DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

SILVANOL LB

trimetal silvanol lb is een oxidatief drogend, glanzend, uv absorberend, transparant gepigmenteerd, filmvormend houtveredelingsproduct op basis van een gemodificeerde alkydhars. het is geschikt als duurzame afwerklaag op hout voor buiten, zoals geveltimmerwerk, deuren en betimmeringen. verbruik: ca. 18,8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,15

SILVANOL LM

trimetal silvanol lm is een oxidatief drogend, uv absorberend, transparant gepigmenteerd, weinig filmvormend houtveredelingsproduct op basis van een gemodificeerde alkydhars. het is geschikt als decoratieve grond- en aankleurlaag op hout buiten, zoals ongeschaafd rabat, erfafscheiding en pergola's, om vervolgens af te werken met een filmvormende afwerklaag zoals silvanol ls of silvanol lb. het is ook toepasbaar als systeem op zichzelf in drie lagen op bijvoorbeeld western red cedar. verbruik: ca. 17-18 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,84

SILVANOL LS

trimetal silvanol ls is een oxidatief drogend, zijdeglanzend, uv absorberend, transparant gepigmenteerd, filmvormend houtveredelingsproduct op basis van een gemodificeerde alkydhars. het is geschikt als duurzame afwerklaag op hout buiten, zoals geveltimmerwerk, deuren en betimmeringen. verbruik: ca. 12-15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,50

SILVANOL LS ACRYL

trimetal silvanol ls acryl is een zijdeglanzend, transparant, gepigmenteerd, filmvormend houtveredelingsproduct op basis van watergedragen acrylaathars. het is geschikt als duurzame afwerklaag op hout zoals geveltimmerwerk, ramen, deuren en kozijnen, binnen en buiten. verbruik: ca. 17 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

70,34

SILVARNIS YACHT

trimetal silvarnis yacht is een klassieke hoogglanzende vernis op basis van gemodificeerde alkydharsen met een goede weerstand tegen weersinvloeden en uv-straling. het is bestemd om houtwerk buiten te beschermen en te decoreren. dit product heeft door de toepassing van fenolharsen een hoge duurzaamheid tegen weersinvloeden en uv-straling. verbruik: ca. 18,3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,41

SILVATANE CLASSIC BRILLANT

trimetal silvatane classic brillant is een hoogwaardige, hoogglanzende alkyd-urethaan vernis voor binnen en buiten. het is geschikt voor toepassing op o.a. deuren, ramen, lambrisering, plafonds en meubelen en speciaal bestemd om houtwerk buiten te beschermen. deze vernis heeft een zeer hoge hardheid en is hierdoor goed bestand tegen beschadiging. theoretisch verbruik: ca. 13,6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,67

SILVATANE CLASSIC SATIN

trimetal silvatane classic satin is een hoogwaardige, zijdeglanzende alkyd-urethaan vernis voor binnen. het is geschikt voor toepassing op deuren, ramen, lambrisering, plafonds en meubelen. het heeft een zeer hoge hardheid en is hierdoor goed bestand tegen beschadiging. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,67

SILVATANE PU ACRYL BRILLANT

trimetal silvatane pu acryl brillant is een krasvaste, waterverdunbare, transparante, glanzende vernis op basis van urethaanacrylaat voor binnentoepassing. het is toepasbaar op vele houten ondergronden voor de afwerking van o.a. schrootjes, parketvloeren, trappen en meubelen. verbruik: ca. 11,2 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,72

SILVATANE PU ACRYL PRESTIGE MAT

trimetal silvatane pu acryl prestige mat is een watergedragen, 2-componenten, transparante, matte vernis op basis van polyurethaan-acrylaat welke geschikt is voor binnentoepassing. het is geschikt als vernis op vele houten ondergronden zoals vloeren, trappen, meubels, tafelbladen en overig houtschilderwerk. het is tevens geschikt als toplaag (extra bescherming) over diverse dekkende afwerkingen op bijvoorbeeld deuren, vloeren en minerale ondergronden. het is niet watergevoelig en daardoor geschikt voortoepassingen in de badkamer en keuken. het is slijt-, stoot- en krasvast, bestand tegen inwerking van huidvetten, het verkleurt het hout niet en vergeelt niet en is reukarm. rendement: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

54,68

SILVATANE PU ACRYL PRESTIGE SATIN

trimetal silvatane pu acryl prestige satin is een watergedragen, 2-componenten, transparante, zijdeglanzende vernis op basis van polyurethaan-acrylaat, geschikt voor binnentoepassing op vele houten ondergronden zoals vloeren, trappen, meubels, tafelbladen en overig houtschilderwerk. het is tevens geschikt als toplaag (extra bescherming) over diverse dekkende afwerkingen op bijvoorbeeld deuren, vloeren en minerale ondergronden. de lak is niet watergevoelig en daardoor ook geschikt voor toepassingen in badkamer en keuken. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

54,68

SILVATANE PU ACRYL SATIN

trimetal silvatane pu acryl satin is een krasvaste, waterverdunbare, transparante, zijdeglanzende vernis op basis van urethaan-acrylaat voor binnentoepassing. het is geschikt voor toepassing als afwerking op vele houten ondergronden zoals schrootjes, parketvloeren, trappen en meubelen. verbruik: ca. 11,2 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,72

Trimetal
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn