DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

MULTI KLUS MUURREINIGER CONCENTRAAT

alabastine muurreiniger is een unieke formule speciaal ontwikkeld voor de alabastine multi-klus sprayer, waarmee je 4x sneller de klus kunt klaren. alabastine muurreiniger is een chloorvrij concentraat en verwijdert vet, vlekken en andere aanslag zonder de ondergrond aan te tasten. het kan gebruikt worden voor regulier reinigingsonderhoud of als voorbehandeling voor het verven, ter verbetering van de hechting. door toevoeging van oxygen clean heeft alabastine muurreiniger een aangename geur. verbruik: ca. 60 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,13

ROLBARE VOORSTRIJK 4 IN 1

alabastine rolbare voorstrijk 4 in 1 is een witte voorstrijk op waterbasis, speciaal ontwikkeld voor beschadigde ondergronden met vlekken, haarscheurtjes of felle kleur. het geeft de ideale basislaag voor een mooi schilderresultaat. het kan eenvoudig snel en schoon met een roller aangebracht worden, zonder spetters. het is stofdroog na 1 uur en overschilderbaar na ca. 6 uur (afhankelijk van temperatuur, luchtvochtigheid en ondergrond). minimale verwerkingtemperatuur: 5c. het is overschilderbaar met alle soorten verf (alkyd en acryl). verbruik: 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,59

ROLBARE VOORSTRIJK DEKKEND WIT

alabastine rolbare voorstrijk is voor binnen en zorgt voor een witte basislaag voor betere dekking van de eindlaag. het is tevens geschikt als grondverf voor muren met felle of donkere kleuren. het heeft een uitstekende hechting op o.a. steen, beton, stucwerk, spuitwerk (spack), gipsplaten en plaatmateriaal. het is overschilderbaar na 6 uur met alle soorten muurverf. verbruik: ca. 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,39

ROLBARE VOORSTRIJK VLOEREN

alabastine rolbare voorstrijk vloeren heft de zuigende werking op van de ondergrond. het verbetert de hechting van vloerverven, egaliseermiddelen of tegellijmen. de verpakking bevat een concentraat dat goed is voor 4 liter voorstrijk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,59

ROLBARE VOORSTRIJK ZUIGING EN HECHTING

alabastine rolbare voorstrijk zuiging en hechting heft de zuigende werking op, verbetert hechting en voorkomt aanzetten, kleurverschillen en afbladderen binnenshuis. het hecht uitstekend op steen, beton, pleister- en stucwerk, spuitwerk (spack), gips- en boardplaten en nieuwbouwmuren. heti s niet geschikt voor poederende en niet-zuigende ondergronden en het is na ca. 3 uur overschilderbaar met latex-, muur- en structuurverf. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,79

SNELDROGENDE VOORSTRIJK

alabastine voorstrijk sneldrogend zorgt voor een betere en egale dekking van de verf. het voorkomt aanzetten en kleurverschillen en zorgt voor zuiniger verbruik van latex of structuurverf. al na 3 uur is de ondergrond overschilderbaar. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,43

VOORSTRIJK ALLES-IN-1

alabastine voorstrijk alles-in-1 is geschikt als voorbehandeling voor latex-, muur-, structuurverf en behang. het isoleert vlekken, fixeert poederende ondergronden, heft zuigende werking op en verbetert de hechting. het is geschikt voor ondergronden zoals steen, beton en gasbeton, pleister- en stucwerk, gipsplaten, baksteen, cement en kalkzandsteen, binnen en buiten. onverdund isoleert het vlekken zoals nicotine-, roet-, teer-, potlood-, thee-, viltstift- en lekkagevlekken (10 m per liter). verdund (1 op 2) zet het poederende ondergronden zoals veegvast en witkalk vast (20 m per liter). verdund (1 op 3) heft het de zuigende werking van de ondergrond op (26 m per liter). het is overschilderbaar na 15 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,59

VOORSTRIJK GIPS EN BETON

alabastine voorstrijk gipsplaat/cellenbeton is een unieke formule voor extreem zuigende ondergronden binnen en speciaal ontwikkeld voor de alabastine multi-klus sprayer, waardoor de klus 4x sneller klaar is. het heft de zuigende werking van de ondergrond op en verbetert de hechting. dit voorkomt aanzetten en kleurverschillen. bovendien zorgt het voor een zuiniger verfverbruik en een betere dekking en worden lastige poederende ondergronden vastgezet. het is ook geschikt voor structuurverf en pleisters. het is niet geschikt voor niet-zuigende ondergronden. het is overschilderbaar na ca. 3 uur. verbruik: ca. 60 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,21

VOORSTRIJK HECHTING

alabastine voorstrijk hechting verbetert hechting van egaliseermiddel, tegellijm en verf. het is ideaal als voorbereiding voor het klussen op zuigende ondergronden. het is geschikt voor wanden en vloeren op ondergronden zoals steen, beton en gasbeton, onbehandeld pleister- en stucwerk, gipsplaten, baksteen, cement, en kalkzandsteen, binnen en buiten. het is volledig droog na minimaal 3 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,59

VOORSTRIJK HECHTING GESLOTEN ONDERGRONDEN

alabastine voorstrijk hechting gesloten ondergronden verbetert de hechting van egaliseermiddel op gesloten, gladde, niet-zuigende ondergronden. het is geschikt voor gesloten ondergronden zoals tegels, kaal beton en bestaande verflagen op wanden en vloeren binnen. het droogt transparant rood op. droogtijd: ca. 3 uur. verbruik: 5 kg is voldoende voor ca. 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,15

VOORSTRIJK VOCHTIGE MUREN EN KELDERS

alabastine voorstrijk vochtige muren en kelders is een speciale voorstrijk voor vochtige binnenmuren als gevolg van optrekkend vocht en vochtdoorslag van buiten. het voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag, vochtplekken, schimmelvorming en afbladderende verf. zelfs loskomend behang wordt voorkomen. na behandeling kan direct latex of behang worden aangebracht. het is stofdroog na 4 uur en volledig droog na 24 uur. verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,99

XTRA VOORSTRIJK ALLES-IN-1

alabastine xtra voorstrijk alles-in-1 is te gebruiken als voorbehandeling voor latex-, muur-, structuurverf en behang. het isoleert vlekken, fixeert poederende ondergronden, heft zuigende werking op en verbetert de hechting. het is Ÿgeschikt voor ondergronden zoals steen, beton en gasbeton, pleister- en stucwerk, gipsplaten, baksteen, cement en kalkzandsteen. het is overschilderbaar na 15 uur. verbruik: 10-25 m per liter, afhankelijk van de mate van verdunning.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,19

XTRA VOORSTRIJK FIXEER

alabastine xtra voorstrijk fixeer is een sneldrogend voorstrijkmiddel voor het vastzetten van poreuze, poederende ondergronden. het dringt zeer diep in de ondergrond en voorkomt bladders in de verflaag. het is overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,99

XTRA VOORSTRIJK VLEKKEN

alabastine xtra voorstrijk vlekken is een sneldrogende witte vlekkencoating voor het snel en blijvend bedekken van nicotine-, vet-, roest-, roet-, ballpoint-, potlood-, lijm-, lekkage- en teervlekken op wanden en plafonds. het isoleert vrijwel alle vlekken op wanden en plafonds en is overschilderbaar met alle soorten muurverf of latex. verbruik: ca. 7-9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,47

XTRA VOORSTRIJK ZUIGING EN HECHTING

alabastine xtra voorstrijk zuiging en hechting is geschikt als voorbehandeling voor o.a. latex, muurverf, structuurverven en pleisters binnen. het is geschikt voor toepassing op beton, steen, spack (spuitwerk) en nieuwbouwmuren. het is niet geschikt voor poederende en niet-zuigende ondergronden. het is na ca. 8 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,24

Alabastine
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn