DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BOUWVLOEISTOFFEN

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

AQUA BLANK

wijzonol aqua blank is een zijdeglanzende, hoogwaardige, waterverdunbare, niet-vergelende blanke lak op basis van urethan technologie, geschikt voor binnen. de lak is tevens handvetbestendig, kras- en slijtvast en geurarm. het is geschikt als blanke grond-, tussen- en eindlaag op houtwerk van o.a. kozijnen, ramen, deuren, leuningen, vloeren en trappen. ook geschikt als extra beschermlaag over wanden met muurverven die extra reinigbaar of belastbaar moeten zijn. theoretisch verbruik: ca. 9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,54

AQUA KLEURBEITS

wijzonol aqua kleurbeits is een matte, waterverdunbare, beperkt filmvormende, transparante kleurbeits voor binnen en buiten met een hoog inkleurend vermogen op basis van acrylaattechnologie. deze beits heeft een snelle droging, hoge vochtregulering en zeer gemakkelijke verwerking. geschikt voor het inkleuren van houtwerk van kozijnen, ramen, vloeren en trappen. ook geschikt voor het in kleur behandelen van geveltimmerwerk en tuinhout. blank (3100) is alleen geschikt voor beschut buitenwerk. buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. verbruik: ca. 17,5 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,59

KONSERVEERGROND

wijzonol konserveergrond is een transparante, matte, vochtregulerende, beperkt filmvormende kleurbeits voor buiten op basis van alkydkhars-oliecompositie. kan aangebracht worden op zachte houtsoorten zoals (western) red cedar, vuren en grenen. ook geschikt voor tuinhout en als (in)kleurbeits in transparante systemen. blank (3100) is alleen geschikt voor beschut buitenwerk. buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. verbruik: ca. 12,5 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,95

LBH TRANSPARANT UV HOOGGLANS

wijzonol lbh transparant uv hoogglans is een transparante lak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. de lak heeft een mooie bolle glanslaag en uitstekende vulling en glansbehoud. door de uitstekende weervastheid en uv-bestendigheid is de lak zeer geschikt voor het transparant afwerken van het houtwerk buiten. buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. verbruik: ca. 16,6 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,75

LBH TRANSPARANT UV ZIJDEGLANS

wijzonol lbh transparant uv zijdeglans is een transparante lak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. de lak heeft een mooie bolle glanslaag met uitstekende vulling en glansbehoud. door de weervastheid en uv-bestendigheid is de lak zeer geschikt voor het transparant afwerken van het houtwerk buiten. buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. verbruik: ca. 16,6 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,95

TRANSPARANT HOOGGLANS

wijzonol transparant hoogglans is een duurzame, transparante lak en geeft het schilderwerk een sprankelende hoogglansuitstraling. de speciale uv-filter zorgt voor extra bescherming tegen intensieve zonbelasting. de lak is gemakkelijk te verwerken en zorgt ervoor dat de natuurlijke tekening van het hout goed zichtbaar blijft. buitenduurzaamheid: tot 4 jaar. verbruik: ca. 14-17 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,87

TRANSPARANT HOOGGLANS 2012

wijzonol transparant hoogglans is een transparante, vochtregulerende houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars-oliecompositie. toepasbaar als transparante grond-, tussen- en eindlaag in een afwerksysteem op nieuw en bestaand houtwerk zoals kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmeringen. kan ook aangebracht worden over oude intacte transparante beitsen en konserveergrond. bij nieuw hout wordt geadviseerd eerst 1 laag konserveergrond aan te brengen. overschilderbaar na 16 uur. buitenduurzaamheid: ca. 2-3 jaar. verbruik: ca. 14-17 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,50

TRANSPARANT ZIJDEGLANS

wijzonol transparant zijdeglans is een duurzame, transparante lak en geeft het schilderwerk een subtiele zijdeglansuitstraling. de speciale uv-filter zorgt voor extra bescherming tegen intensieve zonbelasting. de lak is gemakkelijk te verwerken en bevat een speciale uv-filter. daarnaast blijft de natuurlijke tekening van het hout goed zichtbaar. buitenduurzaamheid: tot 4 jaar. verbruik: ca. 14-17 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,87

TRANSPARANT ZIJDEGLANS 2012

wijzonol transparant zijdeglans is een transparante, vochtregulerende houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars-oliecompositie. geschikt als transparante grond-, tussen- en eindlaag in een afwerksysteem op nieuw en bestaand houtwerk van kozijnen, ramen, deuren, gevelbetimmeringen e.d. kan ook aangebracht worden over oude intacte transparante beitsen en konserveergrond. bij nieuw hout wordt geadviseerd eerst 1 laag konserveergrond aan te brengen. buitenduurzaamheid: ca. 2-3 jaar. verbruik: ca. 15 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,50

TUINBEITS TRANSPARANT (MENGMACHINE)

wijzonol transparant tuinbeits is een matte, beperkt filmvormende beitsverf met hoge vochtregulering op basis van alkydhars. geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag (eenpotsysteem) op hout buiten, zoals tuinmeubilair, tuinhuisjes, schuttingen, pergola’s en gevelbetimmeringen. zeer geschikt voor toepassing op zachte hardhoutsoorten, zoals redwood, western red cedar en ruw vuren. overschilderbaar na ongeveer 24 uur. buitenduurzaamheid: ca. 2-3 jaar. verbruik: ca. 11-13 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,25

Wijzonol
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn