DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

PERMACRYL BRILLANT AE

trimetal permacryl ae brillant is een watergedragen, krasvaste, dekkende, hoogglanzende lakverf voor binnen en buiten op basis van gemodificeerde alkydharsemulsie. het is geschikt als afwerklaag op hout, kunststof en metaal binnen en buiten zoals ramen, deuren en geveltimmerwerk. het heft uitstekende duurzame eigenschappen zoals kleur- en glansbehoud. de verwerking is prettig mede door de goede open tijd. ook oude alkydharslagen kunnen na grondig reinigen en schuren overgeschilderd worden met deze verf. bij buitentoepassing dient altijd gegrond te worden met permacryl pu primer. verbruik: ca. 13,3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

53,10

PERMACRYL BRILLANT AIRLESS

trimetal permacryl brillant airless is een watergedragen, verspuitbare, glanzende aflak voor binnen en buiten op basis van een acrylaatdispersie bindmiddel met een zeer hoge laagdikte vrijheid. het is speciaal geschikt voor het afwerken van ramen, deuren en kozijnen in nieuwbouwsituaties en renovatiewerk, daar waar de situatie dit vereist en toelaat. het is speciaal geschikt voor verwerking met behulp van airless spuitapparatuur, eventueel aangevuld met luchtondersteuning (aircoat/airmix). het is tevens geschikt voor het afwerken van metalen en kunststof onderdelen waarop eerst een geschikte primer is aangebracht. rendement: ca. 6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,25

PERMACRYL DECOR GLOSS EXTERIOR

trimetal permacryl decor gloss exterior is een duurzame, niet vergelende, dekkende, glanzende verf voor buiten op basis van een watergedragen acrylaatharsbindmiddel. het kan zowel als primer, tussenlaag en als eindlaag in een npotsysteem worden toegepast. het is geschikt voor hout buiten, zoals niet maatvast schilderwerk (o.a. rabat, geveltimmerwerk, tuinhuisjes en schuttingen). het heeft uitstekende duurzame eigenschappen zoals kleur- en glansbehoud. ook oude alkydharslagen kunnen na grondig reinigen en schuren overgeschilderd worden met deze verf. het is overschilderbaar na ca. 4-6 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,90

PERMACRYL DECOR SATIN

trimetal permacryl decor satin is een waterverdunbare zijdeglansverf op basis van een uniek bindmiddel op basis van tribride-technologie. het heeft een zeer hoog laagdiktebereik, uitstekende kantendekking en goede vloei. het kan zowel als primer, tussenlaag en als eindlaag in een eenpotsysteem worden toegepast. het is geschikt als afwerklaag voor binnen op hout (en met een geschikte primer ook op kunststof en metaal) zoals ramen, deuren en timmerwerk. ook oude alkydhars lagen kunnen na grondig reinigen en schuren overgeschilderd worden met deze lakverf. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,06

PERMACRYL DECOR SATIN EXTERIOR

trimetal permacryl decor satin exterior is een duurzame, niet vergelende, dekkende, zijdeglanzende verf voor buiten op basis van een watergedragen acrylaatharsbindmiddel. het kan zowel als primer, tussenlaag en als eindlaag in een eenpotsysteem worden toegepast. het is geschikt voor hout zoals niet maatvast schilderwerk (rabat, geveltimmerwerk, tuinhuisjes, schuttingen, etc.). het heeft uitstekende duurzame eigenschappen zoals kleur- en glansbehoud. ook oude alkydharslagen kunnen na grondig reinigen en schuren overgeschilderd worden met dit product. het is overschilderbaar na ca. 4-6 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,90

PERMACRYL FX SATIN

trimetal permacryl fx satin is een waterverdunbare, eenvoudig te verwerken zijdeglansverf met een uniek bindmiddel op basis van tribride-technologie voor binnen. de verf heeft een zeer hoog laagdiktebereik, uitstekende kantendekking, goede vloei en is zeer geschikt voor toepassing in nieuwbouwsituaties. het kan zowel als primer, tussenlaag en eindlaag in een eenpotsysteem worden toegepast op hout (en met een geschikte primer ook op kunststof en metaal), zoals ramen, deuren en timmerwerk. het kan ook worden toegepast op oude, geschuurde alkydharsverflagen. het is overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,21

PERMACRYL PU ADELMAT

trimetal permacryl pu adelmat is een krasvaste, niet-vergelende, dekkende, zijdeglans lakverf voor binnen en buiten op basis van een watergedragen acrylaaturethaan bindmiddel. het is geschikt voor de afwerking van houten en kunststof ondergronden na toepassing van permacryl pu primer. ook oude alkydharslagen kunnen na grondig reinigen en schuren overgeschilderd worden met deze lak. verbruik: ca. 11,7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,67

PERMACRYL PU MAT

trimetal permacryl pu mat is een krasvaste, niet-vergelende, dekkende, matte lakverf voor binnen op basis van een watergedragen acrylaaturethaan bindmiddel. het is geschikt voor de afwerking van houten en kunststof ondergronden na toepassing van permacryl pu primer. ook oude alkydhars lagen kunnen na grondig reinigen en schuren overgeschilderd worden met deze lak. verbruik: ca. 11,7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,14

PERMACRYL PU SEMI BRILLANT

trimetal permacryl pu semi brillant is een sneldrogende, krasvaste, niet-vergelende zijdeglans lakverf voor binnen en buiten op basis van een watergedragen acrylaaturethaan bindmiddel. het is geschikt voor de afwerking van houten ondergronden, pvc, beton en pleisterwerk na toepassing van permacryl pu primer. ook oude alkydharslagen kunnen na grondig reinigen en schuren overgeschilderd worden met deze lak. verbruik: ca. 11,7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,59

PERMACRYL SATIN AE

trimetal permacryl ae satin is een watergedragen, huidvetresistente, krasvaste, dekkende, zijdeglanzende lakverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydharsemulsie. het is geschikt als afwerklaag op hout, kunststof en metaal zoals ramen en deuren. ook oude alkydharslagen kunnen na grondig reinigen en schuren overgeschilderd worden met deze verf. de verwerking is prettig, mede door de goede open tijd. verbruik: ca. 11-13 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,11

PERMACRYL SATIN AIRLESS

trimetal permacryl satin airless is een watergedragen, zijdeglanzende aflak voor binnen en buiten op basis van een acrylaatdispersie bindmiddel met een zeer hoge laagdikte vrijheid. het is speciaal geschikt voor het afwerken van ramen, deuren en kozijnen in nieuwbouwsituaties en renovatiewerk, daar waar de situatie dit vereist en toelaat. het is speciaal geschikt voor verwerking met behulp van airless spuitapparatuur, eventueel aangevuld met luchtondersteuning (aircoat/airmix). het is tevens geschikt voor het afwerken van metalen en kunststof onderdelen waarop eerst een geschikte primer is aangebracht. verbruik: ca. 5-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

216,13

PERMACRYL SATIN MB

trimetal permacryl satin mb is een watergedragen, dekkende, zijdeglanzende lakverf voor binnen. het is geschikt als afwerklaag op hout, kunststof en metaal zoals ramen, deuren en timmerwerk. het heeft uitstekende duurzame eigenschappen zoals kleur- en glansbehoud. de verwerking is prettig, mede door de goede open tijd, vloei en goede kantendekking en het is zeer geschikt voor toepassing in nieuwbouwsituaties. ook oude alkydharslagen kunnen na grondig reinigen en schuren overgeschilderd worden met deze lak. verbruik: ca. 12,8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,83

PERMALINE DECOR BRILLANT

trimetal permaline decor brillant is een oxidatief drogende, dekkende, vochtregulerende, glanzende thixotrope grond- en afschilderverf op basis van een gemodificeerde alkydhars voor buiten. het is geschikt als grondlaag, tussenlaag en afwerklaag op hout voor buiten zoals geveltimmerwerk, betimmeringen, kozijnen en deuren. verbruik: ca. 11-14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,23

PERMALINE DECOR SATIN NT

trimetal permaline decor satin nt is een oxidatief drogende, dekkende, vochtregulerende, zijdeglanzende thixotrope grond- en afschilderverf op basis van een gemodificeerde alkydhars voor buiten. het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op hout zoals geveltimmerwerk, betimmeringen, kozijnen en deuren. verbruik: ca. 11-14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,30

PERMALINE DW BRILLANT

trimetal permaline dw brillant is een hoogglanzende aflak op basis van een gemodificeerde alkydhars, te gebruiken bij lage temperaturen van 0-15 graden. het heeft een uitstekende weersbestendigheid en hoge duurzaamheid. het is geschikt als afwerklaag op hout buiten, zoals geveltimmerwerk, betimmeringen, deuren en kozijnen. rendement: 14-16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,55

PERMALINE PU SATIN

trimetal permaline pu satin is een oxidatief drogende, dekkende, krasvaste zijdeglans lakverf op basis van een met polyurethaan gemodificeerde alkydhars. het is geschikt als afwerklaag op hout buiten en binnen, zoals geveltimmerwerk, betimmeringen, deuren en kozijnen. de lak is uitstekend weerbestendig met goed kleur- en glansbehoud. verbruik: ca. 14-16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,33

PERMALINE REGULE

trimetal permaline regule is een oxidatief drogende, dekkende, vochtregulerende, zeer duurzame hoogglans lakverf op basis van een gemodificeerde alkydhars. het is geschikt als afwerklaag op hout buiten zoals geveltimmerwerk, betimmeringen, deuren en kozijnen. het heeft een uitstekende weerbestendigheid met goed kleur- en glansbehoud. verbruik: ca. 15-17 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,90

PERMALINE SILICON

trimetal permaline silicon is een oxidatief drogende, goed dekkende, weerbestendige, zeer duurzame hoogglans lakverf op basis van een met silicon gemodificeerde alkydhars. het is geschikt als afwerklaag op hout voor buiten, zoals geveltimmerwerk, betimmeringen, deuren en kozijnen. verbruik: ca. 1517 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,26

PERMALINE SILICON 4SO

trimetal permaline silicon 4so is een goed dekkende, zeer duurzame hoogglans lakverf op basis van een met silicon gemodificeerde alkydhars geschikt voor 4 seizoenenonderhoud (verwerking tussen 0c en 30c). het is geschikt voor toepassing op voorbehandeld hout, buiten. rendement: 1518 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,47

STELOXINE CS COATING

trimetal steloxine cs coating is een watergedragen, zijdematte, verspuitbare coating voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor de renovatie van damwand(gevel)profielen welke zijn gecoat met pvdf, polyester, pural of plastisol, waarvan de beschadigingen en corrosie/roestplekken zijn bijgewerkt met steloxine cs primer. het heeft een korte droogtijd en uitstekende duurzaamheid. verbruik: ca. 6-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

191,38

STELOXINE DECOR ACRYL SATIN

trimetal steloxine decor acryl satin is een anticorrosieve zijdeglansverf met een hoog laagdiktebereik op basis van acrylaathars bindmiddel. het product kan als primer, tussenlaag en als eindlaag in een eenpotsysteem worden toegepast. het is geschikt voor staal, aluminium en verzinkt staal, bijvoorbeeld op profielen, traliewerk en andere metalen constructies zowel binnen als buiten. het kan direct toegepast worden op verzinkte en niet verzinkte metalen ondergronden die droog, intact, stofvrij en ontvet zijn. het is overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,75

STELOXINE DECOR BRILLANT

trimetal steloxine decor brillant is een anti-corrosieve, hoogglanzende verf voor buiten op basis van een alkydhars bindmiddel. het kan zowel als primer, tussenlaag en eindlaag in een eenpotsysteem worden toegepast. het is geschikt als roestwerende verf op ferrometalen zoals profielen, traliewerk en andere stalen constructies. het actief roestwerende bestanddeel is zinkfosfaat. verbruik: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,88

STELOXINE DECOR SATIN

trimetal steloxine decor satin is een anti-corrosieve zijdeglansverf voor buiten op basis van een alkydhars bindmiddel die zowel als primer, tussenlaag en als eindlaag in een eenpotsysteem kan worden toegepast. het is geschikt als roestwerende verf op ferrometalen zoals profielen, traliewerk en andere stalen constructies. het actief roestwerende bestanddeel is zinkfosfaat. verbruik: ca. 10,4 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,88

Trimetal
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn