u nova satin is een hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met lta+-technologie, wat beschermt tegen huidvet en slijtage. het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. het heeft een uitstekende dekking en een lange open tijd. schilders zijn bovendien zeer te spreken over de uitstekende vloeiing van dit product. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,57

S2U NOVA SEMI GLOSS

sigma s2u nova semi-gloss is hoogwaardige, watergedragen, halfglanzende lakverf voor binnen met lta-technologie, waardoor deze kras- en slijtvast en bestand tegen (huid)vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen is. het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. het heeft een uitstekende dekking en een lange open tijd. dankzij de uitstekende vloeiing is dit product bovendien zeer prettig te verwerken. verbruik: ca. 13 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,46

S2U NOVA SPRAY GLOSS

sigma s2u nova spray gloss is een hoogwaardige, watergedragen, hoogglanzende, kras- en slijtvaste spuitlakverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie met lta+tm technologie. het is geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van spuiten en in het onderhoud toe te passen voor het overspuiten van bestaande verflagen. het is geschikt voor projecten met veel repeterend werk en de lak is uitstekend bestand tegen vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen dankzij de lta+tm technologie en in het bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten. verbruik: ca. 6-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

102,24

S2U NOVA SPRAY SATIN

sigma s2u nova spray satin is een verspuitbare, hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf op basis van polyurethaan-acrylaat met lta+ tm technologie. de lak is verwerkbaar met vrijwel alle spuitapparatuur en bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten. in n laag dekkend en zorgt voor een egaal eindresultaat. geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van spuiten. tevens in het onderhoud toe te passen voor het overspuiten van bestaande verflagen. speciaal geschikt voor projecten met veel repeterend werk. verbruik: ca. 5,5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

101,52

S2U SATIN

sigma s2u satin is een kras- en slijtvaste, zijdeglanzende lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars. het is prettig verwerkbaar met een goede koudedroging en gemakkelijk te reinigen. het is geschikt voor het aflakken van geveltimmerwerk, het overschilderen van reeds bestaande alkydharslagen en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf, zoals de s2u primer. buitenduurzaamheid: ca. 8 jaar. verbruik: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,87

S2U SEMI GLOSS

sigma s2u semi-gloss is een duurzame, kras- en slijtvaste, halfglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars, geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. het is geschikt voor het voor- en aflakken van geveltimmerwerk, het overschilderen van reeds bestaande alkydharslagen en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. het is prettig verwerkbaar met een hoge dekkracht, heeft een hoge weervastheid, zelfs in kustgebieden, en is verwerkbaar bij temperaturen van 0c tot 30c. verbruik: ca. 16,5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,07

SCHAKEL CONTINU

sigma schakel continu is een superieur, halfglanzend, vochtregulerend eenpotsysteem voor buiten voor de koude wintermaanden op basis van alkydhars. het is ideaal voor het gronden, overgronden en afschilderen van geveltimmerwerk bij temperaturen tussen 0c en 10c. bij hogere temperaturen kan probleemloos worden overgestapt naar sigma schakelverf semi-gloss: beide producten hebben dezelfde hoge kwaliteit en glansgraad. verbruik: ca. 17 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,87

SCHAKELVERF SATIN

sigma schakelverf satin is een zijdeglanzend eenpotsysteem voor buiten op basis van alkydhars, geschikt voor gronden, overgronden en aflakken. het hecht goed en heeft een hoge dekkracht. door de vochtregulerende werking is dit een populaire keuze voor geveltimmerwerk. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,97

SCHAKELVERF SEMI GLOSS

sigma schakelverf semi-gloss is een veelzijdige, vochtregulerende, halfglanzende grond-, overgrond- en afschilderverf voor buiten op basis van alkydhars. het is verwerkbaar van 5c tot 30c en geschikt voor toepassing op geveltimmerwerk, met name in een meerjarensysteem. het is tevens geschikt voor het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,03

SIGMALITH TE12 SEMI-GLOSS

sigma sigmalith te12/ws semi-gloss is een watergedragen, dekkende, halfglanzende voor- en aflak voor buiten en binnen op basis van polyurethaanacrylaatdispersie. het is speciaal om in de timmerfabriek aan te brengen als afwerklaag over watergedragen grondverfsystemen door middel van spuiten. het voldoet aan cot-kwaliteitsomschrijving 07.06 en aan brl 0817 (conform komo productcertificaat).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

126,41

SIGMALITH TE31 SEMI-GLOSS

sigmalith te31/wba semi-gloss is een verspuitbare aflak op basis van gemodificeerde alkydemulsie voor buiten en binnen. het is speciaal voor het in de timmerfabriek aanbrengen als afwerklaag over watergedragen grondverfsystemen door middel van spuiten. het is hanteerbaar na ca. 4,5 uur. theoretisch rendement: 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

155,31

SIGMALUXE SP SATIN

sigma sigmaluxe sp satin is een watergedragen, zijdeglanzende lakverf op basis van acrylaatdispersie, speciaal voor trappen. het is een product dat goed verwerkbaar is en snel droogt, waardoor het mogelijk is om op een dag meerdere lagen aan te brengen. de lak wordt bijvoorbeeld vaak toegepast op houten trappen in nieuwbouwprojecten. de fraaie afwerking geeft een goede eerste indruk bij de oplevering. verbruik: ca. 13 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

190,14

TORNO AQUA SEMI-GLOSS

sigma torno aqua semi-gloss is een sneldrogende, zeer duurzame, watergedragen, halfglanzende lakverf voor buiten en binnen op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf, zoals de sigma torno primer. het is tevens geschikt voor het overschilderen van bestaande, intacte verflagen op basis van zowel acrylaatdispersie als alkydhars. dit product heeft een goed glans- en kleurbehoud, is vochtregulerend en dekt goed. het heeft daarnaast een snelle droging, waardoor op een dag meerdere lagen aangebracht kunnen worden (het is overschilderbaar na ongeveer 4,5 uur). verbruik: ca. 13 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,47

TORNO SATIN

sigma torno satin is een sneldrogende, zeer duurzame, watergedragen, zijdeglanzende lakverf voor buiten en binnen. het is een uitstekende keuze voor het duurzaam afschilderen van geveltimmerwerk en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. de lak is vochtregulerend, dekt goed en heeft een uitstekend glans- en kleurbehoud. het is overschilderbaar na ca. 4,5 uur, dus op een dag zijn meerdere lagen aan te brengen. verbruik: ca. 14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,47

Sigma
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn