DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BOUWVLOEISTOFFEN

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

BUITENLAK HOOGGLANS

sikkens buitenlak hoogglans op basis van alkydhars is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, mits voorzien van de juiste grondverf. het biedt een uitstekend glansbehoud en heeft een zeer goede vloeiing. buitenduurzaamheid: tot 8 jaar. rendement: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,97

BUITENLAK ZIJDEGLANS

sikkens buitenlak zijdeglans is een aflak voor buiten op basis van alkydhars die goed weervast en vochtregulerend is. het is gemakkelijk verwerkbaar door de goede vulling en uitstekende vloeiing. het kan worden toegepast op hout en dekkende terpentine verdunbare verf- of beitslagen buiten. het is ook geschikt voor o.a. goed voorbehandeld metaal, harde kunststof en gevelbetimmeringen. buitenduurzaamheid: tot 8 jaar. dekvermogen: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,97

REDOX BL FORTE

watergedragen, 2-componenten primer/aflak op basis van epoxyhars. geschikt als primer en aflak voor staal. ook toepasbaar op voorbehandeld (thermisch) verzinkt staal, aluminium, roestvast staal en koper en vele andere ondergronden. heeft een uitstekende mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast). overschilderbaar na minimaal 16 h en maximaal 72 h. temperatuur moet bij verwerking tussen 10 en 30c zijn. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,64

REDOX FERROTECH

alkydhars ijzerglimmerverf, die een zeer dichte verffilm geeft, met goede mechanische eigenschappen voor ferro en non-ferro ondergronden. kan direct worden aangebracht over redox ak primer en een aantal redox primers. verbruik: ca. 11 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,29

REDOX PUR FINISH GLOSS

2-componenten, hoogglanzende, niet-vergelende polyurethandekverf voor afwerking in epoxy-/polyurethan-systemen. verbruik: ca. 18 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,84

REDOX PUR FINISH SATIN

2-componenten, zijdeglanzende polyurethandekverf voor de afwerking in epoxy-/polyurethansystemen. verbruik: ca. 11,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,84

RUBBOL AZ (VOORHEEN RUBBOL AZ PLUS)

sikkens rubbol az is een hoogglans aflak voor buiten op basis van low solvent alkydhars. geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. de buitenduurzaamheid is ongeveer 5 jaar. verbruik: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,66

RUBBOL AZURA PLUS

sikkens rubbol azura plus is een kras- en slijtvaste hoogglans aflak voor buiten en binnen op basis van low solvent alkydhars. kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen of over rubbol primer plus voor hout. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,52

RUBBOL BL AZURA

sikkens rubbol bl azura is een hoogglanzende, krasvaste, watergedragen aflak voor binnen en buiten op basis van polyurethan-alkydemulsie. geschikt voor de afwerking van o.a. hout, hard pvc, beton en pleisterwerk na aanbrenging van bijvoorbeeld rubbol bl primer. tevens toepasbaar over intacte alkydharsverflagen. buitenduurzaamheid: ca. 3-4 jaar. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,75

RUBBOL BL EASY SPRAY GLOSS

sikkens rubbol bl easy spray gloss is een watergedragen lak, geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwe bouwdelen door middel van spuiten. het is in het onderhoud ook toepasbaar over gereinigde en geschuurde bestaande verflagen. het is bijzonder geschikt voor objecten met veel identieke bouwdelen. op metalen en kunststof (geen pp of pe) ondergronden moet eerst een geschikte primer zoals de sikkens redox bl multi primer aangebracht worden. theoretisch verbruik: ca. 4-6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

178,95

RUBBOL BL EASY SPRAY SEMI GLOSS

sikkens rubbol bl easy spray semi gloss is een verspuitbare, watergedragen, dekkende zijdeglanslak voor binnen en buiten. het is bijzonder geschikt voor objecten met veel identieke bouwdelen. zo kan dit product gebruikt worden voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwe bouwdelen door middel van spuiten. in het onderhoud is het ook toepasbaar over gereinigde en geschuurde bestaande verflagen. verbruik: ca. 5-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

178,95

RUBBOL BL MAGURA

sikkens rubbol bl magura is een kras- en slijtvaste, matte, watergedragen, goed afwasbare aflak voor binnen op basis van polyurethan-bindmiddel. kan aangebracht worden over rubbol bl primer en intacte lagen rubbol bl magura. verbruik: ca 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,75

RUBBOL BL REZISTO HIGH GLOSS

sikkens rubbol bl rezisto high gloss is een hoogglanzende, watergedragen, huidvetresistente lak voor binnen en buiten op basis van watergedragen alkydemulsie. het is geschikt voor de afwerking van o.a. hout, hard pvc, beton en pleisterwerk na toepassing van rubbol bl (rezisto) primer of over intacte alkydhars of watergedragen verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,50

RUBBOL BL REZISTO SATIN

sikkens rubbol bl rezisto satin is een zijdeglanzende, watergedragen, huidvetresistente, krasvaste lak voor binnen op basis van crosslinking acrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing op hout, hard pvc, beton en pleisterwerk over rubbol bl (rezisto) primer en/of intacte alkydhars of watergedragen verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 11 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,50

RUBBOL BL REZISTO SEMI-GLOSS

sikkens rubbol bl rezisto semi-gloss is een halfglanzende, watergedragen, huidvetresistente, krasvaste lak voor binnen op basis van crosslinking acrylaatdispersie. het is geschikt voor o.a. de binnenafwerking van hout, hard pvc, beton en pleisterwerk na aanbrenging van rubbol bl (rezisto) primer. het is tevens geschikt voor het overschilderen van intacte alkydhars of watergedragen verflagen. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,50

RUBBOL BL SAFIRA

sikkens rubbol bl safira is een halfglanzende, watergedragen, pu-versterkte aflak voor binnen en buiten op basis van watergedragen polyurethanbindmiddel. dit product is zeer makkelijker verwerkbaar (vrijwel identiek aan alkydharsverf) en zeer goed kras- en slijtvast. het is geschikt voor de afwerking van o.a. hout, hard pvc, beton en pleisterwerk. het is ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydharsverflagen. de buitenduurzaamheid is ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 12-14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,72

RUBBOL BL SATURA

sikkens rubbol bl satura is een kras- en slijtvaste, zijdeglanzende, watergedragen aflak voor binnen en buiten op basis van polyurethan-bindmiddel. het is geschikt voor de afwerking van o.a. hout, hard pvc, beton en pleisterwerk na toepassing van rubbol bl primer en/of over intacte lagen rubbol bl satura. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,75

RUBBOL BL ULTRAGLOSS


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,22

RUBBOL BL ULTRASATIN


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,22

RUBBOL BL VENTURA SATIN

sikkens rubbol bl ventura satin is een zijdeglanzend, ademend eenpotlaksysteem op waterbasis, bijzonder geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. geveltimmerwerk (zowel loof- als naaldhout), multiplex boeiboorden en luifels buiten. verbruik: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,33

RUBBOL DSA THIX

sikkens rubbol dsa thix is een zijdeglanzende, thixotrope beitsverf voor buiten op basis van alkydhars. het is bijzonder geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. geveltimmerwerk (zowel loof- als naaldhout), multiplex boeiboorden en luifels. door zijn thixotrope karakter kent het product zeer goede applicatie-eigenschappen en is het zeer gemakkelijk te verwerken. verbruik: ca. 12,5-14,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,93

RUBBOL EPS PLUS

sikkens rubbol eps plus is een vochtregulerende, halfglanzende overgrond- en aflak voor buiten op basis van low solvent alkydhars. geschikt voor het overgronden en aflakken van geveltimmerwerk, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 15 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,14

RUBBOL EPS THIX

sikkens rubbol eps thix is een halfglanzende, thixotrope grond- en aflak voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor het overgronden en afschilderen van geveltimmerwerk en speciaal voor houtrijke projecten en projecten waar kleurveranderingen worden toegepast. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,04

RUBBOL EXPRESS HIGH GLOSS

sikkens rubbol express high gloss is een sneldrogende hoogglanslak voor buiten op basis van alkydhars. geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. het droogt snel en goed door (bij 15c stofdroog na ca. 2 uur) en is zeer geschikt voor gebruik bij lagere temperaturen (aanbevolen temperatuur: 0-15c). het vloeit zeer goed en heeft een hoge dekkracht. buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,26

RUBBOL FINURA HIGH GLOSS

sikkens rubbol finura high gloss is een kras- en slijtvaste, weervaste, hoogglans aflak voor buiten en binnen op basis van gemodificeerde traditionele alkydhars met geringe donkervergeling. geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,60

RUBBOL FINURA SATIN

sikkens rubbol finura satin is een kras- en slijtvaste, zijdeglans aflak voor buiten en binnen op basis van gemodificeerde traditionele alkydhars met geringe donkervergeling. geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,60

RUBBOL SATURA PLUS

sikkens rubbol satura plus is een kras- en slijtvaste, zijdeglans aflak voor buiten op basis van low solvent alkydhars. geschikt voor het afwerken van hout en metaal, dat volgens de voorschriften is voorbehandeld. kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 3-4 jaar. verbruik: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,22

RUBBOL SB (VOORHEEN RUBBOL SB PLUS)

sikkens rubbol sb is een hoogglans aflak voor buiten op basis van siliconal. geschikt voor het aflakken van hout, staal, (non-ferro) metalen en diverse kunstoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 7-8 jaar. verbruik: ca. 16-17 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,54

RUBBOL XD HIGH GLOSS (VOORHEEN XD GLOSS)

sikkens rubbol xd high gloss is een extreem duurzame, uv-bestendige hoogglans aflak voor buiten. het is geschikt voor het aflakken van hout, metaal en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 8-10 jaar. theoretisch verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,33

RUBBOL XD SATIN

sikkens rubbol xd satin is een extreem duurzame zijdeglans aflak voor buiten. het is geschikt voor het afschilderen van hout, metaal en diverse kunststoffen dat volgens de voorschriften is voorbehandeld. het is door de extreem lange levensduur bij uitstek geschikt om te worden toegepast in kostenbesparende onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk. een kwalitatief en constructief goede ondergrond is hierbij een vereiste. het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 5-7 jaar. theoretisch verbruik: ca. 13 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,95

RUBBOL XD SEMI-GLOSS

sikkens rubbol xd semi-gloss is een extreem duurzame, halfglanzende, uv-beschermende buitenlak. het is geschikt voor het aflakken van hout, metaal en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. buitenduurzaamheid: ca. 8-10 jaar. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,05

WEGENVERF

sikkens wegenverf is geschikt voor alle soorten wegdekken. het stroefheidsgetal ligt boven 55 srt eenheden. het witheidsgetal ligt boven de norm van 80. het heeft een uitstekende slijtweerstand, ook bij toepassing op autosnelwegen en een goede dekking: over het algemeen dekt de verf met slechts 1 stevige laag. bij voorkeur machinaal verwerken, anders met een langharige, slappe kwast en/of rolborstel. verbruik: ca. 0,85 kg m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,55

Sikkens
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn