DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BOUWVLOEISTOFFEN

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

SIGMALIFE DS ACRYL SATIN

sigma sigmalife ds acryl satin is een watergedragen, transparante beits voor buiten en binnen op basis van alkydemulsie-acrylaatdispersie (hybride). geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk, zoals geveltimmerwerk,balkon- en tuinhekken, betimmeringen, lambriseringen, plafonds enbinnendeuren en -kozijnen. verbruik: ca. 15,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,46

SIGMALIFE DS TX SATIN

sigma sigmalife ds tx satin is een weervaste, zijdeglanzende, transparante beits voor buiten op basis van thixotrope alkydhars. dit betekent dat het product in het blik en op de kwast stevig is, maar bij het opstrijken vloeibaar en soepel verwerkbaar wordt. geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtconstructies buiten, zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen. tevens wordt de nerftekening van het hout met deze vochtregulerende, waterafstotende, uv-beschermende lak geaccentueerd. verbruik: ca. 15 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,56

SIGMALIFE VS ACRYL SATIN

sigma sigmalife vs acryl satin is een watergedragen, impregnerende, vochtregulerende, transparante beits voor buiten en binnen op basis van alkydemulsie-acrylaatdispersie (hybride). geschikt als eerste laag in transparante beitssystemen op houtconstructies buiten en binnen, zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen. ook te gebruiken als impregneerlaag voor verweerd en vergrijsd hout. overschilderbaar met verven en vernissen, zowel op basis van alkydharsals op basis van watergedragen acrylaat. overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 22,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,57

SIGMAVAR WS GLOSS

sigma sigmavar ws gloss is een hoogglanzende, watergedragen, blanke lak voor binnen op basis van polyurethanacrylaatdispersie. geschikt voor het lakken van betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen en deuren. tevens geschikt voor toepassing op minder intensief gebruikte trappen en vloeren, bijvoorbeeld in de woningbouw. deze lak is soepel te verwerken, droogt snel, is reukarm, heeft een egaal aanzien, is kras- en zeer goed slijtvast en gemakkelijk te reinigen. na voldoende droging (7 dagen) is de lak bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, water, koffie, thee, wijn en tot 40% alcohol. verbruik: ca. 12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,33

SIGMAVAR WS MATT

sigmavar ws matt is een matte, watergedragen, blanke lak voor binnen op basis van polyurethanacrylaatdispersie. geschikt voor het aflakken van betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen en deuren. tevens geschikt voor minder intensief gebruikte trappen en vloeren, bijvoorbeeld in de woningbouw. de lak is soepel te verwerken, droogt snel, is reukarm, heeft een egaal aanzien en is goed kras- en slijtvast. na voldoende droging (7 dagen) is de lak bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, water, koffie, thee, wijn en maximaal 40% alcohol. verbruik: ca. 11 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,24

SIGMAVAR WS SATIN

sigma sigmavar ws satin is een zijdeglanzende, watergedragen, blanke lak voor binnen op basis van polyurethanacrylaatdispersie. geschikt voor toepassing op o.a. betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen en deuren. tevens geschikt voor minder intensief gebruikte trappen en vloeren, bijvoorbeeld in de woningbouw. de lak is soepel te verwerken, droogt snel, is reukarm, heeft een egaal aanzien, is kras- en zeer goed slijtvast en gemakkelijk te reinigen. na voldoende droging (7 dagen) is de lak bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, water, koffie, thee, wijn en tot 40% alcohol. verbruik: ca. 12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,33

SIGMAVAR YACHT GLOSS

sigma sigmavar yacht gloss is een hoogglanzende, luchtdrogende, blanke lak voor buiten op basis van houtolie-fenol-alkydhars. geschikt voor het opbouwen van een blank laksysteem op duurzame houtsoorten. in het bijzonder geschikt voor houtwerk van jachten en boten, boven de waterspiegel. de lak is bestand tegen weersinvloeden en tegen zout en zoet water (niet permanent onder water), heeft een uitstekende vloeiing en zeer goede elasticiteit. verbruik: ca. 16,5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,47

Sigma
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn