DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BOUWVLOEISTOFFEN

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  LATEX-MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  STRUCTUUVERF

  TUINONDERHOUD

  TUINONDERHOUT

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

FLEVOTINE INTERIEURLATEX

avis flevotine interieurlatex is een waterverdunbare, matte, oplosmiddelarme muurverf op basis van styreen-acrylaatdispersie voor binnen. deze muurverf is helderwit, waterverdunbaar, sneldrogend en onverzeepbaar. het is bedoeld als afwerklaag voor binnen op wanden, muren en plafonds, zoals schuur- en pleisterwerk, stucwerk, behang, hard- en zachtboard en gipsplaten. poederende en/of zuigende ondergronden moeten worden ge´mpregneerd met flevopol. verbruik: ca. 8-10 m▓ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,26

ISOLIERGRUND

kristall isolith isoleer spray is een speciaal ontwikkelde vlekkencoating in een handige spuitbus voor het snel en blijvend bedekken van vlekken zoals: waterdoorslag, nicotine, roet, vet, roest, potlood, teer en ballpoint op wanden en plafonds. kristall isolith isoleer spray is sneldrogend en overschilderbaar.droogt wit op.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,73

ISOLIERGRUND AQUA

kristall isolith aqua is een watergedragen, waterverdunbare, reukarme grond- en isoleerverf voor zuigende ondergronden en ondergronden die verontreinigd zijn door nicotine-, vet-, bitumen-, rook-, viltstift- of watervlekken. het is geschikt voor toepassing binnen. bij verwerking buiten dient een aanvullende deklaag te worden aangebracht. het kan zonder gronden direct op minerale ondergronden zoals gips, beton, gipsbouwplaten, pleister- en metselwerk worden aangebracht (let op: pleister- en metselwerk moet minstens 28 dagen oud zijn). het is ook geschikt voor toepassing op styropor (piepschuim) en wordt zowel in nieuwbouw als ook voor renovatiedoeleinden gebruikt. het is na ongeveer 1 uur overschilderbaar met vrijwel alle gangbare muurverven. theoretisch verbruik: ca. 6-8 m▓ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,00

PERMOGLAZE

avis permoglaze muurverf is een dispersieverf op basis van vinyl acetaat voor binnen en buiten. deze muurverf is niet vergelend, bestand tegen zwakke zuren en was- en schrobvast. het vormt een blijvend flexibele verffilm, welke niet thermoplastisch is, waardoor slechts een geringe vuilaanhechting optreedt. het is bestand tegen stoom en condens. verbruik: ca. 10 m▓ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,14

PERMOGLAZE ANTI SCHIMMEL

avis permoglaze as is een muurverf voor vochtige ruimten op basis van vinylversetaat en vinylacetaat voor binnen. deze muurverf is bestand tegen zwakke zuren, was- en schrobvast en niet vergelend. permoglaze as vormt een blijvend flexibele verffilm, welke niet thermoplastisch is, waadoor slechts een geringe vuilaanhechting optreedt. permoglaze as is bestand tegen stoom en condens. verbruik: ca. 10 m²/ltr. bij 40 micron droge laagdikte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,23

RENOLUX SB

avis renolux s.b. is een witte, matte, reuk- en spanningsarme isolerende verf voor binnen. het isoleert nicotine-, rook-, roet-, vet-, en droge vochtvlekken op wanden en muren van beton, gips, pleisterwerk en hout. het kan tevens verwerkt worden over bestaande synthetische (muur)verflagen. het is sneldrogend en waterdampdoorlatend. theoretisch verbruik: ca. 9,5 m▓ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

63,04

AvisKristall Isolit
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn