DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BOUWVLOEISTOFFEN

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

MUURVERF 2 IN 1 BADKAMER EN KEUKEN

alabastine muurverf 2 in 1 badkamer en keuken is een unieke muurverf met ingebouwde fungiciden die schimmelvorming voorkomen en bestrijden, zonder voorbehandeling. hiermee wordt dus veel tijd bespaard en wordt tegelijkertijd het beste resultaat voor de muur en het plafond gegarandeerd. verbruik: ca. 7 mē per liter per laag. volledig droog na ca. 12 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,22

MUURVERF 2 IN 1 GIPSPLAATLATEX

alabastine muurverf 2 in 1 gipsplaatlatex is een unieke muurverf met ingebouwde voorstrijk die direct op gipsplaten kan worden aangebracht. droogtijd: stofdroog na 20 minuten. uithardtijd: volledig droog na 24 uur. verbruik: ca. 6-8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,50

MUURVERF 2 IN 1 RENOVATIEVERF

alabastine synthetische 2 in 1 renovatieverf is een unieke synthetische verf die direct op poederende ondergronden kan worden aangebracht. hiermee verbetert de hechting en wordt o.a. afbladderen voorkomen, zonder dat er voorbehandeling nodig is. bovendien isoleert het vlekken. ideaal voor renovatie van oude muren en plafonds. deze verf zorgt voor tijdbesparing en garandeert tegelijkertijd het beste resultaat. volledig droog na 24 uur. verbruik: ca. 7 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,48

MUURVERF 2 IN 1 SPUITBUS

met de helderwitte muurverf uit de alabastine muurverf 2 in 1 spuitbus werkt u eenvoudig plaatselijke beschadigingen zoals strepen en verkleuringen op uw witte muur bij. de goede dekking zorgt voor een blijvend mooi resultaat. de muurverf is sneldrogend en kan op alle soorten behandelde en onbehandelde muren worden gebruikt. droogtijd 15 minuten. dekking: verbruik: ca. 8 mē/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,28

MUURVERF 2 IN 1 SUPER ELASTISCHE LATEX

alabastine muurverf 2 in 1 super elastische latex is een elastische, afwasbare muurverf voor binnen en buiten die blijvend alle haarscheurtjes repareert. hecht uitstekend op steen en beton, spack (spuitwerk), pleister- en stucwerk, multiplex en gips- en hardboardplaten. verbruik: ca. 8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,50

MUURVERF 2 IN 1 VLEKKEN

alabastine muurverf 2 in 1 vlekken is een unieke synthetische verf die direct op nicotine en andere vlekken kan worden aangebracht. de vlekken zijn in 1 laag blijvend geïsoleerd en slaan dus niet door, zonder voorbehandeling! dit bespaart tijd en tegelijkertijd worden de beste resultaten voor de muren en plafonds gegarandeerd. volledig droog na ca. 12 uur. verbruik: ca. 8-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,18

MUURVERF 2 IN 1 VOCHTIGE MUREN EN KELDERS

alabastine muurverf 2 in 1 vochtige muren en kelders is een unieke muurverf met ingebouwde vochtwerende voorstrijk die direct op vochtige muren kan worden aangebracht, zonder voorbehandeling. dit bespaart dus veel tijd en tegelijkertijd zorgt dit unieke product voor het beste resultaat voor de muur of het plafond. de verf voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag en vochtplekken op steen en beton, stuc- en pleisterwerk (op cementbasis). volledig droog na 24 uur. verbruik: ca. 8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,33

MUURVERF 2-IN-1 PLAFONDVERF

alabastine muurverf 2in1 plafondverf is een voorbehandeling en muurverf in 1, wat dus tijd bespaart. het is zonder voorbehandeling direct op zuigende ondergronden binnenshuis toe te passen. het voorkomt aanzetten en kleurverschillen, is ideaal voor nieuwbouwmuren en spuitwerk/plafonds en is doorgaans in 1 laag dekkend. rendement: ca. 6,8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,50

Alabastine
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn