DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

AQUA VLEKKEN ISOLEER

avis aqua vlekken isoleer is een watergedragen, waterverdunbare, reukarme grond- en isoleerverf voor zuigende ondergronden en ondergronden die verontreinigd zijn door nicotine-, vet-, bitumen-, rook-, viltstift- of watervlekken. met name geschikt voor binnen: bij verwerking buiten dient een aanvullende deklaag te worden aangebracht. kan zonder gronden direct op minerale ondergronden worden aangebracht, zoals gips, beton, gipsbouwplaten en minimaal 28 dagen oud pleister- en metselwerk. de primer is ook geschikt voor toepassing op styropor (piepschuim). wordt zowel voor nieuwbouw- als renovatiedoeleinden gebruikt en is na ongeveer 1 uur overschilderbaar met vrijwel alle gangbare muurverven. in veel gevallen kan dit product ook als eenlaagssysteem worden gebruikt. verbruik: ca. 6-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,70

FLEVOPOL

avis flevopol is een voorstrijkmiddel op basis van weekmakervrije kunstharsdispersie op basis van pvpr (polyvinyl propionaat). het is geschikt als voorstrijkmiddel op zuigende ondergronden zoals gasbeton, gipskartonplaten en kalkzandsteen, zodat een betere hechting wordt verkregen van de aan te brengen muurverven of structuurpleister. 1 volumedeel flevopol op 3 volumedelen water verdunnen. verbruik: ca. 30 m per liter (wanneer verdund).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,24

ISOLIERGRUND AQUA

kristall isolith aqua is een watergedragen, waterverdunbare, reukarme grond- en isoleerverf voor zuigende ondergronden en ondergronden die verontreinigd zijn door nicotine-, vet-, bitumen-, rook-, viltstift- of watervlekken. het is geschikt voor toepassing binnen. bij verwerking buiten dient een aanvullende deklaag te worden aangebracht. het kan zonder gronden direct op minerale ondergronden zoals gips, beton, gipsbouwplaten, pleister- en metselwerk worden aangebracht (let op: pleister- en metselwerk moet minstens 28 dagen oud zijn). het is ook geschikt voor toepassing op styropor (piepschuim) en wordt zowel in nieuwbouw als ook voor renovatiedoeleinden gebruikt. het is na ongeveer 1 uur overschilderbaar met vrijwel alle gangbare muurverven. theoretisch verbruik: ca. 6-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,40

ISOLIERGRUND HS

kristall isolit hs is een bijzonder preparaat op basis van een speciaal type kunsthars. het vergeelt niet en isoleert waterkringen, roestplekken, rook- en nicotinevlekken en aniline- en balpenvlekken op o.a. spaanplaat, bitumen, eterniet, beton, pleister- en metselwerk. het verhardt tevens klevende lagen in ook niet geheel wasvrij gemaakte ondergronden. het kan na 3 tot 4 uur worden overgeschilderd met vrijwel alle normale verven, zoals emulsie- en alkydharslakken, zuurhardende en 2-componentenlakken, chloorrubberverven en celluloselakken worden afgewerkt. het kan als grond- en isolatielaag op alle zuigende ondergronden (behalve styropor) worden aangebracht en kan gebruikt worden als goed dekkende grondlaag, waardoor vaak in de afwerklagen bespaard kan worden. het is ook geschikt als sneldrogende grondlak op radiatoren of als voorstrijkmiddel op beton. de behandelde plaatsen zijn tevens normaal te behangen of met folie te beplakken. theoretisch verbruik: ca. 8-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,12

Avis
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn